11230
-
#5249 Kb én is gy vagyok vele. Én sem vagyok egy nagy autós. :-) "ízin" nyomom neki és még mondom, 2-es szinttől ahogy megnő a sebbesség csúszok ki kanyarban mint a szél. :-) -
#5248 én 4 szint végén vagyok most és igen zavaró hogy 300al száguldok a pagazoni ellen és próbáljam az úton tartani a kocsit:S de valahogy meglehet oldani biztos.. -
USAMEN POWER #5247 Harmadik szintig viszonylag hamar eljutottam, de a második szint valamivel lassabban ment mint az első. -
#5246 Kapcsolj be segítőt én is ezt tettem, bá én amúgy sem vagyok autós játékokban pro. én normalban nyomom bill-el és nekem még így is elég kihívást jelent, főleg az ilyen VS küzdelmek, a drift viszont még mindig esélytelen számomra :) Tényleg drift nélkül tovább lehet majd jutni? -
Marco #5245 Olvass vissza kb. 1 oldalnyit a topikban és meglesz a válasz. -
fess #5244 sziasztok! tanácsot szeretnék kérni.a gépem:amd 5600+,3Gg ram,ati 4830-as videokari. a gondom az volt hogy mikor az első versenyen elértem az első kanyarig kidobott h az exe hibát észlel.
tettem fel új rendszert,mindenből a legújabb drivert,directx-et.túljutottam az első versenyen,mostmár a másodiknál csinálja ugyanezt.
szerintetek mitől lehet? xp sp3-am van -
#5243 Most nézem, hogy neked is kb ez a gondod ezzel. De ahogy nézem még nincs emgoldás. :-( -
#5242 egyébként játékmenet sokáig tart? szóval senki sem jár még a felénél a versenyeknek?
Ha néhány óra latt megint ki lehet akasztani akkor bekaphatják... -
#5241 Sziasztok! Játszik itt vki billentyűzettel? Mert sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy a 2-es szinttől nagyon nehéz az irányítás. Mert ugye megnyomom az billentyűt kanyarodáskor, megy egy jel és a kerék persze teljesen elfordul. Nem úgy mint mondjuk egy kormánynál ahol szinkronban van a a kormány elfordítása a kerék elfordulásával. A Korábbi NFS-eknél nem tapasztaltam ezt. Van egy régi MS kormányom de sajnos már nem tudom csatlakoztatni port híján.:-) Vagy van vmi beállítási dolog amivel ezt kilehet küszöbölni? Én próbáltam egy két dolgot finomítani, de nem vált be. Előre is köszi a válaszokat! Üdv: Rob -
Szabi1991 #5240 off: vidi az első versenyről.. -
#5239 kis OFF:
Szombat -> 20:00
Simsporttv.com
HRC - BMW E92 - Oschersleben
ez a szimulátor :)
ON -
#5238 -
#5237 hál' istennek a valódi nitró hatás van mostmár, nem ez a hipertérugrás szerű gyorsulás minden motionblur-al eltorzítva hülyeséget... nem sokat, de gyorsít az autón. -
#5236 Hát ez az én is elkezdtem, mondom kicsit felturbózom már ,de hát egy az, hogy rohadt körülményes és lassú az egész, másik meg ez hogy egyik oldalon kiszenvedtem egy tök jó lángot erre a másik oldalra nem tudom áttükrözni.
A játék csak nekem tölt aránylag sokat (tehát többször is lemegy ugyanaz a töltő kép) -
-
USAMEN POWER #5234 Nascar van amúgy benne ? Azért lehet hogy megveszem... -
#5233 Na kipróbáltam a driftet is. Hát, nagyon furcsa. Olyan, mint ha vmi láthatatlan erő mindenáron el akarná forgatni a kocsit, vagy nemtom hogy fogalmazzam. Vmi kocsinál még hagyján, de vmelyiknél rettenetes. Én értem h csúszik meg minden, na de ennyire?! Na mind1, majd talán belejövök azért. Mindenesetre most úgy állok, h még ha meg is nyerem a versenyt, kb. 5x elbucskázok közben...
Amúgy sztem szép lett grafikailag. Én csak közepesen tolom, de még így is az. Hát még milyen lehet high-on. -
USAMEN POWER #5232 Mennék szívesen, de nincs meg az rFactor... -
#5231 azért kihívnálak rF-ben 1 BMW Z4 vs Shelby GT küzdelemre :) -
USAMEN POWER #5230 Ezt nem vágom. Én mióta feltettem, egy fagyás, bug nem volt... Faszán müxik minden.
Annyi volt csak a telepítés után, hogy a tesztverseny elött folyton újrajátszotta a bevezető videót. Annak elég volt az hogy újraindítottam a gépet... szvsz. -
Szabi1991 #5228 de ugye vettél a kocsiba ? :D -
Szabi1991 #5227 pff..
ezután a verseny után nekem is kifagyogat :-( -
#5226 tettem* -
#5225 Én a nitrot a kormányomra tette és amikor nyomom semmit nem csinál! -
USAMEN POWER #5224 A játékmenethez én annyit fűznék, hogy a második szintől indul be a játék. :)) Első szint még csak lazulás.
Ami meg számomra érdekes, hogy a Fordom is megy 300 -at, és kíválóan lehet tartani. A Bugatti Veyron futamon, azt az autót meg már 200 nál is alig lehetett tartani, és úgy tudom hogy az megy 400 at. Képzelem hogy milyen lehet... -
wednes #5223 Én is gamepaddal próbálkozom. Az érzékenységet 25-30% körülire lőttem, be én is, kb itt a legjobb a kanyarodás. Lehet az a "gyors kormány..." beállítás a hirtelen kormánymozdulatra vonatkozik, (pl hirtelen manőver, kikerülés) Én legalábbis erre tippelek. -
#5222 Hát ez az... ,mi a fasznak kell pont ez elbaszni, amúgy a kormány se jó, ha egy kicsit nagyobbat mozdítok az analóg karon már alá is teker.
Vagy ez ennyire kormányra lett kitalálva? -de hát BOX-n is tolják pad-al. -
#5221 lehet voltmár. de egy mezei kormányt(ami nem forog 900°-ot) hogy állította be akinek szüksége volt rá? -
#5220 eddig letoltam 3 versenyt, a tréninget, az utána következőt, meg az elsőt, miután megvesszük az első autót. igazából az irányításra voltam kíváncsi nagyon, sanszos hogy kormánnyal fogom játszani, bill.-el nem egyszer volt, hogy keresztbe álltam pro szinten. :D jó lesz, örülök hogy végre felhagytak azzal az ortopéd irányítással, ami eddig volt az előző részekben. grafika eléggé patent (bár az autókon lévő matricák még mindig pixelsek, de igazából hidegen hagy ez a része a játéknak), hangokra nincs panasz. játékmenetről nem tudok még mit nyilatkozni 3 verseny után. de úgy látom végre van remény, hogy az NFS játékok ismét kulturált, minőségi darabok legyenek. első lépcsőfoknak szerintem ez nagyon jó kezdet. -
#5219 ja, manuálisan:p -
USAMEN POWER #5218 Én még nem jöttem rá de szerintem nem, nincs is sok kedvem vacakolni vele... Vacakoljon vele aki szereti az agyonmatricázott autókat... -
#5217 én is szarozok vele rendesen... -
#5216 Olyat lehet, hogy az egyik oldalra felrakott fóliát a másik oldalra is felrakja ugyanoda? -
ricsa008 #5215 ok köszi -
USAMEN POWER #5214 Szerintem 100 % os savegameje, napok vagy hetek kérdése míg lesz valakinek... Én 2 napja tolom elég keményen, és még csak első és majdnem a második szint van kitolva a 4 -ből, meg 1-2 meghívásos esemény. Amúgy is ma jelent meg hivatalosan az EU -ban.
Ami érdekes, az amcsiknál tényleg 22 -én jön ki ??? :DD -
#5213 dehogynincs. szimplán töröltem a graphicsconfig.xml és már jó is lett. csak ügyelnem kell hogy ne rakjam highra az árnyékokat. -
High end PC #5212 Sziasztok,
bocs az angol billentuert, csak UMPC-rol irok.
Mar tegnap megvettem a jatekot, de csak holnap estere erek haza kiprobalni. Nem lesz idom kijatszani, viszont tolnak vele a kedvenc Lamborghini-jeimmel, stb. Valakinek van mar 100% savegame-ja, amit oda is adna nekem ha szepen megkerem? :)
Masreszrol, siman be lehet masolni a save mappaba mas elmenteset, vki probalta mar?
Koaaz,
Udv -
#5211 Srácok tolja valaki gamepad-al?
Egyszerűen nem tudom belőni az érzékenységet ha "nehéz" módban akarok menni.
Levettem a holtereket 0-ra, az érzékenységet 25%-ra de nem jó, ha fékezni akarok akármilyen finoman is midig satut nyom, gyorsulásnál is gond van nem tudsz egyenletesen gyorsulni (bár ez nem annyira zavaró). A kormány érzékenység is 25%-on van, ez még úgy ahogy jó de azért lehetne pontosabb.
...és még egy kérdés: a "Gyors kormány érzékenység" micsoda? -
USAMEN POWER #5210 Csak mikor a visszajátszást felvettem, akkor volt kevés... Amúgy játék közben 30-40 fps között van. Értelemszerűen ha játék közben veszem fel, akk tényleg játszhatatlan lett volna, ezért vettem fel a visszajátszást. De szerintem a video olyan 20 fps környékén mehet, szerintem elmegy egy videonak. -
bgabor #5209 Jó látni hogy ilyen sokan visszaolvasnak.
Te vagy két nap alatt a harmincakárhányadik akinek ez a probléma jelentkezik.
Nincs megoldás rá. Vagy a program szar, vagy a crackelés. Az EA eddigi munkáiból kiindulva én a programra szavazok.