Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képzeld ha még azért is fizetned kéne, hogy odamehess fizetni! 😄DD
Nehany szolgaltatas:
- Találkozás ismert személyiségekkel
Franko, talalkozhatok olyanokkal, akik belolem elnek nagyon jol😊
- Csodálatos panoráma az egész városra
Eljen, ezt csak ilyenkor es csak ennyiert lathatom😊
- Élõ TV közvetítés a Formula-1 ING Magyar Nagydíj eseményeirõl
Jobb mint otthon, es meg dragabb is😉
-Információk a rendezvényrõl több nyelven beszélõ Hostess-ek segítségével
Ha esetleg mar unnam a magyarnyelvet, akkor ennyi penzert, "kulfoldiul" is megkerdezhetem: mi tortenik eppen? 😉
utána majd kipróbálod a véglegest is ennyi...
Logitech G25 wheel PS3-on sajnos csak butítva üzemel, más kormányként (lol) kell felismertetni, és még konfigolni-finomhalgolni sem lehet. Nagy élmény. Inkább ne tették volna kompatibilissá.
viszont Fantec Porsche Steering Wheelt támogatja, ha valakinek komoly kormány kell mondjuk a Forzához
Fantec Porsche Steering Wheelt pedig nem hiszem, hogy hasonlítható egy Logiteh-hez. 😊
Habár még sosem próbáltam, ránézésre se túl minõségi kidolgozás, ehhez ha még hozzáveszi azt ember, hogy a Porsche névvel próbál a Fanatec nagyobb reklámot csinálni az autószim rajongók között, számomra az jön le, hogy nem alkottak olyan nagy durranást, hogy csak úgy piacra mernék dobni parasztvakítású reklám nélkül (persze biztosan nagyon szép a Porsche márkajel a közepén, meg a Porsche sportkocsik a dobozán). De több tapasztalatom tényleg nekem sincs vele kapcsolatban.
"E3on ezzel mutogatták a játékot, többképernyõs, hidraulikás chockpitekben😊"
Biztosan nagy élmény lehet, amikor az 1080p-ét húzzák szét három képernyõre. 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az más kérdés hogy ritkán gagyi, de jobb mint a semmi.. 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
szal nem letölthetõ, de ott helyben kipróbálható.. 😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
És mivel én ezt irtam, igy ez az igazság.
Lényeget fogtad?
Addig mirõl beszélgessünk? Ma is leírtuk, várjuk, kész, kifújt.
Amíg nem jön ki, nem lehet minden nap csak azt irogatni folyamatosan, hogy hûûû de várjuk, hûû csak nem basszák el, hûûûû csak elbasszák, hhûûûû vajon milyen lesz. Érted. Mi másról mehetne addig a téma, mint az elõzõ NFS részekrõl. Aztán legközelebbi nap megint beírjuk, hogy csak ez meg az legyen a Shift-ben, de akkor sem lehet a végletekig húzni a nagy semmit.
Azt írtam, ami az igazság.
Felsoroltam a pozitívumait és a negatívumait is.
Vagy te szelektálva olvasol?
Pozitívuma: a pályák is teljesen mások, mint a PC verziónál, így gyakorlatilag egy új játékkal lettem gazdagabb, új élmények, érdemes lesz kijátszani factory driver-ban, egyáltalán nem ismerem ezeket a pályákat.
Szóval ennyi év távlatából még a régi NFS-ek is tudnak újat nyújtani, ha egy másik platform átiratot vesz kézbe az ember. 😊
talán egyszer jol lesz vele elbarmulni, de ennyi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2048x2048-as textúrákat pedig egyetlen játék sem használ, még ma sem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak jöjjön má. 😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Én inkább azon csodálkozom hogy az EA végre rájött(szintén a GRID példájából), hogy a "piacon kapható legjobb gépre optimalizálunk" stílusa nagyon nem nyerõ. Fõleg miután az ezzel a mentalitással készült Pro Street és Undercover akkorát bukott a GRID-el szemben. Most úgy tûnik összeszedik a tudásukat, és végre elkezdik normálisan optimalizálni a játékaikat.
Mindent összevetve az eddigi információk alapján én nagyon várom a NFS:Shift-et, ilyen pedig utoljára az NFS6 idején volt. 😄
* Tudom, hogy 1 Terabyte (sõt, akár 2-est is) HDD-t is lehet (jó drágán) vásárolni, és az "átlag gamer" PC-jében 1-2 db winchesterrel simán megvan ugyanez
* Tudom, hogy bizonyos technikai dolgokra fogják a fejlesztõk
* Tudom, hogy manapság nem divat optimalizálni semmit (lásd 1 pont miatt, meg a középszintû hardverek/PC-k teljesítménye okán sem)
DE!
Lemezterület: 10 GB
Az ilyesmiken MINDEN játék esetében elcsodálkozom és elmerengek kicsit.
Gondoljunk EGYÜTT bele, hogy ezelõtt 4-5 évvel 1-2 CD-ken mi el nem fért!
Természetesen, az egész felvetés csak költõi volt - fõképp a "filléres DVD-kkel warezelõk", a Blue Ray / SSD / és a rohadt olcsó HDD-k korában...
Operációsrendszer: Windows XP Service Pack 3 vagy Vista Service Pack 1
Processzor: Intel Core 2 Duo 2,5GHz vagy AMD 64 X2 2,0 GHz
Memória: 2GB RAM (Vista esetén 3G😎
Lemezterület: 10 GB
Videokártya: 512 MB RAM Pixel Shader 3 támogatással (lehetõleg PCI-Ex)
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
DVD: 8X vagy gyorsabb DVD olvasó
Az internetes játékhoz hálózati kártya szükséges.
Fullon fog menni elég sokmindenkinek. <#vigyor1>#vigyor1>
Bár bárki véleményét meg lehet venni.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Lehet hogy egy drfit vilagbajnokkal reklamozzak, csak az a baj, hogy o is kontrollert nyomogat a videon:/