11230
-
rácz123 #10587 Hát a géped túlhaladja a shift rendszer követelményeit,vagy az xp-del van gond ,vagy vírus van a gépeden,ellenőrizd a hogy van e vírus a gépeden és ha van, akkor nézd meg mijen vírus fajta ha pl:jeffo.troja az má nagyon szar azt nem lehet vírusírtóval kiirtani,csakha újranyomod a rendszert. ja és milyen xp van fenn neked? -
#10586 höhö:) még 1.3patch sincs... -
#10585 Hasonló configon win7 64bit-el semmi gond 1920x1080-ban. -
#10584 Valaki tudna az én problémámra is valami megoldást? Ati tulajok...senkinek nemvolt ilyen gondja? -
#10583 asszem van 1.4es azzal próbáld -
Petya19 #10582 Segítsetek! -
#10581 Hátha ír majd valamit egy Ati tulaj is, mert bár nekem is Ati-m van, 2600XT-vel nem sok tapasztalatom van a játékkal. Ezen a karin nemigazán fut élvezhetően a Shift, úgyhogy én csak mentem pár kört vele és le is töröltem. -
#10580 Ebben tökéletesen igazad van...pár napon belül tervben van a dolog, adatokat mentegetek még egyenlőre, majd utána!
Viszont szerintem nem ez a baj, gondolom az ati kártya miatt van valami trükk a játékkal. Valami megoldás??? -
#10579 Első körben lecserélném a wint 64 bitesre. Ilyen géphez nem való a 32 bit. Így hiába van 4GB RAM-od. -
#10578 Még annyit hozzáfűznék hogy a shiftnek fel van pakolva az 1.1-es és az 1.2-es peccs is!...de így is szaggat! -
#10577 Hali mindenkinek! Kéne egy kis segítség! Meg tudja valaki mondani miért szaggat a gépemen a Shift??? Leírom a paramétereket és ha valaki tud megoldást akkor azt szivesen venném! Intel Core Quad 8300 / Asus Ati Radeon 5770 1gb / 4GB Ram / Windows 7 32bit / a vga-hoz a 10.6-os drivert használom. Szóval ez lenne a verda amin tolom, és kicsit meglepődtem amikor elkezdett szaggatni szinte bármilyen beállításon, és például a Metro 2033-at zökkenőmentesen viszi, ezt meg nem! ...mivan ilyenkor???? -
robinho1 #10576 Sziasztok!
Végre sikerült feltennem a 1.02 patchet de van egy gondom! Ha belépek a karrierbe lenyomok egy versenyt de ha mást választok valamikor betölti a pályát valamikor pedig befagy és nem reagál semmire csak ha újraindítom a gépet. Mi lehet a baj? A gépem: 2 GB DDR2 ram, AMD Ahtlon 2 magos 2,6 GHZ
Ati Hd 3850 ddr3 512 mb videókártya! Válaszokért előre köszi! -
#10575 Ez mondjuk kb fél éve volt, a dx-ből a legfrissebb volt fent, a videokártya driverből meg nem a legújabb, amúgy amit próbáltam "újabb" gameket ott úgy mond, jó volt
Mindegy, most már nincs ilyen gondom -
#10574 6600gt pixel shader 3-as...nem ettől nem megy!(uj drivert uj dx frissétés kell esteleg) de nem a 66gt a hibája. (én még krájsziszt is nyomtam nagyban 66gt-n) -
rácz123 #10573 szerintem ha te kicserélnéd a videókártyádat akkor menne neked a játék!
a 6600 gt kb ojan erős videókártya mint egy 128 ati 9800,előzőleg nekemis is ijen vidim volt:) -
rácz123 #10572 macleody:Felraktam a gépre tegnap a shiftet elindítottam a játékot a beállításoknál felraktam mindent fullra betöltötte a tesztkört.és a tesztkör felénél kidobta a hibát nekem!
-
#10571 Nekem a P4 2.5 ghz, 1gb ram és 6600Gt-nél odáig jutott, hogy betöltötte az intrót és exe hibával kidobott az asztalra. -
#10570 Hát itt minden kevés. Az én konfigomon /AMD X2 6000+, 4GB RAM, Sapphire 2600XT 512MB/ 1360x768-ban, közepes beállításokkal kb. 15-20 fps-t produkált. -
rácz123 #10569 sziasztok! Szerintetek menne ezen a gépen a shift?
memória:512
proci:AMD Athlon(TM) 64 Processor 3700+ 2.21Ghz
vga:ati 256 x1600/1650
szerintem a memória lenne gázos jól mondom?? várom a válaszoakat!!!!
-
#10568 A középrehúzás az első, amit kikapcsolok! Nincs rá szükség! -
zotyuka7 #10567 Hali mindenkinek!
Saitek r440 FFB-em van, feltelepítettem a legfrissebb drivert és szoftvert, de a FFB nem működik verseny közben. A Shift-ben amikor tölt a játék, akkor még működik a középrehúzás, de mikor versenyzek akkor már nem. Légyszi valaki segítsen, mert ez így élvezhetetlen! -
#10566 Nem sok időm van rá, mert inkább rF-et, és GTR Evo-t nyomom! -
#10565 Persze:-)! Igaz, hogy én még nem csatlakoztam,de a játékokat láttam.Kiléptem, próbáltam új játékot nyitni, de a haverom bennmaradt futott pár versenyt. -
#10564 arra még én se:) amugy lehet csatlakozni hozzátok? -
#10563 Tunngle megy, köszönöm a segítséget! Arra azonban nem tudtam rájönni, hogy saját játékot hogyan lehet létrehozni benne... -
robinho1 #10562 köszi szépen, de nincs meg esetleg elküldenéd az emailomre? [email protected] -
#10561 ezt is leirtuk már:) rakd vissza az eredeti EXE-t..ha tört a játékod -
robinho1 #10560 Hali
felakarom tenni az SHIFTPCPATCHV1.02 de nem indul a telepítő mit tegyek? -
#10559 win7-el hamachiba nem lehet servert létrehozni! csak joinolni. azaz lekk egy XP-s ember aki csinál egy serót és akkor már tudtok csatlakozni! ha kell segíthetek van xpm:) meg játzsanék is. de tényleg jobb a tunngle mert az megy mindfelére rendszeren is(bár nemminden játékkal, de a hiftel igen) msenre felvehettek: [email protected] -
#10558 Jó OK., de azt sem ismerem... Melyik változatot kell letölteni? Mit kell rajta beállítani, hogy működjön a Shifttel? Jó lenne ha le tudnád írni... -
#10557 tunngle jobb.... -
#10556 Sziasztok!
a haverommal szeretnék versenyezni hamachi-n keresztül. Win 7 oprendszerem van, hogyan tudom beállítani? A Hamachi látja, de a játékban nem látjuk egymást. Van már erre vmilyen megoldás? -
Petya19 #10555 Hello!
A pcés dlcvel van problémám, mert a jsgme progival tettemföl az 1.3vert de semmi. Lehet máskép is fölrakni? A soorend számít a telepítésnél?Ezt a listát követtem. A Segítséget előre is kösz! -
#10554 Sziasztok.Olyan problémám lenne hogy eddig hibátlanul müködött a játék amióta megjelent játszom vele, viszont ma miután elinditottam a versenyt kilépett a játékból.Nem tudom mi lehet a hiba oka aki esetleg tudná megköszönném a segítségét.Akárhányszor próbáltam mindig kilépett a verseny elkezdése után. -
#10553 hétvégén OVERHAUL moddal játék? Valaki? msn: [email protected] -
#10552 Milyen kormány? Rakd fel hozzá a legújabb drivert esetleg. Nekem nem volt ilyen problémám se a tört se az eredetivel. -
Tóth Jozsef #10551 Hali
Van egy nagy problémám, hogy letöltöttem a a játékot és a játékban beállítottam, hogy a kormányban meg a pedálokban ne legyen holt tért mert én úgy nem tudom irányítani a kocsit mert a gép úgy adja meg az alap beállítást és mikor elindítom a verseny nyomok egy gázt vagy elforgatom a kormányt modul hibát ír ki mért van ez így van megcsinálva a rendesen megvásárol játékkal is vagy csak az a szar amit én töltöttem le??? -
#10550 arra figyelni kell, hogy egymásra tepítjük a modokat(én is próbálkoztam kombinálásokkal)
amugy gurulhatunk ea serveren kersztül is! msenen vagy valmilyen gyorsabb beszélgetési formában felvehetsz! vagy akit még érdekel. msn: [email protected] -
#10549 Persze mivel ezek felülírják egymást, így a sorrendiség a lényeg, ezeket próbáltam...és a végére egész nem rossz ..mármint a gumi, az irányítás az ahogy írtam. -
#10548 ..hát én már csak a Sharp modot nem tettem fel :D
..de még mindig necces az irányítás. Nem is annyira a gumi viselkedése...az sztem viszonylag rendben van, nézzük csak fent van az:
-Overhaul
-Real mod
-Real GT
-SK mod
mindegyikből a legfrissebb.
De az irányítás az még mindig necces, nem elég pontos 4WD autónál könnyen be lehet lőni, de egy-két hátsókerekes kocsinál hihetetlen hülyeségeket csinál a futómű hepehupás pályán, tök puhán kell hagyni akkor elmegy úgy ahogy.
Pl. az új mustang.
Szal nem tudom, még mindig nem elég jó....egyébként azt néztem hogy az EA szerverén is tudunk karikázni, nem kell segédprog. fel kell venni cimbinek és meghívásos..