Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
All hail the double x!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
Én még egyetlen olyan politikust se láttam, aki a népakaratot a saját érdeke elé helyezte volna.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Mennyire nehéz az irányítás vele? (eddig öcsém PC-jén nyomtam kormánnyal...)
Lehet a gamepaddal is élvezni, illetve gyors lenni?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
<#finom>#finom>
All hail the double x!
All hail the double x!
Azt hiszem 4es szinten van egy párbaj verseny ahol nekem épített autóval az ellenfél meg a jobbik paganival megy,azt milyen épített autóval lehet megnyerni mert már rajt után elhagy és ha kicsit hibázok vége.
asszem am hogy 800x600 vagy 640x480
#9540: sztem me az nfs porsche unleashed a legjobb
All hail the double x!
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
(csak kombinált gáz-fék, rendes FFB sincs)
Forza.
Amikor megvettem 2szer vittem kapsából vissza mert szériahiba hogy oldalra húz az ffb...
Amúgy meg semmivel sem tud többet mint a 8ezer forintba kerülõ logitech force EX....13 pénzért pedig logitech momo van pc-re ami ég és föld minõségben a microsoft szemetéhez képest...
Akinek megér egy fos kormány 20 pénzt vegye...én eladtam a francba....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Tök jó, már tudok online játszani, csak azt nem értem miért ad gyõzelmi megjelölést 2.+3. helyért is...NNa mindegy .
Azt véletlenül nem tudja vki, hogy miért dobálja az összes kocsi mindig a seggét?--1xûen nem lehet normálisan bevenni velük 1 kanyart.
Öröm, és ujjongás+zabáljatok málét😄DDDDD.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
De most nekiálltam a Forza3-nak és az 5 körös versenynél a 4-ben elaludtam a székben...<#mf1>#mf1>
A SHIFT-nél azért nem volt ilyen....
Na meg így utólag csak a jóra és a szépre emlékszik az ember,én várom a következõ részt.
All hail the double x!
Engem is "felbaszott ezerrel".
All hail the double x!
nade péttyu! :-[
persze olyan is volt, hogy a kilökés után mikor a számláló már 4,98 mp-t mutatott villogva, a köcsög visszajött, és qrvagyorsan ledolgozta a hátrányt
szerinted mennyire voltam ilyenkor ideges? <#violent>#violent>
nade péttyu! :-[
Van egy hármas szintû jutalom játék, vagy mi (amiket kapsz, ha nyersz) ilyen "kapj el, ha tudsz"-típusú és szerintem lehetetlen végigmenni a pályán, mert mindig lecsúszom az ideális ívrõl. De a riválisnak persze összejön... Ha meg úgy megyek, hogy ne csússzak le, akkor meg rám ver öt másodpercet és annyi.