11230
-
#10547 megoldódott:)))
köszönöm -
#10546 Még nincs vége:((
Néhány fájl hiányzik(?)
:((((( -
#10545 nehéz szülés volt!(legközelebb azért jobban olvasd el mit irunk) -
#10544 OK
bemásoltam azt és most futtatja -
#10543 mert a game_unpack.bat kel futtatni! azt is másold be! egyáltalán felvan patheleve 1.2re? -
#10542 eddig megvan
De ha futtatom a shiftunpackpc-t akkor nem csinál semmit
Ja és ez a gép van csak. -
#10541 bármilyen számítógép jó hozzá..csak fel telepíteni a shiftet rá(ne fontos hogy el is fusson ugyse lesz elindítva) és kicsomizni valakinél... -
#10540 És valami más módszer lenne?:)) -
#10539 Csak az a haver kb 50 kmre lakik -
#10538 mármint nem ez a legegyszerűbb, de igy biztosan menni fog -
#10537 annyit tudsz csinálni(ez a legegyszerűbb), hogy haverodnál vagy valakinél kicsomagoljátok a játékot az ő gépén és a kicsomagolt mappákat elhozod tőle(pendrive vinyó stb..kb 4 giga)...majd bemásolod a te gépedre..már csak a parncsikonodba kell beirni hogy loose és megy islyan mintha te csomiztad volna ki -
#10536 Ismerősöm azt mondta hogy a bat fájlt nem ismeri fel a gépem. Azzal mit tudnák csinálni? -
#10535 ezt próbálom, de a 2. lépésnél elakadtam
a 2. lépésnél amikor a shiftunpackpc.bat fájlt futtatom rendszergazdaként mivel vistam van, azt írja hogy "a megadott nevet a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként
vagy kötegfájlkét. A rendszer nem találja a megadott fájlt." -
#10534 -
#10533 rakd fel az hivatalos 1.2 patchet amit a játékhoz kiadtak(neten bárhonnan letöltheted)és feltelepíted! Utána a két zip tartalmár bemáslod a játék főkönyvát és elinditod a game_unpack.bat ot(ne ezt shiftunpack.bat, mert már 1.2 patch van rajat és ez a 1.0verzióhoz kell, azaz nem is fontos átmásolnod) és innetől megy magátol.
[#wave -
#10532 Letöltöttem amit írtál, és akkor a game_unpack_v102.rar-t meg a Shift-Unpack.zip-et bontsam ki a játék főkönyvtárába?
A shiftunpack.bat-ot nem kell a főkönyvtárába tenni?
Ja és az 1.2-es patchel mit csináljak?
(még soha nem csináltam ilyet) -
#10531 én repszimnek akarom így megépíteni a cuccost, de az asszem drágább lesz, mivel jóval drágábbak a repülős kezelőeszközök mint a kormány :S -
#10530 Így tényleg élvezetesebb shiftezni
Nekem a képről egyedül csak az xbox 360 irányító van meg -
Csavez #10529 Mindenkinek megvan a véleménye!
Köszönöm -
Csavez #10528 Istenem! Képletesen értettem.
-
KillTheKonzol #10527 "A gtx 470 sli, befűti télen az egész felső szintet!"
Ti télen videókártyákkal fűtitek a ház egész felső szintjét reggeltől estig? Hű, biztos "gazdaságos" lehet, főleg, hogy ehhez mindig leterhelve kellene, hogy legyenek a karik, hogy melegedjenek is rendesen, de hát ha ennyi pénzed van, telhet villanyszámlára is bőven, hogy ezzel fűtsd a fél házat, plusz nagyon "környezetbarát" megoldás, de szerintem ezt inkább el kellett volna hallgatnod, jobban jártál volna. Nekem is SLI-m van, igaz csak GTX295 SLI, mégsem evvel fűtöm még a szobámat sem, nem hogy a fél házat, nem is lenne elég télen, mert nincs is mindig leterhelve, plusz amúgy is kevés lenne hozzá. Videókártyákkal fűteni a fél házat radiátor helyett, ez vitte a pálmát :DDDD -
DaniellT #10526 nem vagy vele egyedül.....az elején még talán írtam is volna neki, hogy szép cucc.....de ez a dobálózás hogy 1 milla volt és ezért nem satu.
arra azért kíváncsi lennék, hogy az egeret hogy használja....a pedálelhelyezés pedig tényleg szar, én nem tudnék így játszani még sportülésből sem :DDD -
High end PC #10525 Figyelj ide, én csak az alapján tudok véleményt írni, amit látok. A képen annyit lehet látni, hogy a PC helye szinte fix a monitorok felfúrása miatt, így télen az elrendezés abszolút ésszerűtlen, az meg hogy most megsértődve beírod, hogy ki van kapcsolva a radiátor a legzordabb téli időszakban is egész nap, most vagy igaz, vagy nem, gyakorlatilag azt írsz, amit akarsz, ki tudja mi az igazság.
Ha pedig úgy érezted satunak néznek, véleményem szerint az csak a saját kisebbségérzeted miatt lehetséges, pusztán két, egyáltalán nem túl támadó hangnemű kérdés lett feltéve, mintegy reagálásként az infantilis magamutogatásodra. Nem hiszem, hogy bárki is satunak nézett. Sajnos csak ezidáig. Ugyanis innentől kezdve, hogy elkezdtél fittizni a felépítményed értékével, és ilyen könnyen ingerülté lehet tenni, csak megerősítetted mindenkiben a "pénz van, ész nincs" szindrómát, de ahogy nézem, a két kommented közt az is 9 percig tartott, mire leesett, hogy nem a nyári évszakról volt szó. :)
Mellesleg, köszönöm, az én pedálsorom normális szögben áll, nagyjából úgy, ahogy az autóban is található, és még csak el se kell árulnom hozzá, hogy mennyibe került a PC-ém teljes konfigurációja, csak hogy nyomatékosítsam, hogy nem vagyok "satu". :) -
#10524 Kajak -
#10523 szerintem nem bonya a telepitése az overhaul-nak, olvasd el az readme-t hozzá...pont még SK 2.7 nem próbáltam(az az egy kimaradt nemtudom miért) Az overhaul moddal csak akkor kell állítgatni a játékon belül, ha a ffb is megakarod moddolni, én ezt nem használom az overhaulból(nem másolod be a ControllerDefaults mappát. A többi is azért van pl step3 mappa, mert ott meg a kormányodnak megfeleő forgásszöget másolod át csak. Nekem ez jön be legjobban, igy gurulnék valakivel már -
#10522 3 darab 120Mhz moncsi? -
#10521 Nagyon szép -
Csavez #10520 A radiátor ki van kapcsolva!!!TÉLEN,NYÁRON!!!
Amióta ide telepitettem a gépem elvégzi a fűtést sajna nyáron is..
A gtx 470 sli, befűti télen az egész felső szintet!
Miért zavar ez téged?
Ha jobban megnézed láthatod mennyi és milyen ventilátor+szab+hűtő van a gépemben.
Te ennyire satunak nézel,hogy felépítek egy ilyen rendszert közel 1millió forintért és télen meg rá engedem a meleget? -
Csavez #10519 Ti nyáron is fűtőtök?
Ez az a szög,ami a lábamnak+a cockpitnek legjobban megfelel,és így hegesztettem meg.
A tied hogy áll? -
High end PC #10518 Csak 2 kérdés:
1. télen is a radiátor mellett van a PC? (gondolom igen, mivel a képernyők a falra fixen fel vannak fúrva)
2. te ilyen lábfejtörő pedálszögben játszol?
-
High end PC #10517 Overhaul mod jobb/szimesebb mint a Simulation SK MOD 2.7 ?
Nekem utóbbi van, mert azt írták hogy rFactor szintű fizikát kap tőle a játék, de messze van tőle. Leszedtem pár napja az Overhault 1.1 modot is, hogy kipróbáljam, hátha az szimesebbé teszi a játékot, de elég bonyolultnak látszott a telepítése, tucatnyi mappát kell rakosgatni, amik más helyre kellenek, inkább letettem róla. -
Csavez #10516 kép lemaradt:
[IMG][/IMG] -
Csavez #10515 Hi!
3D vision surroundal ez a játék viszi a pálmát!!!
Magába szippant,nem lehet abbahagyni.. :D
-
#10514 megpróbálom a 400Kmh elérni..csak itt járok még(overhaul moddal nem könnyű)
-
Zsolt01 #10513 Ok köszi SM3-as kell, akkor ez a Radeon x800 AGP 256 megás nem SM3-as. -
#10512 a videokártya nem éri el a minimumot, ez van... nem SM3-as.... -
Zsolt01 #10511 Nem hiszem!
Minimum:
Operációsrendszer: Windows XP Service Pack 3 vagy Vista Service Pack 1
Processzor: Intel Pentium 4 3,2GHz vagy nagyobb (Vista esetén 3.4 GHz)
Memória: 1GB RAM (Vista esetén 2GB)
Lemezterület: 10 GB
Videokártya: 256 MB RAM Pixel Shader 3 támogatással (lehetőleg PCI-Ex)
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
DVD: 8X vagy gyorsabb DVD olvasó
Az internetes játékhoz hálózati kártya szükséges.
Gép:
- 1 Giga Ram ok
- Videokártya Radeon x800 256 megás ok
- xp sp3 ok
- HDD hely ok
- CPU:
Egy ismerősnek AMD Sempron 2400 v. 2500 és MEGY, ez meg 3000 valahányas!
Itt más probléma lehet!
" Indítási próbánál: Fekete képernyő és hibaüzenet, hogy hibát észlelt leállt! " -
#10510 nem elég ez a gép... -
#10509 itt kapásból a video kariba kötnék, shader 3 kell a játéknak, ez csak 2-t tud...proci is alul msarad, a ram még elmegy de gondolom, 400-as....sorry -
#10508 Egyenlőre még szaglászom ezt a játékot :) ...az irányítás még az overhaul 1.1-l is finomításra szorult...meg kicsit érdekes az a felfogás hogy RWD autóval ha lecsúsztatom a hátulját akkor agresszív vezető leszek :DD
..bár végül is ha ezt nem veszem magamra, hanem a stílust nézem akkor ja, lehet.
grafikát kell még belőni, meg szívem szerint kipróbálnám a többi fizika módot is, de akár mehetünk is hétvégén valamikor (napközben strand! :) )..az épített versenypályákat viszonylag hamar be lehet tanulni.