Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
SG fórum - Motor City Online
LOL, a fórumot 7 év távlatból hoztam vissza, sõt, a fórumoldal lap alján lévõ hozzászólások 2001-bõl valóak, amikor még nem lõtték le a szervereket! 😊
BTW nekem a legtöbb kormánnyal az a bajom, hogy sokkal kevesebbet fordul, mint egy autóé, és emiatt inkább van joystick, mintsem kormány érzete az embernek. Emiatt szimpi a G25 (meg a kuplung miatt)..
Majd ha egyszer megszalad, beruházok valamire 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sötétbarom: van egy opelastrám és eddig 3 kormányom volt, az FFB egyikkel sem hasonlított a valósághoz (najo, néhány alap ellentartó erõ igen, de az astrával ugye nem versenyzek... 😉 ), de ettõl még mindegyikkel nagyon élvezetes volt menni - minél drágább kormány, annál élvezetesebb sajna 😞 Egy drágább modell erõsebb motort kap, jobb anyagok, precizebb az FFB.
A kedvencem a MOMO volt, nagyon a szívemhez nõtt, remek cucc. A pedáljáért kár, ha nem lett volna vele folyamatos cumi, ma is meglenne.
Jacek: mármint a piros MOMO max... a fekete pedálbugja szvsz a legismertebb kormány-szériahiba a világon 😞
Forza.
ez elárul vmit a logitechrõl...
Az a vadiúj csúcsmodell GT3 RS kormányod (nem igazán vágom mibel különbözik a Turbo S wheeltõl sem) pedig kevesebbe fáj, mint a G25 megjelenésekor, ha már neked az ár szabja meg a csúcsmodellséget, de az RS-t egyáltalán nem ismerem, fingom sincs milyen a Logitechez képest, a pedálsora minden esetre minõségibbnek néz ki, mint a G25-é. De könyörgöm, a G25 2006-os, az RS-ed meg 2009-es... De itt akkor sem pécé kormány vs pécé kormányról volt szó.
g25 52-57ezer ft a webshopokban
legolcsobb porsche kormány: 190EUR + 50EUR a legegyszerûbb pedál + 50EUR a válto = 290EUR = 80ezer ft
viszont ez a fanatec legalja cucca, a logitechnél pedig a g25 a csúcs ... nézd meg a csucs fanatec-et: drága, de a logi cuccok piti, müanyag, komolytalan játékszerek mellette! a logitechenk is vannak egyszerûbb termékei, talán nem a csucsmodellt kell a másik legalja cuccával összevetni!
igazából, ha lenne fanatecre pénzem, vszeg még annál is jobbra is lenne, de épelméjû halandoként marad a g25. annyira nem vagyok szimfan ..
Forza.
Hjajj, azok a régi szép idõk. 😄
Hétvégén nyomtam egy TNFS maratont a nagy Shift várakozásban. Alanyok sorra: 3DO emulált TNFS verzió, PS emulált TNFS verzió, Sega Saturn-os TNFS verziót még nem tudtam belõni 😞 , majd végül jött a PC-és a TNFS SE... Jó volt, na.

Jéézus, ez épp a Fanatech-re vonatkozik. Ha neked a G25 gagyi kínai minõségû váltóval rendelkeziuk, akkor a Fanatech ezen a skálán hol helyezkedik el, kidobni való bóvli? Láttad már a Fanatech váltójának kidolgozását? A G25 váltóját láttad e, kezeted e már? A lefele és oldalra kapcsolható hátramenet, a forgókapcsolóval 6 sebességes "H" váltót szekvenciálissá alakítható opció, a varrott bõrborítás, ez a minõség és az átgondoltság. Ez nem az a kétoldalról összeillesztett mûanyag merevítésû, nagy belsõ súrlódású Fanatech váltókar. Ez már megmosolyogtató.
A két képpel meg nem tudom mit akarsz bizonyítani. Egyáltalán nem is hasonlítanak. 😄D
Ez az egész csak egy nagy reklám.

Ha blokkolnak a kerekek nem vibrál a fékpedál. Ha az ABS dolgozik, na akkor viszont..
" Vibration motor on brake pedal to indicate blocking tires (only in games which support this feature) "
Persze itt is hozzáteszik, hogy a G25 pedálszettje is csatlakoztatható a kormányhoz. Ez a mondat sok mindent elárul. Lehet mégsem sikeredett olyan jóra ez a pedálsor? 😄
Ez elõny, és ötletes, tényleg jó lenne nekem is ilyen, de hát mégis csak kb két évvel a G25 után adták ki, így nem lehetett nehéz olyat kitalálni, amit a G25 nyüstölés után ne érezne az ember, hogy, na, ez kimarad a kormány tudásából. De ha igazak a pletykák, és idén jön a G27, akkor úgyis vérfrissítésre kerül végre sor, és nem fogok gondolkodni egy percig sem, hogy melyiket vegyem.
Egy féle kormányt kínálnak boxhoz, méghozzá a Porsche 911 Turbo S Wheel-t. A hivatalos weboldalon magyarországot kiválasztva a webshopban az szerepel, hogy 189 euró.
Hát ez épp annyi, mint a legolcsóbb itthoni nagykerben a Logitech G25 (azt is tegyük hozzá, hogy 2006 végén 2007 elején a G25 kétszer ennyibe volt, azóta nagyot esett az ára, persze a Fanatech-nek is esett a tavalyi debüt óta, de nem ennyire jelentõsen).
A korrektség kedvéért megemlítendõ, hogy ennek a Porsche 911 Turbo S Wheel-nek létezik egy ûberdrága 100 e HUF feletti verziója is, ami azért ilyen drága, mert -ismét- parasztvakításból mindössze 2000 db-ot gyártanak belõle, így LimitedEdition, és hozzá lehet kötni a hivatalos oldal szerint PC-hez és PS3-hoz is.
Persze biztosan élmény lehet egy szép Porsche dobozos, Porsche emblémás, ránézésre G25-höz képest sok helyen nem túl minõségin kimunkált-átgondolt, konzolon finomhangolási lehetõség nélküli kormány a szobában, kétségtelen, ékesség lehet, fõleg a LimitedEdition címke a haverok elõtt, de, ettõl még nem érzem, hogy elérné a Logitech G25 szintjét.
Meg aztán, ilyen alapon egy custom átalakított G25 lenne ennek a vetélytársa (persze szerintem itt is csak árban).
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Forza.

&

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Még kinézetre se hasonlítható a G25 minõségéhez. Majd egyszer kipróbálom, ha lehetõség nyílik rá.
Arra céloztam, hogy ha hidraulikával játszol, vszeg a legkevesebb, hogy néz ki a játék 😊 (nyilván nem árt, ha szép, de jobban élveznék egy ilyen ülésben egy Undercovert is, mint mondjuk egy sima széken egy LFS-t)
Forza.
Mibõl gondolod? Mondj érveket. Tényleg nem próbáltam még.
De a lényeg a hidraulika...
Ilyen cucc PC-hez is kapható már elég rég óta.
Habár még sosem próbáltam, ránézésre se túl minõségi kidolgozás,"
Teljesen más kategoria. Logitech = opelastra, fanatec = bmw
"Biztosan nagy élmény lehet, amikor az 1080p-ét húzzák szét három képernyõre. 😊"
720p csak. És 3 xbox számolja a 3 képernyõt. De a lényeg a hidraulika...
Forza.
Én már nagyon várom a játékot.
Az autókat lehet is majd tuningolni,vagy csak kész versenyautókat fogunk kapni?
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |