11230
-
#9939 A beállításoknál ne legyen bekapcsolva az ablakos mód! -
#9938 tegnap kezdtem és már a 12. szintet nyomom AUDI RS4-el -
#9937 nem tudom mennyit bír a monitor -
Szabi1991 #9936 tedd nagyobb felbontásra :D -
#9935 eddig nem volt meg a régi gépem kicsi volt hozzá de ez nagyon karaj szép a graf csak egy a gond miért ablakba jelenik meg? -
Szabi1991 #9934 gondolom úgy értette hogy végre nagy felbontásba, max graffon játszik és szép lett a játék :-) -
#9933 Attól brutál, mert megkaptad az új számítógéped - eléggé kesze-kusza...
-
#9932 meg köszönted? -
#9931 ez valami brutál játék mert megkaptam az új számítógépem -
CamelX #9930 Ááá, ebbe is csillivilli nitrót tenni... amúgy szép munka az tény. De csinálnák meg inkább a Richard Burns Rallyt :D -
#9929 Most próbáltam ki ezt a Mustangot és tetszik:) -
Szabi1991 #9928 mit kéne látni ? :-) -
-
#9926 Hehe:D
-
Szabi1991 #9925 nem értem mire gondolsz.. :/
a régi gépeket se látom..
-
High end PC #9924 Meg valahol a Special Edition-t pl Collecotors Edition-ként árulják, az van a borítón is (pár másik országban).
Nem lehet, hogy az Endurance Race kód, meg az Elite Series kód is ugyanaz, csak más névvel van más országokban? Elég nagy a kavarodás. Vagy csak nálam? -
High end PC #9923 Annó, mikor előrendeltem PC-re a játékot a CD Galaxisból, ment a hirdetés, hogy az előrendelők közt Endurance Race kódot és BMW M3 GT2 kódokat osztanak
http://209.85.135.132/search?q=cache:q-RpA5HzJNUJ:www.electronicarts.hu/games/16694,pc/13970/+shift+endurance+race&cd=4&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&lr=lang_hu&client=firefox-a
Na már most, nekem az Endurance Race kódot adták ajándékba, ami működött is, emlékszem, be is ütöttem. Nem lehet, hogy ez a plusz tartalom jött ki most konzolra Special Editionként egy plusz pószterrel megspékelve? -
#9922 "Arty, te milyen platformon tolod, PC vagy Xbox?"
amelyiken megy a G25 :) (pc) -
#9920 Az 1.2-es patch, után kell az 1.2-es shift.exe is! Nálam is pont ez volt, vártam a sok FPS-t, és arajtnál 11 Fps, úgy, hogy semmi AA...1.2 shift.exe után AA-val rajtnál már 40...15 autóval -
High end PC #9919 Akkor megnyugodtam! :)
Itt senki se játszik konzolon a játékkal?
Arty, te milyen platformon tolod, PC vagy Xbox?
Valaki mutassa már be azt a plusz Elite Seriest, akinek megvan konzolra. Plusz pályáról, vagy egy teljesen új játékmenetről van szó? (Series szó miatt gondolom a versenysorozatot/játékmenetet) -
High end PC #9918 Ezt már az Undercovernél is eljátszották, konzolra jött a Collectors Edition plusz download tartalom pár hónappal a megjelenés után, számítógépre azóta is jön...és még pár évig jönni is fog, amíg valaki bele nem moddolja őket házilag, az EA Black Box már nem igazán fogja.
Hjajj, pedig a Koenigsegg CCX de jó lett volna ott is. -
Szabi1991 #9917 festéseket meg elég könnyedén lehet gyártani és ha minden igaz, akár végtelen számút lehet betenni a játékba :)
(bár én csak felülírogatok, mert az alapok úgyse tetszenek :D) -
#9916 ezt a húzást én se értem
ráadásul tartalomról lévén szó, még portolni se kell, azaz csak bevételt termelne... -
#9915 Diablo GT -
High end PC #9914 Mondjuk azért kíváncsi vagyok, milyen lehet az az Elite Series pálya, ha valakinek konzolra megvan a Special Edition, ossza meg velünk, milyen is az a pálya, thx. -
High end PC #9913 mii???? volt Diablo a konzolos carpackban? neeeee
melyik Diablo verzió volt? ha VT 6.0, akkor ölök :DDD
én erről nem is tudtam, tavaly örültem, hogy kijött PC-re is a carpack TDU-hoz, de azt nem tudtam, hogy ez kevesebb volt a konzolos verdáknál :((( -
High end PC #9912 Jah, csak plusz festés? Deszar. Akkor tényleg csak egy plusz pálya, azt még én is nélkülözni tudom :)
Le is kopogom, nehogy a későbbiekben még plusz carpackok jöjjenek a Shifthez konzolra. -
#9911 Kevesebb hat vagy nyolc cuccal.
Én a Diablot hiányoltam nagyon. :( -
High end PC #9910 ŐŐ.. én úgy tudtam tavaly PC-re is kiadták a TDU carpack-ot. (én is nagyon vártam annó, főleg az F1 LM miatt)
Akkor ezek szerint az a PC-és carpack még így is kevesebb volt 6 autóval, mint az konzolos plusz kocsik száma? -
#9909 Egész pontosan 6db-bal, tehát nem olyan sokkal. Az utolsó pack nem jött ki PCre.
Azért volt idegesítő mert PC-n sokkal népszerűbb volt a játék, mint konzolon. -
#9908 nem igazi plusz kocsi van hozzá csak egy új bodykit és festés...
Én egyedül a TDU-nél rágtam be hogy sokkal több kocsit kaptak a konzolosok mint a pc-sek -
High end PC #9907 Plusz pálya, plusz kocsi.
Nekem nagyon kell, hogy néz már ki, hogy nem Speial Editionom van PC-én.
Felfordul már a gyomrom ettől az üzletpolitikától, jólvan, ne készüljön el minden játék számítógépre, hiszen minden játék konzolra se készül el, de bakker, az, hogy a későbbi speciális kiegészítőktől megfosztják mostanság azokat, akik számítógépre veszik, parasztság... -
#9906 én nem várom annyira... +1 pálya és annyi, semmi különös... -
High end PC #9905 Még mindig várom, hogy jöjjön a Special Edition kiadás PC-re is, karácsonyi meglepetés hírként nem akarják bejelenteni? -
#9904 vagy szimplán azért szerepel sok autosjáékban RUF a "sima" porsche helyett, mert egzotikusabb, tuningosabb gépek :) (elvégre az nfs5 porsche unleashedben is törtek a verdák... a porschek!) -
Szabi1991 #9903 heh.. 2perc alatt kikerült ide a bonyolult festésem xD
-
#9902 Egy kis modder hülyegyerek egész más tészta, mint egy olyan cég, aki garantálja, hogy eljuttat egy terméket 10 millió emberhez, akiknek az lesz az arcába tolva, hogy a BMW-vel megbaszhatsz mindenkit, mer az a legjobb és elkeni a paganit a picsába :D -
Szabi1991 #9901 azt írod hogy a nagy autógyáraknak plusz reklám lenne, szal még akár fizethetnének is érte hogy bekerüljön a játékba...
de a gyakorlatban perelgetik még a moddereket is, akik nem fizetnek hogy megcsinálhassák maguknak az autó modelljét.. és ingyen kiadják egy módba.. -
tgabika76 #9900 Szvsz nem véletlen van az említett programban Ruf az eredeti Porsche helyett... -
#9899 Ez hogy jön ide?