11230
  • zotya10002
    Mindegy akkor!Megvan a mappájába!Nekem tetszik ez a játék!
  • zotya10002
    Be vagyok de nem találom more:-)
  • w77d
    kimenti a képeket a játék főmappájába is... az EA oldalán meg akkor láthatod, ha van EA fiókod és be is jelentkeztél..
  • zotya10002
    Sziasztok!!A képeket amit fotó módban csinálok hol lehet megnézni??Mert nem találom az oldalon!??
  • theshark
    Jah
  • arty
    shift.exe-n jobbklikk, tulajdonságok, részletek, verzioszám 1.0.2.0 ?
  • theshark
    Erőől nem nyilatkozom
    és IGEN
  • arty
    eredeti?
    patch fentvan?
  • theshark
    Kössz(!), csak mert nekem mindig lefagy(betölti a SHIFT feliratnál a csíkot és fekete képernyő !
    Ebben tud vki segíteni ?
    Windows 7 x64
  • w77d
    épített autó átépítéssel tudsz szerezni... olyan verdát, amit lehet átépíteni, tuningolj ki maximálisan és akkor alul megjelenik a lehetőség a teljes átépítésre...
  • Zsol555
    Sziasztok!
    Vannak olyan pályák ahol csak épített autóval lehet indulni vagy szuper gyors kocsi szükséges ahhoz ,hogy induljak! Hogyan lehet ilyet szerezni? Tud nekem ebben valaki segíteni? Köszi!
  • samsung123
    JAH!
  • theshark
    Sziasztok !
    Én csak azt szeretném megtudni, hogy az NFS Shift működik-e x64-es Windows 7-en ?
    Előre is Kössz a segítséget !
  • Szabi1991
    :D
  • IMYke2.0.0.0
    Majd akkor, amikor 1990 Ft alatt vesztegetik...
  • Multipumukli
    Érdemes megvenni ezt a játékot vagy annyira nem jó?
  • zotya10002
    Sziasztok!!Holnap végre meg lesz origiba ez a játék!!Írjatok róla pár dolgot hogy milyen(multi része)Előre is köszi!!
  • w77d
    én meg halálos XXXXD
  • modelcar
    Pedig gyors vagyok
  • modelcar
    Én nem is nagyon szeretek online menni.Állandóan a rajtnál kiütnek,kilöknek,vagy "kipördítenek".Vagy ha fékezek belém jönnek,és én kicsúszok,míg ő szépen megy tovább.

A fenébe az ilyen játékosokkal.Valamilyen bűntetést kitalálhattak volna erre.
  • IMYke2.0.0.0
    És ő is elég erősnek érezte magát, hogy megfogjon egy Diablo-t...
  • IMYke2.0.0.0
    Ez is így vezetett...

• IMYke2.0.0.0
    Hoppá, csak nem ő is Shift-ezik? OTt lehet így előre jutni a rajtrács hátsó traktusából :)
  • Szabi1991
    ez meg megakarta előzni az előtte lévőt..
  • ajem kisa
    Érdekes...
    A játékon belül belehet állitani a kormányokat...ezt-azt...
    Erre a 2 pedált (me' nekem csak ennyi van!) nemtudom mire konfigurálta alapból, de semmit nemtudtam kezdeni, aztán lecsekkoltam, hogy lehet ez a baj?! Gecc, de most ezt hogy gondolták, hogy valami gyépés fogja a momokat vezetni, és nemkell nekik ugysem a pedál?! LOL
  • BIZ0906
    Jó hát ennyi idióta olasz xD
  • bgabor
    Kevés információt adtál meg, persze hogy nem tudnak neked segíteni.

Pontosan milyen géped van, milyen oprendszer van rajta, és mi pontosan a hiba üzenet. Ezeket az adatokat minimum meg kell adnod ha azt akarod hogy a problémáddal mások érdemben tudjanak foglalkozni.
  • IMYke2.0.0.0
    Most találtam, bocs, kicsit off lesz!

Az olasz rendőrautó vezetője törhetetlennek hitte a Gallardo-t, talán a NFS-sorozat miatt...

• ajem kisa
    Hello!
    Nálam ilyen probléma merült fel, hogy mivel ujraraktam a rendszert (xp után win7-et) a játékkal, fentvan a peccs, meg ami kell...indul a játék, nemis ez a gáz, hanemhogy a momo kormányom a játék inditása után nemismeri fel a pedálokat!
    Kiléptem...bementem a menübe ami csak létezik...csak ugyismerte fel ujra, hogyha leszedtem, és ujraraktam a kormány driverét, de a köv. shift inditása után kezdődött előröl! És csak ezzel a játékkal csinálja ezt, 2-3 másik autos játékkal megy rendesen a kormány!
    Valakinél volt már ilyen?
  • Black Ghost
    Az ATI kártyáknál is gond szokott lenni, egyik másikat nem szereti.
  • Black Ghost
    Melyik verzió van meg?
  • paci600
    Már rengeteg crackkel próbálkoztam, de egyik se sikerült. De azért kössz
  • w77d
    szerintem rossz crack miatt lehet...
  • paci600
    A shift.exe hibát észlelt, ezért leáll.
  • w77d
    ezt próbáltam én is kideríteni, de úgylátszik privát jellegű az üzenet ha nem akarja velünk megosztani XXD (pl: a shift.exe-nek nem tetszik az ön képe, ezért leállt....)
  • Black Ghost
    És még is mit ír ki, "I'm sorry, I went for coffee", vagy mit ?
  • paci600
    Neem igazán
  • w77d
    pontosabban?? eredeti a játékod??
  • paci600
    Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy miért van az, hogyha elakarom indítani a játékot kiír egy hibajelentést?

A segítséget előre is köszönöm!
  • Jocoo79
    Sziasztok!
    Hogy lehet beallitani,hogy mutassa a palyat a kis terkepen,mikozben jatszom? Sehogy nem tudom beallitani.Eddig mutatta,de most vmilyen okbol eltunt a terkep,igy nem tudom hanyadik vagyok,milyen kanyar jon,illetve hogy mennyi pontom van,meg,hogy mennyi kor van meg hatra :).Koszi a segitseget!