11230
-
#9980 off topikba kellett volna,sry -
#9979 EA fiókot lehet törölni?
Csináltam egyet a meglévő mellé,és most egyiket sem tudom használni.A régivel nem tudok online játszani mert ilyesmit ír ki:szerver jelenleg nem elérhető,kérjük próbáld később.Másiknál meg:a megadott cd kulcs már regisztrálva van.Mit tegyek?pls segítsetek -
Szabi1991 #9978 :) -
#9977 OK, megtaláltam, úgy tűnik csak türelmetlen voltam. -
#9976 nna ezzel a 9.11+hotfix párosítással mindkettő jó :) -
#9975 A játékban van hozzá előregyártott profil pedig. -
#9974 Hali. Első autós játékom, tehát alapvető gondjaim vannak:
Van hozzá egy Logitech Formula Force EX kormányom, ami szintén most debütálna, de nem tudom megfelelően beállítani. Évek óta használok Joysticket egy másik játékhoz, a Profilert tehát ismerem, de a jelen eset totál kudarc.
Előregyártott profilt nem találtam hozzá, sem a játékban, sem a Wingman oldalán.
Kérnék egy szájbarágós helpet, lehetőleg felmenőim kihagyásával, köszi előre is. -
#9973 most azt csinálom, mingyá kiderül mi van.. -
Digitman #9972 Melyik driver van fent?
9.11(+ hotfix) vagy 9.12? Gondolom a 9.12, ha a legújabb van fent.
Nekem most a 9.11 van fent és a Dirt2 és a Shift is megy tökéletesen. Szerintem próbáld meg felrakni a 9.11-es a hotfix-el. -
#9971 srácok amióta feltettem a legújabb drivert a kártyámhoz, állandóan fekete négyzetek villognak a menüben is az autó környékén és a játékban is... nem szeretném visszatenni a régit, mert az meg a dirt2-höz nem jó.... -
#9970 f -
Digitman #9969 Nekem eredeti játékkal egyik javítás sem okozott problémát. Az egyetlen különbség (már ami a stabilitásra vonatkozik), hogy a 2. javítással majdnem kétszer annyi fps lett, mint előtte. -
#9968 na és ezt a kódot valahonnan nem lehet megszerezni még? :) -
#9967 576-ba előrendeléshez adták a kódot, ami beteszi jutalomautónak..
-
jocking #9966 Hali!
Lehet, hogy amatőr kérdés, de hogy lehet a kameranézetet változtatni, hogy a kocsi hátulját lássam mene közben? -
#9965 biztos sikerült felpecceselni? exe-nél nézted a verziószámot?? -
bgabor #9964 Ez így igaz, mindazonáltal a crack is lehet hibás egy játéknál, nem véletlenül jönnek ki javított crackek.
Visszatérve a shifthez, ebben az esetben nem a warez verzóval, inkább a hardverrel lehet a baj. Egyes hardverekhez nagyon rosszul viszonyul a játék. -
#9963 :C -
benkoszabi #9962 Az most lényegtelen milyen verzióm van, eredeti fórumokon is olvastam ugyan ilyen anomáliákat...
Amúgy ha nem eredeti lenne..és mondjuk lenne 30 nem eredeti játékom, persze csak szigorúan feltételvezve, akkor sem lett volna velük soha semmi problémám...sztem nem igaz az, hogy a warez verzió bugosabb...már miért lenne? hisz az eredeti játékot teszik törté...csak az .exe-ben van eltérés, a játék ugyan az...
De ez csak szigorú feltételezés -
#9961 eredeti a játékod? -
benkoszabi #9960 aha, akkor mivel magyarázod, hogy fekete képernyőt dob egy szimpla ötkörös verseny után? -
bgabor #9959 Az 1.02-es patch csinált ebből játékból bughalmaz helyett élvezetes autóversenyt. -
#9958 de, tartalmaz "javítást": kivették az ATI-kat lassitó kódot -
benkoszabi #9957 fenn van a legújabb patch, nyomtam egy 5 köröset Silverstone-ban, de amikor kiakartam lépni, már be sem töltött, hanem fekete képernyő....
ennyit a patch-ről..sztem ez az 1.02-es peccs nem is tartalmaz semmi javítást, csak az extra játékmódot és a pár extra autót...
pedig nem indokolt a gépigény, mivel egy szinten lehet a GRID-el...az meg simán futott...szal nem értem -
#9956 akármilyen építettel.. -
imice #9955 Sziasztok! Tudtok nekem segíteni hogy milyen kocsival tudok versenyezni a 4.szinten az épített kocsik zártkörű versenyein? Előre is köszi mindenkinek! -
#9954 nekem akkor csinalt ilyet amikor tobb parhuzamos mentesem is volt!
toroltem most csak 1 mentesem van es azota jo! -
benkoszabi #9953 Nemtom mi ez...de a játék egyes helyeken random kifagy..kilép...miért? benéztem Off-ba, ott azt tanácsolják, hogy le kell szedni a patch-et...ez akkor a játék hibája, hogy kilépked? -
KillTheKonzol #9952 hogy lehet megszerezni a kocsit a játék borítójáról? a sima utcai BMW E92 M3 megvan, de nekem a GT2 versenyváltozat kéne, az hol van, hogy lehet megszerezni??? -
#9951 uninstallálod a mostani verziódat
felteszed a játékot
felteszed az 1.2es patchet
(nem krekkeled, mert ugye eredetiben van meg ;) )
elinditod -
mikiking #9950 ja és Win7 -
mikiking #9949 Sziasztok,gondolom,hogy 100-szor le volt már irva,szeretném ha válaszolnátok. Mit csináljak,ha rámegyek a játékra,betölt,és lefagy,fekete képernyő és semmi... CTRL ALT DEl és folyamat befejezése.... 2 verziót is próbáltam,de semmi -
#9948 igen, van hozzá crack. fáradj át az off topik-ba ott találsz linket. -
#9947 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miért? a nélkül 1.0-ásnak veszi vagy mi? mini image? -
#9946 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!crack is kell hozzá -
#9945 Na visszatértem a játékhoz!
Fent van az 1.2-es patch és ugyan úgy akad a játék mint nélküle!
AMD x2 6000+, 3GB RAM, HD4850 512MB a gép! -
#9944 áá, biztos nem! ;)) -
#9943 Lehet hogy fel kéne raknod az 1.02-es javítást? -
krisz255 #9942 nekem beindul a verseny de nagyon alacsony az fps
lehet hogy segítene rajta az 1.02-es patch? -
#9941 köszönöm már jó