Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
0%
0%
0%
0%
80%
50%
50%
50%
50%
10(FF😎
100%
szóval én még mindig javallom azt az arzént lefekvéshez. csak hogy jól aludj.
u dont have to listen anybody else but me
Persze megoldhatnam, de akkor az EA-nal kellene dolgoznom ezen a projekten.
szerintem
szégyen amit az nvidia csinált
az én konfigommal 20fps fullgrafon
amúgy nagyon jóü játék,csak ez a szarszemét nvidia elrontja az egészet,bannolni kéne az összeset
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
csak csöppet gyanúra adott okot hogy ugyan úgy basztad el ahogy a crack-et is elbaszták.
ugyan az a hiba mint a törtnél (IGEN, MIN NÁLAM IS 😊
de hát ha te mondod én elhiszem.
amúgy meg boxra vetted meg, akkor miért akarsz pc-n játszani? 😄
vetted volna meg pc-re.
nem értem én a mai embereket.
ha meg megy boxon akkor minek pc-n?
ha nem jó boxon minek vetted meg oda?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ez NFS? 😄 Ez valami hihetetlen jó lett!!
kb 1 órám rá is ment míg beállítottam normálisan a G25-re, alakul! 😄 Még lehet finomítani.
(G25 H-Shift 720°, játékban persze az összes segítséget ki kell kapcsolni😄)
http://f1game.hu
http://f1game.hu
szerintem
a simbin-es srácok tudnak ez tény. a gtr sorozat ezt tökéletesen bizonyítja.
az hogy az ea itt mit engedett és mit nem. mire mondott igent és mire nem. az nem az õ hibájuk.
fél liter arzén elalvás elõtt...
tudod pirossal oda van irva valami fölém, az nem a télapó üzenete.
hanem tiltás a warezra!
azt azért felhoznám ellenérvnek hogy a gridbe, openwheeltõl kezdve túraautókon át a lömanig sportkocsik és kisautók roncsderbis és amerikai állítok és mindez sok sok pályán.
szóóóval. azért ez eléggé egy olyan érv. ami kb. behozhatatlan 😄
hacsak nem egy tökéletes körpályás versenyzõs játékkal van dolgunk.
de ugye senki nem hiszi hogy azzal van :]
rendszer:amd phenom9950be,ati 4850,4giga ram,win 7 64bit.
ha vki tudja a megoldast,az ossza meg velem plz...thx elore is😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ha másolt/tört akkor meg azt kell hogy mondjam. igen erre vártál 😄
Hogy lehet youtubra HD minõségben feltölteni?:S
Csak a hihetetlen turelmem mentette meg, hogy nem toroljem le az elso 2 percben a jatekot... igy meg egy-ket perce van hatra 😊
De pistikevel ellentetben meg is indoklom. Jatek elindit kormany beallit, carrier elindul, unalmas video vegignez, elnyomni nem lehet. Bedob a lecsoba egy bmw-el, hogy megnezze, hogy is vezetek. Verseny elindul kormany nem mukodik rendesen, menube kimegyek oh jaj jatek kozben nincs am options, koszonjuk EA. Quit keresem nem talal ! Nem lehet kilepni a programbol nem hiszem el ! ALT+tab majd close program visszavalt a jatekba. WTF ! task manager, jatek kilo.
program ujbol elindit, kormany ismet beallit, forcefeedback allitas nem talal. carrier elindit, unalmas video vegignez. elmyomni nem lehet, kormany elteker, auto megy egyenesen tovabb. Kormany teljesen kiteker jatek eszreveszi megmozdul recseg ropog. WTF. option nincs, kilepni nem lehet close program nem mukodik, taskmanager help me. Trackir elindit hatha, jatek elindit, optionben jobban turkalva deadzone megtalalva 0-ra allitom. Verseny elindit, unalmas video vegignez. kormany megint nem mozdul, ahhh par szal haj kitep igy vegigtolva a tesztkort, lehetoseget ad minden segitseg kikapcsolasara. Kovetkezo verseny remenykedve a sok assistance miatt volt ilyen, nagy csalodas megsem.
Verseny befejezve az 5 helyen, vegre ment a jatek, ki is lehet lepni.
autot megvesz, majd teszt verseny elindit. options mar van iranyitast el lehet allitani, de az assistanc nem jon be, anyazik, fomenube ismet ki, assistance itt mar elojon. minden erzekenyseg 100 %-ra vege, a deadzone ugye mar 0 volt. Teszt verseny elindit, auto megint nem reagal, csak mint egy meseauto nem hiszem el mi mivan veled EA !!!
Valaki nyugtasson meg, hogy csak trefal a gepem, es senkinem nem tuntek ezek eddig fel !
Mert ez igy jatszatatlan, magatol iranyitja az autot pro fokozaton is. ILletve minden kormanymozdulatomra, marmint amit eszrevesz es nem tul picire sikerult fel masodperccel kesobb reagal. Ez valami hihetetlen szar, a prostreetbe nem volt ilyen. win7-en meg nem jatszottam autos jatekkal, lfs gyorsan elindit, minden toketelesen mukodik, es reagal.
Erre vartam ?
szerintem
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
www.gportal.hu/bioshock