11230
  • RYO21
    igen, de NE FTP-re, mert múltkor is bajok voltak vele.
  • HUN BECSEHELY
    kellenek még a File-k?Akkor felteszem ftp-re
    adok hozzáférést is
  • RYO21
    Valaki feltöltené ezeket a fájlokat valahova?
    Mert a Real mod elbaszta játékot.

PHYSICSBOOTFLOW.bff
    PHYSICSMENU.bff
    BOOTPERSISTENT.bff
  • RYO21
    Multkor találtam, eyg mod-ot a shifthez ami kicseréli a menüben a gombok/ betűk logóját x360as gombok képeire.
    Most pedig nem találom sehol se.
    Ti hallottatok már róla?
  • ifyougenius
    kösz

• HUN BECSEHELY
    Szedd le a DVD5-verziót.Nekem is az van,és semmi gond nincs vele.
  • ifyougenius
    nem indul a játék pedig meg van crackelve
    nem tudjátok mi lehet a gubanc?
  • zotya10002
    Milyen mod amit érdemes feltenni a játékhoz??
  • berczely
    Nincsen semmi probléma!A modderek inkább hagyták volna ki ezt az effektet :)

Mondjuk ezt az izzós dolgot inkább rally autóknál figyeltem meg ott szinte mindig izzik mivel a szakaszokban sok a kanyar, lassító stb. és ott sokat fékezgetnek hamar felizzik!
  • IMYke2.0.0.0
    Ne haragudj kérlek, félreértettelek.
    Igen, az izzó féktárcsák lehetségesek. Nem a létezésükön nevettem, hanem azon, hogy a modderek mindezt folyamatossá tették [tekintve, hogy nagy eséllyel textúrát módosítottak].
  • w77d
    versenyen nem mindig izzik a féktárcsa csak egy gyors szakasz végén lévő lassítók, esetleg sok kanyarkombináció után...
  • berczely
    Csak azt írtad hogy a folyamatosan izzó féktárcsák röhejesek...
    Én erre adtam egy képet hogy ez lehetséges!

De szerintem egy ilyen fos mod miatt ne vesszünk össze :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt ugye most nem komolyan írtad...
    Még a képen is jól látszik, hogy az első féktárcsák izzanak, míg a hátsók nem...

A MOD-ban pedig MINDEN autó minden féktárcsája izzik. Szándékosan nem világít-ottat írok, mert az meg aztán über-abszurd lenne, ha a féktárcsák helyén neonok lennének... a MOD-készítők szándéka szerint.
  • berczely
    Akkor az ott nem izzik...
  • Doc Hooliday
    Hűha!...akkor te is Dubaj-ban vizsgáztál?
  • w77d
    igaz, a tanpályán én is csak Lamborghinit vezettem, forgalomban volt a Veyron XXXXXXXXXXD
  • Doc Hooliday
    Szerintem azért van mert tanulóvezetőket láthatunk a videón, akik a rutinpályán gyakorolnak, és a kis tudatlan buták behúzva hagyták a tanulóautón a kézifékeket!
  • SötétBarom
    :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    A folyamatosan izzó féktárcsák még további röhej tárgyát képezik - számomra.
  • samsung123
    ja az amugy..de ahogy olvastam tudják hogy ez a fő hiba XD. remélem megoldják!
  • w77d
    ez egy lószar... milyen mod az ahol csak a fényszóró által kiadott fényt felejtették el megoldani??? nagyon poén lehet szart sem látni száguldozás közben...
  • samsung123
    ESTE mod!
  • samsung123
    az lenne a értelmes, ha következő DLC-vel elérhető lenne esti futamok..nem nagy shó megcsinálni...meg esetleg eső....és ha már itt járunk ferrarik!
  • w77d
    az lenne az igazi ha úgy lennének az új rajongók által készített verdák, hogy azok külön kerülnek be a játékba, nem pedig valamelyik másik kocsi helyére.... na meg a tuningolhatóság is megmaradhatna, bár akkor nem kevés meló lenne egy egy új gép megalkotása :)
  • samsung123
    remélem mostmár jönnek az uj verdák és pályák
  • IMYke2.0.0.0
    Az ügyesek tudják, hogy kell rákeresni és WRZ változatban megtalálhatják.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt ugye tudjátok, hogy már van editor a járművek buherálásához?
    Csak ki kell fizetni az árát.
  • samsung123
    F1

http://img94.imageshack.us/img94/4893/shift2010012505201009.jpg

• samsung123
    áááá, nem tudom berakni! SRy töröljétek pls
  • samsung123
    érdekesség
  • samsung123
  • samsung123

lesz itt még finomság! Remélem új pályát is csinálnak, egy városi vagy hegyvidékit!
  • Doc Hooliday
    Még annyi hogy az 1.0.2.0-ás legfrissebb javítás is fent van a shift-en
  • Doc Hooliday
    Azt mondod driver csere!?!...atival tolom egy 3870x2-vel és a a 9.12-es driver van fönt!...ja windows xp-n tolom.

Milyen driver lenne jó ehhez a motyóhoz? Tudtok valami okosat mondani hogy ne kelljen már itt tornáznom vele feleslegesen
  • w77d
    nálam is villog, de patthelyzetben vagyok driver csere miatt.... ha régebbi drivert rakok, akkor a Dirt2 lassul be 6-7fps-re, ha a legújabbat rakom fel, akkor meg nem hogy villognak a Shift-ben a lámpák néha, hanem fekete vonalak szaladgálnak mindenhol... most így nyomom és reménykedek hogy majd a következő driver jobb lesz :)
  • w77d
    nem lehet őket karrierben használni...
  • DJ RX7
    videokártya driver csere
  • Gabisan
    Hi All! Hogy lehet hasznalni a jutalom illetve csereautokat a karrierben?Valami mod segitsegevel?
  • Doc Hooliday
    Sziasztok! van egy olyan gondom a shift-el hogy jópárszor a versenyek elindításánál a játékban szereplő lámpák, pl: autó fényszóró, pálya szélén levő lámpák, szal minden lámpa villog a játékban :-) még a féklámpa is és a többi autó lámpája is ugyonúgy villog! Ez mi lehet??? Van amikor meg nem csinálja. Először azt hittem hogy valami érintkezési hiba a padon amivel tolom, de nem az hiszen a játékban a többi kocsin is villog ilyenkor, és hát ugye azokat nem én irányítom!
  • zotya10002
    Ez marha jó játék!!