11230
-
#3075 Ha ez segítségekkel is így meg akkor az irányításra nem lehet panasz, szerintem tök realisztikus, és végre tisztán lehet hallani a váltó fogaskerekek hangját, még a Race07-nél is jobb. :)) -
#3074 Most miért, csak beült hátra és pont ott van a napfénytető.:))) -
Ez nem klasszikus bug, de legalabb vicces:)))
-
#3072 büszke lehet rá nagyon. -
Szabi1991 #3071 fail -
Héeder #3070 A hangok tényleg nagyon ütnek!
A tag is elég jól vezet, csak ne lennének bekapcsolva segítségek. -
EK1TEP #3069 Húú nekem a kocsihang nagyon tetszik! -
RYO21 #3068 Azta mekkora BUG van az első videóban!!!!! A CSAJ ÁTSÉTÁL A KOCSIN!!! -
RYO21 #3067 Xbox verzió:
-
RYO21 #3066 Képzeld el nekem nics egyetlen eredeti játékom se! -
#3065 valoszinu hogy idosebb az aki ketfelekeppen gondolkozik egy jatek beszerzeserol, ha van demo akkor kijelenti rola hogy szar es ezert csak egy letoltest erdemel meg a game, ha meg nincs akkor "rakenyszeritik" arra hogy ellopja a gamet.
de cafolj meg nyugodtan, varom a kepeket az eredei jatekoktol roskadozo polcodrol ^^ -
Szabi1991 #3064 link -
RYO21 #3063 Am mi szükséges a házigazda jogokhoz? VIP? Vagy csak elég a 500hsz? -
Szabi1991 #3062 kb.. ám nemtom vmiért bízok még ezekbe az árkád szutykokba.. de mikor megjelenik mindig csalódok :( -
#3061 Latom, Te foleg az NFS es GRID tipusu topicokban vagy hazigazda, reszvetem:) Nagy turelmed lehet, eredetileg gyogypedagogusnak keszultel?:) -
Szabi1991 #3060 remélhetőleg hétfőn megkapom a hg-t.. úgy látom megint lesz mit törölni.. -
#3059 te kis köcsög mindenkinek beszólsz, fogd vissza magad,és add meg a tiszteletet az idősebbeknek,nem fórumba illő a viselkedésed/ hozzászólások, én mielőtt írok valakinek megnézem az életkorát és kellően válaszokol neki, menj vissza a kapun ahonnan kidugtad a fejed mer még vissza férsz, addig menj míg nem nől nagyobbra a fejed...
bocs mindenkitől de felcseszte az agyam -
EK1TEP #3058 Nagyon kemény. -
#3057 15 éves? fúbazz :D
A fórumon az átlagéletkor 26 ;) -
#3056 attól mert 14 alatt van még lehet nagydarab pl én a 165-170 centimmel 13 évesen simán elmentem 15 évesnek. -
#3055 Nagy darab lehetsz. (14 alatt) -
marco2 #3054 Jó hír sima securom védelem lessz rajta. -
#3053 annyira felpofoznám a gecibe aki még 1x ilyet beír
remélem az oktgonon környékén laktok és nem kell messzire mennem -
#3052 semmi gond ezzel rákényszerítettek a Warez verzióra pedig én sose warezolnák -
#3051 azt írják, hogy valszeg nem lesz demó -
Szabi1991 #3050 -
RYO21 #3049 Igen akkor lesz a demó, ami valószínűleg Razor1911-es változat lesz, és számomra a végleges full játék. -
#3048 2 új pálya
SHIFT Spa And London Track Guides -
#3047 nem volt szerintem, szép,... itta a demo-ról van szó, ha a csöpp angoltudásom nem csal akkor az van írva hogy 15.-én demo lessz???
klikk -
Szabi1991 #3046 volt má' ?
-
#3045 Aha tud persze.
Az új BATMAN DEMO ja is szépen megy rajta. (Persze nem max grafikán) -
#3044 ha Shader Model 3.0-át tud akkor menni fog -
#3043 Olvastam valahol a játék rendszer igényét.
Ott az ált hogy NVIDIA 7800 nekem 7600gt-m van 256mb DDR3 rammal.
Akkor nálam nem is fog menni?
Szerintem nincs sok külömbség a 2 kártya között. -
#3042 Azert igernek, hogy aki nem annyira megszalott, hogy vakon megvegye, az ki tudja probalni, es ha tetszik, utana vegye meg:)
Az, hogy a vegleges utan jelenik meg esetleg a demo, az tisztan uzlet.
Az, hogy a veglegest warezolod, es mar nem kell a demo, az mas kerdes:D -
#3041 De akkor mindek igérnek demo-t ha mingyárt kijön a játék? -
Szabi1991 #3040 boxba töltené a nitrót mint world racing-ben.. :D -
#3039 a bemutatott videók és képek alapján nem tűnik rossz játéknak, bár amit sajnálok, hogy a Pro Street alapján ez is legális autóversenyzős game lesz.
Jobban örültem volna, ha ez is városokan furikázós, szép tájakkal megspékelt, autótuningolós játék lett volna.
A Criterion games által fejlesztett részben meg kimarad a tuningolás, szóval egyik sem egy igazán jó rész...
Én is régi NFS párti vagyok inkább, de a tuningolás azért fontos része lett a játéknak valamilyen szinten.
Amúgy a játék zenéiről lehet már tudni valamit? -
#3038 ezaz, nyomassunk még pár ezer kommentet a nyár végének pontos datálásáról -
#3037 A meteoróligai nyárnak pedig már augusztus 31-n vége volt. :) Általában a játékipar ehhez igazodik, tehát nyáron nem jött ki demo. -
#3036 az a csillagászati nyár, a játékiparban hónapok végéhez van kötve a reklámok egyértelműsítése miatt, tehát szept 30. ahogy november utolsó hetében jövő játékra is őszt mondanak és nem telet. egyébként meg nincs minden kőbe vésve amit egy játék fejlesztése során mondanak, de eddig mindig volt nfs demo, ebből kell kiindulni.