Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
De megy is nem úgy mint a csoda amerikai vasak. Na off vége 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

na innentõl usa vs európai verdák offok törlésre kerülnek... van arra is topik..

IMYke2.0.0.0
A képnél maradva. Engem ez zavar az új BMW-kben:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
te itt izlésekrõl vitatkozol 😮 (amugy én is minden játékban az amerikai dögökkel megyek, de nagyon tetszenek az uj BMW-k is - ha lenne sok pénzem, mindkettõ állna a garázsban otthon 😊 )

Forza.

norbi2fraktal
<#eplus2><#wow3><#csodalk>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

IMYke2.0.0.0
Imádom a BMW-k látványát - de tudom róluk, hogy a 90-es évek eleji arculatváltáskor komoly silányodás is beindult a cégnél: a tervezõt úgy rúgtam volna ki a picsába, hogy levegõt is akkor kapott volna csak, ha a mellette versenyt repülõ veréb szájból-szájba lélegezteti!
Még manapság is megdöbbent a "szemek" csúnyasága a jármû orrán.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jacek
A fikahoz egyebkent😊 az USA autokhoz, az igaz hogy szarul fogyasztanak!

De a sok nagytudasu szerint mennit eszik egy japo turbo motor?????? EVO beszippant 20-25 litert! Motecel, ALS-el meg verseny tempoban 60-at😄😄😄😄😄

[HUN]FaTaL
Jaja. 😊

[/vita]

Izlésrõl felesleges vitatkozni. 😊

A patch miatt még nem tudom szidni az EA-t, mert annyira nem érdekel már a játék, hogy fent sincs, a patch meg le sincs töltve, de lehet kap még egy esélyt, mert alapvetõen nem rossz. 😊

w77d
Na gyerekek vita OFF, szidjuk inkább az EA-t tovább a szivárványos kocsikat gyártó patch miatt XXXD

[HUN]FaTaL
Ezt tekintve mégszánalmasabb, mert a BMW kevesebbet fogyaszt.

Semmilyen hatást nem gyakorolnak rám az amerikai autók, tehát csak a magad nevében beszélj. Nagyok, lomhák és sokat zabálnak.

Ja értem, ezt az ízlés dolgot magyaráztad az elõbb. XD

w77d
dehogy gyakorolnak olyan hatást, amire az európaiak nem képesek.. legfeljebb rád nem gyakorolnak olyan hatást XXD rám igen, ne nyilatkozz mások nevében XXD

Értem én, csakhogy énsem állítom, hogy azok (technikailag) jobbak lennének. Mégis azt választanám, mert olyan hatást gyakorolnak az emberre, amit az európai autók nem képesek. (nyilván ide nem értve a többség számára elérhetetlen luxusautókat,lamborghinit meg hasonlókat)

w77d
érzelmek... szubjektív. Az én szívemet egy gyönyörû Merci vagy egy szép Lexus dobogtatja meg és soha sem vennék amcsi verdát.... Te másképp látod. De ezért még nem kell leugatni a másik felet, hogy nincs ízlése meg nemlátja át. Nem lehet ezt eldönteni. Szerintem egyértelmûen az európai verdák a jobbak, szerinted az amcsik.. ez van, én tiszteletben tartom a véleményed, de attól még én nem fogom azt mondani hogy nekem az amcsik tetszenek. érted a lényeget???

Az lehet, de ezek technikai dolgok, az amerikai izomautók pedig ha belegondolsz egyértelmûen az érzelmekre hatnak. Emiatt van az, hogy a 300 lóerõs szürke bmw helyett én egyértelmûen a 300 lóerõs 2010-es Mustang GT-t választanám. (hiába elavult technológiailag a Mustang)

És mellesleg amerikában, ahol mindkét fajtát árulják, egy 300 lóerõs bömös áráért három mustangot vehetsz. Vagy két GT500ast.
Nem szabad elfelejteni, hogy az alap, V6-os Mustangot ötmillió forintnak megfelelõ dollárért árulják odaát.

Nem ezt mondtam. Csak azt hogy ha õ nem lát a kettõ között különbséget, akkor kommersz. De ez talán legyen az õ baja. <#hehe>

w77d
Pont most mondtad ki miért jobb a BMW mint az amcsi... kevesebb ûrtartalomból több lóerõ... ennyi...

w77d
nah de a régi amcsikat ne a mostani európaihoz hasonlítsd. Régen voltak gyönyörû és keggyetlen jó Mercedesek és BMW-k. Akinek egy kis szépérzéke van egyértelmûen azokat mondja szebbnek. Meg menni is tudtak, nem hiába voltak már akkor túraautó versenyek meg egyébb profi versenyek Mercikkel BMW-vel és Ferrarival......
A mai amerikai autógyártás meg egyértelmûen az európai alatt van nincs mit vitatni ezen....

samsung123
ez kicsit erõs....ha nincs izomautód kommersz vagy😊 van igazság amit irsz de nagyon sarkítasz. off vége

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Hibának hiba volt, ezen nincs vita, õk is megszívták ezzel az elsõ adandó alkalommal amikor hiány volt olajból('70-es évek). Meg is lehet nézni a hetvenes-nyolcvanas évek mustangjait. Hányadékok.

De attól még hogy hiba volt, az volt az autógyártás legszebb idõszaka, és akinek van egy kis érzéke a stílushoz(nem úgy mint hunfatalnak), az észreveszi, hogy egy régi GT500-as/Dodge Charger/Plymouth 'Cuda mellett a mai "autók" sehol sincsenek.

Úgy látom te alapvetõen nem érted a különbséget amerikai izomautó és egy szürke, mindennapi, kommersz BMW között. Nyilván azért mert te magad is szürke, mindennapi és kommersz vagy. Gáz.

És mellesleg, zsenikém, az M3-asnak gyárilag több mint 500 lóerõs a motorja. A Mustang GT változatának 300, az kétszázzal kevesebb. A non-GT változatú mustangban meg V6-os van, az csak 260 lóerõs.

szasztok!

ps3-játszok a sifttel ,de csomószor elmegy a kép, homájos lessz kis idõig
másnak is szar a játék??????
H.E.L.P.!

[HUN]FaTaL
És mi a faszra mennek a baszott nagy nyomatékú autóikkal?😄 Lassan olyan szarok az amerikai motorok hogy lenyomja a mustangot egy m3as bmw amiben fele akkora motor van. Mitõl olyan nagy szám? Hogy sokat zabál?

A nagy fogyasztás persze hogy nem létkérdés, majd 15 év múlva már az lesz...

w77d
Hosszú távon pedig az ilyen országok járnak jobban... Amerika is elkezdte ontani a kis teljesítményû alacsony fogyasztású autókat, mert rájöttek, hogy hopppáááá, ez nem jó sem a gazdaságnak sem a környezeti tényezõknek... Hidd el kb 10 év és az amerikai izomverdákat már csak könyvekbõl meg kiállításokon nézegetheted. Amerikának ez egy ilyen korszaka volt, de számtalan amerikai médiában leírták már, hogy tulajdonképpen hiba volt...

Persze, mennyivel jobbak az alig 90 lóerõs motorral szerelt low-end gépek amik a magyar utakat róják, mi? Ezt te sem gondolod komolyan.
Náluk azért eszik ennyit a motor mert egyszerûen nem tényezõ a fogyasztás. Ha nálunk se lenne lékérdés hogy 300 vagy 500 forint egy liter benzin, akkor nálunk se a 90 lóerõs a wagonR,logan meg a többi hulladék szar lenne a fõ autótípus.

Gabisan
Felraktam az 1.02 patchet.Eszmeletlen jo!Frameszint rajtnal 4x ese,mas helyeken duplaja.Full grafon 60-140 FPS ! <#vigyor2><#vigyor2>Nvidia mehet a p*csába a physx-evel es az elavult tecnologiajaval 1utt!<#mf1>

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

w77d
nna ebbe belebotlottam én is. Ha gyors versenynél a Charger színét utcaira állítod, tehát nem versenyfestés, akkor elszáll a NFS egész színrendszere. Onnantól újraindításig egy kocsinak sem fogsz tudni utcai festést adni, mert mindegyik szivárvány lesz..... Bassza meg az EA, ez a patch egy nagy szar...

beakarja oltani a másikat.. azt saját magát oltja be.. ehh.. -.-'

[HUN]FaTaL
Jah, az 50litereket megzabáló amerikai hulladékok aztán az autógyártás csúcsai. LOL😄

w77d
miért krekkeljem az eredeti játékom??

arty
az 1.02 fényében remélem senkinek nincsenek kétségei arrók, milyen modszerekkel is igyekszik a féreg nvidia életben maradni az elavult kártyáival ...

nvidia/eagames <#levele><#levele><#levele>

Forza.

w77d
és szerinted az átlag magyar ember tehetett arról, hogy ilyen kocsik voltak nálunk?? a lófaszt. Arról a szovjet ipar és a kommunista vezetés tehetett!!

samsung123
azaz arról van szó, de a tuning része body kit ugyhogy nekem igazam volt XD

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

arty
remélem Gone in 60 secs eredeti(!) változatát sokszor láttad! 😉

Forza.

Disznóverõ csatornán volt róla mûsor. A mûsor címe: Egyszer egy ilyet vezetni (balfasz magyarok erre fordították azt hogy: Rides)

Am chip foose tuningolta azt az autót amelyett a Tolvajtempóban használtak. Szóval se nem gyári, se nem body kit. Full tuning.

TaRka0107
samsung, ment PM!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

samsung123
amugy a többivel egyetértek.

samsung123
ja sorry elírtam, szar ember vagyok😊
Amúgy a f@szt jött ki Elenor khm...Eleanor kinézettel a gyárból 1967-ben, ezt a bodykittet(eleanort) a film kedvéért találták ki és alkották meg. Még mûsor is volt róla valamelyik ismeretterjesztõ csatin. nézz utána kérlek.

Az nem Elenor hanem Eleanor, és nem volt rajta semmiféle bodykit. Úgy nézett ki az 1967-es gyári GT500as. Úgy jött ki a Shelby gyárból, nem volt átépítve.

És egyébként a többi régi amerikai izomautóhoz hasonlatosan az egyik legstílusosabb autó amit valaha építettek. Vicces ha összehasonlítod a mai szánalmas kommersz egyen-autókkal amik az utakat róják.

Azt meg különösen szánalmas és k*rvára égõ, hogy amíg mi magyarok fostalicska trabantokkal, ladákkal, skodákkal meg wartburgokkal égettük magunkat a 60-as években, ezek odakinn ilyen járgányokkal furikáztak. Most se javult sokat a helyzet, mert amerikában bárki megengedhet magának egy Mustangot, kis spórolással GT500-at meg Corvettet is, nálunk meg a három millernél ólcsóbb, kommersz, jellegtelen szarok uralják az utakat. Na mindegy. Szar ország, szar kocsik.

samsung123
akinek nem lehet tuningolni a verdákat az töltse le az 1.2crack-et. sorry hogy ide irom😊

amugy valami hihetetlen fasza a GT500 nyomni, egyet sajnálok nem lehet õket átépiteni, egy Elenor Bodykitt jol nézet volna ki rajta

grebber
Köszönöm!Akkor felteszem!

Next PC upgrade: 2022

w77d
igen

grebber
Alap verziós mentések jók az új patch-el?

Next PC upgrade: 2022

Nor3i
en eredetire raktam fel a patchet
elsore latta az autokat igaz csak gyors jatekba
de online akarok csatlakozni akkor azt irja ,hogy regi a verziom frissitsem

Mini image-t kell használni, mert kellene hozzá nocd exe. Na, itt errõl ennyit. <#kuss>

hát így ugyanúgy szaggat és lan sincs
DJ RX7
nekem sima alap játék crack-el ment.

:3

felraktam 0-ról, felraktam az elsõ és második patchet, most mit kéne tennem? DJ RX7 azt mondja nem kell crack. vagy akkor 1.1-es fixel próbáljam? bocs a warezért, sehol nem találok róla információt. válasz akár privibe jöhet
w77d
azserossz XD

Willi Betz
Nekem meg némelyik szivárvány színû😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?