11230
-
#4439 Kormánnyal tolod vagy bill-el? Persze nem akarom újból kirobbantani a kormány vs. bill. vitát, de elképzelhető, hogy pl.kigyorsításnál nyernek sokat veled szemben, ha bill-el játszol, mert a kerekeid folyamatosan kipörögnek a kipörgésgátló kikapcsolása miatt. -
#4438 Biztos, hogy a "próbaverzióval" van a gond, mert nekem az eredetivel egyszer sem ejtett semmiféle hibát. -
#4437 Á, ez nem csalás. Szerintem láma vagyok, van kocsi beállítás, ott kéne talán bűvészkedni, nem tudom, még az is lehet, hogy rossz kocsit választottam, no meg erősen benne van a pakliban, hogy személyemben nem szokta a paraszt a szántást. Némi hülye sértődöttség is van bennem, mert az rFactorban nem szívtam ekkorákat. :D Nem az a baj, hogy élből az elején kikapok - nem a francokat! :D - hanem hogy ilyen alázós módon. Kajak esélyem sincs a rajtól fogva. :D -
SaphireDraco #4436 nah mind1 demot honann tudom letöltebi? -
USAMEN POWER #4435 -
SaphireDraco #4434 XD látom másnak is elküldte :D -
SaphireDraco #4433 Lol ezt én nem írtam ez meg mi a rák ? ez a 2 post
nah midn1 a demot hol lehet letölteni? -
USAMEN POWER #4432 Ez meg miféle bug ??? Ezt a hsz -t én írtam ! -
#4431 Van úgy hogy kidob hibára, nem tud irni bizonyos memóriaterületre, lehet tényleg van hibája a cracknek. Nem tudom. Szerintem a játék jó, csak egszokás kérdése, ha az irányítás megy akkor éegész élvezhető, az MI meg ha erős lejebb állítod és máris nem hagynak ott mint a sz*rt... -
SaphireDraco #4430 Underground 2 ben találkoztam utoljára csalással, Proban talán erősebb volt a mezőny, Undercoverben meg nevetségesen könnyü volt nyerni, kb perces előnyöket halmoztam fel benne. A többi átlagos volt.
Amúgy most telepítem, nagyon kíváncsi vagyok. -
Laci82 #4429 Jó nem biztos ,hogy mindenkinek bibis én még csak most töltöm,de amiket írnak róla.... -
Szabi1991 #4428 ezért kell majd multyba tolni.. :D -
pedig én még meg akartam venni. de ezek után erős "NEM" késztetést érzek:S -
#4426 Van autó beállítási lehetőség? -
Laci82 #4425 Nah úgy látom jön a fekete íjééégémsz leves
Sikeresen el......k ezt is pc-re.... -
#4424 talán csal a gép mint az eddigi NFSekbe -
#4423 Na, most már kezd felbaszni. Ugye Pro-ban nyomom - segítség nincs, csak a váltó, ABS ki, stabilitás ki, minden ki -, egyelőre nem vágtam bele a karrierbe, csak gyors versenyeken tanulgatom a pályákat meg az autókat. Na, hát ez nem megy. Olyan szinten gyorsabb a gép, hogy esélyem nincs, három körben kapok 20mp-ket lazán. Vannak kanyarok, törvényszerűen kifordul az autó segge, meg ilyenek. Nem értem, de kurvára idegesít, a mezőny elsuhan mellettem és még egyenesben sem lehet befogni őket, annyival gyorsabbak. Nem vágom, hogy mi van.
Aki játszik vele, az megosztaná tapasztalatait? Bömössel megyek, elvileg az egyik leggyorsabb verda... Ehhez képest úgy gyorsulnak le és annyival nagyobb a kanyarsebességük, hogy öröm nézni. -
#4422 restartot toltam,azóta nem fagy
viszont szaggat-.- -
RYO21 #4421 Optimizált a játék? Am most tudtam emg hogy 60 fps-el megy. -
Laci82 #4420 Írjatok valami összegzést légyszi.
Mi a jó benne és mi a rossz?
-
#4419 Ráadásul duplán warez. :DDD
De most nem lol? -
#4418 Kezdek aggódni. Az én configom is hasonló. C2D E6400, HD4850, 4GB RAM, WIN7 -
szapor #4417 miaz már hogy kormányom van és amikor elindul akk kivágja és felismeri a kormányt és már nem jön vissza a játék ... -
Szabi1991 #4416 akkor bekerül a borítós bmw.. -
Szabi1991 #4415 dupla off ? :D
egyrészt warez, másrészt nem is nfs.. XD -
EK1TEP #4414 Szar ez a fejléc!
Ink valami banner sima képpel azt kész!alá meg trailer link! -
#4413 Aki próbálta azt állítja, hogy jobb mint a GRID. -
#4412 Ejj paszmek, komoly élmény barátnőnek telefonban elmagyarázni, hogy miképp kell dismountolni a RESI5 isoját, hogyan kell törölni és kivágni a lomtárból, majd miként zajlik az FTPre kapcsolódás és onnan letöltés total commanderbe :DDDDDD
Asszem tanárnak kéne mennem, mert sikerült 10 perc alatt megoldani. -
Szabi1991 #4411 legyen ilyen a fejléc ? -
#4410 Bírom mikor azt írod, hogy a gépigénnyel nincs baj és nálad milyen jól megy. Nem tudom, te olvastad már az aláírásodat és tudod milyen géped van? :) Még jó, hogy olyan gépen nem szaggat. -
#4409 Kockás a kerék az utolsó képen XD lol. -
#4408 Milyen az irányítása? Kormánnyal próbálta valaki? rFactor és GTR2-höz képest mennyire szimuláció? -
#4407 Need for Speed: Shift 389 új üzenet)
hagy ne olvassam végig ha lehet. :) egy kérdés, mennyire arcade? vagy mennyire tartották be az ígéretüket, hogy szimulátorosabb lesz? magyarul milyen az irányítás? -
#4406 Reméljük a warez miatt szar :DDDF -
#4405 kb ugyanez nekem is,csak 3850es radeon -
Szabi1991 #4404 ez még mindig nem az off topik.. warez miatti fagyásokat nem ide kéne írni.. -
#4403 Olyasmi igen. -
#4402 biztos jön majd valami crackfix vagy ha nem akkor patch. -
#4401 Ezér a Physx cuccért valakinek már lógnia kéne, akkora szar :DDD -
#4400 próbáljunk valami közös pontot találni akkor :D
vista, 32bit. core2duo e6400, 2 giga ram, radeon hd4850, catalyst 9.7 és 9.9el próbáltam, nem volt változás