Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd leszedem õket. 😊

nem csak üres tok van kitéve ? 😄

CD Galaxisban már meg lehet venni. 😊

norbi2fraktal
ne aggodj, estére(vagy éjjel) fenn kell legyen, holnap jelenik meg😊

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DJ RX7
hm látom a reloaded-es meglepetés a batman volt 😞

:3

nandorb
nekem megvan az oszes nem kell?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Jaja most néztem bele, az elején van ez a szám...
Le is szedtem a Tokyo Drift zenéit.

A szám címe: DJ Shadow feat. Mos Def - Six Days The Remix

Denes888
Közel sem rázkódik ennyire...
Amikor elindul a gokartal akkor is rázkódik, pedig csak gurul.
Ezt a rázkódást vagy nem érzed.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

ToCsEk
jaja 😊
#3794 halálos iram 3ban volt ez a zene

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

vagy majd élfélre mint a RE5
ToCsEk
hajnalig még várni kell mert akkor jön elvileg 😉

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

World Online videokat elnézve, ez inkább egy új Carbon lesz. 😊)
A zene címét nem tudja véletlenül valaki ???

World Online Video

Ez a Burnout Paradise elõdjeire hasonlít. Azokkal meg Xboxon multiban qrwa jól elszórakoztam egy haverral. Ez egy más stílusú autós game, inkább a hülyülésre találták ki, az még nem jelenti azt hogy szar... De így hogy már tudom hogy milyen game, nem fogom kipróbálni mert ez a darálós mûfaj tõlem már távol áll...

Csabesz6
thoéé😄DD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

arty
thehut.com rol 8 ezerért házhoz kapod

Forza.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bertino
we are working on it <#banplz><#banplz><#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Willi Betz
Csak mondtam egy számot,hasraütés volt.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

IMYke2.0.0.0
2 hónap helyett talán 2 évet akartál írni nem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

triplet
hát az én 10kb/sec feltöltésemmel nagyon idõigényes lenne feltölteni😄

Willi Betz
Aztán megveszed külföldön olcsóbban😄 Vagy vársz két hónapot,míg itthon lemegy az ára 5ezerre😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

kill3r21
de ha megveszed akkor van is warez verzió, szépen megcsinod alcohollal és feltöltöd nekünk 😛
triplet
hát én pedig erõsen gondolkodom rajta. de am szerintem megvárom a warez verziót, aztán döntök.

kill3r21
Ha nálunk kapni, akkor máshol is, akkor jöhet az a clonedvd! 😊 Ma már télleg kellene neki, ennyi pénzt meg nem adok érte, aki ad annak egészségére 😊
IMYke2.0.0.0
Gyártsák még, kírem szípen...
<#nyes><#idiota>

[HUN]FaTaL
Mé nincs még reloaded v razor verzió? <#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Állítólag sima SecuROM...
A netes aktiválásokkal tele van a t***m.

kuci06
sima securom ha minden igaz

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kill3r21
Hát jah, 8000ezer lenne még talán gondolkódóba esnék, de igy...:S
Amugy mien védelem van a game-n nem tudja valaki?
IMYke2.0.0.0
Hát ennyiért sose:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

kill3r21
Akkor usgyi megvenni 😊
triplet
megjelent. cdgalaxisnál megvehetõ.

IMYke2.0.0.0
FAQ: Dolphin FAQ
How do I get games for Dolphin?
Dolphin can currently only run "images", also known as ISO or GCM files, of Gamecube and Wii games, since a PC DVD drive cannot read the discs directly.

To make a game image, the easiest method is to install Homebrew Channel and the Wii Disc Dumper on a Wii, and simply copy the game to your PC over the network. Information about how to do that can be found on Google.

Why is Dolphin running so slowly?
We're working on it. It's not easy to get emulation of such advanced consoles running fast - we have to fake the entire console hardware in software.

Why is there no sound in Zelda or Mario?
For sound, the GC has a DSP, which is a small signal processor, and code running on it is called microcode. Most games use the "AX" microcode, which is fairly well understood and we can thus emulate it.

Zelda, Mario, Pikmin and a few others use a completely different microcode. To be able to run this, we need to complete the real low level emulation of the DSP. This is very hard since there isn't any 100% reliable documentation.

a wii exlusive játékokat nem lehet semmihez sem hasonlítani 😄 arra való amire a konzolt szánták, csak elindítod és ökörködik vele a család 😄 nem a hardcore-osoknak találták ki mint a másik 2-t 😄
Gamecube és Wii emulátor, KATT! <#wink>

kuci06
wii emulátor

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kill3r21
mi az a Dolphin?
Norbi1990
lol. Burnout koppintás-e? <#zavart1>
Szerintem jól el lehet majd vele szórakozni. (am látam már kb 6 videót a játékról)

Ez is relatív, mert nekem jobban bejön (sok videót nézve róla), mint a shift. <#smile> Kár, hogy nincs Wii-m, de remélem fog mûködni Dolphin alatt.

Pókmalac
A nitro az egy akkora kalap szar lesz h nem igaz...inkább adj hálát istennek hogy nem kell azzal a szarral játszani😄...láttál már video a nitrorol? http://www.youtube.com/watch?v=CzL1FrNE3xg nézd meg ezt...és elmegy a kedved mindentöl....semmi fizikája nincs a játéknak mintha vmi drot szálon lenne huzogatva az auto....ezt amolyan 1 gombos játéknak hivják mert csak az elöre gombot kell nyomni...és mégis igy is simán betod venni 400 al a kanyart hiába van surlodás ha pl korlátnak ütközöl😄

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

most jáccotam egy kicsit az UC -el egész jól ment
de az idegesítet hogy mindig maga elõtt töltötte be a várost
hátha minimumon ez is megmoccan majd ( esetleg dia 😄)
arty
de a legtöbb videon be van kapcsolva és ez engem megdöbbent 😊 (mondjuk én még a hudot is kikapcsolom általában a játékokban, mert zavar)

Forza.

norbi2fraktal
volt már olyan video ahol ki volt kapcsolva

#3758 valószínû hogy a Dolphin emu vinni fogja ( de engem nem érdekel a Nitro)

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

arty
és mindenki ennyire debil, hogy bekapcsolva hagyja??

Forza.

Maxtreme
a PS-ben is ki lehetett lõni, csak kikapcsolható már itt is! 😊

arty
lehet, hogy a szamárvezetõ kikapcsolhatatlan? minden videot ezzel b*sznak el, annyira illuziorombolo ...

Forza.

Lehet hogy egy kis emullációval, PC-n is birunk a NITROval játszni.

norbi2fraktal
csak a Nitro nem lessz PC-re ezek közül(Wii,DS) , World Online only PC,és NFS by Criterion Games PC,Xbox,PS3

óvatosan a friss címekkel,úgy rémlik minden cím egy platformé,nem lesz multiplatform a többiekbõl...