Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Nincs pontositva, lehet hogy valoban free (azok a reszek, ahol nezegetheted a szep magyar himzett teritoket, hallhatod messzirol az autot, es nezheted a kivetitod a versenyt stb.), es csak a normalisabb helyekert, lehetosegekert kell fizetni (lelato - ahonnan latni is valamit, a kiallitott autok kozelsege stb.).
Ingyen odamehetsz fizetni.
Képzeld ha még azért is fizetned kéne, hogy odamehess fizetni! 😄DD

Alexease
Most nezegettem a terkepet, es ugy nez ki, csak fent a Var belso terulete (es a hatso setany) lesz lezarva. Ha ismet jo Magyar szervezes lesz, reklamozzak a TV-ben, de a belepodijat nem emlitik, es a belepoket FENT a kapunal szedik, akkor eleg nehez lesz feljutni, mert eleg sokan fognak visszafele jonni az uton😊)
igen ezt én se értettem, mindenhol azt írják hogy free, erre a hív oldal szerint fizetõs :/

😄DDDDDD <#nevetes2>

SZilaJMaGGoT
LOL XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Alexease
De van 50000 Ft/nap jegy is😊

Nehany szolgaltatas:
- Találkozás ismert személyiségekkel
Franko, talalkozhatok olyanokkal, akik belolem elnek nagyon jol😊

- Csodálatos panoráma az egész városra
Eljen, ezt csak ilyenkor es csak ennyiert lathatom😊

- Élõ TV közvetítés a Formula-1 ING Magyar Nagydíj eseményeirõl
Jobb mint otthon, es meg dragabb is😉

-Információk a rendezvényrõl több nyelven beszélõ Hostess-ek segítségével
Ha esetleg mar unnam a magyarnyelvet, akkor ennyi penzert, "kulfoldiul" is megkerdezhetem: mi tortenik eppen? 😉

Alexease
2800 HUF a napijegy, ha ez sokakat visszatart, es oda lehet majd ferni ertelmesen a dolgokhoz, akkor megyek. Csak az a gond, hogy a varhegy aljabol nem latni, mi van fent a tetejen😊 Es gondolom, az aljan lesz a belepteto😊))
Egyébként a viccet félretéve, közületek ki megy?

Na, az má buli, menjünk! 😄

én se nfsezni megyek, kíváncsi vagyok hogy töri össze palik az f1es gépet a macskakövön.. 😄DD

jaj na ne mond már <#sniffles>
utána majd kipróbálod a véglegest is ennyi...

Én nem megyek. Nem akarok csalódni a pre review game version miatt. Meg a hadonászós állószimulátor élmény miatt, a végén még negatív benyomást fog kelteni a teljes kompjútá verzió kijövete elõtt.

PS3ra minden ráköthetõ, mondjuk G25

Logitech G25 wheel PS3-on sajnos csak butítva üzemel, más kormányként (lol) kell felismertetni, és még konfigolni-finomhalgolni sem lehet. Nagy élmény. Inkább ne tették volna kompatibilissá.

viszont Fantec Porsche Steering Wheelt támogatja, ha valakinek komoly kormány kell mondjuk a Forzához

Fantec Porsche Steering Wheelt pedig nem hiszem, hogy hasonlítható egy Logiteh-hez. 😊
Habár még sosem próbáltam, ránézésre se túl minõségi kidolgozás, ehhez ha még hozzáveszi azt ember, hogy a Porsche névvel próbál a Fanatec nagyobb reklámot csinálni az autószim rajongók között, számomra az jön le, hogy nem alkottak olyan nagy durranást, hogy csak úgy piacra mernék dobni parasztvakítású reklám nélkül (persze biztosan nagyon szép a Porsche márkajel a közepén, meg a Porsche sportkocsik a dobozán). De több tapasztalatom tényleg nekem sincs vele kapcsolatban.

"E3on ezzel mutogatták a játékot, többképernyõs, hidraulikás chockpitekben😊"

Biztosan nagy élmény lehet, amikor az 1080p-ét húzzák szét három képernyõre. 😊

hát nemtom, Forza 2-vel eddig úgy 10 percet kockultam eddig, de nem voltam nagyon oda érte.. 😄

Totti5
PS3ra minden ráköthetõ, mondjuk G25. 360ra az MS kormány minden csak nem gagyi. Az szomorú hogy G25 nem köthetõ hozzá viszont Fantec Porsche Steering Wheelt támogatja, ha valakinek komoly kormány kell mondjuk a Forzához, amúgy az E3on ezzel mutogatták a játékot, többképernyõs, hidraulikás chockpitekben😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

van konzolos kormány is.. 😄
az más kérdés hogy ritkán gagyi, de jobb mint a semmi.. 😄D

Alexease
Valszeg konzolos lesz, igy johet azzal egyutt😉
SötétBarom
Valaki igazán kihozhatná floppyn 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SZilaJMaGGoT
Vajon ez mi takarhat??? Kontrollert mindenképp kapsz, de ha szerencséd van le is tudsz ülni vele?? :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Alexease
"20 álló és ülõ szimulátor" <#idiota><#zavart1>
"A Need For Speed Shift játékbemutatóján 20 álló és ülõ szimulátor segítségével száguldozhatnak ingyenesen.."

szal nem letölthetõ, de ott helyben kipróbálható.. 😄

SLICK
azigen, még hamar :o

július 23-26 link

Willi Betz
Lehet tudni mikor jön a demó vagy mélyen kussolnak róla?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Egyébként tegnap óta az ePSX emulátor már segített rajta, feltoltam a felbontást 720p-re, egy kis texture filtering játszadozás, és a textúrák már sokkal szebbek lettek, mint az original PS version. Viszont így néha olyan bugok keletkeznek, hogy az autók karosszériája kissé egymásba hatol oldalról, de a minõségért ez az áldozatot meghozható. 😄

Agyalágyult. Menj inkább malmozni.

Totti5
ugycsinálsz mint ha nemtudnád mik a PS korlátai, igen 10szer rosszabb rajta, mert akkoriban annyit tudott, mi ezen a meglepõ?<#wilting>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Nincs a hozzaszolasokkal semmi baj. Ez egy NFS topic... <#idiota><#zavart1>
eightmiles
Beraktam Xbox360-ba az elõbb az Undercover-t, hát baromi szép grafja van, öcsém, minden kis szar tartócsavart látni lehet, sõt még a fikát is a sofõr orrában, hábakker, leesett az állam. Utána, "csak úgy összehasonlitásképp", mimásért ugye, elinditottam PC-n is, ugyanazt a kocsit, ugyanazon a pályán, fullgraf minden.. fuvaze, beszarsz..! Decsunya! Mekkorát csalódtam...! De azért jók benne az oszlopok..

És mivel én ezt irtam, igy ez az igazság.

Lényeget fogtad?

Nem tudom mit vársz. Beesel ide naponta párszor, és minden alkalommal új információ szivárog ki addigra? Vagy szerinted naponta? Vagy talán hetente adnak ki újabb infót? Nem, talán még ennyi idõnként sem.
Addig mirõl beszélgessünk? Ma is leírtuk, várjuk, kész, kifújt.
Amíg nem jön ki, nem lehet minden nap csak azt irogatni folyamatosan, hogy hûûû de várjuk, hûû csak nem basszák el, hûûûû csak elbasszák, hhûûûû vajon milyen lesz. Érted. Mi másról mehetne addig a téma, mint az elõzõ NFS részekrõl. Aztán legközelebbi nap megint beírjuk, hogy csak ez meg az legyen a Shift-ben, de akkor sem lehet a végletekig húzni a nagy semmit.

eightmiles
Végigolvastam, de a "... jött a pofára esés. ..." résznél kezdett elég lenni. "Azt írtam, ami az igazság." - jól van, okos vagy.. De nem érdekel, ez akkor is Shift topik, és nekem sincs kedvem szétoffolni szóval tényleg, B2T.

Ember, valami nem oké?
Azt írtam, ami az igazság.
Felsoroltam a pozitívumait és a negatívumait is.
Vagy te szelektálva olvasol?

eightmiles
Akárhányszor bejövök ide infokat lelni, mindig ezt a szemetet kell itt látnom? Hagyd már a konzolok ócsárlását vagy tedd meg máshol, back to topic please!

Jah, és a split screen mód odabasz, annak idején mennyire hiányoltam a számítógépen, hogy a Porsche-ban már nem volt split screen, PSX verzióban van !! 😊

Gyerekek. Porsche Unleashed-oztam. Nem is akárhogy. PC-én szoktam. Na de most valamely indíttatásból úgy döntöttem, hogy beröffentem a még soha nem látott PlayStation verziót is, így letöltöttem az iso-t, emulátorral belõttem felbontásnöveléssel és textúraszûréssel megspékeltve, eztáán jött a pofára esés. Kéremszépen, ennek a PlayStation verziónak semmi köze sincs a mindenki által ismert PC verzióhoz. Az irányítás hót lebutított, fékezni is alig kell, többször elég, ha a kanyar elõtt elveszem a kázt, és becsúsztatom az autót. Nos, belsõ kormány nézet az nincs. Ez is negatívum. A következõ pedig, hogy a grafika még így is jóindulattal egy PC-és NFS II-vel vetekszik, nem is értem. Az égbolt egyenesen a TNFS-t idézi.
Pozitívuma: a pályák is teljesen mások, mint a PC verziónál, így gyakorlatilag egy új játékkal lettem gazdagabb, új élmények, érdemes lesz kijátszani factory driver-ban, egyáltalán nem ismerem ezeket a pályákat.
Szóval ennyi év távlatából még a régi NFS-ek is tudnak újat nyújtani, ha egy másik platform átiratot vesz kézbe az ember. 😊

bertino
én még nem ásom el a játéktól, de azért túl sokat nem is kell várni tõle.
talán egyszer jol lesz vele elbarmulni, de ennyi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

IMYke2.0.0.0
Utóbbi kijelentésem ellenkezõjét csak képekkel - textúrákkal - vagyok hajlandó elfogadni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
4-5 évvel ezelõtt is volt már 5.1-es hang...
2048x2048-as textúrákat pedig egyetlen játék sem használ, még ma sem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Magnum PI
4-5 évvel ezelõtt nem használtak 3-4 réteges (specular, diffuse, normalmap) texturázást akár 2048x2048-as tömörítés nélküli textúrákkal, a hangokról meg már nem is beszélve.

Utoljára nekem is akkor volt ilyen. 😄
Csak jöjjön má. 😄

ennyi.. 😄DDD

Csabesz6
AE86 belsõ nézet miatt megéri😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Azóta nagyon megváltozott a helyzet. Emlékszem, a 2000-es évek elején a Hitman2 egyetlen CD volt. Ma meg a kedvenc játékom, a Medieval 2 Total War+Kingdoms kieg négy DVD, és telepítéskor felpakol 15 gigát.

Én inkább azon csodálkozom hogy az EA végre rájött(szintén a GRID példájából), hogy a "piacon kapható legjobb gépre optimalizálunk" stílusa nagyon nem nyerõ. Fõleg miután az ezzel a mentalitással készült Pro Street és Undercover akkorát bukott a GRID-el szemben. Most úgy tûnik összeszedik a tudásukat, és végre elkezdik normálisan optimalizálni a játékaikat.

Mindent összevetve az eddigi információk alapján én nagyon várom a NFS:Shift-et, ilyen pedig utoljára az NFS6 idején volt. 😄

IMYke2.0.0.0
Mindenek elõtt:
* Tudom, hogy 1 Terabyte (sõt, akár 2-est is) HDD-t is lehet (jó drágán) vásárolni, és az "átlag gamer" PC-jében 1-2 db winchesterrel simán megvan ugyanez
* Tudom, hogy bizonyos technikai dolgokra fogják a fejlesztõk
* Tudom, hogy manapság nem divat optimalizálni semmit (lásd 1 pont miatt, meg a középszintû hardverek/PC-k teljesítménye okán sem)
DE!

Lemezterület: 10 GB
Az ilyesmiken MINDEN játék esetében elcsodálkozom és elmerengek kicsit.
Gondoljunk EGYÜTT bele, hogy ezelõtt 4-5 évvel 1-2 CD-ken mi el nem fért!

Természetesen, az egész felvetés csak költõi volt - fõképp a "filléres DVD-kkel warezelõk", a Blue Ray / SSD / és a rohadt olcsó HDD-k korában...

Ajánlott:
Operációsrendszer: Windows XP Service Pack 3 vagy Vista Service Pack 1
Processzor: Intel Core 2 Duo 2,5GHz vagy AMD 64 X2 2,0 GHz
Memória: 2GB RAM (Vista esetén 3G😎
Lemezterület: 10 GB
Videokártya: 512 MB RAM Pixel Shader 3 támogatással (lehetõleg PCI-Ex)
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
DVD: 8X vagy gyorsabb DVD olvasó
Az internetes játékhoz hálózati kártya szükséges.

Fullon fog menni elég sokmindenkinek. <#vigyor1>

LeWyTy
De ha õ azt mondja hogy jó akkor lehet hogy jó.
Bár bárki véleményét meg lehet venni.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Alexease
Jaj, jaj😊
Lehet hogy egy drfit vilagbajnokkal reklamozzak, csak az a baj, hogy o is kontrollert nyomogat a videon:/
IMYke2.0.0.0
Reméljük, hogy tényleg szétválasztják ennyire a stílusokat...

Arra ott lesz az NFS Nitro. <#phone>