11230
  • Danecay
    Kormánnyal tolod vagy bill-el? Persze nem akarom újból kirobbantani a kormány vs. bill. vitát, de elképzelhető, hogy pl.kigyorsításnál nyernek sokat veled szemben, ha bill-el játszol, mert a kerekeid folyamatosan kipörögnek a kipörgésgátló kikapcsolása miatt.
  • padavanHUN
    Biztos, hogy a "próbaverzióval" van a gond, mert nekem az eredetivel egyszer sem ejtett semmiféle hibát.
  • padavanHUN
    Á, ez nem csalás. Szerintem láma vagyok, van kocsi beállítás, ott kéne talán bűvészkedni, nem tudom, még az is lehet, hogy rossz kocsit választottam, no meg erősen benne van a pakliban, hogy személyemben nem szokta a paraszt a szántást. Némi hülye sértődöttség is van bennem, mert az rFactorban nem szívtam ekkorákat. :D Nem az a baj, hogy élből az elején kikapok - nem a francokat! :D - hanem hogy ilyen alázós módon. Kajak esélyem sincs a rajtól fogva. :D
  • SaphireDraco
    nah mind1 demot honann tudom letöltebi?
  • USAMEN POWER
  • SaphireDraco
    XD látom másnak is elküldte :D
  • SaphireDraco
    Lol ezt én nem írtam ez meg mi a rák ? ez a 2 post
    nah midn1 a demot hol lehet letölteni?
  • USAMEN POWER
    Ez meg miféle bug ??? Ezt a hsz -t én írtam !
  • kovecses
    Van úgy hogy kidob hibára, nem tud irni bizonyos memóriaterületre, lehet tényleg van hibája a cracknek. Nem tudom. Szerintem a játék jó, csak egszokás kérdése, ha az irányítás megy akkor éegész élvezhető, az MI meg ha erős lejebb állítod és máris nem hagynak ott mint a sz*rt...
  • SaphireDraco
    Underground 2 ben találkoztam utoljára csalással, Proban talán erősebb volt a mezőny, Undercoverben meg nevetségesen könnyü volt nyerni, kb perces előnyöket halmoztam fel benne. A többi átlagos volt.
    Amúgy most telepítem, nagyon kíváncsi vagyok.
  • Laci82
    Jó nem biztos ,hogy mindenkinek bibis én még csak most töltöm,de amiket írnak róla....
  • Szabi1991
    ezért kell majd multyba tolni.. :D
  • triplet

pedig én még meg akartam venni. de ezek után erős "NEM" késztetést érzek:S
  • attila2323
    Van autó beállítási lehetőség?
  • Laci82
    Nah úgy látom jön a fekete íjééégémsz leves
    Sikeresen el......k ezt is pc-re....
  • triplet
    talán csal a gép mint az eddigi NFSekbe
  • padavanHUN
    Na, most már kezd felbaszni. Ugye Pro-ban nyomom - segítség nincs, csak a váltó, ABS ki, stabilitás ki, minden ki -, egyelőre nem vágtam bele a karrierbe, csak gyors versenyeken tanulgatom a pályákat meg az autókat. Na, hát ez nem megy. Olyan szinten gyorsabb a gép, hogy esélyem nincs, három körben kapok 20mp-ket lazán. Vannak kanyarok, törvényszerűen kifordul az autó segge, meg ilyenek. Nem értem, de kurvára idegesít, a mezőny elsuhan mellettem és még egyenesben sem lehet befogni őket, annyival gyorsabbak. Nem vágom, hogy mi van.

Aki játszik vele, az megosztaná tapasztalatait? Bömössel megyek, elvileg az egyik leggyorsabb verda... Ehhez képest úgy gyorsulnak le és annyival nagyobb a kanyarsebességük, hogy öröm nézni.
  • báttyó02
    restartot toltam,azóta nem fagy
    viszont szaggat-.-
  • RYO21
    Optimizált a játék? Am most tudtam emg hogy 60 fps-el megy.
  • Laci82
    Írjatok valami összegzést légyszi.
    Mi a jó benne és mi a rossz?
  • SötétBarom
    Ráadásul duplán warez. :DDD

De most nem lol?
  • Danecay
    Kezdek aggódni. Az én configom is hasonló. C2D E6400, HD4850, 4GB RAM, WIN7
  • szapor
    miaz már hogy kormányom van és amikor elindul akk kivágja és felismeri a kormányt és már nem jön vissza a játék ...
  • Szabi1991
    akkor bekerül a borítós bmw..
  • Szabi1991
    dupla off ? :D

egyrészt warez, másrészt nem is nfs.. XD
  • EK1TEP
    Szar ez a fejléc!
    Ink valami banner sima képpel azt kész!alá meg trailer link!
  • SötétBarom
    Aki próbálta azt állítja, hogy jobb mint a GRID.
  • SötétBarom
    Ejj paszmek, komoly élmény barátnőnek telefonban elmagyarázni, hogy miképp kell dismountolni a RESI5 isoját, hogyan kell törölni és kivágni a lomtárból, majd miként zajlik az FTPre kapcsolódás és onnan letöltés total commanderbe :DDDDDD

Asszem tanárnak kéne mennem, mert sikerült 10 perc alatt megoldani.
  • Szabi1991
    legyen ilyen a fejléc ?
  • Shep
    Bírom mikor azt írod, hogy a gépigénnyel nincs baj és nálad milyen jól megy. Nem tudom, te olvastad már az aláírásodat és tudod milyen géped van? :) Még jó, hogy olyan gépen nem szaggat.
  • belapeter
    Kockás a kerék az utolsó képen XD lol.
  • Scouser
    Milyen az irányítása? Kormánnyal próbálta valaki? rFactor és GTR2-höz képest mennyire szimuláció?
  • DJ Skyline
    Need for Speed: Shift 389 új üzenet)

hagy ne olvassam végig ha lehet. :) egy kérdés, mennyire arcade? vagy mennyire tartották be az ígéretüket, hogy szimulátorosabb lesz? magyarul milyen az irányítás?
  • SötétBarom
    Reméljük a warez miatt szar :DDDF
  • báttyó02
    kb ugyanez nekem is,csak 3850es radeon
  • Szabi1991
    ez még mindig nem az off topik.. warez miatti fagyásokat nem ide kéne írni..
  • Willi Betz
    Olyasmi igen.
  • DJ RX7
    biztos jön majd valami crackfix vagy ha nem akkor patch.
  • SötétBarom
    Ezér a Physx cuccért valakinek már lógnia kéne, akkora szar :DDD
  • robotnyk
    próbáljunk valami közös pontot találni akkor :D
    vista, 32bit. core2duo e6400, 2 giga ram, radeon hd4850, catalyst 9.7 és 9.9el próbáltam, nem volt változás