11230
-
#5867 Lehet a gyűjtői változathoz meg adnak grrátisz 1 kanna benzint + 1 doboz gyufát -
Richardix #5866 sztem a hírlevél írója 1x ellátogatna ide, következő hírlevélben egyenként bocsánatot kérne az egész cég nevében mindenkitől.. na mind1 :) -
#5865 Hogy a rák a fejükbe.:( -
Richardix #5864 és hogyjön ide az h 130 milla gridbe a rekordod? Ne is gondolj olyasmira h itt máshogy van a pontszámítás... -.- -
CamelX #5863 "Need for Speed™ Shift
Már annyira közel van a Need for Speed™ Shift brutális realizmusa, hogy már majdnem érezheted a benzingõzt és az égett gumi illatát. Ez a legrészletesebb és valósághûbb autóverseny játék, a legjobb választás, ha egy kis adrenalinra vágysz!"
forrás: EA hírlevél -
Richardix #5862 Én gridben végig Corollával toltam a Drifteket, és itt is érdemes azzal menni, egész jól kezelhető. -
#5861 Driftnél az autóválasztás nagyon nem mind1. pl 350z-vel nekem sem ment, de az M3-as BMW-vel meg a Sehelby-vel többszörösen vertem a gépre :) -
#5860 Nem tudom de én a 3 fordulóból az alap Corollával a Ebisu Touge-on vagy min 1400-at összeszedtem. -
#5859 Le van szarva, de legalább nem kopik a gumi. -
#5858 Esetleg Nissan Silva :) -
CamelX #5857 Ha lehetne is, az az AI-ra nem vonatkozna. Ugyanaz, mint amit Grid-nél is említettek, amin meg is lepődtem. Egész jól felpofozta, de az AI matchboxok csak úgy körözgettek lefele :D -
barmi #5856 Elképzelhető -
barmi #5855 Bahhh...ezek az FPS számok kiborítanak ::() 114 LoooL ... Nálam meg 26 -
Coronita21 #5854 nahdemost komolyan, a gridben 130milla az online rekordom, ezzel lassan 2 és félórája szenvedek de a maximum pontszámom 970 pont volt.. most akkor én vagyok az alma -
#5853 nekem ilyen akkor van ha tálcára rakom a gamet, és visszalépek, akkor lesz iylen szép színes, de kb 5sec és vissza áll az eredeti színe :) -
#5852 Japán-ből Mazda RX-7, Toyota Corolla AE86.
Amerikaiból nem tudok. -
Amcsinak! :) -
Coronita21 #5850 -
#5849 Lehet, a drift versenyek kivételével mindenhol. :))) -
barmi #5848 Én csak a drifteket nyomom mert ott egyedül vagyok és nem 14 fps-ről indul a race.
Valaki tudna ajánlani jófajta drifter Japán és Amerikás autót? Az európai már meg van :) -
Coronita21 #5847 -
barmi #5846 Nem tudom mit tökölnek már... -
Coronita21 #5845 EBBE A KIBASZOTT KURVA JÁTÉKBA MIÉRT NEM LEHET DRIFTELNI ? -
#5844 Tuti, hogy ATI-hiba - remélhetőleg, megoldják nekünk az AMD-nél...
-
peti71 #5843 Szép színes. -
barmi #5842 Bahhh.. Ennek feketének kellene lenni :::
már másodszor jön elő ez a hiba ... -
peti71 #5841 Nekem is ez a gond,ha lassan megyek akkor is csúszik,meg keresztbe kilincsel előre kanyarodok.. -
SzocsA #5840 de a beállítások letesztelése is sok időt vesz igénybe mert nincs próbakör menet közben nem lehet állítani rajta! -
#5839 Próbáltam él(cc)el fogalmazni - én is utálom (első perctől kezdve!) ezt a játékban!
-
Richardix #5838 hát nem... nem kell szeretni. Miért kéne szeretni azt h míg mi driftelve veszünk be minden kanyart (ezzel is nagyobb célpont vagyunk a lökdösődő AI-nak) addig azok akár rajtunk keresztül, akár nem, de csak lazán bekanyarodnak... Egyetlen dolgot nem értek... a játék fejlesztői szimulátorokat készítettek ezelőtt! h tudták így elqrni a fizikát mégis? -
#5837 Sajnos, ezen sem lehet változtatni - ez is a csomag része, ezt kell szeretni (?).
-
#5836 A GRID-et a Codemasters készítette - egészen más világ!
-
SzocsA #5835 minden kanyart driftelve lehet bevenni még akkor is ha lassabban megyek
de a gép drift nélkül veszi be a kanyarokat! és gyorsabban mint én akármit állítok a felfüggesztésen nem jó!
-
#5834 :( oké
grid-be is volt egy megoldás annó, szóval csak ezért gondoltam ! -
#5833 Semmi ilyesmit nem lehet kikapcsolni - alap összetevő, ezzel adták el a játékot. Ezt kell szeretni.
Személy szerint én is rühellem. [100 felett már homályos.]
-
#5832 sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy valami úton módon ki lehet kapcsolni azt, hogy ha gyorsan megyek el kezd homályosodni a műszerfal ( belső nézetben játszok) nekem ez baromi zavaró ( lehet csak nekem ) ! -
#5831 -
KillTheKonzol #5830 Vki légyszi adja oda a savegameját ha már messzire kivitte, szeretnék offlineban a legjobb verdákkal kocsikázni, de kijátszani nincs időm, alig vagyok otthon
PLEASE HELP -
#5829 Hi all!
Olvasgattam itt a fórumot és látom sokaknak van problémája az ATI kártyájukkal. Nekem is elég gyatrán megy a játék, kikapcsoltam már a Catalyst-ban az A.I.-t de semmi változás. Esetleg van még valami amit lehet tenni, hogy gyorsabb legyen ? Valószínű, hogy az nVidia PhysX-es hülyesége miatt megy ilyen lassan. A versenyek elején olyan 10-15 FPS van összesen és emiatt nem tudok sokat megcsinálni, úgy szaggat, hogy nem látom hova megyek. Szerintem mást most nem lehet mit tenni várunk, az ATI-ra vagy az EA-re. -
#5828 Kb. 1000000:1-hez tehát van esély :D