Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Az elsõ 3D gyorsított NFS a második rész "special edition"-je volt. ^^

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

IMYke2.0.0.0
Nekem 16 MB-os volt.
Nem kevered a gyorsító kártyával?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem, 8/16MB-os. Neki 16MB-os volt. Ez már 2D/3D volt, de multitextúrázást használó játékoknál lassabb volt a Voodoo 2-nél.

Jacek
marmint a Banshee😊

Jacek
az 12 megas volt nem?

IMYke2.0.0.0
Teljesen újonnan, 22.000 komoly Forintért vettem. Pécsett, a Mistral Computers-ben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nekem 1996-ban volt Voodoo Banshee 3D 16 MB-os VGA-m...

SLICK
na a szokásos NFS topik flémelés kezdetét vette 😄

bertino
ezaz flame, végre valami jót is lehet itt olvsni

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SötétBarom
Milyen Voodoo D3D? 95-ben max tervben volt..

figyelj kisszivem, ettöl mèg ez az igazság, olvass utána te, ellenben te semmi újjat nem mondtál nekem

"Megjelenés elõtt kipróbálható az új Need for Speed

Már jóval a megjelenés elõtt, július végén kipróbálható lesz a Need for Speed: Shift, ehhez mindössze ki kell látogatni a Budai Várba, a Hungaroring Fest-re. A Hungaroring Fest július 23. és 26. között kerül megrendezésre, a szervezõk jóvoltából pedig bárki kipróbálhatja majd a Need for Speed új részét. A tervek szerint húsz szimulátort állítanak fel a rendezvény Boxutcájában, ahol egész nap versenyezhetnek a játékosok - nagy lehetõség ez, hiszen a bolti verzió megjelenéséig szeptember 17-ig várni kell. Ott találkozunk!"

Forrás: gamekapocs.hu

Pedig PC-èn szebb volt a TNFS SE akkoriban, vagyis másfèl èvre rá, mint 3DO-ón a TNFS. Win95 alatt már kihasználta a VodooD3D-èt, vagy mi a fenèt, ez van, feljavitott grafot kapott, ezèrt jött csak PC-re, a plusz pálya ès autó csak mellèkes ráadás volt. Ráadásul 3DO-ón az irányítás is rosszabb volt, mint a PC+wheel optimalizáció (wheel joy kalibrálással indult a játèk).

arty
azért az még rémlik, hogy nem éppen lehelletfinoman futott az NFS a cuccon 😊) (bár késõbb az nfs1 se a pécémen)

Forza.

Jacek
de jo volt😊

Jacek
mert a Pana gyartotta sajat neven is a gepet..

arty
én valami kiállításon a panasonic(?) standján láttam 3DO-t és pont az NFS ment rajta ... játéktermi minõségnek hatott, akkoriban pécén még csak hosonló sem volt 😊

Forza.

kuci06
jaja, csak 700$ volt az ára

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Jacek
nagyon jo cucc volt a 3DO a maga idejeben..

SötétBarom
LOHOHOHOL 😄DD

Nem is tudtam, hogy ezt a szart így hívták. Én a kiadóra gondoltam:

kuci06
Sorry, de rosszul tudod:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Need_for_Speed_%28video_game%29

Eredetileg egy 3DO játék volt... késõbb jött minden másra. (A TNFS:SE pc exkluzív volt)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

SötétBarom
Tévedsz. PC-re jött elõször 😛

Istencsászár
"a GRID kormánykezelése konzolon is hulladék" az nem kifejezés, de ott szerintem a fizikával ven a legfõbb baj, egyszerûen egyenesen nem tudtam vele menni😊 ( konzolon, kormánnyal ) aztán hanyagoltam is.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
a GRID kormánykezelése konzolon is hulladék, ill. pécén, gamepaddal perfektül irányithato

ne mosd egybe a konzolt és a gamepadot 😉

(a gamepadra optimalizálás pedig a könnyed, árkádos stilusból adódik. de inkább ez legyen, mint a 4 nyílra optimalizált "mégárkádabb hulladékok", ld: utóbbi enefesek, melyek BÁRMILYEN analog irányitással szörnyûek és az "árkád" fogalmát ujra/régire definiálják)

Forza.

arty
ahelyett, hogy ontod a konzolellenes ostobaságaidat, olvass utána, hogy mire is jött ki ELÕSZÖR az NFS1! (hint: konzolra)

aztán olvass CSENDBEN tovább a folytatásokról ...

Forza.

belapeter
Hellótok.
Mostantól énis követem a topikot,amíg ki nem jön a játék.
Még nem láttam semmi trailer,képet a játékról,majd most körólnézek,de szerintem Nagyo jó lesz!
A grafika az borzasztóanjó!
Na mindeggy.
BB

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Jacek
nem baj hogy nincsenek benne ezek a dolgok mert van eleg sim, de egy gyors csapatasra uber graffal jo lenne a grid is csak az a buta iranyitas pff.... nem baj majd egszercsak kijon a GT5 az jo lesz pihenteto racekra😊

Alexease
A Codies egyertelmuen konzolra, kontrollerre optimalizal, pedig az az engine sem lenne rossz.

A Shift-ben valamiert jobban bizok, mar csak a SimBin-Blimey!-RBR-DR "reszvetel" miatt is😉 Persze, az O kezuk is meg van kotve, mivel megis csak, elsosorban a nagykozonsegnek* kell eloallitani a termeket, de azert ott van Bell, aki bele tud szolni ebbe-abba.

*"This is big budget and mass market." Pl. nincs gumikopas, korlatozott visszajatszas es online lehetoseg, jatekelmenyhez igazitott toresmodell, egyszerusitett setup stb. Termeszetesen nincs modolas, template, autofestes (kulso), ulsepozicio es/vagy FOV allitasi lehetoseg.
TaRka0107
Tudom hogy nem ide kellett volna, de errõl ment a vita!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Én tudom a megoldást a láma kérdésedre: irány a Grid topik!
Egyébként sem tudom...

TaRka0107
Szevasztok! Láma kérdésem lenne! Melyikkel kell visszatekerni GRID-ben az idõt?😄 Mert az opciókba nem látom, vagy csak vaksi vagyok!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Jacek
mivel hany esellyel ezek lattak mar kormanyt az eletben esetleg hasznaltak is😊 mar jobb mint a grid mert az hogy a codemastersnel nem lattak meg az tuti.... kurvara nem ertem mi a nehez ebben😄DDD 10 eves jatekokban rendesen lehet kormannyal menni a grid meg eg rakat szar.... es nem jojjenek a konzolos banannal mert ott is van kormany.

Én meg fagyis kocsit!
Meg WC bódét, mint az NFS II-ben, cheat-el elõhozva 😄DD

ÉN Skodát akarok!!! <#violent><#eplus2><#vigyor2>

Lesz az is, de Murciélago-ból LP640 lesz csak... Pedig illett volna a legújabbat, az SV-ét beletenni helyette...

Willi Betz
Én ugy tudom,hogy Reventón lesz Murciélago helyett.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Engem csak az zavar, hogy Maserati MC12-bõl is a GT1 verziót teszik be, meg a Pagani Zonda-ból is az R változatot, a versenyre vadított változatokat, akkor a Lamborghini Murciélago-ból miért nem tettek be R-GT-ét? Vagy legalább egy LP670 SV-ét... Csak az LP640 van, ami eddig is volt a Carbon-ban, Pro Street-ben, meg az Undercover-ben is... Már 4 éve ugyanazt a Murciélago-t nézegetem a játékban. FUCK EA!

Remélem a Criterion Games majd az õ NFS verziójukba beleteszi a Murciélago SV-ét...

Frászt, a Hot Pursuit 2-tõl lett konzolos "tömegcikk" a sorozat, akkor vették ki a belsõ mûszerfalnézetet is, hogy pistike a foteljából rendesen lássa a kis felbontású textúrákat a tévéjén.
Egészen addig számítógépre jöttek a legspécibb kiadások, a Special Edition-ok is, meg a legjobb grafikájúak is (Porsche Unleashed olyan PC vs PS összehasonlításban, mint a Svájci tájak az gettó mellett, az elsõ gyönyörû szép, a második hányadék).

reaper4
<#eljen> igaz, de azért 1ben szomorú is.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Istencsászár
"de ez megiscsak elsosorban egy konzolos tomegcikk😊))))"

miért kell a hülyeségeket mondani? még ha viccnek is szántad, akkor is... NFS melyik része nem volt tömegcikk? ugyan úgy tömegcikk telefonra, mint kézi konzolra, nagy konzolra és Pécére, tömegeknek készül, a casual rétegnek elsõsorban.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Egy jo kis interju Ian Bell-lel, amibol szinte minden fontosat megtudhatunk! Erdemes vegigolvasni! Ha mar csak a fele igaz, mar akkoris hasznalhato lesz😉 Van egy-ket negativum is benne, de ez megiscsak elsosorban egy konzolos tomegcikk😊))))

http://www.drivingitalia.net/articoli.php?sez=software&id=93
SötétBarom
Dehogynem.

STAGE 1, STAGE 2... 😄DDDDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szóval nem 😞

Tényleg, arról lehet tudni valamit, hogy ebben lehet majd motortuningot eszközölni? Azért egy motorikusan enyhén megpöckölt Lamborghini Reventón-t szívesen körbeterelgetnék majd a pályán. 😊

arty
szerencsére szo sincs, hogy erre optimalizálták volna (gridet) 😊

én sosem használom, inkább az egész versenyt ujrainditom ... (ami szintén gondolom problémás fícsör itt a "vérszimeseknek" 😊 - de anélkül már feladtam volna az egészet. márpedig ez játék, szórakoztatnia kellene, nem pedig frusztráltságot okoznia. a nehézséget meg mindenki beállítja magának, használ/nemhaszná X segítséget)

most ott tartok, ha a GRID szintét eléri, én már elégedett leszek a shiftel: délután nagyon jót grideztem. (sajnos a momom ismét pedálbugos lett 😞((((((((((((((((((((((((((( )

Forza.

Alexease
Amig nem kotelezo hasznalni a jatekban, nem szerves resze a jatekmenetnek, addig lenyegtelen. Olyan szolgaltatas, mint az oszes tobbi segitseg. Akkor lenne gond, ha a jatekmenetet ugy optimalizalnak, ugy allitanak be, hogy csak ugy lenne hasznalhato, ha hasznalni kellene a segitsegeket, a kulsonezeteket, a visszporgetest stb.

Es eppen ez a legproblemasabb resze a programnak, mivel szimulatorosabb, normalisabb vezetest, autokezelest igertek, amihez fontos lenne, hogy a jatekmenetet, es az esetleges online lehetosegeket is hozzaskalazzak.
Prince23
Adtam nektek témát ezzel a visszapörgetõ cuccal? 😊
(ami számomra nem teljesen okés, nem kéne eröltetni ennyire minden játékban)

SötétBarom
De bazzki. Ez egy tök jó fícsör. Nekem pont ezért tetszett a GRID (alapvetõen nem szeretem a körpályás cuccokat..), pl tök jó, hogy midnight touge közben beláthatatlan kanyarban elkaptam valami mazsolát aki jött szembe, vissza tudtam tekerni, és nem kellett elölrõl kezdenem. Sokkörös versenyen meg egyenesen halál, amikor megyek má 15 perce, és az uccsó körben elkúrok valamit kezdhetem elölrõl.. Ill. ad még egy olyan pluszt a játékmenethez, hogy ha tudod, hogy van ilyen lehetõséged sokkal aberráltabb manõverekbe is belemegyek, max nem sikerül oszt rewind.. Ha viszont összejön, akkor kurva jó 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

arty
az NFS széria indult valaha szimulátor kategoriában?

_RÁD_ kényszerit bármit is egy ilyen funkcio?

hogy egy játék a tömegeknek is meg akar felelni, miközben téged is kiszolgál, az miért gond? el kell fogadnod, hogy nincs elég szimes, aki eltart egy minõségi, AAA játékot. vagy szép grafikával, Ferrarival körözöl vagy Furrarival, 10 éves graf mellett - de visszatekerési funkcion nélkül. neked az utobbi a vonzobb?

nincsen realitása a mondanivalodnak: senkit nem fog átnevelni egy visszatekerési funckio nélküli szimulátor, egyszerûen szar eladásai lesznek egy nehéz játéknak és következõ évben készül inkább egy lebutitott UG3, ami számodra esetleg egyáltalán nem felel majd meg!

üdv a való világban amugy 😉

Forza.

Istencsászár
Érdekes, hogy a Forza3ban is benne lesz, pedig az inkébb a HCknek készül, ahogy az elõzõ részek is, de ez csak egy opció, nem fogok tõle kardomba borulni sõt, egy La Mansi pályán ha elrontok valamit akkor használni is fogom, már ha a HC beállítások mellett lehet, de 100% hogy nem lehet majd, mert minden bekapcsolt segítség kevesebb pénzjutalmat jelent egy egy verseny végén, ahogy most sem használom az FM2ben a ideális ívet, a kanyar kijelzõt, az ABS, TC stb segítségeket.

De akkor ujra mondom hogy az F1cben, rfactorban olyan segítségek vannak hogy magától fékez az autó, vagy kormény rásegítés ahol csak az ideális szögig engedi tekerni + rásegít, pedig ezek szimek, de aki akarja használhatja, ettõl még a játék nem lesz semmivel sem roszabb, gondolni kell a mindenkire, az már más kérdés hogy a mindenkibe beletartozik az is aki valósabb élményt akar, de neki a "szim" modban sem az...

NFS nem szimulátor, sosem volt az egy másodpercre sem. Az NFS fanok az elmult részeket is örömmel játszották, az más kérdés hogy õk vannak rá kiakadva a legjobban, de könyörgöm ha nem tetszik akkor ne játszák, keressenek mást, mert van més alternatíva ebben a kategóriában is...