11230
  • tenkenorman
    árnyékot high ra
  • tenkenorman
    uramisten. regeditben, local settingsben mindenhol kerestem erre a doksik közt van:D
  • Lacee86
    A játék mentésmappájában levő graphicsconfig.xml-ben az értékek átírásával vissza lehet állítani. Konkrétan mit állítottál át?
  • HappyHunter
    Matematikus?
  • [HUN]FaTaL
    Kilöktem a retekbe;D
  • Cindas
    a space gomb hosszan nyomni
  • tenkenorman
    de elindult, és játszottam is vele. aztán buheráltam a grafikát kidobott exe-vel és azóta nem indul.
  • BaliBoy
    Uhh.. Ilyen alacsony fps mellett, hogy lehet játszani? Én inkább hagyom a 3,14csába amíg nem lesz valami patch vagy ilyesmi.
  • ricsa008
    mi az isten a nitro ????? hiába nyomok akármit
  • attila2323
    Várd meg a Crackfixet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Shep
    Akkor mind a ketten szarok vagyunk :) Lenin azt mondta, hogy ami nem megy nem kell erőltetni :)
  • tenkenorman
    Nah mégegyszer. szal átálítottam a grafót és kilép a játék. azóta minden indításnál kilét. hogy tudom visszaálítani a grafika beálításokat anélkül hogy indítanám a játékot?
  • setuh
    Hali!
    1 problemem van a gammel;nektek is olyan sokat tolt amikor belepek egy versenybe?a gepem birja jol csak annyit tolt h bealszok...
  • USAMEN POWER
    Gyakorlás teszi a mestert ! :))
  • TaRka0107
    Nekem kormánnyal se megy a drift! Ugyanez van nálam is!
  • tenkenorman
    hali. átálítottam a grafikát, és sok volt neki. hibaüzenettel kidob.
    azóta nem tudom elindítani mert ugyan azokon a beálításokon akarja futtatni.
  • Laci82
    Hát gyermekeim ez van.
    A valaha a legjobb játékokat ontó ea ma a legjobban eltolt,amúgy ígéretesnek ígérkező játékokat adja ki,de hogy minek azt nemtom...
    Ja és piszok kapzsi,mert marha drágák az ea-s játékok.
  • USAMEN POWER
    Itt egy video, a Road America -i terelésemről. Annyira bejön a pálya, hogy a Hard gép nyomomba se érhet. :DD

• EK1TEP
    A játék sz*r...
    (én am visszaraktam a GRiD-et a gépre XD )
  • Shep
    Na megcsináltam a GT vs Vipert, a GT azért sokkal jobban irányítható. Na igen ám, de a drift, hát még a pályán sem tudtam körbemenni normálisan, nem hogy drifteljek is. A kocsi össze vissza csúszik, közöm nincs az irányításához, vagy ennyire szar vagyok, vagy a bill miatt van, vagy én is szar vagyok, meg a bill is rátesz még egy lapáttal, vagy a játék szar :)
  • bgabor
    Ha visszaolvasol észreveheted, hogy tíz emberből ötnek is ugyanez a baja, a játék kivágja az asztalra. Egyeseket már a játék indításakor, másokat verseny közben, vagy a karriermód egy részénél.

Várjuk hogy kijöjjön az új javított crack vagy a patch.

Vagy a fajlesztők, vagy a crackercsapat, de valaki elkúrta, nem kicsit, hanem nagyon.
  • jocu
    Helooo! Egy problémám ha el indítom a gamest ezt a hibaüzenetet írja ki: A(z) shift.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Mi a gondja és hogyan lehet megoldani! Segítség! Előre is köszi!
  • Blum
    Hát nem tudom....ma kipróbáltam haveromnál DFGT kormánnyal ezt a Shift-et meg a Race Driver:GRID-et,amit egyébként Én is tolok,csak bill.-el.

Még kormánnyal is sokkal realisztikusabb a fizika, az irányítás a GRID-ben. Le lehet torkollni,csak vélemény. Ez az NFS (sem) jön be....:(
  • Marco
    Várd meg a javítást.
  • ronaldo86
    sziasztok......nekem az lenne a problémám h mikor elakarom inditani hibaüzenet jön ki (shift.exe)....mit lehet ilyenkor tenni???
  • pxxl
    :) nem félelmetes annyira, csak szar :D oda tényleg kellene a kormány sztem
  • Lacee86
    A játék mentésmappájában levő graphicsconfig.xml-ben a windowed-nél 0 érték legyen megadva mindenképp, tehát így: <prop name="Windowed" windowed="0" />
    Így remélhetőleg nem lesz gond.
  • Shep
    Hát én billel nyomom, de akkor gyakorlok még kicsit, mert ezek a VS témák nem mennek, a többivel eddig nem volt gondom, bár a driftelést még nem láttam, de attól előre félek a sok rémisztgetés után :)
  • Belton
    Megoldódott. :)
  • Belton
    Csáo csak egy gyors kérdés miért ablakba indul el minden áron ? :O
    1 indításnál full screen 2-3. indításra meg ablak .. Ez mi ?
  • pxxl
    egyetértek...
  • USAMEN POWER
    Ha billel rémálom lenne, nem tolnám föl a képeket a verdámról, és nem írnák élménybeszámolókat, hanem valami mással tölteném az időt. Valóban ésszel kell menni.

• Krisztiam #5176
    ez még mindig nem a régi nfs, nekem ez a véleményem, visszakanyarodhatnának a legelső részhez :S
  • InfectedMann
    Hát a driver reinstall -al se sikerült.
    Megpróbálok még 1-2 trükköt aztán ennyi volt számomra a játék. Annyit nem ér amennyi idő elbaszok rá, hogy játszható legyen.
  • pxxl
    bill-vel sem rémálom, csak ésszel kell menni, nem nyomni mint a hülyegyerek. ez már nem az ánderkover :D
  • USAMEN POWER
    Mentem egy qrwa jót Road Amerikán. Nagyon jó az a pálya... Van egy hosszú íves kanyar, azt kegyetlen hogy végig driftelve veszem be, Öröm nézni a visszajátszást, szerintem az egyiket felveszem majd. :)
  • Southy
    Újra én.
    Rájöttem, hogy végülis van automata váltás, azonban nem működik megfelelően. Amikor már szinte visít az autó, hogy "VÁLTSÁL MÁR TE BAROM", akkor a sebesség mutato körül megjelenik eg piros kocka, majd átvált. Ez azt eredményez, hogy kb 100 km/h-nál vált magától -esről 2-esre. Ez kormány/pedál hiba lehet?
  • ast00
    nekem rossz a kormányom
  • kabel15
    Ezt a játékot tényleg kormánnyal kell játszani mert kegyetlen.
    Mondjuk nekem a PSP versio piszkosúl tetszik azt tolom.
    Ezt meg hagyom pihenni uborka szezonig :D
  • pxxl