11230
-
#3595 Én azt nem értem miért vitatkoztok! Valaki billentyűzettel szereti valaki kormánnyal, ennyi....! Feleslegesek a hozzászólások! -
#3594 azt hiszem inkabb nem kommentelek tovabb kormany vs bill temaban, mert gyenge elmeju emberekkel nem lehet! -
#3593 azt hittem kijött.
erre fel kormányoztok. -
USAMEN POWER #3592 "ez már nem a gombnyomásra sávot vált a járgányom féle NFS" <--- A videók alapján qrwa nagy tévedésben vagy.
Ebből csak azt szűröm le, hogy te billel kezdted, viszont qrwa nagy béna voltál, és váltottál kormányra. De lentebb már tisztázódott hogy ezek mind-mind egyénfüggő dolgok, ezek után te a saját akaratod, és véleményed akarod ráerőltetni másra. És ez a tény !
"én csak azt mondtam, hogy billel nem nagy élmény kocsit vezetni"
"majdhogynem lehetetlen azzal szépen vezetni. törni zúzni jó lesz"
"aztán meguntam és eldöntöttem, hogy kormány. nagyságrendekkel kevesebb idő egy pálya betanulása, a féktávok megszokása, meg etc. igazából időt spórol meg és élményekkel gazdagít."
Továbbá az 5, 6, mind kibebaszott nagy baromság, de legalább jót röhögtem.
Ez meg saját videó arról hogy billel is lehet szépen menni, persze vannak apró bénázások, de kormánnyal is ugyanúgy előfordulnak ilyenek !
-
Héeder #3591 -
#3590 azert volt mert ultra gagyin van emgcsinalva:) -
Héeder #3589 Én is már 10 éve használok egy olcsó Dexxa kormányt, de azt kell mondjam hogy az ilyen szimesebb játékoknál (GT Legends, LFS) sokkal élvezetesebb kormányal jáccani.
De a Gridnél a kormány csak hátrány volt, ott nem tudtam bevenni egy kanyart normálisan ezért azt bill-el toltam végig.
-
#3588 itt kezdodik a problema:DDDD majdha kitalaljak a bannal iranyithato autot eljon a te idod:D -
#3587 hogy jon ide a GTAIV lol!!!! johogynem szar Final Fantasy VII-et kormannyal jatszani:D -
#3586 Nem, dehogy :)
A leírtak az én véleményemet tükrözik, és nem irányulnak senki ellen. Én úgy gondolom, hogy sokat dob a játékélményen az, hogy egy kanyarba érkezve annyit fordítok a kormányon amennyit a kanyar megkíván, esetleg csak félig veszem el a gázt, vagy érzem a rázóköveket, netán azt amikor az autó elveszíti a tapadását, még mielőtt a kavicságyban találnám magamat. -
#3585 "Van akit inkább a képernyőn történtek érdekelnek, és nem az ahogyan irányítja..."
Már bocs, de az, hogy mi látsz eléggé attól függ mivel irányítod ha a kocsival cikázni akarsz meg ilyesmi, akkor zsir a bill. dehát nem hazudok én. látod te is a videókat. :) nah nekem ennyi volt, több időt nem szentelek a témának. majd rájön mindenki aki rá akar jönni... -
#3584 OFF 1 - jó lenne ha nem buziznál...
2 - én csak azt mondtam, hogy billel nem nagy élmény kocsit vezetni, és nem is lehet igazából. minden ellehet még egy szimulátort is lehet billel tolni (netkarpro), de basszus, ez már nem a gombnyomásra sávot vált a járgányom féle NFS. ennyi. nehéz lessz billel, majdhogynem lehetetlen azzal szépen vezetni. törni zúzni jó lesz...
3 - szerintem annyira nem pénz kérdése a dolog, 3-ezertől már kapsz analog joy-os gamepadot vagy akármit, az pár doboz cigi ára vagy akármi. és sokkal jobb lesz már azzal is.
4 - én is sok mindent toltam billel... colin, gp 2-3-4, f12002, f1c, aztán meguntam és eldöntöttem, hogy kormány. nagyságrendekkel kevesebb idő egy pálya betanulása, a féktávok megszokása, meg etc. igazából időt spórol meg és élményekkel gazdagít.
5 - tolja mindenki aki akarja billel. egészségére., de nem lesz egyszerű. kábé úgy fogtok menni mint a legtöbb videón az emberkék.
6 - ha nincs időd akkor valóban más, de akkor szerintem a shiftet el kell felejteni kicsit, ez már lehet túl szimes is a 10 perces esti szórakozáshoz. de ez majd elválik.
7 - sorry, ha valakit megsértettem, de a fentiek mind tények. ON -
USAMEN POWER #3583 "csupán arról van, szó, hogy nem valódi autós játék kedvelőről van szó, vagy elzárkózik attól, hogy ezzel a megoldással valamennyivel közelebb kerüljön az autóvezetés élményéhet" <--- Kibaszott nagy tévedés ! Én spec 85 % ban csak autós játékokkal játszok, a maradék meg GTA, és egyébb agresszív, vagy katonai. Ennek ellenére mégis billel tolom, de lentebb leírtam hogy miért... Van akit inkább a képernyőn történtek érdekelnek, és nem az ahogyan irányítja... -
#3582 Hoppá - nem frissítettem a lapot - most azt hiheted, neked/ellened íródott az előzőm: globálisan céloztam.
-
#3581 Bocsánat, ha az ment át, hogy lenézem a a kormányosokat... nem így van.
Egyszerűen leírtam a véleményem, ahogy - normális fórumozók - teszik mások is.
Csak kinyílik a nem létező bicska a zsebemben, amikor megmondja az internet másik végén, arctalanul nekem egy - talán kisfiú -, hogy mi a jó és mi a rossz nekem... meghogy autós játékokat csak kormánnyal lehet játszani...
Meg tudom érteni a fanatikus szimulátorosok rajongását, de nekik üzenem:
tessék felfogni, hogy különbözőek vagyunk - és nem mindenki a profi versenyzés szellemében ül le a kisebb-nagyobb monitora elé...
-
#3580 Én egyáltalán nem gondolom azt, hogy luxus lenne egy kormány beszerzése. Természetesen ha egy játékról beszélnénk akkor igen, de mivel a legtöbb autós játékhoz használható, egyáltalán nem érzem annak. Persze ehhez kell némi beállítottság, és ne csak azért játsszon az ember autós játékkal, mert éppen most jelent meg, aktuális, trendi, mindenki ezzel tolja stb. Én legalább 7-8 éve rendelkezem kormánnyal és mind ez idő alatt 2 fajta tett nálam szolgálatot. Az első egy Logitech Formula Force GP, a második és egyben jelenlegi, egy Logitech Driving Force Pro. Ennek értelmében luxusról abban az esetben beszélhetnénk, ha minden egyes játékhoz külön játékvezérlőt kellene venni. Egy Logitech MOMO Racing típusú kormányt 15-13 ezer forintért meg lehet már venni, ami évekig kiszolgálja az embert, de ha ez is drága, akkor pl. én egy Logitech Formula Force (force feedback-es kormány) GP-t 5000 Ft-ért vettem a havernak, amit szintén évekig használhat. Ha már ez is luxusnak számít, akkor baj van, de szerintem közel sem ilyen rossz a helyzet, csupán arról van, szó, hogy nem valódi autós játék kedvelőről van szó, vagy elzárkózik attól, hogy ezzel a megoldással valamennyivel közelebb kerüljön az autóvezetés élményéhet, ha máshoz nem, akkor a billentyűzethez viszonyítva.
Először tényleg illúzióromboló és szokatlan lehet a kormánnyal való vezetés, de miután megszokja az ember csak ezzel hajlandó autós játékot játszani. Én legalább is így voltam ezzel. -
#3579 Sziasztok én is a gamepadra esküszöm .Én annó még PS2 höz vettem kormányt Granturizmohoz de kb fél centit forditottam kormányon kocsi meg keresztbe ált használtzam vagy 10 percet azt utána ment vissza dobozába -
USAMEN POWER #3578 Ez amúgy olyan dolog, mint TDU -ban a HC mód. Sokan bekapcsolják, mert azzal könnyebb driftelni. Egyesek 10 km/h -val csúsznak 50 métert, majd qrwa pronak érzik magukat és leszólják a másikat, hogy te non HC -ban egy kis gyökér vagy, ez realisztikusabb stb, holott, én non HC -ban is qrwa jókat driftelek, nem kell hozzá egyéb mankó, se kormány. Ha valaki rangsort állít, azt én nem bírom elviselni ! -
#3577 Szevasztok! Én pl szimulátorokat nem is tudok játszani billentyűzettel, mert összevissza megyek, de lehet hogy én vagyok a béna! De GRIDbe meg csak billentyűzettel tudtam megnyerni versenyeket! Az is igaz hogy nem sokat játszok, mert 3 hónapba egyszer felteszem a kormányt....! -
#3576 Egy a lényeg: vannak olyan játékok amiket kormánnyal jobb játszani. Olyan nincs, amit billel nem lehet, de mivel egy versenyjátéknak az a lényege,célja hogy körről körre jobb, gyorsabb időket fuss, faragj az idődön, így célszerűbb kormánnyal játszani. Ez van. -
#3575 Nen vagyok atomgockaidiótafüggögamer, csak autó rajongó. KB. heti 4-6 órát játszom, mert a barátnőm és a munka mellett ennyit tudok. Amúgy 5000Ft-ért vettem a kormányt, ami egy ff-es Formula Force GP és nekem teljesen negfelel. Szóval nem mindig kell óriási pénzt befektetni, hogy valami jó legyen, de ha van rá lehetőségem, akkor megadom a módját. -
Csokis #3574 Mármint a számodra. Nekem itt porosodik a szekrény tetején egy Logitech Formula Force EX kormány, mert képtelen vagyok irányítani vele egy autót. Én inkább a gamepad analóg karjaival (bal oldali kanyarodás, míg a jobb a gáz/fék) tudok normálsan játszani. Tény, hogy a való életben sem tudok vezetni és nem is akarok. Egyénfüggő, ezt ne felejtsük el! -
USAMEN POWER #3573 A több mint 30 ezer forintos, hyper pontosságú lézeres egérrel fényévekkel jobb GTA IV -et játszani, mint az ócska 3-4 ezer forintossal. :) Hoppá ! -
USAMEN POWER #3572 Te lehet hogy nem nézed le a másikat, de #3523 -viszont igen, és sokan vannak még vele egy szinten ! -
#3571 legszarabb 7-8-9 ezer forintos ultr gagyi kormanyal is fenyevekkel jobb jatszani mint billel:) -
#3570 Nem nézi senki kevesebbnek ha billel játszol. Én egyszer nem mondtam, hogy valaki kevesebb mert billel tolja. Nem is akarlak leoltani meg semmi ilyesmi, nem szokásom.
Én elfogadom, hogy te billel játszol, de látod a te hsz-edből jön le egy negatív vélemény a szimulátorokról. Aztán ha valaki mer szólni, hogy van élet a billentyűzet után, akkor meg már ő a világ legnagyobb szemete.
Ne vedd sértésnek az egész dolgot. Én nem akarlak meggyőzni, hogy kormányt vegyél. Nyugodtan használd a bill-t én használom a kormányt (is), de ne bántsuk már egymást. -
USAMEN POWER #3569 De mindig lesznek olyanok akik többnek érzik magukat, mert kormányt forgatnak a monitor elött. Én szarok bele hogy valaki promájszternek képzeli magát, és istennek, vagy a fa.. tudja minek, de talán nem kéne kinyílvánitani... -
#3568 FFFFUUUUUUUUUU!!!! D: -
#3567 Hidd el, azt a 30 ezret bőven el tudom költeni értelmes(ebb) dolgokra is. Mert el kell.
Dolgozom, mint a güzü és még így is elég kakimód jövök ki - hát még, hogy a GRID-és-társai játékok kedvéért kormányt t(v)egyek az asztalra... sok lenne az nekem.
S még mielőtt kötelességednek éreznéd, hogy leolts, meggyőz, (gy)alázz:
nem nagyon izgat, hogy ki mivel játszik - ha jól érzi magát a finombeállítások [a kormány beállítások stb] rengetegében, és az unalmas körbe-körbe karikázástól, hogy a következő körben virtuális 10 mm-rel beljebb kanyarodjon az ideális ívre, tegye...
Én kocajátékos vagy, és élvezem a billentyűzettel játékot. Kéretik ezért nem kevesebbnek nézni.
-
USAMEN POWER #3566 Aki talán oltogatott: #3550
Senkire nem mondtam hogy b~~i. -
EK1TEP #3565 Ne ő legyen a b*zi?
Akkor mit magyaráz hogy billen nem lehet autós játékot játszani? -
USAMEN POWER #3564 Nem emlékszem hogy valakit oltottam volna mert kormánnyal tolja. Én csak a billentyűzet pártján érvelek, ha oltogatok az nem így néz ki. -
#3563 Nem arról van szó, hogy te több vagy kevesebb vagy a billel vagy a kormánnyal, csak egyszerűen az egy másfajta irányítási módszer. De amíg te teljesen jól érzed magad a billes irányítással, addig minden rendben.
Én csak annyit kérek, hogy azért mert más kormányt használ, ne ő legyen már a b*zi. Van aki a kormánnyal élvezi a játékot. -
EK1TEP #3562 Igen?
Úgy gondolod mindenki atomkocka és játszik egész nap?
Én nem tehetek róla hogy neked ez az örömöd hogy egy szimulátor vagy mifene játékkal játszol !!!kormánnyal!!! és az olyan jó mert olyan jó!
Én csak unaloműzésként szoktam játszogatni általában hétvégén de akkor is ritkán (meg mi az a 2 nap ) Meg most ilyen retek grafikás, gagyi játékokhoz minek fejlesszek gépet mer látvány semmi de akad mint a krvaisten meg vegyek kormányt mer billent nem lehet vele játszni!
Ha neked ez az örömöd akkor hajrá! -
#3561 Egy dologra használható igen, de van több játék is amire használhatod.
Egyébként meg szerintem, aki szereti az autózást és szeret szimulátorokkal játszani, az megengedhet magának 30 ezer Ft-os egyszeri kiadást. -
USAMEN POWER #3560 A haver akit lentebb említettem, ott hever az íróasztala mellett a kormány + a pedál. Többször mondta hogy vigyem el, mert neki már nem kell. Én meg egyszerű válasszal reagálok: csak foglalná a helyet az asztalon. Nálam egy a lényeg, hogy élvezzem azt amivel játszok, tök 8 hogy mivel irányítom ! Persze elhiszem hogy van aki azt figyeli, hogy más kormánnyal, vagy billel játszik, meg háth valjuk be hogy az utóbbi években jött divatba hogy autós játékot csak kormánnyal. Én nem érzem magam kevesebbnek hogy billel játszok, és nem követem a tömeget. -
#3559 A francba:DDD Már kezdtem örülni:D -
#3558 Ha ő b**i akkor te meg begyepesedett konzervdoboz. ...áááá..de amúgy igazad van aki arcade játékokon nevelkedett annak nincs is igénye kormányra, de meg sem érdemelné. Szerintem az első 3 kör után úgy is kidobnád mert eleinte kicsit nehezebb lenne. Na de mindegy nem akarok komment huszárkodni ez csak az én véleményem. -
EK1TEP #3557 Egyetértek! -
#3556 Én sem érzek késztetést a kormány beszerzésre EGYETLEN autósjáték kedvéért sem - nincs 15-30 ezer Ft-om ilyesmire, mert ez luxus: csak egy dologra használható, és arra is csak ritkán van időm.
[A suli helyett otthon kuksoló idiákok hagyjanak lógva!]