Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ATI tulaj panaszkodott (kis százalékban NV fanok is), hogy gond van a játékkal.
Én is 1920x1080-ban játszom és az érdekes az, hogy a régi monitoromon 1024x768-as felbontásban sem ment jobban: min: 25-30 fps, max: 70 felett. Ami azt jelenti, hogy valamit (akarom mondani többek között ezt is) a programozók elcseszhettek.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
(the CD key is already registered)<#falbav>#falbav>
Pontosan ezzel fogott meg egy csomó embert a microfos.Még többet,többet...és többet és ne má abbahagyd <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Újra kezdtem az egészet elölrõl és a 250 tökéletes rajt-tal megvan az 1000 archievment is.
Szerintem az amcsi 2-es szintet a kipördítés miatt LEHETETLEN megcsinálni.....
bocs ne vedd magadra, felidegesített a játék <#idiota>#idiota>
én is azon a szemétláda 2-es szintû amcsi kipörgetõsön cumizok <#bdead>#bdead>
nade péttyu! :-[
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I just posted this on NeedforSpeed.com: "Following on from our earlier announcement about the upcoming expansion pack we wanted to give you some very important details about the upcoming patch... the release date:
PlayStation 3 - NOVEMBER 23RD
Xbox 360 - DECEMBER 1ST
PC - DECEMBER 1st
Console owners will be prompted to download the patch when you start SHIFT on the release date. PC gamers will be able to download the patch from our Downloads page. This release date is pretty solid at this point and we don't expect it change. It if does we'll let you know as soon as we hear.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Személy szerint reggel 10 óta probélkozom.A készítõk valami rohadt húst szagolgattak programozás közben.Lassan kiábrándulok ebbõl a játékból....
Ez már annyira szürreális mit a modernkori festmények...
Minden kipördítéses versenyem megvan csak ez az 1 amcsi nincs,mert ezek a kocka formájú autókat függöleges homlokfallal,hiába ültetem le teljesen,vagy csak az elejét,egyszerüen nem kap az ellenfél autójának hátulja alá,hanem csak mint egy faltörõ kos nekidurran és lelassul.
Már nem tudom mit találjak ki,de még agyalok rajta.Ha valakinek van tippje írjon már be ide.!
Nem tudna valaki adni valami tippet hogyan lehetne megcsinálni a 2 szinten az usa szériában a kipördítéses versenyt a Willow Springs-i pályán?
Már mindennel probálkoztam,de nem sikerül az istenért se.
Valami tutko tipp kéne (autó,tuning,setup beállítás,vezetés technika,nehézségi szint).
Vagy most menjek el rendörnek,ahol megtanítják ezt?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
:3
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Teszteld.
:3
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
All hail the double x!
Ha hagyományõrzõ módon készült, akkor "megveszem" az új részt is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Engem sem érdekel túlságosan, de majd megnézem. Remélem a topicjába azért nem szabadul be a sok vérpisti.
http://goo.gl/gd6Zi5
Remélem, hogy jön amúgy egy újabb Patch, mert ráférne.
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Link
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Mert akkor szerintem megveszem...
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n