Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez se más mint a többi kasszikus vezetési segédlet pl:kanyar,fékrásegítés stb.
Multiban pedig természtesen az idõvisszatekerés eleve nem játszik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kérdezz már meg a mai játékosok közül 10-et, hogy melyik NFS tetszik neki?
90%-uk (azaz 10-bõl 9) az Underground (1.)-tól méri a sorozatot...
S tudjuk, hogy az Underground az IQ-fighter játékosokat vette célba, akiknek az autós filmek etalonja az überszar Fast and Serious...
S akkor térjünk a lényegre. Hipotetizálás:
az elkövetkezõ idõszakban MINDEN pénzügyi sikerre ácsingózó kis és közepes fejlesztõ cég implamntálja a vissztekerés opciót, mert látják, és felmérik, hogy a mai tiniknek erre van szükségük a sikerélmény érdekében...
Érted már?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"ferike" játékát, aki csak a sikerélmény miatt játszott vele, ledegradálta? (ferike eddig utálta az autosjáékokat, mert ha rontott, kezdhette elõrõl, itt végre nem végzetes a bénasága)
minden játékban lehet cheatet is használni. akkor tehát nem létezik normális játék, hiszen mindegyiket ledegradálták _LEHETÕSÉGGEL_ ?
Forza.
Írtam, hogy 2x használtam a 3 hónap alatt, míg végig tudtam nyomni - idõ hiány stb. - az egész játékot.
Arra gondoltam a "szánalmassá teszivel", hogy az opció beépítésével az emberkék mindennemû kihívás-érzés helyett azonnal ESC és visszatekerés mozdulattal reagálnak olyan esetekben, amikben - más, a funkcióval nem rendelkezõ játékok esetében - egy normális játékos inkább idõveszteséggel (pl.) visszatér a pályára, visszaküzdi magát az élbolyba stb. Capishi?
Azaz, legyen bármilyen jó egy játék, ez az opció ledegradálja az egészet egy egyszerû "üsd vágd nem apád" autóversenyzéssé, amiben semmilyen vezetési hiba nem jár következményekkel...
S a lámák így is szidják a Fejlesztõk felmenõit.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A GRID-ben ha 2x használtam teljes végigjátszás során - egyet (emlékszem) a Le Mans futam alatt, amikor megpróbáltam a maximális 420 km/h fölé csúszni a hosszú egyenesben, és belerongyoltam a lassítóban lévõ palánkokba...
Forza.
Ha azt veszem alapul, amit te mondasz, akkor COD az pofátlan wolfenstein koppintás (nem.)
Nemár. A mondhatni elég egyedi alapkoncepciót egy az egyben lemásolták akkoriban: egzotikus sportkocsikkal suhanni, a közúton a természet lágy ölén, rendõri üldözéssel a nyakunkban.
Mindezt 4 évvel az 1990-es Test Drive III kiadása után, 1994-ben, újabb grafikai köntösbe burkolva, és The Need For Speed-nek nevezve.
De nem mondom, ettõl még nagyon jóra sikeredett a The Need For Speed is, sõt, mérföldkõnek számított akkoriban a kategóriájában.
Nézd, ha úgy vesszük, már 1994-ben a legelsõ TNFS rész is egy koppintás volt, az 1987-es évektõl sikeres, addigra már 3 részt is megélt Test Drive sorozat alapkoncepcióját vitte kissé - mondhatni - újabb vizekre. <#vigyor0>#vigyor0>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bár ez a veszély, ebben a játékban nem fenyeget 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
TDUból meg az index hiányzik, remélem a 2ben lesz. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
)
Forza.
akkor a simcity is nfs, mert abban is van város?
Forza.

A TNFS-ben is voltak lakott területi és lakott területen kívüli pályavonalak, mint ahogyan a II-ben, III-ban, IV-ben, a Porsche-ben, és a Hot Pursuit 2-ben is, a versenypályák aránya ehhez képest elhanyagolható volt.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A readmeje csak német zagyvaságokkal van tele, angolul nincs odaírva mit kell vele csinálni.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Az underground kezdte ez ezt az egész "lúzerek tuningolnak a városban" fílinget, és onnan számítjuk a széria leszálló ágát, ami a tavalyi undercoverben érte el a teljes mélypontot.