11230
  • arty
    jobban mentek, de nvidián sem mentek olyan kritikán aluli módon, mint a mostani ATI-n ... :/
  • Maxtreme
    mono. Ez a game baromi recés. 4xaa-val mérföldekkel csúnyább. (és nem... nem, az nv hibája.. havernál atin is ugyanolyan randa 4xaa-val mint itt)
  • Maxtreme
    jah... összeesküvés elmélet ofc :p
  • arty
    két dolog lehet:
    - hiába állítasz be 8xAA-t, igaziból 2-4x megy a képre (nvidiátol ilyen szintű csaláson nem csodálkoznék)
    - nvidia 8xAA-ja ennyire randa

viszont legalább tartósan 60fps felett vagy + szép képek! :)
  • Maxtreme
    Az eddigi nfs-ek meg ATikon mentek sokkal jobban, na bumm :)
    Legdurvább eset a carbon volt anno..
  • IMYke2.0.0.0
    Nyugodj meg: nem az AMD hibája. Nvidia pénzelte a játékot azért, hogy szarul fusson BÁRMILYEN más VGA-n.
  • tmisi
    Ez így van, ezerszer szebb RE5 fullon szaladgál, de olyan gyors, hogy néha körbefordulok 2x, mikor megrántom az egeret. Ennél meg le kellett kapcsolni egy-két dolgot, de van amikor alulról szagolom a 25 fps-t. De az AA-ból nem engedek. Lehet az AMD hibája, nem tudom, de semmi olyan extra effekt nincs benne, ami belassíthatná.
  • streeter
    Én Xbox-on próbáltam ki a játékot, de nem nagyon tetszik. Minden kanyarodáskor rögtön kicsapja a seggét elég nahéz irányítani. Amiér meg lehetnek kapni a pontot pl a driftelés az is elég fos lett mert úgy belassul a kocsi mint az állat. Még mindig olyan mintha egy darab téglát irányítanék. Az autó tuningolás mostmár kritikán aluli. Vettem egy S14-es Silviát már minden StageII-es visszamentem az első részre megcsinálni egy pályát 5csillagosra és ugyanúgy ott hagytak mint amikor full alap volt a kocsi.....mi értelme van akkor. A ProStreet még játszható volt egy daraig sztem de ez a shift kritikán aluli lett. A belső nézet se segít a dolgon.
  • bowari
    Jól van neked Nvidia karid van,ez a játék meg inkább arra lett optimalizálva,érdekes más játékokat pl resident evil 5,batman,grid stb mindent fullon visz.A grid grafikája meg van ahol azért szebb is pl a milánoi és az okutamai pálya,mint itt
    Talán az októberi ati driver megoldja ezt a gondot..
  • Csabesz6
    erre már gondoltam én is:)
  • IMYke2.0.0.0
    FRAPS
  • Maxtreme
    igen, fraps.
  • IMYke2.0.0.0
    Valószínűleg gyökeersen megváltozna az irányítással kapcsolatban a véleményem, ha lenne kormányom - de, ahogy lejjebb is írtam: az egészet árukapcsolásnak érzem [jó hogy nem megszabják, milyen kormányt vegyek...!], és ezért nem is költök ilyesmire.
    [S tudom: csak egyszer vennék kormányt, milyen jó lenne nekem... de köszönöm szépen, nem, mert:
    * gagyit, ötezerért soha,
    * minőségire 15-30 ezerért nincs pénzem.]

• Black Ghost
    Bocsi de mit kell tennem hogy az fps értékeket lássam, vagy ez egy különálló program ami mutatja?
  • Maxtreme
    60-90
    maxon 8xaa/16xaf mellett.

Bizonyíték:

Ezért is mondom h jó esetben (bár tudom h vannnak problémák) 1 középkatos gépen ez szűrések nélkül tökéletesen fut.
  • Alwares
    Marhaság. Igaz én Xboxon tolom de csak részben tudok igazat adni.
    A menük és a körítés szerintem nagyon sovány és unalmas.
    Az irányítás teljesen jó, hamar megszokható igaz köze sincs a szimulátorhoz, de legalább hamar könnyen el lehet szórakozni vele.
    Nekem a verseny előtti bejátszást is el lehet nyomni.
    A többi meg so-so így van. De most már tudom, hogy messzire el fogom kerülni a Pc verziót (olyan konfigom van mint neked).
  • IMYke2.0.0.0
    A töltést én sem szeretem: rohadt lassan tölt.
    [E8400, 4GB, HD4850]
  • IMYke2.0.0.0
    Rövid összefoglaló a véleményemről:

Kifejtve:
    * Amit a menüvel végeztek a fejlesztők: botrányos
    * A játék elején / meg úgy általában a kilépéssel tettek szintúgy!
    * Utálom, hogy nem lehet a verseny indítás előtti bejátszást átlépni!
    * Az irányítás átszabásával szórakozás is röhejes kissé, 2009-ben.
    * Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag csak kormánnyal lehetne irányítani - gamepad és billentyűzet kilőve [röviden: árukapcsolás. "kisfiam, akarsz NFS:S-zni, vegyél kormányt magadnak!"]

A játék elejétől direkt kikapcsoltam MINDEN segítséget - holott a tesztköreim szarul sikerültek.
    Egyedül az automatikus kuplung maradt.

S NORMÁL szinten, billentyűzettel eljutottam a 7-es sofőrszintig. Fél este alatt. Ehhez persze, mikor lehetőségem lett rá, a játékbeli kormányt erősen módosítanom kellett: alulkormányozottá kellett tennem, és a reagálását is 50% alá kellett vinnem - így nem csúszkált annyira az autó, minden egyes billentyű nyomogatásra.
    A baj csak az, hogy az egész casual feeling - érzem, hogy a program csal azért, hogy ne töröljem a gecibe.

Természetesen, megmaradtak a jó öreg, újkori Need For Speed-es betegségek: a felesleges csicsa itt-ott.
    Hál' Istennek, közel sem annyi, mint a többi műanyag-NFS-ben, eddig.

Ha lenne kormányom sem nevezném szimulátornak ezt a játékot.
    Inkább: olyan arcade játék, melyben szimulátoros jellemzőket loptak, hogy nehezebb dolga legyen a játékosnak, és így jobbnak érezze a játékot, mint ami.

S még mielőtt jönne az oltás: igen, valóban nem-megvett-változat van a birtokomban, de ennek örülök is.
    Mert, nagyot csalódtam volna, ha a megvásárolt 11 ezer Ft-os szoftverem mellé még pluszban - ha élvezni is akarom a direkt csúszkálással büntető játékot - kormányt is vennem kell...

Szomorú ez.
  • mikrofonhead
    Nekem is HD4850-em van, de nekem sosem szaggat be, pedig mindent feltoltam :O
  • Jacek
    azert kijott az alapveto problema nem lehet 300-al kanyarodni:DDDDD pedig szimtol messze van:)
  • bowari
    Érdekes különben,felbontáson kívül mindent fölraktam fullra és szépen viszi ati hd4850,nemtudom mit csináltak ezzel a 9.9es driverrel,mert leszedték és visszarakták,én is követtem ezt,én is leszedtem újból és feldobtam,most már 40-50között van az fps,ez már jó,csak ne esne le ha elém kerül 4-5 autó.
    Ezt a töltés témát énsem vágom,Crysis hamarabb betölt:D,de érdekes mert itt még a vinyó sem pörög nagyon,hogy a nagy mennyiségű adat miatt lenne amit a ramba kell tuszkolni,sztem egy peccs megoldja
  • tenkenorman
    Driving assistokból visszábvetem és a nagyját kikapcsoltam úgy kicsit egyszerűbb. a stability control, me a brake lock ot kapcsold be. fék és kormányrásegítő nem kell csak kipörgésgátló
  • tenkenorman
    Grafika: 10pont.
    Irányítás: 0 ha csak nincs kormányod.
  • mikrofonhead
    Hát gyerekek, ez az irányítás valami fertelmes. Én elismerem, hogy nem vagyok Sumékör, de azért az eddigi autós játékokat csak kivégeztem, de ezt nem fogom tudni. Olyan nehéz vezetni az autót, hogy nem kanyarodik, hanem csúszik, mint az állat. Valakinek van valami taktikája, orvoslása erre a részre?
  • Facek
    Lol olvasgatva a topikot akiknek megy rendesen a jatek azok leoltjak azotak akiknek nem, PEDIG a kibebaszott keszitok hibaja hogy olyan amilyen. nem hiszem el, hogy 2009-ben egy opcio atallitasa elott kb 15 percet kell szuttyogni mert fel percig menut tolt 5 percig meg a palyat. szarok bele abba hogy kinel megy jol, nalam is jol KELL hogy menjen(hihetetlen modon minden masik game ami a honapban kijott full maxon megy...) ,tul.keppen ezert szar a pc-s piac mert minden gepre optimalizalni kell. de azzal hogy kb 30-40 %-at a piacnak kb semmibe vettek jol elastak magukat. bar lehet hogy driver prob de akkor is. SZVSZ!
  • Attelee
    Ne dobjatok képet,mert sikerült 2500 pontot csinálnom!
    Alkalmi-ra raktam az irányitást meg Easy-re,és csak a gázt kellett nyomnom!Magától megcsinálta a pályát!Nagyon élvezetes!
  • Attelee
    Na jó én 2 napja csinálom a Nissan Silvia-s Driftet,de 580 pontnál nem tudtam többet összehozni!
    Akik annyira dicsérik ezt a szarkupac játékot dobjanak már képet h megcsinálták a silvia-s Driftversenyt!
  • USAMEN POWER
    Ha visszaolvasol, páran még billel tolják és megy nekik, vagy nem ment, és belejöttek.
    Béna vagy öreg, béna, nem a játék szar. Ez a game nekem inkább Toca World Touring Cars fless, az meg a kedvencem volt még az NFS elött, de nagyon sok benne a Grid koppintás, és akkor hova szarjak ? Van benne egy kis Pro Street is...
  • Coronita21
    hát igen.. Szerintem a játék nem rossz, de a GRID igencsak felbaszta a mércét, Nálam még mindig az a top:)
  • The Protector
    FPS-ed mennyi van.Sztem meg ne magyarázz az optimalizálásról h milyen fasza,főleg olyan géppelXDNem sértésnek szánom.
  • klezzz
    Ekkora egy fost rég láttam de komolyan, ezt a Rosszpcjátékokban kéne mutogatni :D
    -irányítás katasztrofális csak kacsázni lehet az úton, pedig rászántam az időt a beállításokra de hiába, ráadásul oda van írva a követelményekbe bill,egér :) egér hol? billel meg használhatatlan legalább ne hazudnának..
    -grafika nemlenne rossz, megy is 50-60 fpssel, de néha leesik 15-20 ra gpu közel sincs 100%-on, töltési idő szintén szánalmasan hosszú.. (ati)

A 1.5 éves Grid koppintása akart lenni, de az szinte mindenben veri grat ea
  • USAMEN POWER
    Nekem csak azóta megy jól a game, mióta megvan a Shelby. Kíváncsi vagyok hogy hármas szintü pályákon mit produkál majd...
  • SötétBarom
    A legbosszantóbb, hogy ezeket csak a főmenüben lehet buzerálni. Menjenek a picsába. :D Érték beállít, quick race. Loading (sokáig). Pfejj, nem lett jó, quit. REPEAT.

Várok egy echte-fasza setupot x360 padhoz :) Én sem bírok az aszfalton maradni 180 fölött.. :|
  • SötétBarom
    Korrekt optimalizálásnak számít, ha a videokártyák durván felén szar? :DDD
  • USAMEN POWER
    Tuningba ott a Tipp is, azt érdemes még használni. :) Amúgy amit beállitasz az mindig az épp használatos verdára érvényes. kb. minden autót külön kell beállítani.
  • Black Ghost
    Na bazz.... utána néztem annak amit mondtál és tényleg úgy van.

De kérdezem melyik idiótának jutott eszébe a kormányérzékenység opciót, a TUNING menübe tenni ráadásul egy almenübe, hát fasz a fülükbe.

Ha nem mondod hogy ott van sose találom meg.

Na szóval gamepadosok! vezérlés beállításoknál minden nullán, majd:

Tuning-gyorstuning-kormányzásiszög: az értéket vigyétek le 20-30 közé,

...és úgy fogjátok venni a kanyarokat mind ha dróton húznának. :DDD
  • Maxtreme
    beza. Az meg hogy ATi fronton gáz van, nos ez van xD
    Teljesen korrektül van ez optimizálva. :)

1-2 kép tőlem is. (bár nem nagyon szoktam 2 helyre rakosgatni, de most megteszem mivel eredetileg ide akartam xD)

• CamelX
    Brühühü, gondolom ATI-s vagy :D ez hogy optimalizálatlan játék lenne amikor mindenkinek megy simán... szerintem simán be lett tartva a beígért gépigény :) szerintem menj vissza Gridezni, nyomasd a le mans audit 410-el, ha neked az kell, meg legyél a drift császára ó jee :/

ON: haladok, bár 3. szinten már inkább levettem normal-ra, de sikerült megcsinálni az európai ligát, amiben 3 driftversenyből mindbe első lettem :D kis tanács drift tuninghoz: gecikemény hátsó gumi, de az első se legyen puha, diff-et pedig gyorsulás irányába, felfüggesztés keményre, és legyen jól megültetve a kocsi.
  • V43 1105

• Hogthar
    Nem tudja valaki hogy támogatja e a Track IRt?