Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.tenke.hu
http://www.tenke.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
razor?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Habár a videók alapján a Pro Streetnek szerintem szebb hangja volt...
De ha Grid feeling a game, akkor elképzelhetõ hogy az EA megint belebukik az NFS -be, mert a Grid tipikusan nem az NFS rajongók játéka... Habár a szimulátorpárti emberekkel új vevõtábort szerezhet.
Autókat mennyire lehet tuningolni, mert az Underground óta igencsak összement a lista... ? :/
A beállításokat állt. fél óra állítgatás/próbálgatás után mindig sikerül jól belõnöm, szal azzal nem problémázok. Háth ha tényleg Grid feeling game ez is, akkor az nagyon fasza lesz ! 😊)
Gamepad-os irányitás miatt nem állitgatom a tuningnál az aerodinamikai, futómû,kormányzás, stb.beállitásokat.Szerintem ez az eddigi játékokat simán veri!
Max erõszakosabbak lesznek a versenyzõk szokás szerint, még az irányítás egy picit lehet hogy nehezebb lesz, de ha van egy jól beállított verdád akkor simán nyersz... Már várom én is hogy tudjak vele játszani...
Részemrõl tényleg ennyi, további nekem szegett válaszok PM -ben, és sry hogy megbontottam a "rendet" !
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Azt remelem nem kell ondanom hogy segitsegek off all!!!😄DD mert a program kanyarodjon mar helyetted😊)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
esetleg versenyautóban ? 😄
éreztem hogy nem, mert akkor nem lenne ien kérdésed.. :p