11230
-
RYO21 #10060 igen, de NE FTP-re, mert múltkor is bajok voltak vele. -
HUN BECSEHELY #10059 kellenek még a File-k?Akkor felteszem ftp-re
adok hozzáférést is -
RYO21 #10058 Valaki feltöltené ezeket a fájlokat valahova?
Mert a Real mod elbaszta játékot.
PHYSICSBOOTFLOW.bff
PHYSICSMENU.bff
BOOTPERSISTENT.bff -
RYO21 #10057 Multkor találtam, eyg mod-ot a shifthez ami kicseréli a menüben a gombok/ betűk logóját x360as gombok képeire.
Most pedig nem találom sehol se.
Ti hallottatok már róla? -
ifyougenius #10056 kösz
-
HUN BECSEHELY #10055 Szedd le a DVD5-verziót.Nekem is az van,és semmi gond nincs vele. -
ifyougenius #10054 nem indul a játék pedig meg van crackelve
nem tudjátok mi lehet a gubanc? -
#10053 Milyen mod amit érdemes feltenni a játékhoz?? -
#10052 Nincsen semmi probléma!A modderek inkább hagyták volna ki ezt az effektet :)
Mondjuk ezt az izzós dolgot inkább rally autóknál figyeltem meg ott szinte mindig izzik mivel a szakaszokban sok a kanyar, lassító stb. és ott sokat fékezgetnek hamar felizzik! -
#10051 Ne haragudj kérlek, félreértettelek.
Igen, az izzó féktárcsák lehetségesek. Nem a létezésükön nevettem, hanem azon, hogy a modderek mindezt folyamatossá tették [tekintve, hogy nagy eséllyel textúrát módosítottak].
-
#10050 versenyen nem mindig izzik a féktárcsa csak egy gyors szakasz végén lévő lassítók, esetleg sok kanyarkombináció után... -
#10049 Csak azt írtad hogy a folyamatosan izzó féktárcsák röhejesek...
Én erre adtam egy képet hogy ez lehetséges!
De szerintem egy ilyen fos mod miatt ne vesszünk össze :)
-
#10048 Ezt ugye most nem komolyan írtad...
Még a képen is jól látszik, hogy az első féktárcsák izzanak, míg a hátsók nem...
A MOD-ban pedig MINDEN autó minden féktárcsája izzik. Szándékosan nem világít-ottat írok, mert az meg aztán über-abszurd lenne, ha a féktárcsák helyén neonok lennének... a MOD-készítők szándéka szerint.
-
#10047 Akkor az ott nem izzik...
-
#10046 Hűha!...akkor te is Dubaj-ban vizsgáztál? -
#10045 igaz, a tanpályán én is csak Lamborghinit vezettem, forgalomban volt a Veyron XXXXXXXXXXD -
#10044 Szerintem azért van mert tanulóvezetőket láthatunk a videón, akik a rutinpályán gyakorolnak, és a kis tudatlan buták behúzva hagyták a tanulóautón a kézifékeket! -
#10043 :DDD -
#10042 A folyamatosan izzó féktárcsák még további röhej tárgyát képezik - számomra.
-
#10041 ja az amugy..de ahogy olvastam tudják hogy ez a fő hiba XD. remélem megoldják! -
#10040 ez egy lószar... milyen mod az ahol csak a fényszóró által kiadott fényt felejtették el megoldani??? nagyon poén lehet szart sem látni száguldozás közben... -
#10039 ESTE mod! -
#10038 az lenne a értelmes, ha következő DLC-vel elérhető lenne esti futamok..nem nagy shó megcsinálni...meg esetleg eső....és ha már itt járunk ferrarik! -
#10037 az lenne az igazi ha úgy lennének az új rajongók által készített verdák, hogy azok külön kerülnek be a játékba, nem pedig valamelyik másik kocsi helyére.... na meg a tuningolhatóság is megmaradhatna, bár akkor nem kevés meló lenne egy egy új gép megalkotása :) -
#10036 remélem mostmár jönnek az uj verdák és pályák -
#10035 Az ügyesek tudják, hogy kell rákeresni és WRZ változatban megtalálhatják.
-
#10034 Azt ugye tudjátok, hogy már van editor a járművek buherálásához?
Csak ki kell fizetni az árát.
-
#10033 F1
http://img94.imageshack.us/img94/4893/shift2010012505201009.jpg
-
#10032 áááá, nem tudom berakni! SRy töröljétek pls -
#10031 érdekesség -
#10030 -
lesz itt még finomság! Remélem új pályát is csinálnak, egy városi vagy hegyvidékit! -
#10028 Még annyi hogy az 1.0.2.0-ás legfrissebb javítás is fent van a shift-en -
#10027 Azt mondod driver csere!?!...atival tolom egy 3870x2-vel és a a 9.12-es driver van fönt!...ja windows xp-n tolom.
Milyen driver lenne jó ehhez a motyóhoz? Tudtok valami okosat mondani hogy ne kelljen már itt tornáznom vele feleslegesen -
#10026 nálam is villog, de patthelyzetben vagyok driver csere miatt.... ha régebbi drivert rakok, akkor a Dirt2 lassul be 6-7fps-re, ha a legújabbat rakom fel, akkor meg nem hogy villognak a Shift-ben a lámpák néha, hanem fekete vonalak szaladgálnak mindenhol... most így nyomom és reménykedek hogy majd a következő driver jobb lesz :) -
#10025 nem lehet őket karrierben használni... -
#10024 videokártya driver csere -
#10023 Hi All! Hogy lehet hasznalni a jutalom illetve csereautokat a karrierben?Valami mod segitsegevel? -
#10022 Sziasztok! van egy olyan gondom a shift-el hogy jópárszor a versenyek elindításánál a játékban szereplő lámpák, pl: autó fényszóró, pálya szélén levő lámpák, szal minden lámpa villog a játékban :-) még a féklámpa is és a többi autó lámpája is ugyonúgy villog! Ez mi lehet??? Van amikor meg nem csinálja. Először azt hittem hogy valami érintkezési hiba a padon amivel tolom, de nem az hiszen a játékban a többi kocsin is villog ilyenkor, és hát ugye azokat nem én irányítom! -
#10021 Ez marha jó játék!!