Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
detto

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Ezen mi a lol? sima Bugatti Veyron egy versenyfestéssel

lol..

én meg erre, remélem lehet a motorháztetõre tenni szpoilert.. <#gonosz1>

Willi Betz
Hoppá!!! Erre kíváncsi leszek😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

SötétBarom
<#wow3>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

symbol
OFF jah a két grafikossal pedig csak azt akartam megfogalmazni, hogy tudom engine ide vagy oda, de pár textúrával sokkal jobb lehetne, illetve pár nr03-as dolgot belõlének és máris sokkal jobb lehetne.

jah és a helikopternézet nagy rakás0, vagyis hasznos és jó, de mi ez? pára? homok került a gépezetbe? mintha egy szürkeárnyalatot húztak volna a monitorom elé. katasztrófa...ON

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

symbol
OFF
nyilván. 😊 de az iracing is egy befektetés. nem nagy cucc lenne, pár grafikust felbérelni, hogy csináljanak már valamit a grafikával )pályával, napfénnyel, szélvédõ-koszolódással) mert itt a dx 11 a nyakunkon és még csak a 9-et sem használtuk ki. (nah nem mintha érdekelné õket).

de nagyon bosszantó. közben hülyitenek itt a gumik viselkedésével meg minden, de közben mentem már több száz kört a Lotus-sal és kb semmi változást nem érzek. nem érzem, hogy jobban kopnának, használódnának, azt sem, hogy kevésbé melegszik, grafikailag sincs semmi változás, defektet sem kapok soha. az egész egy nagy rakás lehúzás, és megtehetik merthát, erre meg arra hónapok kellenek... közben csak úhy potyognak a pályák, a hirek meg minden, PÉNZ. Akkor mutassanak is fel valamit, mert élmény is kell.

de errõl már beszéltünk, csak sajnos semmi változást nem érzek. bevallom még kevés is vagyok hozzá gondolom, egy alien a gumikról inkább tudna beszélni, de majd a következõ szezonban már nekem is több tapasztalatom lesz. Nagyon ajánlom, hogy belehúzzanak, felvetettem a fórumon az égképet ismét, hát kiv leszek. majd jól leszarják. mert nekik tervük van. lol...
ON

NFS nekem tetszik, egy gond lesz vele szar AI lesz benne, a GTR2-vel is ezt volt a bibi, még az idõmérõs és a futamon futott legjobb köreik sem voltak köszönõviszonyban... Gondolom itt sem lesz jobb... Vicc, hogy a legjobb AI amit valaha láttam az a GP3-ban és GP4ben volt... Azóta valaki látott valami szépet?

online meg NFSt játszani... háááát... :/
Max haverok ellen, ha mindenki segitség nélkül menne, és le lehetne butitani tényleg nagyon pöpecre. és nem lagolna folyton... akkor.

Alexease
Az NFS-nek szerintem nagyobb a koltsegvetese😊 Es ebbol millios nagysagrendekkel adnak el😊
symbol
Amúgy nem tudom egyesek mit várnak, szerintem meseszép grafikája van a játéknak a videók alapján is. Nézzük meg milyenek voltak az elõzõ részek. Brutál lesz jövõre ha majd ezt mespékelik még esõvel is, meg extra dolgokkal.

igazából soha nem értettem, egy szimulátor miért nem lehet szép 😞
iRacingnél van rengeteg pénz az nem akadáj, de azért az NFShez képest kb nagy nulla a grafika. Nem túlzás, itt aszfaltnak néz ki az aszfalt ott meg nem éppen... nah de nem OFFolok sokat.

DJ RX7
drift lesz benne vajon? remélem igen, mert a hachi-t szeretném már pörgetni. <#wow3>

:3

gduck
Az autók. (ha volt má, akkor bocsi)

UI: úgy látom végre vezethetek egy Veyront <#vigyor5>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Totti5
Bukásról nem lehet beszélni, a nép zabálja az NFST, akárhogy is tiltakoznak egyesek hogy szar megvannak érte õrülve. Sok millió fogy egy részbõl.

Bocsi de én nem tudom mit vártatok...
Folyamatosan olvasgatom amiket beszélgettek én is nézegettem a videókat stb.
kb. mostani NFS részeknél mindig így volt "jaj de jó graf" (kép alapján) videóból nem tudod eldönteni hogy micsinál az autó az úton meg ilyenek.... maradt ez a jó kis buktás NFS <#smile> Mire kijön olyan csúnya lesz mint a bûn... játékmenetrõl nem is beszélve!
Jó annyi hogy ez egy fokkal jobb lehet mint a Pro Street (mert ugye az undercover az nem is tudom mi lett... )

terribad
nem, ott van hogy azon a 3mas monitoros rendszeren játszottak vele ami volt a videokban is lejjebb, azon nyilván nem fut olyan jól mint simán fog.

bloody fucking murder

arty
RIP 😄

Forza.

Totti5
Annyira nem, fõleg ha nagy különbségrõl van szó, ez pedig rossz, mert amúgy se valami nagy szépség a játék a reális képeken és ha még mellé a konzolos verza szarul optimalizált akkor rip.

pointer4
Ez kérdés volt ? 😄 Ez annyira alap, hogy nem is érdemes leírni 😄
kuci06
szal PC-n a legszebb, de még az is gagyi? 😄

na, ez már reálisabb értékelésnek tûnik

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Willi Betz
Nem,csak elfelejtettem belinkelni a forrást XD

pointer4
A legjobbat kihagytad 😄
"On the other hand, the graphics and the arcadish gameplay were kind of a let down. The TripleHead2Go system did offer a good optical presentation, the graphics never met the quality that could be seen in the trailers though. The Xbox 360 version was even worse, sporting blurry textures without AF and lots of Aliasing."

need-for-speed-shift-pc-games-is-not-very-impressed
RatBaG
szokásos sínautózás, kilökhetetlen blokktégla ellenfelekkel...

Per Aspera Ad Inferi.

gduck
Hát ebbõl se lehet megtudni milyen lesz segítségek nélkül 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bertino
😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Willi Betz
"Even though we did turn off all driving aids, even the powerful cars handled tame, making it very hard to get them to spin out. On the other hand, Need for Speed was never a simulation and that’s a good thing - Shift sure is fun and that’s what’s most important."

pointer4
"Emellett jóval hamarabb észre lehet venni a kanyarokat" ???
Én is szeretem ezeket a trükkös kayarokat, néha elõurganak a sötétbõl és jóól megijesztenek.
Talán ismerni kéne a pályát 😄
symbol
rókabõr a tutdmi... de rühellem az ilyet...
autók vannak benne és klassz grafika meg belsõ nézet aztán már rókabõr? looool... (persze vannak más hasonlóságok is, de vazze, mégis mi legyen más? az ûrben játszódjon? 😄)

Totti5
Természtesen egy Burnoutot nem belsõbõl játszok, az meg onnan élvezhetetlen és irányíthatatlan.

Totti5
Pont ezt akartam írni😊

IMYke2.0.0.0
Van olyan játék - még ha benne belsõ nézet is - , melyet szinte csak külsõ nézetbõl tudok játszani .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kuci06
igaz, hogy elõrébb látsz, de belsõbõl sokkal precízebben tudod irányítani a kocsit... így akár másodpercekkel gyorsabb tudsz lenni.

szal hiába látod mérföldekrõl a kanyart, ha nem tudod normálisan betenni a kocsit 😄

legalábbis nálam ez így szokott lenni...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Külsõbõl pont hogy jobban fel lehet mérni az íveket és a kanyarokat, mert valamennyire fölülrõl látod a kanyart. Emellett jóval hamarabb észre lehet venni a kanyarokat, és átlátni a szituációt, szerintem.

Más kérdés hogy egy GTR2-õt nyilván nem vezet külsõ nézetbõl az ember.
Szerintem a Shift lesz annyira szimulátor jellegû hogy belsõbõl vezessem majd.

Totti5
Tök mindegy, ez játék, ahogy nézem a szimesek köztük én sem úgy játszok ahogy a való életben látod a dolgokat, mert ahhoz úgy kellene a belsõt belõni ami nem túl játékosbrát, de hát nem is ez a lényege, hanem hogy azt hidd hogy ott ülsz és ehhez túlzások kellenek.

IMYke2.0.0.0
Jó-jó... ezt nem tudhatom , mert nincs jogsim, autóm.
Bár, elnézve az itthoni vezetési kultúrát, az utak minõségét, és a biztosítókról hallottakat: nem is baj.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]FaTaL
A belsõnek se sok köze van a realitáshoz, lévén tizedannyi részt látok mint a valóságban. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Én is, vagy belsõ, vagy lökhárító / motorháztetõ.
Utóbbi ugye közel sincs a reálishoz, de ki nem kakilja le 😊
A játék lényege a JÁTÉK.

Totti5
PGR4en kívül nem tudok olyan játékot említeni ahol használható lenne a külsõ, vagy csak én vagyok béna hogy nem tudok úgy játszani olyan játékot ahol van fizika. Egyszerûen nem lehet belõni és felmérni az íveket, így vagy belsõ vagy motorháztetõrõl játszok.

Black Ghost
Már korábban is akartam írni, és most meg is erõsítettek ebben, "a Shift-t belsõbõl kell játszani", olyan mint ha szándékosan elcseszték volna a külsõ nézetet.
Totti5
Ez is csak egy vélemény, a teszter véleménye, viszont én az övékére adok a legtöbbet a magyar szájtok közül, mert mindig korrektek a tesztjeikben.

IMYke2.0.0.0

Szeretem, amikor megmondják, mit gondoljak valamirõl - majd én eldöntöm, hogy mennyire eredeti ez a (GRID-)rókabõr, vagy sem.
<#eplus2>

Totti5
[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=389&article&%20Need%20for%20Speed:%20Shift] Need for Speed: Shift
Kapcsolódó játék: Need for Speed: Shift (x360) Gamer 365[/url]

"Elsõ pillantásra csupán egy egyszerû GRID klónnak tûnhet a legújabb Need for Speed - és ha hasonlítani kellene valamihez, akkor mi is a Codemasters tavalyi versenyjátéka mellé helyeznénk -, valójában azonban egy abszolút eredeti, ötletes és jól megvalósított koncepción alapul az egész. A Need for Speed: Shift egy belsõ nézetû versenyjáték, és a jövõben próbálja meg mindenki így kezelni. Nálunk a Gamescom egyik legnagyobb pozitív meglepetése."

Totti5
feltehetõleg a s peed sensitivity közel 100%on van, vagy valami steering help

norbi2fraktal
ha ezt a hibát nem orvosolják, akkor bill-el tolom majd😞

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Totti5
Élvezhetetlen a fizika. F1es autókat megszégyenítõ féktávok, a kigyorsításokról nem is beszélve. Legyen árkéd, de legalább legyen emészhetõ, a GRID nem az.

jah, a gyerek 90 fokban eltekeri a kormányt és a jáékban max 30 fokot fordul <#falbav>

atenza
Megint bent vannak a segítségek, a kormány nem is úgy mozog ahogy tekeri a gyerek...

"Need for Speed Shift - Fanatec E-Motion Cockpit Video

I know some of you are getting a little tired with the flood of Need for Speed Shift preview videos but here’s a rather interesting one.

The video shows Shift in action with Fanatec’ upcoming Rennsport E-Motion cockpit and their 911 GT3 RS wheel at the GamesCom expo.

Developed by Slightly Mad Studios (former Blimey! Games) and distributed by EA, Need for Speed Shift is expected to be released in September 2009 for the PC and all major consoles. A demo of Shift has been announced to be available this summer."

http://www.virtualr.net/
arty
a grid árkádnak jo, de már a prostreetet is élvezetesebb volt "vezetni" ...

Forza.

sztem meg nem..

Szerintem a GRID egy fos játék.