11230
-
USAMEN POWER #5618 Waz kiütöttél !!! -
#5616 :DD_A:SD?DDD_SF?_:DF?
Úgyis mindig az első lököst meg a kerekeket látom :DDDDDDDDDD Tényleg, ez maga a ruleság. -
#5615 az olvasással is gondod van:
Tilos a warez az egész fórumban, így ebben a topikban is... -
Pengn #5614 Sziasztok. Van egy Saitek Rumble márkájú gamepadom de a Shift nem akarja felismerni. Csak a Logitech gamepadokat ismeri fel? -
Blum #5607 After-TÉK! :DD -
#5606 de, wii-re és ds-re. többire nem -
fazer400 #5605 Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, mert állandóan lefagy a játék. A jelenség a következő:Elindul a játék, betölt, és utánna sötét marad a képernyő, és elkezdi zabálni a memóriát. De volt már rá példa hogy elindult a játék, és 1 verseny után elkezd tölteni és ugyan úgy lefagy.
Na ilyenkor mi a tehendő????
Segítségeteket előre is köszönöm. -
High end PC #5604 A textúraszűrést feltoltam 16-szoros anizotrópra, a textúraminőséget meg magasra, teljesen más így mint a konzolos verziónál, jobban kirajzolódnak a részletek az első lökösön meg a felniken, meg a szélvédő matricán stb :)
A szokásos nagyobb felbontást és több AA-t már le se írom :D
Tudtam én, hogy számítógép rulz van :D -
Maffia91 #5603 Már új gépem van azóta. szal nemhiszem h az a gond -
USAMEN POWER #5602 Háth ahogy az aláírásában látom, előfordulhat... -
#5601 vagy épp kevés az fps :) -
USAMEN POWER #5600 Fogy az elem. :) Nekem is volt ilyen, mikor még vezetéknélküli billem volt, de rájttem hogy nem pontos, így autós gameknél nem ajánlatos a használata... -
Maffia91 #5599 Sziasztok.
Abban tudtok segíteni, hogy mért van az, hogy a Shift közben nekem késik a billentyűzet. Vezeték nélkülim van, de iet még sehol se csinált!
Kösz -
bgabor #5598 Bakker, a vessző elhelyezkedése a mondatban megváltoztatja annak értelmét. Ha meg egyáltalán nem írod bele akkor értelmetlen lesz, mint most is. -
USAMEN POWER #5597 Lehet hogy igazad van, de van már jópár gameplay a Youtubeon.
Másrészt aki az EA -t szidja. Lehet hogy köztudott információ, de azért beszúrnám:
"Need for Speed: Shift. Realizmus, realizmus és realizmus. Így jellemezhetjük a Slightly Mad Studios (nekik köszönhető a GT Legends és a GTR 2) berkeiben készülő gyermeket." -
#5596 Megy, csak 1-2 kanyar után exe hibával leáll :S -
High end PC #5595 NFS Nitro az majd Novemberben jön nem??? -
Szabi1991 #5594 "menne nem dual core-os procival is nem" ez az érthetetlen.. :DD
ja, ez is menne, csak nagyon akadna.. -.-' -
Blum #5593 Akkor mondjuk a vessző helyére teszel egy kérdőjelet és máris érthetőbb. Amúgy valamilyen szinten biztos menne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tipp: Mielőtt rányomsz a "MEHET" gombra,előtte olvasd végig a HSZ-t és értelmezd magadban...."vajon a többi idióta,analfabéta fórumozó érti majd amit akarok??" ;) -
#5592 bakker,mit nem lehet érteni egy primitív kérdésen?Nekem nincs dual core-om.......menne rajta?GTA IV is ment,csak nagyon akadozott....akkor ez is menne,nem? -
Szabi1991 #5591 :DD -
Blum #5590 Ezt most csak Én nem értem? -
#5589 menne nem dual core-os procival is nem,csak élvezhetetlen lenne a játék :) -
#5588 lol :D
ne nézd vissza. -
JD6820 #5587 Kössz szépen. -
Leslie878 #5586 megkérdezhetném hogy neked akinek kormánya van, replay alatt nem rángatja ide-oda a kormányt? Mert nekek DFP-m van és a verseny végén nem veszti el a force hatásokat, hanem ahogy megy a visszajátszás rázókőre éréskor ugyanúgy maradnak a hatások mintha vezetnél. Nem tudom miért van ez, Hátha ki lehet kapcsolni vagy valami megoldás van e rá? -
#5585 XP-m van -
USAMEN POWER #5584 :DDD -
USAMEN POWER #5583 Már kijött. Wii -re, meg aszem 1-2 konzolra még. -
#5582 A Tuning-nál a drift előtt vedd feljebb a kormányzási szöget a maximumra. :)
Vmit nagyon benéztem az előző HSZ-embe :D -
#5581 amikor megnyomod a gombot -
#5580 Próbáld a Toyota Corollával semmi tuning nélkül, és ha megy vele akkor próbálkozz nagyobb/jobb kocsival.
Ha van kormányod akor azzal könnyebb mint joystickal vagy bill-el.
A Tuning-nál nem a drift előtt felvenni a kormányzási szöget a maximumra. Nekem ez bejött a kormánynál. -
#5579 hiba :D
tessék szerezni egy hmmm gyengus p4-et, winme-t vagy 98-at, meg a pósés nfs-t :D vagy vedd rá valahogy a vistát win7-et hogy indiccsa el :D -
#5578 mikor jön a Nitro?
-
#5577 Nah azzal ém még nem játszottam az a rész kimaradt az életemböl underground 2 volt nállam az első nfs -
#5576 #5546 -
#5575 ahogy érzed. nálam az uccsó értelmes nfs az a Porsche Unleashed... -
#5574 Hol drága?:D -
#5573 Szerintem underground2 otta ez a legjobb nfs -
#5572 egszerűbb lenne átírni a totyig nevét "fikázzuk az nfs shiftet"-re :D