Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem kevered a gyorsító kártyával?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Már jóval a megjelenés elõtt, július végén kipróbálható lesz a Need for Speed: Shift, ehhez mindössze ki kell látogatni a Budai Várba, a Hungaroring Fest-re. A Hungaroring Fest július 23. és 26. között kerül megrendezésre, a szervezõk jóvoltából pedig bárki kipróbálhatja majd a Need for Speed új részét. A tervek szerint húsz szimulátort állítanak fel a rendezvény Boxutcájában, ahol egész nap versenyezhetnek a játékosok - nagy lehetõség ez, hiszen a bolti verzió megjelenéséig szeptember 17-ig várni kell. Ott találkozunk!"
Forrás: gamekapocs.hu
Forza.
Forza.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Nem is tudtam, hogy ezt a szart így hívták. Én a kiadóra gondoltam:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Need_for_Speed_%28video_game%29
Eredetileg egy 3DO játék volt... késõbb jött minden másra. (A TNFS:SE pc exkluzív volt)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ne mosd egybe a konzolt és a gamepadot 😉
(a gamepadra optimalizálás pedig a könnyed, árkádos stilusból adódik. de inkább ez legyen, mint a 4 nyílra optimalizált "mégárkádabb hulladékok", ld: utóbbi enefesek, melyek BÁRMILYEN analog irányitással szörnyûek és az "árkád" fogalmát ujra/régire definiálják)
Forza.
aztán olvass CSENDBEN tovább a folytatásokról ...
Forza.
Mostantól énis követem a topikot,amíg ki nem jön a játék.
Még nem láttam semmi trailer,képet a játékról,majd most körólnézek,de szerintem Nagyo jó lesz!
A grafika az borzasztóanjó!
Na mindeggy.
BB
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
A Shift-ben valamiert jobban bizok, mar csak a SimBin-Blimey!-RBR-DR "reszvetel" miatt is😉 Persze, az O kezuk is meg van kotve, mivel megis csak, elsosorban a nagykozonsegnek* kell eloallitani a termeket, de azert ott van Bell, aki bele tud szolni ebbe-abba.
*"This is big budget and mass market." Pl. nincs gumikopas, korlatozott visszajatszas es online lehetoseg, jatekelmenyhez igazitott toresmodell, egyszerusitett setup stb. Termeszetesen nincs modolas, template, autofestes (kulso), ulsepozicio es/vagy FOV allitasi lehetoseg.
Egyébként sem tudom...
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Meg WC bódét, mint az NFS II-ben, cheat-el elõhozva 😄DD
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Remélem a Criterion Games majd az õ NFS verziójukba beleteszi a Murciélago SV-ét...
Egészen addig számítógépre jöttek a legspécibb kiadások, a Special Edition-ok is, meg a legjobb grafikájúak is (Porsche Unleashed olyan PC vs PS összehasonlításban, mint a Svájci tájak az gettó mellett, az elsõ gyönyörû szép, a második hányadék).
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
miért kell a hülyeségeket mondani? még ha viccnek is szántad, akkor is... NFS melyik része nem volt tömegcikk? ugyan úgy tömegcikk telefonra, mint kézi konzolra, nagy konzolra és Pécére, tömegeknek készül, a casual rétegnek elsõsorban.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://www.drivingitalia.net/articoli.php?sez=software&id=93
STAGE 1, STAGE 2... 😄DDDDDDD
én sosem használom, inkább az egész versenyt ujrainditom ... (ami szintén gondolom problémás fícsör itt a "vérszimeseknek" 😊 - de anélkül már feladtam volna az egészet. márpedig ez játék, szórakoztatnia kellene, nem pedig frusztráltságot okoznia. a nehézséget meg mindenki beállítja magának, használ/nemhaszná X segítséget)
most ott tartok, ha a GRID szintét eléri, én már elégedett leszek a shiftel: délután nagyon jót grideztem. (sajnos a momom ismét pedálbugos lett 😞((((((((((((((((((((((((((( )
Forza.
Es eppen ez a legproblemasabb resze a programnak, mivel szimulatorosabb, normalisabb vezetest, autokezelest igertek, amihez fontos lenne, hogy a jatekmenetet, es az esetleges online lehetosegeket is hozzaskalazzak.
(ami számomra nem teljesen okés, nem kéne eröltetni ennyire minden játékban)
_RÁD_ kényszerit bármit is egy ilyen funkcio?
hogy egy játék a tömegeknek is meg akar felelni, miközben téged is kiszolgál, az miért gond? el kell fogadnod, hogy nincs elég szimes, aki eltart egy minõségi, AAA játékot. vagy szép grafikával, Ferrarival körözöl vagy Furrarival, 10 éves graf mellett - de visszatekerési funkcion nélkül. neked az utobbi a vonzobb?
nincsen realitása a mondanivalodnak: senkit nem fog átnevelni egy visszatekerési funckio nélküli szimulátor, egyszerûen szar eladásai lesznek egy nehéz játéknak és következõ évben készül inkább egy lebutitott UG3, ami számodra esetleg egyáltalán nem felel majd meg!
üdv a való világban amugy 😉
Forza.
De akkor ujra mondom hogy az F1cben, rfactorban olyan segítségek vannak hogy magától fékez az autó, vagy kormény rásegítés ahol csak az ideális szögig engedi tekerni + rásegít, pedig ezek szimek, de aki akarja használhatja, ettõl még a játék nem lesz semmivel sem roszabb, gondolni kell a mindenkire, az már más kérdés hogy a mindenkibe beletartozik az is aki valósabb élményt akar, de neki a "szim" modban sem az...
NFS nem szimulátor, sosem volt az egy másodpercre sem. Az NFS fanok az elmult részeket is örömmel játszották, az más kérdés hogy õk vannak rá kiakadva a legjobban, de könyörgöm ha nem tetszik akkor ne játszák, keressenek mást, mert van més alternatíva ebben a kategóriában is...