11230
-
RYO21 #2995 Fú de utálom amikor idejónnek a Forza3 és GT5 fanok,dicsekedni, hogy nekik meglesz a játék és akik nem tudják azt, hogy nincs mindenkinek pénze több 1000 eurót konzolra költeni. -
High end PC #2994 Ez igaz :D
A kérdésedre pedig honnan tudjam a választ? Sokára. De én sosem voltam türelmetlen. :D -
High end PC #2993 Jó, lehet lódítottam egy picit :)) Igazából sosem láttam az Enthusia-t original PS2-őn, így nem tudom alá vagy felé lőttem e a látványt, de nem hiszem, hogy megfelelő harverekkel ne lehetne belőni jobb graf paramétereket, mint az original. Mondjuk már az én vasam is elég elavult, egyes részei több mint két, mások egy évesek már. Ez van, nincs már High vasam, mostanában nem is fogok újítani, inkább a tanulmányok további biztosítására, és a sportra fog most elmenni a cash a következő 10 hónapban, ami talán nem is baj.
Az NFS Shift-et azért még megveszem, tradíció. :D -
#2992 ha egy 9 éves 300MHz, 4 MB videóramos PS2 emuláláshoz egy "Intel Core2Duo E8400 @3600Mhz -MSI P35 Neo -Corsair XMS2 6400C4 2 x 1024mb" kell és semmi sem garantálja hogy nem fog kifagyni, elszállni, bugzódni, tudsz e menteni, 10 játékból 8 el sem indul satöbbi, akkor szerinted egy olyan bonyolult CPU mint a Cell a maga 7 magjával mikor lesz emulálható pécén? -
#2991 :))))))
"igen, persze" -
#2990 Olyan játékot, amit neten aktiválni kell, elvből sem vennék SOHA. -
#2989 mondjuk hiába van netes aktiválás, úgyis meg lesz hackelve, és akkor át kell a net nélküli rokonságnak a cracket és kész. max 2-3 napot kell még várjanak a crackre. (ami azért szivás, ha már nagyon akarod a játékot) -
High end PC #2988 Ne viccelj már, hol lesz itt minden 30 év múlva? Unokáknak, bahh... Egy picit eltúlzod a dolgot.
PS2 emuval pedig köszöni szépen a GT4, de tökéletesen elfut, ha neked ez gyerekcipő, nem mostanában próbálad az emut, ez a videó is 2008 augusztusában készült: http://www.youtube.com/watch?v=icoOauHaCfY&feature=related
Én az Enthusia autós szimet próbáltam annó PS2 emuval, nem sok gondom volt vele, kicsit konfigolni kellett, hogy ne szaggasson, de jobb grafikai paraméterekkel futott még így is, mint az orginal PS2 version. -
#2987 Ezért utálom szinte a mai játékokat. Mindegyikhez kell valahogy és valamiért net.
-
#2986 (miközben már mindenki unja a GT6-ot és a SHIFT3-at :D ) -
High end PC #2985 Igazad van, elfelejtettem, hogy már az Undercover is csatlakozott az EA account-omhoz, mielőtt elindult volna a játék.
Tudod, én más korosztályban nőttem fel, máshoz szoktam, amikor egy sigle autókához a net nem volt szükséges a játék elindításához, maximum válaszható opciókén lehetett neten is játszani. Mellesleg ezt elég nevetséges dolognak tartom. Unokabátyjáméknál példál még mindíg nincs net hozzáférés, szóval még single autókát se tudnának ők nyomni? -
#2984 úgy értem az eredetit:D -
#2983 nem mondod?
akkor néz meg a hivatalost:
Required – Internet Connection
OS - Windows XP (Service Pack 3) or Windows Vista (Service Pack 1) / Windows 7
Processor – Intel Core™2 Duo 1.6 GHz or faster
Memory – XP: 1 GB RAM; Vista/Windows 7: 1.5 GB RAM
Hard Drive – 6 GB
DVD Drive - 8 SPEED
Video Card – 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0*
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
DirectX - DirectX 9.0c compatible
Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-12 Players
Input - Keyboard, Mouse
Optional – USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad
A required az mióta jelenti azt, hogy opcionális? -
#2982 bazz, még a ps2 emulálás is gyerekcipőben jár AS?:Dasd?:
vagy az unokáidnak akarod majd mutogatni a GT5-öt 640*480-ban, hogy milyen jól megy 25 fps-sel? :D
-
High end PC #2981 Csak hogy azok az X360 címek nem multiplatformok. Ha lennének PC-re, ott jobban alázának. De végül is nagy valószínűséggel fognak is sok év múlva, amikor már ezeket is emuláljuk, muhaha. :D -
High end PC #2980 Nem szükséges, csak opcionális. :D -
#2979 kihagytad hogy net szükséges hozzá. -
janihunk #2978 Shift gépigény:
Operációs Rendszer - Windows XP (Service Pack 3) vagy Windows Vista (Service Pack 1) / Windows 7
Processzor – Intel Core™2 Duo 1.6 GHz vagy gyorsabb
Memória – XP: 1 GB RAM; Vista/Windows 7: 1.5 GB RAM
Merevlemez méret – 6 GB
DVD Drive - 8 SPEED
VGA – 256 MB videókártya Pixel Shader 3.0 támogatással*
Hangkártya - DirectX 9.0c kompatíbilis
DirectX - DirectX 9.0c kompatíbilis
Online Multiplayer – 512 Kbps vagy gyorsabb; 2-12 játékos
Beviteli eszközök - Billentyűzet, egér
Opcionális – USB kormánykerék / Dual Analóg Gamepad
* támogatott kártyák: ATI Radeon X1800 XT 512MB vagy jobb; NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB vagy jobb. Az említett chipszetek laptop változatai lehet, hogy működnek, de nincsenek támogatva. Videokártya meghajtó frissítésére mindne bizonnyal szükség lesz. -
Héeder #2977 Hát már szeretném én is telepíteni a DEMO-T.
Bár jó hogy hétvégén jön ki és nem hétköznap ha igaz a forrás! -
HUN BECSEHELY #2976 Hétvégén jön a Demo -
#2975 Jól tolatta valóban, amíg nem értem el egy pályára ahol elkezdett akadni, egy szemét az is. -
#2974 a prostreet sztem elég jól tatotta a fix30at boxon
és pécén is, az 1.1 patch után :D (ami azért durva, hiszen ott mehetne 60fps-el is, de EA "megoldotta") -
#2973 Pro Street pl az 1.1 patch után nálam kizárólag 30 fps. Mindig. Mindenhol. :DD -
#2972 Az tökéletes optimalizálásról nem is beszélve FIX 30 vagy 60 fps minden helyzetben, egy NFS mikor tudott ilyet felmutatni? az összhatásról meg nem is beszélve. -
#2971 Különösebben nem érint, mivel a Forza3 és a GT5 mindent alázni fog, ha már grafbuzulás van, a PGR4 meg évek óta ezt teszi stabilan és elmozdíthatatlanul. -
#2970 mielőtt elkezdesz osztani másokat, hogy miért vitázik, miért off-ol, akkor rólad ne is beszéljünk. -
#2969 Tom, csak az ocsmányság témáról jutott eszembe, hogy nem natívban milyen ótvar :D -
#2968 ne panaszkodj, leirtam, hogyan editáld át a prostreet exe-t 13650x768-ra! :) -
#2967 nem:D -
#2966 Csak szerintem gáz, hogy sokan 1 nyamvadt játék demójára (vagy a teljesre, tök mindegy...) várnak éjjel-nappal? :) -
balika16 #2965 Már csak 11 nap!:) -
#2964 Másrészt: ingore the nolifer!!4 :D -
#2963 Látnád a TV-men a pro streetet (nem natívban nyilván, mert not supported). HÁNYSZ. -
#2962 a nem nativan hajtott lcd monitor simán lehet felelős blur és aliasing hibákért. de mindezek keveset nyomnak a latba, hiszen:
"könnyű kormányozhatóság"
ez nem az xbox változatnál volt "gond", hanem ámblokk a játéknál, ergo végülis mind1 hogy néz ki ... :/
amugy sem értem, végülis min vergődsz - ha ugyan ugy néz is ki a játék minden platformon, pécén akkor is ott a G25-öd és a nagyobb felbontás, ami miatt azon játszanád, nem ?? -
#2961 Azert a #2945-os hozzaszolasod is "erdekes" volt;) Egyreszt ezereves hir, masreszt (burkoltan) erosen flame-kelto volt, ismerve az embereket, hogy azonnal ugranak erre az idetlen konzol vs. PC temara. Ovoda, fuggetlenl az eletkortol.
Ki a retket erdekelnek a sz*r*s recek meg pixelek?!:) Ha meg ez lenne a legnagyobb baja a programnak. De nem. NINCS demo, meg hir sem rola, a jatek draga lesz, es az elozo tucatnyi resz "hasznalhatatlan" volt.
Majd ha megjelent, kiderult milyen, lehet nyitni egy OffTopic-ot, ahol osszegyulhetnek a multi-platform hasznalok, szivhatjak egymas veret a pixeleikkel es a receikkel:)
Szerinted, hanyan vannak itt anyira tehetosek, elvetemultek, megszallottak, akik korbebastyazzak magukat mindenfele platformmal (PC, XBOX, PS, WII stb.), es az a legnagyobb gondjuk, hogy hasonlitgassak a pixelekek?!:)
Atlag X ember, ha beruhazott Y platformra, es azt hasznalja, leszarja, hogy Z platformon milyenek a pixelek, nem fog elszaladni a boltba egy masik cuccert;P -
Szabi1991 #2960 nem.. :-) -
#2959 Csak szerintem gáz, hogy manapság valakinek ez az egyik legégetőbb problémája, hogy különböző platformokon hogy néz ki egy kib@szott JÁTÉK? -
High end PC #2958 Na jó, este még visszanézek, hátha addigra kijön a demo. :D
Na hali. -
High end PC #2957 "Életkor: 14 alatt"
Akkor segítségre szorulsz: épp az ellenkezője történt, mint ahogyan megítélted a helyzetet, de kérlek ne vedd magadra a dolgot. :) -
#2956 jojojo, most fejezd be, ez pc-s fórum, nem kell mással foglalkozni és fröcskölni a nyáladat.