Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah és lehet billel is agonyvernélek jancsika'. én legalább nem bénáztalak le. szánalmas vagy... áh. ember tényleg nem foglalkozom veled.
meg erre beraksz egy kimondott még inkább arcade cuccból egy videót, hogy lehet billel menni 😄 lol... szakadok.
mondtam én is, hogy lehet, de az élmény, kb nulla ahhoz képest, ezt meg nem belátni emberi ostobaság. ennyi.
meg még én vagyok a hülye 😄
jah amúgy lehet billel jól menni, de kormánnyal annyit verek "rád" és ott ahol akarok. ez is egy szempont. és én közben még szórakozok, mig egysek szopnak billel.
mellesleg lesett már Usamen Power, hogy a Shift sokkal keményebb lesz az eddigi NFS-ektõl? 😄 ne azok legyenek már a mércéd alapjai. deddóóóóó...
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
De szerintem is fölösleges a vita, mert mindenki az akaratát akarja ráerõltetni másra, és nem lehet megeggyezni...
Ebbõl csak azt szûröm le, hogy te billel kezdted, viszont qrwa nagy béna voltál, és váltottál kormányra. De lentebb már tisztázódott hogy ezek mind-mind egyénfüggõ dolgok, ezek után te a saját akaratod, és véleményed akarod ráerõltetni másra. És ez a tény !
"én csak azt mondtam, hogy billel nem nagy élmény kocsit vezetni"
"majdhogynem lehetetlen azzal szépen vezetni. törni zúzni jó lesz"
"aztán meguntam és eldöntöttem, hogy kormány. nagyságrendekkel kevesebb idõ egy pálya betanulása, a féktávok megszokása, meg etc. igazából idõt spórol meg és élményekkel gazdagít."
Továbbá az 5, 6, mind kibebaszott nagy baromság, de legalább jót röhögtem.
Ez meg saját videó arról hogy billel is lehet szépen menni, persze vannak apró bénázások, de kormánnyal is ugyanúgy elõfordulnak ilyenek !
De a Gridnél a kormány csak hátrány volt, ott nem tudtam bevenni egy kanyart normálisan ezért azt bill-el toltam végig.
A leírtak az én véleményemet tükrözik, és nem irányulnak senki ellen. Én úgy gondolom, hogy sokat dob a játékélményen az, hogy egy kanyarba érkezve annyit fordítok a kormányon amennyit a kanyar megkíván, esetleg csak félig veszem el a gázt, vagy érzem a rázóköveket, netán azt amikor az autó elveszíti a tapadását, még mielõtt a kavicságyban találnám magamat.
Már bocs, de az, hogy mi látsz eléggé attól függ mivel irányítod ha a kocsival cikázni akarsz meg ilyesmi, akkor zsir a bill. dehát nem hazudok én. látod te is a videókat. 😊 nah nekem ennyi volt, több idõt nem szentelek a témának. majd rájön mindenki aki rá akar jönni...
2 - én csak azt mondtam, hogy billel nem nagy élmény kocsit vezetni, és nem is lehet igazából. minden ellehet még egy szimulátort is lehet billel tolni (netkarpro), de basszus, ez már nem a gombnyomásra sávot vált a járgányom féle NFS. ennyi. nehéz lessz billel, majdhogynem lehetetlen azzal szépen vezetni. törni zúzni jó lesz...
3 - szerintem annyira nem pénz kérdése a dolog, 3-ezertõl már kapsz analog joy-os gamepadot vagy akármit, az pár doboz cigi ára vagy akármi. és sokkal jobb lesz már azzal is.
4 - én is sok mindent toltam billel... colin, gp 2-3-4, f12002, f1c, aztán meguntam és eldöntöttem, hogy kormány. nagyságrendekkel kevesebb idõ egy pálya betanulása, a féktávok megszokása, meg etc. igazából idõt spórol meg és élményekkel gazdagít.
5 - tolja mindenki aki akarja billel. egészségére., de nem lesz egyszerû. kábé úgy fogtok menni mint a legtöbb videón az emberkék.
6 - ha nincs idõd akkor valóban más, de akkor szerintem a shiftet el kell felejteni kicsit, ez már lehet túl szimes is a 10 perces esti szórakozáshoz. de ez majd elválik.
7 - sorry, ha valakit megsértettem, de a fentiek mind tények. ON
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyszerûen leírtam a véleményem, ahogy - normális fórumozók - teszik mások is.
Csak kinyílik a nem létezõ bicska a zsebemben, amikor megmondja az internet másik végén, arctalanul nekem egy - talán kisfiú -, hogy mi a jó és mi a rossz nekem... meghogy autós játékokat csak kormánnyal lehet játszani...
Meg tudom érteni a fanatikus szimulátorosok rajongását, de nekik üzenem:
tessék felfogni, hogy különbözõek vagyunk - és nem mindenki a profi versenyzés szellemében ül le a kisebb-nagyobb monitora elé...
Elõször tényleg illúzióromboló és szokatlan lehet a kormánnyal való vezetés, de miután megszokja az ember csak ezzel hajlandó autós játékot játszani. Én legalább is így voltam ezzel.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
semmi
Én elfogadom, hogy te billel játszol, de látod a te hsz-edbõl jön le egy negatív vélemény a szimulátorokról. Aztán ha valaki mer szólni, hogy van élet a billentyûzet után, akkor meg már õ a világ legnagyobb szemete.
Ne vedd sértésnek az egész dolgot. Én nem akarlak meggyõzni, hogy kormányt vegyél. Nyugodtan használd a bill-t én használom a kormányt (is), de ne bántsuk már egymást.
Dolgozom, mint a güzü és még így is elég kakimód jövök ki - hát még, hogy a GRID-és-társai játékok kedvéért kormányt t(v)egyek az asztalra... sok lenne az nekem.
S még mielõtt kötelességednek éreznéd, hogy leolts, meggyõz, (gy)alázz:
nem nagyon izgat, hogy ki mivel játszik - ha jól érzi magát a finombeállítások rengetegében, és az unalmas körbe-körbe karikázástól, hogy a következõ körben virtuális 10 mm-rel beljebb kanyarodjon az ideális ívre, tegye...
Én kocajátékos vagy, és élvezem a billentyûzettel játékot. Kéretik ezért nem kevesebbnek nézni.
Senkire nem mondtam hogy b~~i.
Akkor mit magyaráz hogy billen nem lehet autós játékot játszani?
Én csak annyit kérek, hogy azért mert más kormányt használ, ne õ legyen már a b*zi. Van aki a kormánnyal élvezi a játékot.
Úgy gondolod mindenki atomkocka és játszik egész nap?
Én nem tehetek róla hogy neked ez az örömöd hogy egy szimulátor vagy mifene játékkal játszol !!!kormánnyal!!! és az olyan jó mert olyan jó!<#wilting>#wilting>
Én csak unalomûzésként szoktam játszogatni általában hétvégén de akkor is ritkán (meg mi az a 2 nap ) Meg most ilyen retek grafikás, gagyi játékokhoz minek fejlesszek gépet mer látvány semmi de akad mint a krvaisten meg vegyek kormányt mer billent nem lehet vele játszni!
Ha neked ez az örömöd akkor hajrá!
Egyébként meg szerintem, aki szereti az autózást és szeret szimulátorokkal játszani, az megengedhet magának 30 ezer Ft-os egyszeri kiadást.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
semmi