11230
-
#3555 Na igen a másik dolgo, hogy ha valaki csak le akar ülni 10 percet játszani autós játékokkal, akkor felesleges a kormány és felesleges a szimulátor játék hozzá.
@USAMEN POWER
Nemtom észreveszed-e magad, de te meg épp a kormánnyal játszókat oltod folyamatosan. Mi csak elmondjuk, hogy létezik kormány és létezik hozzá megfelelő játék is.
Az meg, hogy ha te realisztikusan és kormánnyal akarsz vezetni, akkor nem a monitor előtt teszed őszintén megmondva a kutyát nem érdekli. Tedd azt, de ne szóld le azokat, akik szimulátorral játszanak és azt élvezik! -
EK1TEP #3554 Akarok kormányt venni mert tesóm nem hajlandó billen játszani csak kormánnyal. :) Biztos jó lehet, már havernál próbáltam tetszett is.De nekem mind1 hogy bill, kormány, joy... Végig viszem valahogy a játékot sőőt valamikor csak kipróbálom mert nem is tetszik annyit nem játszom hogy létfontosságú legyen mindenféle játékvezérlő beszerzése! -
Szabi1991 #3553 a visszaszámláló miatt sztem ez tájm cselendzs :D
-
USAMEN POWER #3552 A Carbont toltam egy ideig kormánnyal egyik haveromnál. Tényleg fasza volt, egyálltalán nem vagyok béna hozzá mert az autót érezni kell, az szerintem már tök 8 hogy bill vagy kormány amivel vezeted...
Viszont én maradok a billnél, mert eszem ágában sincs kormányra költeni. Ha realisztikusan, és kormánnyal akarok vezetni, akkor azt nem monitor elött fogom tenni. Egyálltalán van realisztikus autós game, ami tényleg azt adja vissza amit a valóságban átélhet az ember ? Részemről a válasz egyértelmü ! Nincs ! Májszterkodni lehet, hogy "én milyen zsír vagyok kormánnyal", és szarrá oltom azt aki esetleg mással tolja. -
#3551 Mindent lehet, ha akarod, csak kérdés, hogy érdemes-e. Egyszer lenne egy kormányod és rászánnál pár órát, hogy megszokjad, hidd el nem akarnál többé billel játszani. -
EK1TEP #3550 Hát te b*zi vagy!
Én minden autós játékot bill.el játszom nem volt még soha kormányom!
Összes NFS,GRiD,GTR2 meg minden szaros autós játékot billen toltam... ne magyarázd már meg mi a jó!
Lehet normálisan kanyarodni vele, te vagy hozzá akkor béna! -
#3549 nincs zene a versenyek alatt? :/ -
USAMEN POWER #3548 Az Undergroundtól kezdve az Undercoverig az összes NFS-t billL toltam, meg még jópár autós játékot ! Elötte joystick volt, mivel PS 1 -en toltam az NFS elődöket, meg a Toca WTC -t. Mindenki az igényeinek megfelelően, és ahogy jólesik úgy játszik, jameg ahogy a pénztárcája engedi. 1 szóval ne pofázz bele abba ki hogy játszik ! -
#3547 Már nem tetszik a gamma... inkább grid.
a vége fele alig lehet megtartani a kocsit az úton, szal levele. nekem ien gamma nem kell -
#3546 Hoppá,ez jó videó!! Márcsak azért is,mert lesz szabad kőrözgetés,ahogy nézem a kijelzőt,egyedül van a pályán:) Nord-on faszán lehet autót tesztelni -
#3545 jajj de finom hangja van ennek:)
-
#3544 Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez nekem olyan, hogy is mondjam: semmilyen. Bár lehet hogy így videókból nem jön át a vezetési életérzés, az élmény, de nekem szvsz üresnek tűnik az egész játék. -
#3543 Persze hogy nincs. Ezek a feltöltők általi fölösleges, feltorlódott többletlevegőt engedik ki a szabadba.
Csak tudom, én ezt hallgatom az enyémben: http://www.youtube.com/watch?v=I6DZsv0ADDI -
USAMEN POWER #3542 Yaa utólag olvasom hogy "patcheltet ?" Nem patcheltem. -
USAMEN POWER #3541 Foggalmam sincs... Néztem youtubeon videókat, szakadnak az autók, lehet zúzni, na ez fasza game azt leszedtem. De 1.0 lehetett, mert nem volt valami könnyü egy versenyt se megnyerni, sőt volt aminek többször neki kellett vágjak. -
#3540 szívóknál érdekes lenne a bov...az összes suzukis úgy járna akkor. -
#3539 Aki szereti az autós játékokat, és nincs legalább egy nyomorult analóg gamepadje, az elmehet a p***ába :DDD -
CamelX #3538 +1... Undercover fosáson kívül el nem tudom képzelni hogy lehet autót irányítani nem analóg kontrollerrel. Persze lehet megszokás kérdése, meg a segítségek bekapcsolásával még úgy ahogy, de aki azzal tolja az ne oltsa már az irányítást. -
#3537 Szerintem semelyik verzióban nem lehet elindulni billel segítségek nélkül (nekem nem sikerült legalábbis..) -
#3536 de melyiket? a patchelt gridet? mert az 1.0-ban bill-el egy erősebb kocsival nem nagyon lehetett elindulni ... -
#3535 ha most rendelitek akkor kaptok hozzá Lamborghini R7.-et
-
RYO21 #3534 Sztem az nem csak a turbós autóknál van, hanem sima benzineseknél is. -
USAMEN POWER #3533 Én billL toltam a Gridet belső nézetben. :) Pro Street motorháztető nézetben, úgy hogy minden biztonsági szar ki volt kapcsolva. Ahogy nézem a videókat, részemről ez sokkal könnyebb lesz mint a Pro Street vagy a Grid. A TDU-t is belsőből tolom, és már több mint fél éve játszok vele, szal túlságosan is hozzászoktam a Cockpit nézethez... Persze ezzel nem mindenki van így. -
#3532 pécén mindenki belsőből tolja? sztem az arány kb. azonos ;)
(arról nem is beszélek, hogy bill.-el segitségek nélkül ki fog játszani vele... legalábbis, ha már a griddel is kb lehetetlen volt (1.0-val legalábbis)) -
#3531 Aki már játszott vele:
Turbos autóknál, ha tuningolod van-e BOV "hu-tyu-tyu"? -
#3530 6:30-nál hogy felökleli az elötte lévőt:DDD -
#3529 a videók alapján jobban néz ki az irányítás mint a PS-ben -
tomcsa4 #3528 Videók alapján itt is olyan klassz az irányítás, mint a PS-ben. És végre itt is van normális, valósághoz közelebb álló tapadás. Nem úgy, mint a többi arcade játékokban (PS kivételével többi NFS, Grid, Toca 2).
Egyszóval van az autóknak súlya. Eddig arcade játékoknál csak a PS-ben volt. -
USAMEN POWER #3527 Nekem ha a Pro Street bejött, ez is be fog ! -
#3526 pénz biztos folyik be nekik ebből, elvégre csomó platformra kiadták az elmúlt epizódokat, mint ahogy ezt is kiadják erre arra. ha kritikán aluli lett volna az előző részekből befolyó összeg, akkor lehet, hogy nem lenne már több NFS, vagy irdatlanul átgondolták volna az egészet, ami igazából nagyjából meg is történt. :) még ha nem is történt egy totálisan új váltás, de egy másik útra tért rá talán végre a játék. én pl. örülök a belső nézetnek, annak úgy annyira már nem, hogy zárt pályákon fogunk körbe körbe menni (nem stílusom), de ez már részletkérdés. én nem mondok még semmit, nem vonok le következtetéseket képek meg videók alapján. abban én is reménykedem hogy a segítségeket kilehet kapcsolni majd, meg abban, hogy a fizika emberi lesz, és ne egy tankéhoz hasonlítson, mint az előző részekben volt látható. -
#3525 azért kiv lennék hány millióba van ez a játék az EA-nek és mennyit hoz vissza belőle :D -
#3524 Most, hogy mar "kint van" XBox-on, mar nem csak a full segitseges, arkados, lokdosodos videkzat nezhetjuk, hanem mar a hatulrol tologatosokat is:D -
#3523 te mit nézel? :D
normális videó mé mindig nincs, ami már szánalom kategória, hogy senki nem tud normálisan vezetni kormánnyal, segitségek nélkül.
megjegyzem, billentyűzettel senki ne akarjon már autót vezetni. mert ha meg mégis eltudna normálisan vezetgetni, akkor annak kábé semmi köze lenne az autózáshoz.
itt nem arról van szó, hogy szim vagy nem szim. autót gombnyomásokkal NEM lehet vezetni, kanyarodni se lehet. ponthogy azt bizonyitja ez a sok cikázás a pályán, hogy végre lesz értelme a kormánynak NFS alatt. -
#3522 dirt 2-t ne hasonlítsunk már ehhez. -
#3521 Hát nekem elég sin autókázásnak tűnik... -
adsa #3520 Rendben, bocsi a vaklármáért. -
Laceeka213 #3519 azis jólesz :D:D:D -
#3518 így van -
#3517 Méretéből és az nfobol kiderül, hogy ez a gta4 :p -
csul1337 #3516 Be vagytok etetve ez a játék nem az év játéka dirt 2 sokkal jobb lett...
Az irányítása vmi hihetetlen undorító max akinek van kormánya az lesz el vele felhőtlenül.