11230
  • Alexease
    Csak hogy szaporitsuk az "ertelmetlen hozzaszolasokat":) En idotartam megjelolesre gondoltam, nem pontos idopontra:) Vagyis, eleje: 1-10-ig, kozepe: 11-20-ig, vege: 21-30-ig:)
  • CamelX
    A szélvédőre tapadt bogarak letisztításáról nem is beszélve
  • [HUN]FaTaL
    A hónap vége szerintem szeptember 30. :D
  • Alexease
    Szeptember 23. azert mar a honap vegehez tartozik:)
  • eightmiles
    Mondtam hogy nem lesz demo ._.
  • pointer4
    Kíváncsi lennék arra a boxkiállásra, ahol még szélvédőt is cserélnek a lentebb látottak alapján :D
  • [HUN]FaTaL
    Semmilyen nyár nem tart egészen szeptember végéig. :D 23-ig max.
  • Alexease
    Ezeket hol igertek?! Csak nem GameStar-on olvastad?!
    - Boxkiallas NFS-be?! Minek. Meg ha jo is lenne az autokezeles, arkados a jatekmenet:) Boxkiallashoz uzemanyagfogyas, gumikopas stb. kellene, de az nem lesz:)
    - Nem agusztusra igertek a demot, hanem nyarra. Az meg szeptember vegeig tart...
    - A demo megjelenese nem a belefektetett munkatol fugg, vannak elegen, idejuk is van ra. Ez egyszeruen penz, penz, penz...
  • Bullitt
    A vicc az, hogy ígértek még nyár elején több dolgot is, mint pl.
    -boxkiállást
    -demot még augusztusban.

És mennyi teljesült? XD Túl sok munka lett volna.... Nekem ne mondják, hogy nem tudják kiadni azt a demot, amit kivittek a Hungaroring Festre, vagy akár az E3-ra...
  • CamelX
    Önjelölt kis marketing zsenik :D úgy rá vannak feszülve a játékra páran, hogy bevágják a durcit h na ők nem veszik meg ha nem lesz demó, mintha érdekelné az EA-t. Ők azért keményebb marketing szakemberekkel bírnak, akik eldöntik, hogy az előzetes közvélemény alapján mikor ütne legnagyobbat 1 demo kiadása! :P
    Aki fullos demót akar istenigazából, az úgyis lekapja majd a Razoros, vagy Reloaded-es verzsünt, annál jobb ajánlólevél nem is kell hogy milyen a full game játékélménye :)))
  • arty
    Joggal - az emberek hülyék :)
  • gduck
    "We are committed to releasing the best Need for Speed game so we kept the entire team working on the game to make sure we release a really great experience."

Ez a rész csak süket duma! Istenem, még mindig hülyének nézik az embereket
  • Alexease
    Hivatalosan NEM irtak le, hogy nem lesz demo a megjelenes elott, ez csak a cikk cime, es talan amit a hivatalos uzenetbol le lehet szurni (bar valoszinubb a megjelenes utani demo, mar korabban irtam, talan a bevetelek ugy jobban osszejonnek:P). Ha nagy a nyomas, meg barmikor kiadhatnak valamit.

Ez a resz a biztos:
    “In the last few weeks we’ve received a lot of messages and forum posts about a demo so we’re currently looking into the feasibility of releasing a demo for SHIFT. We are committed to releasing the best Need for Speed game so we kept the entire team working on the game to make sure we release a really great experience.
    We’re really proud of what the guys at SMS and Black Box have created and we can’t wait to get the game in your hands.”
  • arty
    a nyomásgyakorlás legalább elérte a célját, csepegtettek némi infot

arra mennek, h majd a jo trailerek, szétfotosoppolt képek gerjesztette hype elad pár millát, függetlenül attól milyen is a játék :)

akkor üt vissza szerintem az ilyesmi, ha a warezváltozat hamarabb kijön és azt szedik le az emberek "demonak", ha pedig már megvan, aligha veszi meg bárki is :)
  • RYO21
    KURVA ANYJÁT A ROHADT EA-NEK!!!!!!!!!!!! ELECTRONIC SZAR!!!!!
  • bertino
  • Alexease
    http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-no-demo-coming-before-release/
  • arty
    a frusztrált pécés hülyegyerekeket is könnyű ám felismerni ;)
  • High end PC #3017
    Ez csak egy fantomgrafika! Nyilván még fog változni valamit a 2012-ben debütáló modell.
    Egyébként is, a Lamborghini-nél tradícionális vonalvezetést alkalmaznak, ami sok helyen az előd csúcsmodelljeire alapoz formatervezésben, a nem pedig az a cél, hogy valami eddig sosem látott modellt rajzoljanak a semmiből. Nyilván a Miura-Countach-Diablo-Murciélago egy-két jegyei visszaköszönnek majd egy kissé újabb formában.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, őszintén szólva, rettentően megerőltették magukat a mérnökök... bőr-bőr-bőr...
  • samsung123
    egész jó képek..nemtudom volt e már

• werkfilm
    ki mondta, hogy nem lesz demo? 1x írtak róla egy hírt hogy lesz, nyáron (nem nyári szünetben), vagyis szept 30ig.
  • Szabi1991
    azért ez a verseny verzió már egész jól néz ki.. ;-)
  • norbi2fraktal
    pfff az Ándertróger-nál is volt trailer minden sz*r-ról,tudom az egész sz*r....
  • RYO21
    Már megint külön trailert csinált az EA ennek a SZAR autónak?

• Szabi1991
  • Alexease
    En ezt csak egyszer irtam be, hogy amig nincs demo, nem veszem meg, de valakit ez jobban idegesit;)
    De ezen is latszik, hogy a hivatalos forumon lesz*rj*k hogy mit akarnak az emberek:)
  • norbi2fraktal
  • DJ RX7
    pfejj de randa
  • Totti5
    Kicsi lámpák nem illenek hozzá, de amúgy látványos.
  • High end PC #3005
    Eleinte úgy volt az utolsó Murciélago, az SV bemutatásakor, hogy 2010 fele érkezik, de hát a világválság...
  • High end PC #3004
    Ezt se látjuk NFS-ben 2012 előtt. :(
  • CamelX
    3000, úgy h még meg sem jelent.... ez most elgondolkoztatott, magamba fordulok elmélkedni
  • werkfilm
    hát sima tv-n tényleg szarul néz ki
    de nem kell nagy tv-t venni, elég egy lcd monitor, 22"-esek már nem drágák, ugyanúgy játszhatsz előtte mint egy pcvel. én pont hogy azért vettem xboxot kemény 350 dollárért mert 3-5 évig így nem kell többet költenem. nagy tv meg majd lesz 1x ha átszakad egy kínai bank széfje a földön és ide esik, addig csak PC-s élményt kapok olcsóbban, játéktól függően esetleg élsimítás nélkül :)
  • RYO21
    de állítólag sima TV-n nem lehet konzolon játszani, ezér HDTV-t kell venni.
  • eightmiles
    ték
  • bgabor
    Kérdés hogy ki akarja a trágya konzolos játékokat emulálni?
  • Totti5
    Olyan drága VGA kártyára meg van amennyibe egy 360 kerül?:) aki éhezik az ne játszon!
  • Jacek
    tobb ezer? miva?:) nem mondta senki hogy 10 ps3-at vegyel:D
  • bgabor
    Onnan lehet felismerni hogy ők a seggfejek. :D