11230
-
#3635 akkor marad meglepetés. -
#3634 Tudom, hogy lesz benne és ki is van nyitva a szemem, de Driftről csak trailert találtam. -
#3633 mert nem nyitottad ki a szemed.
egyébként megnyugodhatsz lesz benne. -
#3632 Figyu! Drift gameplayt miért nem találok? -
EK1TEP #3631 Nem cigizem...
Soha nem csináltam még olyat hogy egy pályához betanultam a jó íveket meg időt is néztem!Elindítom a karier módot ha van azt végigviszem... értelem szerűen minden pályán 1x végig megyek ahogy a játék adja azt csókolom!Engem nem nagyon izgat hogy jól megyek e!1. leszek azt kész!Időmérőt meg szabadedzést meg ilyeneket soha nem csináltam mert nem szoktam szimekkel játszani ha meg igen akkor is úgy megyek mint a többi autós játékban.Nem köt le ez a sok pepecselés!Kocsit is beállítja azt gép és mehet.Nem köt le különösképp a dolog ezért is nem vettem még eddig kormányt!De tervezem a beszerzését de van egy olyan érzésem hogy nem sokat lesz használva!Ha leülök is játszani nem sok kedvem lesz bekötni stb. billel megyek 1-2 versenyt és alt+f4 :) -
RYO21 #3630
thesource.hu -
RYO21 #3629 szerintem angyon el van cseszve a magyar shift reklám (de lehet hogy csak azért tűnik annak mert régi tévén láttam és kábeltv van bekötve)
jah és ez sincs a videó elején: REDIDÍT FOR EVRIVAN! -
balika16 #3628 Komolx:) -
Héeder #3627 Legalább lett egy kis akció az F1-be -
Szabi1991 #3626 f1közbe nfs shift reklám -
#3625 figyelj te szanalom hegy mit vakarozol itt hogy hogy mesz profosban?? mi az?
Keressek neked replyat Race/Macau 30 koron keresztul hogy mentem GTR Mastersz ligaban? az elso kanyart nem veszed be billet te:D -
csul1337 #3624 Hát aki akármennyit veszekedhettek arról, hogy kormány vagy a bill a "menőbb" ez a játék akkor is szar marad annak akinek nincs 1 normális kormány én xbox 360-on veretem és analóggal igencsak nehéz irányítani "idegesítően nehéz" és néhány részen segítség nélkül lehetetlen...
Arcad vs. szimulátor nem izgat, hogy melyik kategóriába tartozik de ebben a game-ben nincs túl sok izgalom. A játék hangja is vmi iszonyat...
-
#3623 Csináljak egy videót a kiválóan kalibrált M3-asomról (stage 4 futómű öcsém , ami olyan mintha minden help on-al mennék? :DD -
USAMEN POWER #3622 Futómű így lett beállítva, mert amúgy a GT qrwára csúszik. Valóban rántani kell valamennyit hogy kanyarodjon, de így legalább nem csúszkál...
Amúgy én úgy kezdtem a gamet hogy King, benyomva. Az első verseny után meg kinyomtam az összes segítséget, mert pl. erős kanyaroknál mintha le lett volna bilincselve a kocsi, és háth útról letérés, és hatalmas esés volt a vége... ---> (Nem szeretek fékezni !) -
#3621 Ne legyél már beképzelt ennyire, kit érdekel a nicked, és hogy miért vagy szellemileg visszamaradott.
Olvasd el mégegyszer amit írtam, és értelmezd.
Azt, hogy miért érdekel a fizkiai iskolázattságom meg nem igazán értem, de kifejtheted. Tudunk róla elmélkedni, még tengelykapcsoló/főtengely/dugattyú tervezéről is tanultam a suliban. -
#3620 de itt gondolom minden segítség be volt kapcsolva... néha akkorát rántasz a kormányon, hogy emlékeim szerint ettől már a régen el kellett volna veszítened az uralmat a kocsi felett :O -
#3619 Gamepad tökéletes. :P A Richard Burns Rally-t is simán tudom vele kezelni segítségek nélkül, első nem leszek soha, de az már az én böszmeségem (többnyire benézek valami féktávot, mert lusta vagyok shakedownokat menni.. :D) -
#3618 Kezd átmenni a topik a vicc kategóriába. Nem lehetne inkább ezeket a kormány vs billentyűzet dolgot az OFF topikba megbeszélni? -
#3617 -
USAMEN POWER #3616 Most mondjam azt hogy nulla vagy ? Csak úgy a levegőbe... Vannak akik szebben mennek nálad ehez mit szólsz ? Essél magadba waze mint egy emos...
A lényeg a #3607 -es hsz ben van, a Shift meg annyival több egy Pro Streetnél, hogy van belső nézet is szvsz... De majd mikor az első versenyt letoltam úgyis eldől és jót fogok röhögni itt pár emberen...
Jópár autós gamel játszottam, talán a Grid volt a legnehezebb, nehogy már egy Shift kifogjon rajtam, szánalom !
Részemről a vita befejezve, mert meg nem nyugvó, a véleményét másra erőltető emberekkel nem szeretek vitázni. -
High end PC #3615 Szóval még a középiskolás fizikakönyved sem olvastad el (már ha egyáltalán voltál olyan).
No sebaj, felőlem akár még gyűjthetsz is egy ilyen 12 millió forintos szobanövényére, ha nem sikerült értelmezni, a lentebbi az én személyes véleményem volt, nem űber objektív mindent megsemmisítő érv, de ha veszel egy ilyet, limitált versenyfestéssel vedd, ami még plusz 1.5 millió, valamint rendelj hozzá még 2 millióért egy olyan kormányrúdú kereket amit egy 5000 Wattos tépegységgel összekötött elektromotor rezget, evvel a jelenséggel is hátha sikerül valami hasonló érzést kelteni, mint a való életben, aztán majd fényképezd le benne magad, hogy mennyire értelmesen mutatsz benne, hátha párónknak kicsordul a könny a szeméből.
A nick-em pedig szándékos flémkeltés szülte egy bizonyos topikban, ha ezt sem sikerült volna értelmezni, ehhez az egészhez semmi köze. -
#3614 szánalom ami itt megy komolyan! -
#3613 Még mindig osztod az észt.
Még egyszer elírom: kit érdekel, hogy versenyzőnek képzeled/itek magatokat?
Engem kifejezetten nem. S kéretik ezt tiszteletben tartani, ahogy teszem az őrületeddel én is.
Te attól alszol jobban, hogy 6 ezred másodpercet javítottál egy 23000-adik alkalommal lefutott körön, én pedig attól, hogy játszottam egy keveset egy nehéz nap után, és mellette volt még időm emberekkel - tudod: barátok, munkatársak - is beszélgetni a nap folyamán...
-
#3612 mit nem bizonyítottam? ott a link, én mentem vele, csak nem vagyok béna franc. jobb mit a te videót (más kategória, de én talán jobban tudok viszonyítani, mert vezettem már mindennel indenfélével.) ámen -
#3611 iracingben pl Dale (nascar bajnok) versenyez elég rendszeresen, és nagyon jó, szal lehet pécén is versenyezni szinvonalasan, és lehet élvezni billel, de azt nem elismerni hogy kormánnyal sokkal jobb és gyorsabb fatális blama. -
USAMEN POWER #3610 :DD Agyonvernél ? Még mindig nem bizonyítottál semmit, csak a levegőbe puffogsz !
Másrészt én nem neveztelek semminek, csak azt mondtam hogy lehet hogy béna voltál a billentyűzettel, és váltottál kormányra. EZ EGYÉN KÉRDÉSE ! Te meg csak a véleményed akarod másra erőltetni !
"egysek szopnak billel" <--- Veled lehet hogy így volt, egyén kérdése fogd már fel ! -
#3609 Mellesleg, ha a népszerűségi versenyre hajtotok:
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
#3608 pontosan. első helyeim nekem is voltak ezer a GP sorozattal pl, de basszus ezzel jönni nevetséges. a szépségen az élményen van a hangsúly, azon, hogy az iveket hogy veszed be egy másik pilóta mellett amikor kanyarokon keresztül egymás mellett vagytok? állandóan meglököd vagy nem is érsz hozzá, szépen tartod az ivet, ezek számitanak.
jó én kiléptem nekem mára enyni elég volt. :)
ui: a linkelt kör azon a héten a leggyorsabb volt a kategóriámban, amúgy is eléggé elöl szoktam lenni (de bevallom nem saját setuppal :D) -
#3607 Mindenki úgy beszél, mintha mögötte egy döntnök vagy legalábbis egy egy zsűri állna, és a válla felett lesné, miként is vezet egy-egy kört...
Kit érdekel, hogy miként veszem be a kanyart, ha közben élvezem az egész játékot?
Vagy ti mindannyian Forma-1, rally, gokart, Le Mans, GT-evrsenyzők vagytok?
Mert akkor eltévedtetek: ez egy populáris ipar... és úgy hívják szórakoztató játék.
A versenyzést valahol máshol csinálják.
-
#3606 saját videó; iracing, és két óklevés dobogós bajnoki helyezésekért saját kategóriában.
videó
de van még jópár... van versenyfelvétel is. ha érdekel.
de erre is majd csak az jön, hogy kötródjak innen buzi szimulátoros, holott elvileg ez a Shift inkább nekünk készült... szal... :) -
#3605 Nem arról van szó.. Első lettél, az oké, megnyerted a versenyt. Viszont ez még nem jelenti azt, hogy szépen is mentél. Nem fogok belefolyni a vitába, de valószinűnek tartom, hogy kormánnyal (vagy analog kontrollerrel) szebben lehet venni a kanyarokat. Nekem sincs kormányom, btw. -
#3604 nem lenne felesleges, ha páran gondolkoznának.
jah és lehet billel is agonyvernélek jancsika'. én legalább nem bénáztalak le. szánalmas vagy... áh. ember tényleg nem foglalkozom veled.
meg erre beraksz egy kimondott még inkább arcade cuccból egy videót, hogy lehet billel menni :D lol... szakadok.
mondtam én is, hogy lehet, de az élmény, kb nulla ahhoz képest, ezt meg nem belátni emberi ostobaság. ennyi.
meg még én vagyok a hülye :D
jah amúgy lehet billel jól menni, de kormánnyal annyit verek "rád" és ott ahol akarok. ez is egy szempont. és én közben még szórakozok, mig egysek szopnak billel.
mellesleg lesett már Usamen Power, hogy a Shift sokkal keményebb lesz az eddigi NFS-ektől? :D ne azok legyenek már a mércéd alapjai. deddóóóóó... -
#3603 Milyen alapon - áruld már el!
-
USAMEN POWER #3602 Pro Street nincs meg eredetiben, így neten nem tudok játszani, habár tervezem hogy megveszem, de ha a TDU megvan, várlak szívesen egy 200 km-es szigetkőrre ! :) -
USAMEN POWER #3601 Aha, mennék veled egy versenyt, kíváncsi vagyok hogy mit tudsz, vagy egy saját videót feldobhatnál, mert ez így vagy kötözködés vagy levegőbe duma, alapja viszont nincs. -
#3600 Volt már?? -
#3599 nulla vagy. :) bocsi. -
USAMEN POWER #3598 Eredmény megvolt, első hely, másrészt a Pro Streetben a legtöbb versenyt saját pont, meg időrekordal fejeztem be, és mikor az utsó boss-t legyőztem örültem, viszont jó lett volna még egy két boss vagy új pályák, mert annyira jó game volt. Ennél több mi kéne még, kormány ?
De szerintem is fölösleges a vita, mert mindenki az akaratát akarja ráerőltetni másra, és nem lehet megeggyezni... -
#3597 Mi lenne, ha az off topikban folytatnátok a kormány vs. billentyűzet vitát? Vagy ott már nem olyan izgi? :) -
#3596 Szépen... vagy eredményesen? Nem mindegy.