Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@USAMEN POWER
Nemtom észreveszed-e magad, de te meg épp a kormánnyal játszókat oltod folyamatosan. Mi csak elmondjuk, hogy létezik kormány és létezik hozzá megfelelõ játék is.
Az meg, hogy ha te realisztikusan és kormánnyal akarsz vezetni, akkor nem a monitor elõtt teszed õszintén megmondva a kutyát nem érdekli. Tedd azt, de ne szóld le azokat, akik szimulátorral játszanak és azt élvezik!
Viszont én maradok a billnél, mert eszem ágában sincs kormányra költeni. Ha realisztikusan, és kormánnyal akarok vezetni, akkor azt nem monitor elött fogom tenni. Egyálltalán van realisztikus autós game, ami tényleg azt adja vissza amit a valóságban átélhet az ember ? Részemrõl a válasz egyértelmü ! Nincs ! Májszterkodni lehet, hogy "én milyen zsír vagyok kormánnyal", és szarrá oltom azt aki esetleg mással tolja.
Én minden autós játékot bill.el játszom nem volt még soha kormányom!
Összes NFS,GRiD,GTR2 meg minden szaros autós játékot billen toltam... ne magyarázd már meg mi a jó!
Lehet normálisan kanyarodni vele, te vagy hozzá akkor béna!
a vége fele alig lehet megtartani a kocsit az úton, szal levele. nekem ien gamma nem kell
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Csak tudom, én ezt hallgatom az enyémben: http://www.youtube.com/watch?v=I6DZsv0ADDI
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Forza.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
(arról nem is beszélek, hogy bill.-el segitségek nélkül ki fog játszani vele... legalábbis, ha már a griddel is kb lehetetlen volt (1.0-val legalábbis))
Forza.
Turbos autóknál, ha tuningolod van-e BOV "hu-tyu-tyu"?
Captain Sonar 2024 Remake
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Egyszóval van az autóknak súlya. Eddig arcade játékoknál csak a PS-ben volt.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
normális videó mé mindig nincs, ami már szánalom kategória, hogy senki nem tud normálisan vezetni kormánnyal, segitségek nélkül.
megjegyzem, billentyûzettel senki ne akarjon már autót vezetni. mert ha meg mégis eltudna normálisan vezetgetni, akkor annak kábé semmi köze lenne az autózáshoz.
itt nem arról van szó, hogy szim vagy nem szim. autót gombnyomásokkal NEM lehet vezetni, kanyarodni se lehet. ponthogy azt bizonyitja ez a sok cikázás a pályán, hogy végre lesz értelme a kormánynak NFS alatt.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az irányítása vmi hihetetlen undorító max akinek van kormánya az lesz el vele felhõtlenül.
amugy ez milyen graf motort használ?? ami a pro street alatt volt??
Nekem nagyon bejön. Az irányítása is tûrhetõ. remélem PC is fog menni.
BattleTag: kabel15#2672
"mobilport.hu"
jaoké
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Mission Impossible 2010: PRO Class