11230
-
#10020 Mindegy akkor!Megvan a mappájába!Nekem tetszik ez a játék! -
#10019 Be vagyok de nem találom more:-) -
#10018 kimenti a képeket a játék főmappájába is... az EA oldalán meg akkor láthatod, ha van EA fiókod és be is jelentkeztél.. -
#10017 Sziasztok!!A képeket amit fotó módban csinálok hol lehet megnézni??Mert nem találom az oldalon!?? -
#10016 Jah -
#10015 shift.exe-n jobbklikk, tulajdonságok, részletek, verzioszám 1.0.2.0 ? -
#10014 Erőől nem nyilatkozom
és IGEN -
#10013 eredeti?
patch fentvan?
-
#10012 Kössz(!), csak mert nekem mindig lefagy(betölti a SHIFT feliratnál a csíkot és fekete képernyő !
Ebben tud vki segíteni ?
Windows 7 x64 -
#10011 épített autó átépítéssel tudsz szerezni... olyan verdát, amit lehet átépíteni, tuningolj ki maximálisan és akkor alul megjelenik a lehetőség a teljes átépítésre... -
Zsol555 #10010 Sziasztok!
Vannak olyan pályák ahol csak épített autóval lehet indulni vagy szuper gyors kocsi szükséges ahhoz ,hogy induljak! Hogyan lehet ilyet szerezni? Tud nekem ebben valaki segíteni? Köszi! -
#10009 JAH! -
#10008 Sziasztok !
Én csak azt szeretném megtudni, hogy az NFS Shift működik-e x64-es Windows 7-en ?
Előre is Kössz a segítséget ! -
Szabi1991 #10007 :D -
#10006 Majd akkor, amikor 1990 Ft alatt vesztegetik...
-
Multipumukli #10005 Érdemes megvenni ezt a játékot vagy annyira nem jó? -
#10004 Sziasztok!!Holnap végre meg lesz origiba ez a játék!!Írjatok róla pár dolgot hogy milyen(multi része)Előre is köszi!! -
#10003 én meg halálos XXXXD -
#10002 Pedig gyors vagyok -
#10001 Én nem is nagyon szeretek online menni.Állandóan a rajtnál kiütnek,kilöknek,vagy "kipördítenek".Vagy ha fékezek belém jönnek,és én kicsúszok,míg ő szépen megy tovább.
A fenébe az ilyen játékosokkal.Valamilyen bűntetést kitalálhattak volna erre. -
#10000 És ő is elég erősnek érezte magát, hogy megfogjon egy Diablo-t...
-
#9999 Ez is így vezetett...
-
#9998 Hoppá, csak nem ő is Shift-ezik? OTt lehet így előre jutni a rajtrács hátsó traktusából :)
-
Szabi1991 #9997 ez meg megakarta előzni az előtte lévőt..
-
#9996 Érdekes...
A játékon belül belehet állitani a kormányokat...ezt-azt...
Erre a 2 pedált (me' nekem csak ennyi van!) nemtudom mire konfigurálta alapból, de semmit nemtudtam kezdeni, aztán lecsekkoltam, hogy lehet ez a baj?! Gecc, de most ezt hogy gondolták, hogy valami gyépés fogja a momokat vezetni, és nemkell nekik ugysem a pedál?! LOL -
BIZ0906 #9995 Jó hát ennyi idióta olasz xD -
bgabor #9994 Kevés információt adtál meg, persze hogy nem tudnak neked segíteni.
Pontosan milyen géped van, milyen oprendszer van rajta, és mi pontosan a hiba üzenet. Ezeket az adatokat minimum meg kell adnod ha azt akarod hogy a problémáddal mások érdemben tudjanak foglalkozni. -
#9993 Most találtam, bocs, kicsit off lesz!
Az olasz rendőrautó vezetője törhetetlennek hitte a Gallardo-t, talán a NFS-sorozat miatt...
-
#9992 Hello!
Nálam ilyen probléma merült fel, hogy mivel ujraraktam a rendszert (xp után win7-et) a játékkal, fentvan a peccs, meg ami kell...indul a játék, nemis ez a gáz, hanemhogy a momo kormányom a játék inditása után nemismeri fel a pedálokat!
Kiléptem...bementem a menübe ami csak létezik...csak ugyismerte fel ujra, hogyha leszedtem, és ujraraktam a kormány driverét, de a köv. shift inditása után kezdődött előröl! És csak ezzel a játékkal csinálja ezt, 2-3 másik autos játékkal megy rendesen a kormány!
Valakinél volt már ilyen? -
#9991 Az ATI kártyáknál is gond szokott lenni, egyik másikat nem szereti. -
#9990 Melyik verzió van meg? -
paci600 #9989 Már rengeteg crackkel próbálkoztam, de egyik se sikerült. De azért kössz -
#9988 szerintem rossz crack miatt lehet... -
paci600 #9987 A shift.exe hibát észlelt, ezért leáll. -
#9986 ezt próbáltam én is kideríteni, de úgylátszik privát jellegű az üzenet ha nem akarja velünk megosztani XXD (pl: a shift.exe-nek nem tetszik az ön képe, ezért leállt....) -
#9985 És még is mit ír ki, "I'm sorry, I went for coffee", vagy mit ? -
paci600 #9984 Neem igazán -
#9983 pontosabban?? eredeti a játékod?? -
paci600 #9982 Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy miért van az, hogyha elakarom indítani a játékot kiír egy hibajelentést?
A segítséget előre is köszönöm! -
Jocoo79 #9981 Sziasztok!
Hogy lehet beallitani,hogy mutassa a palyat a kis terkepen,mikozben jatszom? Sehogy nem tudom beallitani.Eddig mutatta,de most vmilyen okbol eltunt a terkep,igy nem tudom hanyadik vagyok,milyen kanyar jon,illetve hogy mennyi pontom van,meg,hogy mennyi kor van meg hatra :).Koszi a segitseget!