11230
-
#10347 pontosan...na most hogy technikailig kiszedik a xbox verzióból a fáljokat és összerakják a pcvel nem vágom... de gyári minőségűek a ferrari autók a az eddigi képeken amit publikáltak (belső és külső nézetek)ebből gondolom hogy nem a nulláról építik fel őket hanem portálják a boxosból.(de lehet baromságot mondok XD ) -
High end PC #10346 Hát ez jó hír! :)
De ahogy látom, ez nem hivatalos pakk lesz, hanem egy moddolt Ferrari pakk, ugge? -
#10345 Kikött egy új autó COBRA 2010! és nemsokára az összes ferrari elérhető lesz. itt nézelődjetek
A fizikára is van már tényleg jó módosítás..nem olyan ratyi mint a real mod2(semmi köze nem volt a reálhoz)Sharper tyres mod fontos hogy az nfo-jában leirtak szerint állitsátok be(nem bonya) a kormány érzékenységeket és pro modban segitségek nélül használjátok..kifejezetten G25 is optimalizálva.. igy már driftelnek állandóan és mégsem tapadnak mint egy sinautó, tényleg szimes mod..igy már ujra elővettem.(5.2 vagy afeletti verziót használjátok belőle)
Grafikára pedig ami nagyon SunMod a 2.0változatában a a hajnal és az alkonyt nagyon szép a dél még kicsit sárgás..de javítva lesz.
szerintem kezd épkézláb játék lenni, próbáljátok ki! -
Maci23 #10344 Szia!
Ezt szedd le és telepítsd!
PhysX_9.07.20_9.09.0720_SystemSoftware.msi -
#10343 Nekem gyakorlatilag menne de indítás után játékba lépés előtt Nvidia PhysX Driver-t kér,megpróbálom telepíteni de nem engedi... Valaki nem tudja mi lehet a gond? -
#10342 jo de az 3D lassito:) -
Szabi1991 #10341 nálam el se indult :/
(Intel GMA 4500M) -
#10340 Pont ugyanez van jön a demó és laptop! Hálás köszönet! -
#10339 laptop akkor. ja elfog futni olyan HDready felbontás és low médium garf környékén megfeleő fps-el. szerintem támogatja mobil videókarikat, de a biztonság kedvéért olvas utána vagy töltsd le "DEMOT" valahonnan mielött megveszed, hogy hogy fut vagy indul e egyáltalán, de ha meg egész jol elfutkározik majd. -
#10338 2 magos Videókari pedig: Nvidia Gforce 8600GM -
#10337 egy 2 magossal esetleg, de vidókarit is jó lenne tudni. -
#10336 1 vagy 2 mag? -
#10335 1.6-os procival elmegy? -
Szabi1991 #10334 és mit írjak bele ?
hogy hogyan crackeld meg ? -
zsomboor #10333 Am. működik már? Vagy még vársz hátha van más ötlet? -
zsomboor #10332 Biztos nem az xp miatt mert nekem is az van, és megy normálisan.
Úgyhogy nem tudom mi lehet a baj de az biztos nem -
#10331 Jah,és valami FAQ nincs a fórum területén? -
#10330 Szép jó estét mindenkinek.
Végre én is elkezdtem játszani ezt a nagyszerű,és iszonyatosan jó játékot.
Az első perctől fogva szeretem.
De Valahogy mégis van 1 problémám :(
És nem tudom mitől,de lehet hogy a rendszertől (XP),de a játék néha csakis egy teljesített esemény (verseny)után lefagy. Fekete képernyő,megy az az idegesítő zene,és a jobb alsó sarokba nem forog az a betöltést jelző kis ikon.
Ha valaki tudna rá valami megoldást,segítsen kérem.
Sziasztok. -
#10329 kipörgésgátló / menetstabilizátor -
Petya19 #10328 Köszönöm zsomboor -
steweee #10327
a TCS és ESC mit jelent ? -
zsomboor #10326 Én majd jönnék játszani csak írjatok ide mikor aztán ha ráérek jövök!!! -
zsomboor #10325 Szerintem semmit, újra kell tenni az egészet,csak a dokumentumok mappából szedd ki a SHIFT mappáját(de még várj mert ez csak az én véleményem,és hátha valaki mond mást) -
Petya19 #10324 Hello
Imádtam, kicsomagoltam, de amint betült a verseny hibá észlel és leáll. Mit tegyek, hogyan lehetne visszatömöríteni? Köszönöm előre is! -
#10323 -
#10322 ááá hagyjuk itt a limk. ferrari -
#10321 -
#10320 már alakul a ferrari
-
zsomboor #10319 Egyetértek gyújtsd fel nyugodtan -
C0mputers #10318 Miiiiiii???????
Már van Team racing pack is egy csomó új kocsival szaros konzolra??????
Megyek, felgyújtom az EA fejlesztőstúdióját, már veszem is a repjegyet online... -
C0mputers #10317 Ferrari DLC-ét akarok PC-re kibebaszott EA!!!!!
jah és az Exotic Car Packról akkor már ne is beszéljünk!!!!!!
EA SUCK -
#10316 www.nfsplanet.com (tudom hogy kell linkelni de így hosszabb a hsz:D) -
Petee1983 #10315 Ha fent van az alap játék akkor milyen patch-eket kell felrakni rá? Valaki adna egy linket ahol le tudom tölteni a játékhoz a patch-eket. Előre is köszi! -
#10314 ki kell tömöríten a játékot!!!ú
itt pontosan le van irva és utána csak bemásolni a megfelelő helyekre a modokat. a kitömörités 1 oráig is eltarthat:) -
#10313 SunModot is PLS -
#10312 Valaki letöltötte a Sharp modot? Meg tudná valaki mondani hogy kell használni?
köszi -
#10311 Lehet eldugult a benzinszűrő!Szervizbe megnézik viddel -
tomee92 #10310 hi!
kicsit fura lesz a kérdés de azért felteszem hátha kapok rá valami választ:D
lamborghini murcielago-t teljesen feltuningoltam(works tuning angolul legalábbis) és mocskosul ment a kocsi
tegnap csináltam új profilt és abból a profilból amit először csináltam átmásoltam az újba a mentéseket.azért akartam mert ott lehet venni verdákat és kilehetpróbálni és legalább nemszámít ott ha elcseszek valamit,csak 1 tartalák profil lett volna
ezután visszamentem a rendes profilba versenyezni és a murcielago 5.sebességi fokozatban is alig akart kipörögni.semmit sem állítottam el a kocsin(áttételekre gondolok és az első és a hátsó szárnyakra) csak annyit csináltam a játékkal hogy csináltam 1 új profilt...
és mégis a kocsi nem akar menni rendesen, minden más tökéletes,de ez nem
mi lehet a gond?nem olyan nagy dolog de idegesítő -
#10309 itt nézelődj -
#10308 van már fasza grafika és fizika mod is