11230
  • Szabi1991
    semmi segítség nincs bekapcsolva.. nehéz ellenfelek, mégis 1-2 mpre kikapnak a csóri hacsimtól.. :)

persze azért van 1-2 igencsak kiborító, agresszív AI is..
  • Magnum PI
    ez az hogy nincs bepipálva.
  • attila2323
    Nekem sikerült beállítani a h-váltót is, pedig home-made.
  • Szabi1991
    logitech profilerbe report combined pedal ne legyen bepipálva.. :)
  • Szabi1991
    ja és nemtom egyeseknek mi gondjuk van a kormánnyal..
    Force EX-el kiválasztom a force ex-et és tökéletesen be van állítva minden ahogy azt kell..
  • Magnum PI
    Nekem félig be kell nyomnom a féket a menüben mert különben megy a kurzor felfele mint a hülye. Ez miért van? a G25 Separate pedál van betöltve
  • Carlos
    Klaviatúráról megy nektek a drift? Nekem nagyon nem. Csúszik mintha taknyon menne a verda. (nem autóbeállítás, mert előredefiniált kocsival kell menni).
  • Szabi1991
    szintén, de sztem ez egész jó még.. grafikailag és fizikailag megéri azt a pár fps-t.. :D
    (bár gondolom nem ezt írnám ha nem 30-40fpsel menne max graffon.. xD)

ám a futár csak én verziómból felejtette ki a Maseratit ? :O
  • Lacee86
    2. kérdésem is megoldódott. Csak annyi volt, h analóg vezérlőt kellett volna kiválasztani. Ugyan a menüt nem tudom gamepaddal kezelni, de a versenyt legalább igen, és az a lényeg.
    Na végre, akkor most már foglalkozhatok ténylegesen a játékkal.
  • USAMEN POWER
    Nekem a Pro Street 60 fps -el zötyög, ez meg 30-35 fps között... Szerinted ? Persze itt csak 2x -es az élsimítás...
  • Rony94
    Na nekem a Pro Street maxon megy. Akkor ez is?
  • USAMEN POWER
    Neked ! :DD
  • Balinthun
    Nem tudtok valami megoldást arra hogy a játék valami eszméletlen sokat tölt?? Más játék nem csak ez! Közvetlen a verseny előtti videokat nem lehet valahogy elnyomni vagy kikapcsolni? Mert nagyon zavaró ha újraindítom a versenyt mindig meg kell nézni...
  • Lacee86
    Na az 1. kérdésem megoldódott. A játék mentésmappájában levő graphicsconfig.xml fájlban csak átírtam a felbontást, és hagytam kikapcsolva a windowed módot. Szerencsére nem ugatott miatta. Még rátettem azért egy 2x-es élsimítást legalább. Most 800x600 2xAA, magas kocsi és textúra, közepes árnyék és környezet, blur kikapcsolva. Így a grafikára és a teljesítményre is azt mondom, h a még tűrhető kategória. Remélem a gamepad gondomra is lesz vmi, mert annyira hozzászoktam már, h azzal nyomom az autós játékokat, hogy billentyűvel már elég ratyinak érzem.
  • pxxl
    ejj ha nekem is ez lenne a legnagyobb problémám :D
  • IMYke2.0.0.0
    Rendkívül hálás vagyok! Köszönöm szépen!
  • SötétBarom
    Ez irritál engem is. Nem tudom normálisan TV-n nyomni, előtte át kell lőnöm a desktop felbontást a TV natívjára. Idióták -.-
  • pxxl
    jaa. végül is mind1, sztem sokkal jobb nem lesz 800x600ban sem :S
  • padavanHUN
    Íme:

http://www.gamedroid.hu/autorun.dat
  • pxxl
    rossz a krekk :D
  • Sunyi RóKA
    ha folyton kifagy a game az mér van?
  • heringer
    üdv
    Az elején mikor rá kell menni hogy új játék,utánna meg vmi mentési file-nevet kér ott mit kell csinálni,hiába irok a billentyűzeten semmi nem történik.?

billentyűzet csere se oldotta meg,windows xp-m van.
  • Lacee86
    Magyarul csak 16:10-es (amilyen a monitorom is) beállításnál engedi. 960x600-ról levenném még 800x600-ra (4:3 lenne a monitoron persze). Tudom h nem egy grafikai gyönyör, de ez van, erre futja a gépemtől.
  • Richardix
    alapbeállítás: space
    De az nem annyira nitro, apró sebességgyorsulást okoz csupán viszont sokáig tart (amíg a nitrópalack jel le nem merül)
  • pxxl
    azért az ánderkovert ne vegyük ide, mert azt valahogy elfelejtették optimalizálni. jobban futott egyes gépeken full grafikával mint low-al
  • Richardix
    a Grides driftről: billentyűzettel is egy álom :)
    Bár a driftről nem alkotok véleményt, meg az irányításról, mert hát Gridben is bénáztam az elején, azt csak beletanultam. viszont az egér hiánya télleg szar, kocsit forgatni, matricázni, menüben mászkálni egyszerűbb lenne egérrel. C'est la vie...
  • pxxl
    1. Miért van az, h csak a monitorom arányának megfelelő felbontásnál engedi a teljes képernyőt?
    micsi...?
  • Lacee86
    Hali! 2 kérdésem van:
    1. Miért van az, h csak a monitorom arányának megfelelő felbontásnál engedi a teljes képernyőt?
    2. Gamepaddal szeretném tolni. Ugyan csak Logitech Precisionom van, de eddigi részek is mentek vele. Szóval beállítom az egyedi vezérlőnél a gombokat, de a menüben nem tudok mozogni a gamepaddal (eddig mindig lehetett). De ez még a kisebbik baj lenne... A nagyobb, h indítanám a versenyt, és közvetlen mielőtt elkezdődne, leáll a drága exe fájl hibaüzivel. Van erre vmi megoldás?

Amúgy a grafikai beállíthatóság is nagyon szegényes. Árnyék/környezet/kocsi/elmosódás ennyi... Eddig volt 10-15 féle opció. Lehet h jó játék, de igencsak úgy érzem, h a viszonylag jó géppel rendelkezőeknek szánták, a többiek meg le vannak szarva. Nem várnék én sokat a gépemtől, tudom h nem vmi erős, de pl. az Undercover meg Pro Street ennél sokkal jobban ment, és azért akkora különbség nincs grafikailag. (Főleg, ha a PS-et nézzük, sztem nagyon hasonlít.)
  • Robez84
  • Csabi015
    Melyik gomb a nitro a billentyűn???? én mindent végignyomtam de nem találtam
  • samsung123
    jaj közbe megválaszoltad
  • IMYke2.0.0.0
    Srácok!
    Fel tudja tenni nekem az eredeti Autorun.dat valaki a netre?
    Baj van az én példányommal.
  • triplet
    XD
    hülye láma
  • samsung123
    tudja ő hogy ki lehet kapcsolni a hudot..csak azért nem kapcsolja ki mert nem akarja, mert akkor nem lesz infója a műszerfalról.... elmosódik menet közbe...teccik érteni?
  • Legend Killer
    eléggé sokat tölt játék közben.
  • teputele
    Hányingert keltő. Ez nem játék , ez majomsziget.Nekem meg van a valós életben az összes auto , mondom megveszem kilóra a játékot , milyen is lehet számítógépen de köze sincs a szimulátorhoz. Kuka ! Inkább veszek még egy autót...
  • HeadHunter86
    Egyetértek. Továbbá, még mindig hülyeségnek tartom a menü rendszerét. Nyomj 1-est az autóimhoz stb. Nincs egér, na ez a másik idegesítő dolog.
    Az autók csúszkálnak, mintha mindig vizes lenne az út.
    A drift-et úgy ahogy van elkurták. Grid-et tudom megint csak felhozni, kész öröm kormánnyal driftelni benne, főleg online. Az a kedvencem.
    A törésmodell meg vicces. A kaszni jó masszív még ha feje tetejére áll is a kocsi. 2009-ben pedig nem egy nem két játékban láttunk már szépen megvalósított törésmodellt. NEkik ez nem jött össze. Erős közepes a játék.
    A versenyek sokszínűsége ami pozitívum, meg a belső kamera. Ebben ki is merült nálam.
  • Dante73
    Olvasd végig a mondatot. Nem fizikailag nem tudom kikapcsolni, gyakorlatilag, legalábbis, ha akarok menet közben is némi információt. Mert a műszerfal erre nem alkalmas nagyobb sebességnél, lévén elmosódik...
  • samsung123
    namost a kocsiban vezetés közben mibel tudok körbenézelődni...és hol tudnám beállitani...ez érekelne
  • balika16
    Lehet énvok béna...de elég fura a drift! nem megy!:(