11230
-
#5208 árnyékot high ra -
#5207 uramisten. regeditben, local settingsben mindenhol kerestem erre a doksik közt van:D -
#5206 A játék mentésmappájában levő graphicsconfig.xml-ben az értékek átírásával vissza lehet állítani. Konkrétan mit állítottál át? -
#5205 Matematikus? -
#5204 Kilöktem a retekbe;D -
#5203 a space gomb hosszan nyomni -
#5202 de elindult, és játszottam is vele. aztán buheráltam a grafikát kidobott exe-vel és azóta nem indul. -
#5201 Uhh.. Ilyen alacsony fps mellett, hogy lehet játszani? Én inkább hagyom a 3,14csába amíg nem lesz valami patch vagy ilyesmi. -
ricsa008 #5200 mi az isten a nitro ????? hiába nyomok akármit -
#5199 Várd meg a Crackfixet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5198 Akkor mind a ketten szarok vagyunk :) Lenin azt mondta, hogy ami nem megy nem kell erőltetni :) -
#5197 Nah mégegyszer. szal átálítottam a grafót és kilép a játék. azóta minden indításnál kilét. hogy tudom visszaálítani a grafika beálításokat anélkül hogy indítanám a játékot? -
#5196 Hali!
1 problemem van a gammel;nektek is olyan sokat tolt amikor belepek egy versenybe?a gepem birja jol csak annyit tolt h bealszok... -
USAMEN POWER #5195 Gyakorlás teszi a mestert ! :)) -
#5194 Nekem kormánnyal se megy a drift! Ugyanez van nálam is! -
#5193 hali. átálítottam a grafikát, és sok volt neki. hibaüzenettel kidob.
azóta nem tudom elindítani mert ugyan azokon a beálításokon akarja futtatni. -
Laci82 #5192 Hát gyermekeim ez van.
A valaha a legjobb játékokat ontó ea ma a legjobban eltolt,amúgy ígéretesnek ígérkező játékokat adja ki,de hogy minek azt nemtom...
Ja és piszok kapzsi,mert marha drágák az ea-s játékok. -
USAMEN POWER #5191 Itt egy video, a Road America -i terelésemről. Annyira bejön a pálya, hogy a Hard gép nyomomba se érhet. :DD
-
EK1TEP #5190 A játék sz*r...
(én am visszaraktam a GRiD-et a gépre XD ) -
#5189 Na megcsináltam a GT vs Vipert, a GT azért sokkal jobban irányítható. Na igen ám, de a drift, hát még a pályán sem tudtam körbemenni normálisan, nem hogy drifteljek is. A kocsi össze vissza csúszik, közöm nincs az irányításához, vagy ennyire szar vagyok, vagy a bill miatt van, vagy én is szar vagyok, meg a bill is rátesz még egy lapáttal, vagy a játék szar :) -
bgabor #5188 Ha visszaolvasol észreveheted, hogy tíz emberből ötnek is ugyanez a baja, a játék kivágja az asztalra. Egyeseket már a játék indításakor, másokat verseny közben, vagy a karriermód egy részénél.
Várjuk hogy kijöjjön az új javított crack vagy a patch.
Vagy a fajlesztők, vagy a crackercsapat, de valaki elkúrta, nem kicsit, hanem nagyon. -
jocu #5187 Helooo! Egy problémám ha el indítom a gamest ezt a hibaüzenetet írja ki: A(z) shift.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Mi a gondja és hogyan lehet megoldani! Segítség! Előre is köszi! -
Blum #5186 Hát nem tudom....ma kipróbáltam haveromnál DFGT kormánnyal ezt a Shift-et meg a Race Driver:GRID-et,amit egyébként Én is tolok,csak bill.-el.
Még kormánnyal is sokkal realisztikusabb a fizika, az irányítás a GRID-ben. Le lehet torkollni,csak vélemény. Ez az NFS (sem) jön be....:( -
Marco #5185 Várd meg a javítást. -
ronaldo86 #5184 sziasztok......nekem az lenne a problémám h mikor elakarom inditani hibaüzenet jön ki (shift.exe)....mit lehet ilyenkor tenni??? -
#5183 :) nem félelmetes annyira, csak szar :D oda tényleg kellene a kormány sztem -
#5182 A játék mentésmappájában levő graphicsconfig.xml-ben a windowed-nél 0 érték legyen megadva mindenképp, tehát így: <prop name="Windowed" windowed="0" />
Így remélhetőleg nem lesz gond. -
#5181 Hát én billel nyomom, de akkor gyakorlok még kicsit, mert ezek a VS témák nem mennek, a többivel eddig nem volt gondom, bár a driftelést még nem láttam, de attól előre félek a sok rémisztgetés után :) -
#5180 Megoldódott. :) -
#5179 Csáo csak egy gyors kérdés miért ablakba indul el minden áron ? :O
1 indításnál full screen 2-3. indításra meg ablak .. Ez mi ? -
#5178 egyetértek... -
USAMEN POWER #5177 Ha billel rémálom lenne, nem tolnám föl a képeket a verdámról, és nem írnák élménybeszámolókat, hanem valami mással tölteném az időt. Valóban ésszel kell menni.
-
#5176 ez még mindig nem a régi nfs, nekem ez a véleményem, visszakanyarodhatnának a legelső részhez :S -
#5175 Hát a driver reinstall -al se sikerült.
Megpróbálok még 1-2 trükköt aztán ennyi volt számomra a játék. Annyit nem ér amennyi idő elbaszok rá, hogy játszható legyen. -
#5174 bill-vel sem rémálom, csak ésszel kell menni, nem nyomni mint a hülyegyerek. ez már nem az ánderkover :D -
USAMEN POWER #5173 Mentem egy qrwa jót Road Amerikán. Nagyon jó az a pálya... Van egy hosszú íves kanyar, azt kegyetlen hogy végig driftelve veszem be, Öröm nézni a visszajátszást, szerintem az egyiket felveszem majd. :) -
#5172 Újra én.
Rájöttem, hogy végülis van automata váltás, azonban nem működik megfelelően. Amikor már szinte visít az autó, hogy "VÁLTSÁL MÁR TE BAROM", akkor a sebesség mutato körül megjelenik eg piros kocka, majd átvált. Ez azt eredményez, hogy kb 100 km/h-nál vált magától -esről 2-esre. Ez kormány/pedál hiba lehet? -
ast00 #5171 nekem rossz a kormányom -
#5170 Ezt a játékot tényleg kormánnyal kell játszani mert kegyetlen.
Mondjuk nekem a PSP versio piszkosúl tetszik azt tolom.
Ezt meg hagyom pihenni uborka szezonig :D -