Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Varrás?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

mármint hogy a kerék mögött nincs semmi ?
megszokhattad volna már.. 😄

Nézd mi van az elsõ kerék elõtt!

pl. ? :-)

Az elsõ képen van valami érdekes....

...

belapeter
ATI RAdeon HD 2600PRO 512MB féle karim van.Akkor ez megfelel?<#vigyor3>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Csabesz6
aaargh ez a belsõõõõ, kurva jó😄
plusz az a kanyar...élõben lenne már elõttem ez a kép.Persze jó lesz egy sima pilisi visszafordító is, nem kell ebisu(?)😊
Na off vége.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Alexease
Nah, azert csak sikerult tovabb fejleszteniuk az elozo NFS reszeket!😊 <#idiota><#zavart1>
új videó, a játék fizikáját mutatja be.. <#gonosz1>

ebisu?

pro streetbe imádtam ezt a kanyart 😄

pedig én láttam 1 képet róla az E3-on

ahogy mondod <#worship>

modelcar
Jöhetne kép az MC12 GT1-rõl is😄

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

arty
ingame, feljavitva, érzékeny részletek kifotosoppolva

ergo nem igazi ingame 😞

Forza.

Állítólag azok!

szerintem ezek mind ingame képek

Enyit találtam a gépigényérõl.

Processzorból minimum egy Pentium 4-es 3.2 GHz-es órajelen ketyegõ darab kell (de egy kétmagos, 2.5 GHz-es változat ajánlott), RAM-bó' három (nem a Stallone-féle) az ajánlott, és egy a minimum, a grafikus kártya pedig feltétlenül kell, hogy támogassa a Pixel Shader 3-at (értsd: Radeon X1300-as, Intel GMA X3000-es, vagy GeForce 6, illetve jobb), minimum 256, de inkább 512 MB memóriával.

Forrás😛C GURU

Vannak már ingame képek?

belapeter
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚdeszép GT asztarohadt!
Itt aztán majd kell a grafika😄
Egyébként gépigényt már tudni?<#vigyor3>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

szép a Ford GT 😊

modelcar

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

modelcar

De milyen f*sza mikor egyszerre 2 csajt tudsz furikáztatni nem?<#vigyor2><#bee1>

Jah, lehet ez már Stage 2-es szintû McLaren 😄

sztem a két hátsó ülést ki lehet venni a gémbe, minek annyi plusz súly 😄D

symbol
a visszapillantók is viccesek. mégis hol a saját kocsim belõle? 😄
legyenek vagy virtuálisak, vagy normálisak és ki-bekapcsolhatóak, de ez igy vicces. az a reklám meg amikor egy "gamepaddal" akarják eladni a driftelõs cuccot, hogy úgy nyomta/tesztelte/játszott a pasi, hát azon feküdtem.... Amúgy szép és tuti hangulatos lesz nah.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Jó lett.

Nagyon üt a négy visszapillantó tükör,meg a három ülés.<#taps><#nevetes1>

?

A jó öreg McLaren F1, már az NFS II-ben is szerepelt, ott kedvenc volt simulation módban. 😊

arty
olyan képet rakjon valaki, ahol a táj nincs szétmosva/blurozva!

Forza.

Relaxáljatok mélyen!

lol <#vigyor>

És baj ha nevem lett a nick-em csak visszafelé?

Jobban offolod a topikot evvel a folyamatos felháborodásoddal, mi legalább a Shifthez közeli dolgokról beszéltünk, hiszen szimulátort is szimes kormánnyal játsszák, meg számítógéppel-konzollal, de ha nem bírod felfogni, és Te offolod itt evvel a folytonos dumáddal a topikot, akkor állj odébb te.

De ha ez boldogabbá tesz: hû de iszonyat várom a Shiftet!!!!! (még mindíg) Ti is? (még mindíg)
23.szorra is beírom, hogy: remélem nem basszák el a játékmenetet és a fizikát túl árkádosra!!!
Aztán: látott videókat ti is megnéztétek újra a youtubeon?
Majd a szokásos: Grid utánzat? Nem Grid utánzat?
etc kitárgyalt téma
etc
etc

Köszönöm.

Alexease
Az az EK1TEP jo les PETIKE-nek is😊
arty
ok, mostantól csak

!!! 😉

Forza.

arty
Tulajdonképpen igaza van EK1TEP-nek ... de ...

... we just keep the spirit alive!!!! 😊

Az OFF tényleg zavaro, ha épp izzó duma megy a játékról, de annyira nincs még mirõl beszélni, nem gondoltuk, h ez vkit bánthat - már most 😊

Forza.

Alexease
Most hogy vege van a kormeny temanak, elkezdodott a szokasos flame!😊))))
De kom. nem érted még mindig?
Oké!belinkeltetek minden eddigi hírt, képet a Shift-rõl!Ennyi kész kitárgyaltátok!Írj máshová biztos máshol van téma dögivel ezt meg hanyagold!Majd ha lesz vmi új hír vagy egyéb shift-es kitárgyalni való jössz azt beszélsz megint!De nem akarok itt csak rád kitérni...

Már minden létezõ Shift képet belinkeltünk.

Kormányról kormány topicban beszélj!
Nem kell dumálgatni itt másról nem azért van, ez nem általános beszélgetõs topic!

De most komolyan ezt csak én látom így??<#wilting>

Ha megnézed, innen én írtam a legtöbb NFS-hez kapcsolódó hsz.-t, és alig pár görgetéssel lejjebb még egy legújabban kiszivárogtatott képet is linkeltem a Shift-bõl, valamint még ezen az oldalon tegnap kitárgyaltuk a Shift elõzetes tesztjét. Szóval ha lusta vagy, és szelektálva olvasol vissza, akkor sajnállak.
Vagy nem tudom mit vártál, egyszer csak megjelenik a játék július közepén, és lesz mirõl olvasnod?
Pedig a Shift-et is koránnyal kell játszani, így nincs mirõl nagyon dumálni addig. De ha te be tudsz számolni a játékélményrõl, várjuk tapasztalatod! Addig is, hello, szia!

Igen?
És ezért már egybõl másról kell beszélni?Nincs Shift téma kész ne írj ide!

NFS Shift legújabb hír: délelõtt óta nincs újabb, kérlek nézz vissza késõbb. Megértésedet köszönjük.

Hú basszátok meg...
És shiftrõl mi a helyzet?Arról nem is beszéltek?Minek írogattok ide a kormányról meg mifaszomról?Nem muszáj írni ide attól hogy nincs hír meg ilyenek más topic is van így hogy nincs semmi hír de attól még nem szemetelik tele!

Mindig visszanézek hátha van vmi új hír erre mit olvasok... high end pc meg mittom ki kormányról beszélnek meg szétfikázzák az összes nfs részt<#wilting>Atom kocka itt 1-2 ember be vagytok fosva szaros játék kormányoktól atyaúristen!

Kéne már egy kis takarítás!

Má úgyis kéne egy gépújítás így nyárra, most lenne is rá cash megint, mert tavasszal downgrade volt, eladtam ezt azt, meg elcseréltem, és most rosszabb gépem van, mint fél éve, kb ott vagyok, mint tavaly nyáron. 😞
Újból akarok egy HD 4870 X2-õt, kurva jó volt, nem kellett volna megválnom tõle, meg kijöhetne már végre az Auzentech Home Theather HD hangkari is, ahhoz meg, hogy vegyek egy ilyen Fanatech GT3 RS Wheelt, el kéne adnom elõbb a G25-öm vkinek, mert még a MOMO is a garázsban "rohad".

arty
Ha telik rá, szerintem felesleges várnod a G27-re ... bár 100 körül/felett már nem csak "szar" fanatec van, határ a csillagos ég - vegyél mindent külön, legjobb kormány+legjobb pedál+ legjobb váltó 😊

Forza.

arty
Nem csak a G25 tud 900 fokos elfordulást, a Driving Force GT/PRO is!

Forza.