Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ebben tud vki segíteni ?
Windows 7 x64
Full HD 1920x1080, ATI Radeon HD5770, Win 7 x64
Vannak olyan pályák ahol csak épített autóval lehet indulni vagy szuper gyors kocsi szükséges ahhoz ,hogy induljak! Hogyan lehet ilyet szerezni? Tud nekem ebben valaki segíteni? Köszi!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Én csak azt szeretném megtudni, hogy az NFS Shift mûködik-e x64-es Windows 7-en ?
Elõre is Kössz a segítséget !
Full HD 1920x1080, ATI Radeon HD5770, Win 7 x64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
A fenébe az ilyen játékosokkal.Valamilyen bûntetést kitalálhattak volna erre.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A játékon belül belehet állitani a kormányokat...ezt-azt...
Erre a 2 pedált (me' nekem csak ennyi van!) nemtudom mire konfigurálta alapból, de semmit nemtudtam kezdeni, aztán lecsekkoltam, hogy lehet ez a baj?! Gecc, de most ezt hogy gondolták, hogy valami gyépés fogja a momokat vezetni, és nemkell nekik ugysem a pedál?!<#idiota>#idiota> LOL
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Pontosan milyen géped van, milyen oprendszer van rajta, és mi pontosan a hiba üzenet. Ezeket az adatokat minimum meg kell adnod ha azt akarod hogy a problémáddal mások érdemben tudjanak foglalkozni.
Az olasz rendõrautó vezetõje törhetetlennek hitte a Gallardo-t, talán a NFS-sorozat miatt...

Nálam ilyen probléma merült fel, hogy mivel ujraraktam a rendszert (xp után win7-et) a játékkal, fentvan a peccs, meg ami kell...indul a játék, nemis ez a gáz, hanemhogy a momo kormányom a játék inditása után nemismeri fel a pedálokat!
Kiléptem...bementem a menübe ami csak létezik...csak ugyismerte fel ujra, hogyha leszedtem, és ujraraktam a kormány driverét, de a köv. shift inditása után kezdõdött elõröl! És csak ezzel a játékkal csinálja ezt, 2-3 másik autos játékkal megy rendesen a kormány!
Valakinél volt már ilyen? <#fejvakaras>#fejvakaras>
A segítséget elõre is köszönöm!
Hogy lehet beallitani,hogy mutassa a palyat a kis terkepen,mikozben jatszom? Sehogy nem tudom beallitani.Eddig mutatta,de most vmilyen okbol eltunt a terkep,igy nem tudom hanyadik vagyok,milyen kanyar jon,illetve hogy mennyi pontom van,meg,hogy mennyi kor van meg hatra 😊.Koszi a segitseget!
Csináltam egyet a meglévõ mellé,és most egyiket sem tudom használni.A régivel nem tudok online játszani mert ilyesmit ír ki:szerver jelenleg nem elérhetõ,kérjük próbáld késõbb.Másiknál meg:a megadott cd kulcs már regisztrálva van.Mit tegyek?pls segítsetek<#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav>
Van hozzá egy Logitech Formula Force EX kormányom, ami szintén most debütálna, de nem tudom megfelelõen beállítani. Évek óta használok Joysticket egy másik játékhoz, a Profilert tehát ismerem, de a jelen eset totál kudarc.
Elõregyártott profilt nem találtam hozzá, sem a játékban, sem a Wingman oldalán.
Kérnék egy szájbarágós helpet, lehetõleg felmenõim kihagyásával, köszi elõre is.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
9.11(+ hotfix) vagy 9.12? Gondolom a 9.12, ha a legújabb van fent.
Nekem most a 9.11 van fent és a Dirt2 és a Shift is megy tökéletesen. Szerintem próbáld meg felrakni a 9.11-es a hotfix-el.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX