Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

belapeter
De ez csak OFF amit itt dumáltok!
Semmi köze a témához!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
Nektek nincs OFF Topik? <#wilting>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Totti5
Majd ha kijött a demo/warez ugyis -fav, addig meg legalább értelmes vitákról/dolgokról van szó, nem pedig a warez/nem indul/milyen gép kell hozzá/akad/hol a crack/szar mert nfs/ezért pénzt kiadni stb...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
A GT5 nem hc szim ( bár mi a hc szim ebben az esetben kérdés, mert én a Forzával is megküzdök ugyan úgy mint egy rfactorral, semmiben sem könnyebb ) viszont remekül játszható ugyis kormánnyal mivel arra van kitalálva, az autó viselkedésével nincsenek gondok, teljesen reális kigyorsítások, féktávok, kanyarsebességek, de mivel tele van autüval vannak egyes járgányok ahol erõs kompromisszumok vannak, mivel nem lehet ennyi autó alá megcsinálni a aprólékosan a fizikát, de mivel szórakoztató játéknak készül ez annyira nem is számít ilyen tartalom, ilyen ûber kivitelezés mellett, csak van 1-2 szembetünõ hiányosság amit az ember elvárna tõle mivel egy szim féle játékról van szó, és ezek zavaróak tudnak lenni. A Forza 3 detto.

belapeter
EZ NFS SHIFT TOPIK!
NE szemetejjetek fölsölegessen.
Fejezzétek be a vittakozást illyen ökörségeken!
Tessék visszatérni a témához.<#felkialtas>
.:Totti&High and PC:.

Alexease
Kiskapuk mindigis lesznek, de a cel az, hogy ezeket becsukjak😉 Minnel korrektebbek lesznek az engine-nek, minnel tobb reszletes autoelemet tudnak egyenkent lemodelezni (mint fizikai mukodes), annal jobbak lesznek a cuccok.

Eleg csak az olyan "egyszeru" dolgokra gondolni (ami mar mar mar altalanos), mint a aerodinamikai cuccok (spoilerek, szarnyak, leszorito erok, legellanalasi tenyezok stb.). Amig nem volt, amiben nincs, ott csak a tomeg, loero, attetel stb. szamit. Ha mar csak egy alapszintut is szamol valami aerobol, mar eleg sok kiskaput lehet becsukni😊

A tobbibe mar bele se masszunk: kulonfele felfuggesztes tipusok, felfuggesztes- es kormany geometriak, differencialmuvek, gumik, motortipusokbol (Inline, Flat, V) adodo karakterisztika, nyomatek kulonbsegek stb.😉

aha, fasza, akkor gt5-ben beállítok egy 2.210-es értéket második áttétnél, belépek a játékba, hûû, irrális faszság lett, vissza a menübe, váltóáttét állítás, vissza a játékba, még mindig valótlan, vissza menü, vissza játék, már tûrhetõ lesz?
ez a folyamat igénytelenség, nem kell 1000 autó, legyen csak 100, de akkor az úgy is legyen lemodellezve fizikailag, ahogy kell...

Totti5
úgy állítsad hogy jó legyen, na úgy hogy szar...

ja, hogy egy szimben már ne is állítgassuk az autók áttételét meg hasonló paramétereit a pálya karakterisztikájához mérten, hanem hagyjuk alapállapoton? na ezt nevezem, a gt5 tényleg ûber szim...

ha a való életben beviszem az autóm a vw szervízbe, hogy állítsanak már az áttételen, akkor csak nem látok majd olyan lehetetlen dolgokat, hogy 2.ban 220-at megyek majd vele egy szimpla áttét állítás után...

Totti5
"áttétállítgatással 3.ban 310 kph-t kihúztam egy Ferrari F40-bõl meg hasonlók"

alapban tudod? nem, mi a francról beszélsz? ne állítgass irreális dolgokat!

nem az iracingrõl van szó hanem egy rfactorról, felejtsük már el az iracingot, annak is megvan a rakat hibája, de maradjunk a mindenki álltal elérhetõ és élvezhetõ cuccoknál pl rfactor

ja, selytettem hogy erre mész majd el megint.
ne keverd már a házilag moddolást egy alap állapotú játékkal.
gt5 alapban szar irreal.
iracing-ben ilyeneket nem lehet eszközölni, ha csak nem nyúlok bele kívülrõl a programba, és baszom szét.
a kettõ rohadtul nem ugyanaz.

Totti5
Nem fogok, viszont nem kell bemutatni a setupolást amikor mindenki arra megy egy ligába hogy irreális setupokkal legyen kurvagyors és találjon még pár tizedet, amit a való életben nem is lehetne alkalmazni... ennyit a realitásról és a setupolásról.

hát kurvára nem.
LFS-ben ilyen nincs, iRacing-ben ilyen nincs, netKar Pro-ban ilyen nincs, GTR Evo-ban ilyen nincs, etc, etc..
Persze most bizutosan találni fogsz majd nekem megint valami videót, amiben valaki agyonmoddolta a játékot házilag, és valami irreal szarság lesz benn...

Totti5
"áttétállítgatással 3.ban 310 kph-t kihúztam egy Ferrari F40-bõl meg hasonlók)"

úgy mondod mintha ezt másban nem lehetne ahol álltani lehet izlés szerint mindenféle irreális setupot

[HUN]FaTaL
1000 autó is gondolom lesz Suzuki Swift 1.0, 1.3 stb. 😄 Mondjuk akkoris kurvasok.

http://goo.gl/gd6Zi5

én is épp az iracing-et akartam felhozni<#eljen> 😊
a gt5-ben sztem nevetséges az az 1000 autó, el tudom képzelni a fizikájának kidolgozását egy-egy típúsnak... (már a gt5 prolouge-ban is nevetséges faszságok voltak, áttétállítgatással 3.ban 310 kph-t kihúztam egy Ferrari F40-bõl meg hasonlók)

Alexease
Attol mert most valamivel jobb autokezlest, valamilyen szimulaciot igernek, azert nem kell mar most elajulni tole😊 Legjobb esetben, az autosjatekok irant erdekdolodoknek (es talan a vasarloknak) az 5%-at erdekli ez a resze az egesznek (felig-meddig hivatalos szam😛).

Talan most annyival jobb a helyzet, hogy tobb alapprogram is megjelenik, lesz ez az autosabb, a full arkad, es valami arkados online. Igy talan ezzel (SHIFT), nem kell abszolut kiszolgalniuk a 95%-ot, megprobalhatjak eladni magukat a szimesek egyreszenek is;D

Ez nem az a cucc, amit evekig lehet addonolni, meg ha penzert is, a celkozonseg evente ujat szeretne, minnel latvanyosabb, ujabb tartalommal, csillogo grafikaval, nagy automarkakkal stb.😊 Gondolhatod, amikor itt is kepesek oldalakon keresztul vitatkozni pixeleken, receken stb.😊))

A telemetria ehez felejtos😉 Felesleges;P Itt masodpercek szamitanak (ha tuleled egyaltalan a kort😛), nem tizedek. Raadasul gumi melegedes, kopas es normalis beallitasok nelkul semmi ertelme😉

iRacing-gel hasonlitgatni teljesen irrealis😊 Most nem is a fizika, grafika miatt, eleve teljesen mas rendszer.

Az NFS egy "termek", amit evrol evre megujitanak, probaljak mindig kiszolgalni az aktualis divatot (jatekstilus, autok, palyak, grafika stb.). Amikor divat lett, tobbekkozott mozifilmek miatt is, azonnal atalltak a gyorsulgatos, autofestegetos, driftelos, utcaiversenyezgeto stb. stilusra.

Az iRacing meg egy komplex szolgaltatas, hosszutavra tervezve. Ott erosen masodlagos a latvanyos grafika, a hangulat. Ha lesz is valami komoly elore lepes, mar csak akkor, ha mar nagyon nem tudnak mit kezdeni magukkal😊 Egyelore atom(online)biztosan probaljak fejlesztgetni, es a minnel tobb liszensz-re koncentralnak.

Az iRacing-ben mar most tobb palya van mint ebben (vagy barmelyik PC-s szimben)😛 Egyelore 35 palya, 86 nyomvonallal😉 Az hogy mind valodi versenypalya, laserscan meg miegymas, az most mindegy😊)) Es Amcsibol meg alig mozdultak ki😊 Csak jovo ev elejetol erkeznek az Europai palyak😊 Aztan Ausztral es a tobbi😊

NFS SHIFT palyak (17 db, esetleg plusz nyomvonalak): http://forum.ea.com/eaforum

A GT5 megint mas kategoria, azt evekre tervezik, auto szamban elerhetetlen (1000 auto?!), de ez eladasokban is meglatszik (majd), azokat tizmillios tetelben forgalmazzak😊))) PC-n a hardware-ek fejlodese, az igenyek es a divat valtozasa miatt egyszeruen nem eri meg ilyet kiadni. Es a warez-zel most ne is foglalkozzunk😛 Senki ne varja el, hogy tized annyi eladasbol, huszad annyi penzbol, ugyanazt a tartlamat valaha meg kaphatja mint egy GT5-ben (lesz)😊
#2735-re ment.

a gt 5 meg a forza 3 egy-egy platform játéka, az nfs shift meg multiplatform, nem egy kategória.

bertino
szerencsére a GT5nek még csak halvány közelében sincs 😄

igen, megállapítható a videókból.
simán.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

symbol
durván néz ki és nagyon is játszhatónak tûnik, a legerõsebb járgányokkal semmi segítséggel bizony nagyon élvezetes lehet majd.

és igen, ez bizony akkor is a forza és a GT5 sikereit akarja meglovagolni, különben miért hangoztatnák a szimulációt és a vezetési élményt?

Egy gond van az egésszel. Jövõre valszeg jön egy következõ rész mégjobb grafikával meg minden. De ugyanezekkel a pályákkal szerintem. Az iracingben sokkal nagyobb lesz addigra pályakínálat.

Az lenne az igazi, ha évekig fejlesztenének valamit, és mondjuk 3-4 évente adnának ki egy durva pakkot. rengetek pályával, moddal, telemetriával meg ilyesmivel. 😊 tudom nagyon szimulátoros, de tuti lesz az is hozzá idõvel 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Totti5
Vagy trophy vagy acsi ez trophy, PS3 menet volt.

WOW a végén kinyitódik egy trophy (achievement)!

Totti5
ugyis letöltöd a warezt mindenkép szóval nem teljesen mindegy?😊) de szerintem lesz elõtte, ezt nem kell szégyelni mint az Undercovert

Alexease
Nem hivatalos forrasok szerint, jovoheten lesz😊 De ennyi erovel (nem hivatalos forrasok), lehetne ezen a heten is😊)))
Willi Betz
Demó meg gondolom a teljes játék megjelenése után lesz😄DD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Alexease
Es videot...
Alexease
A megjelenesi datumot ismet megerositettek (nem fog kesni), szeptember 17.
Adtak uj kepeket is: http://shift.needforspeed.com/us/news/

Alexease
Nah, ez mar kozelit a hasznalhatosaghoz😉

Kivancsi leszek, az AI-t mennyire tudjak (lehet majd) hozzaigazitani a segitsegek kikapcsoplasahoz, a Pro modhoz?! Mert ha csak az arkad AI marad benne, akkor erdekes lesz😊 Mint a GRID-ben, ahol az AI-nak a fizikajat, csak az elottunk es a mogottunk levo 2-2 autonak szamolta, a tobbit droton huzgalta😉 beallitottam, hogy nulla legyen a tapadas a palyan, nem lehetett elindulni, egyhelyben porgott, a korulottem levok is kuzdottek, de a mezony eleje, a szokasos fustolo gumikkal startolt el😊))))
Willi Betz
Na ez már biztató😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Jacek
lol

Na végre egy normális videó<#crazya>
Ez alapján télleg beszerzem ezt a darabot.

[HUN]FaTaL
Na ez tetszetõs. 😊

arty
"az NFS elindult a Forza és a GT5 irányába"

ezt azért gondold át ...

Forza.

[HUN]FaTaL
Több fizika van benne mint az egekbe magasztalt ándergrándban meg mószt vantidban..

symbol
ha elindul a gépemen frankón még lehet én is aktivan tolom neki 😄
örülök, azért hogy az NFS elindult a Forza és a GT5 irányába, egy ideõ után lehet úgysem lesz tengernyi idõm szimekkel szórakozgatni, aztán akkor jó lesz ilyenekkel mókázni 😊

symbol
ez a videó szerintem elég biztató. 😊
facebook

Mindenki fikázza a GRiD-et... érdekes én végigvittem billentyûzeten 😊 Semmi gond az irányítással!

Jacek
fizika? abban? <#vigyor5><#vigyor5>

[HUN]FaTaL
Én szeretem, utóbbi évek egyik legjobb Arcade autós játéka. Nem is jött ki normális körpályás arcade game már nagyon régen. Talán ez a shift is jó lesz😊

pxxl
én sem miért nem lehet. éppen hogy túlságosan is jól lehet irányítani. tapad mint állat. én ezért nem szeretem. az más tészta, hogy fos a játékmenet meg az MI <#idiota>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Miért nem lehet irányítani? Mert van benne némi fizika, vagy azért mert néha kell használni a féket is? <#hehe>

pxxl
jah marhára kellene egy ándergránd 3... az betenné a kaput az nfs-nek

All hail the double x!

demo mikor jön mer azt kipróbálom azé...
sztem ez grides game lesz :@ jó lenne egy nfs ug 3 :d gridet is utálom nem lehet irányítani
Hibásak az adatok. A Veyron 1001 lóerõs. 😄

20 nap!
szabii98
Jaj még mennyi idõ...

I met God. She's black

Nah jöhetne már valami!