Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Szimplán az is lehet,hogy össze van nyomva maga a kép,vagy hasonló..vagy ugye a perspektíva..de látom ebben a fórumban szinte tilos nem lefikázni a játékot..még szerencse,hogy van fórum<#idiota>

atenza
Élõben tényleg egy picit laposabb és hosszabb, habár éjszaka volt mikor láttam, ki tudja 😄 Elõször azt hittem egy slr 😊

samsung123
Ezt nevezik perspektívának😊 amugy semmi baja a nissanak

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

láttál már élõbe Nissan GT-R-t ? 😄D

Máté94
Össze van nyomva.A kerekek mint egy traktoré.
Willi Betz
Mint egy autó?<#wilting>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Máté94
Hogy néz ki ez a Nissan??????😮OOOOOOOOO
legfrissebb képek:

NFSITALIA.COM

A második képen mintha egy SLR lenne a héttérben.

Az esély megvan rá. Örülök, hogy te egyetlen ránézésbõl megmondod egy screenshotról hogy az kamukép e vagy sem, mindig érdekes ha valaki ennyire bölcsnek tartja magát. Én nem.

arty
tehát ha egy kamukép jol néz ki, akkor jo lesz a játék is?

Forza.

atenza
Egy ilyen nissan gtr-t láttam tegnapelõtt pesten, persze alap verzió volt, de brutál hangja van 😊

Nagyon jól néz ki ez a Porsche! <#eljen>
A végén még kiderül hogy jó lesz ez.

Lehet Fallout-os Power Armort visel, na <#vigyor>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

RAZOR27
Bazzz, abban a Fordban mekkora vízfejû ember ül már, még sisakkal is? Csak nekem tûnik olyan irreálisnak a sofõr meg az ülések?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

remélem a bukósisakot is lehet matricázni.. xD

jók ezek a festések 😊

nöfösöplenötponntkom

Vannak új ÓRIÁSI képek, csak most nincs idõm linkelni.

arty
de egy "arkad braking OFF" kapcsolo lehetett volna a kipörgégátlo mellett a nehézségi opcioknál ... és máris 10/10 😊

Forza.

Istencsászár
vagy csinálják árkédra és a szimulátor érzetét ne iskeltsék fel az emberben, vagy csinálják akkor meg normálisan, de így a kettõ közt ez egy rossz átmenet, de ez nem is az, csak egyszerûen el van cseszve, kiadtak két játékot ugyan azokkal a hibákkal amik miatt sokan csalódtak a Dirtbe, ettõl nem lett volna hc szim, csak egy normális autós játék...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SötétBarom
"A féktávok, kigyorsítások rövidek, irreálisak,"

Na bumm. Ettõl szórakoztató, hogy nem kell hülyére koncentrálnom magam verseny közben. Egy pöpec arkéd. Pont ezek miatt jó, amik neked nem jönnek be. Ha ezek is reálisak lennének, akkor sim lenne. De legalább érzem, mikor veszti el a tapadást a kerék -.-

Amúgy a DiRT-ben sztem egy ennél jóval sutább verzió volt, ott sokkal bénább egy csomó minden. Nekem a grid fizikája tökéletes, szívesen látnék belõle egy sztrítracsingos, utcaiautós játékot. Egyetlen egy jobb fizika létezik, az elsõ road&track féle NFS-é. Na az nagyon penge 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Istencsászár
A féktávok, kigyorsítások rövidek, irreálisak, kis sebsségnél az autók sután viselkednek, normál verseny tempónál korrekt. Ugyan ezek a hibák voltak a DIRTben is, kis sebességnél játszhatatlan volt, nagyon tapadt és irreális volt a féktáv illete a kigyorsítás, pl WRCvel nem lehetett murván sem kézifékkel fordulni mert megállt az autó a kanyarba... a másik meg a belsõ nézet, ami teljesen statikus, élvezhetetlen, és játszhatatlan mert semmi G hatás nincs, csak áll mint a cövek az egész, pl ebben is remekül fest ez az NFS, nagyon jó a belsõ nézet.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

IMYke2.0.0.0
Ez engem is érdekelne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Grid is maximum magasabb nehézségen. Basicen nem más, mint egy Undercover. (Igaz, nekem még magasabban is unalmasak voltak a meccsek, száraz.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

SötétBarom
Aztán mé' ???

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

greg benz
Hát azt aláírom,hogy az utóbbi nfs-ek kb annyit értek mint a száraz kutyaszar.. DE ezt nem még a megjelenésük elõtt szajkóztam/szajkózom,hanem most,hogy már kipróbáltam õket..semmi értelme elõre leírni elõre egy játékot..
Nekem spec nagyon bejött a grid

forgassunk belõle dokumentumfilmet
gabi89
Hát az elmúét NFS-ek nem adtak okott arra,hogy az ember visszaszívja a sok fikázást 😄
Majd kiderül milyen lesz az viszont tény,hogy eddigiek alapján van okunk a félelemre.
Grid meg nem olyan jójáték

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

greg benz
Nem újdonság,hogy egy új játék kijöveteleéig itt SG-n sokan szarrá fikázzák,ugyan még egy rendes,hivatalos videó nem volt a játékról,amiben igazán látható lenne milyen is,de már mindenki nagyon faszán meg tudta állapítani,hogy ez egy szar<#hehe>
Aztán,ha kijött "már csak kíváncsiságból is" letöltik,és rájönnek,hogy mégsem szar,majd mindent visszaszívnak és elkezdik isteníteni<#idiota>
Ez a jó öreg SG-körforgás<#banplz>

Istencsászár
gridnél szarabb fizika nincs a piacon... nagyon el van az cseszve, pedig lehetett volna kiváló

És mi van, ha a legkönnyebb nehézségen játszott? Mivel a legkönnyebb arcade (segítségekkel, ahogyan a videóban is látható) és a teteje egy szimulátoros cucc. Erre nem gondoltok? De tudom, divat fikázni az NFS-t és isteníteni a Gridet.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Istencsászár
és ha kivan kapcsolva? vagy esetleg ez valami õrli verió amit mindenhol mutogatnak, és csomo dolog hiányzik belõle? majd ha kijön a végleges demo lehet elemezni, de így szinte látatlanba miért kell?

Istencsászár
telesen rendben van ez, mit vártatok?

[HUN]FaTaL
ugyanaz a fos mint eddig

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Továbbra is NFS: Pro Street 2009-nek hívom.
A többszöri belerongyolások (törésmodell szinte 0] utáni szakadatlan száguldozás miatt azt állítom, hogy ez inkább NFS Arcade sem mint NFS Sim.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

érdekes az autó mozgása.. :/

FIA GT-t, meg D1GP-t a népnek ! <#vigyor3><#eljen>

Reiter-ék egy E-vel írják a nevüket.
A Reiter Engineering 2000 óta vesz részt a FIA GT futamokon lamborghinikkel, 2003-óta a Murchielago R-GTvel.

Mennyivel jobb lenne ha FIA GT-t közvetítenének a színvonaltalan forma-1 helyett!

Hát mondjuk ez teljesen a szabad döntésen múlott, nekem sose lett volna pofám összerondítani 1 Lambot, de legalább megvolt rá a lehetõség... ööö... legalább benne volt a kocsi 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

szerintem rájöttek, hogy nem jó reklám.. 😄

mondjuk egy agyontuningolt össze-vissza matricázott Lambo szerintem elég gusztustalan (az elõzõ részekre gondolok)
jelenleg a Ferrari FXX Edo Competition (utcán is használható verzió)
http://www.vezess.hu/hirek/utcara_kerulhet_szuper_ferrari/15820/
és a Lamborghini Murciélago R-GT Reiteer Engineering (utcán is használható verzió)
http://www.webradio.hu/index.php?option=content&task=view&id=142726&Itemid=98
modelleket tudnám elképzelni ebben a játékban

hát ezzzaz, gyanús a dolog, ha már a Ferráárik után a Lámbordzsinnik is kivonulnak az NFS-bõl, lehányom a játék borítóját 😄

a legelsõ NFS-ben is a két legmenõbb verda a Ferrari 512 Testarossa, és a Lamborghini Diablo VT volt...

Máté94
<#vomit>
IMYke2.0.0.0
Nagyon tetszik a magyar tervezésû autó! Végre nem valami sablont forgattak meg 3D-ben...!

szerintem meg kifejezetten ronda
Carlos
Nem tud gondolom annyit fizetni az EA hogy berakják... 😄

Þór vígi þessi rúnar

Na jó, annál talán nem, de egy Ferrarit pl. képes lehagyni.:-)
Tényleg, miért is nincsenek mostanság Ferrarik az NFS-ekben?

Miért? Kurvajól néz ki. Az adatok is magukért beszélnek: 650 lóerõs a motor, mely százra 3,5 másodperc alatt gyorsítja az autót, végsebessége pedig 340 km/óra.
Abszolút illene a játékba, tán még a Bugattinál is gyorsabb...

Máté94
A második még viccnek is rossz😊