11230
  • Maxtreme
    Lehet a gyűjtői változathoz meg adnak grrátisz 1 kanna benzint + 1 doboz gyufát
  • Richardix
    sztem a hírlevél írója 1x ellátogatna ide, következő hírlevélben egyenként bocsánatot kérne az egész cég nevében mindenkitől.. na mind1 :)
  • Black Ghost
    Hogy a rák a fejükbe.:(
  • Richardix
    és hogyjön ide az h 130 milla gridbe a rekordod? Ne is gondolj olyasmira h itt máshogy van a pontszámítás... -.-
  • CamelX
    "Need for Speed™ Shift

Már annyira közel van a Need for Speed™ Shift brutális realizmusa, hogy már majdnem érezheted a benzingõzt és az égett gumi illatát. Ez a legrészletesebb és valósághûbb autóverseny játék, a legjobb választás, ha egy kis adrenalinra vágysz!"

forrás: EA hírlevél
  • Richardix
    Én gridben végig Corollával toltam a Drifteket, és itt is érdemes azzal menni, egész jól kezelhető.
  • Maxtreme
    Driftnél az autóválasztás nagyon nem mind1. pl 350z-vel nekem sem ment, de az M3-as BMW-vel meg a Sehelby-vel többszörösen vertem a gépre :)
  • Norbi1990
    Nem tudom de én a 3 fordulóból az alap Corollával a Ebisu Touge-on vagy min 1400-at összeszedtem.
  • Black Ghost
    Le van szarva, de legalább nem kopik a gumi.
  • Maxtreme
    Esetleg Nissan Silva :)
  • CamelX
    Ha lehetne is, az az AI-ra nem vonatkozna. Ugyanaz, mint amit Grid-nél is említettek, amin meg is lepődtem. Egész jól felpofozta, de az AI matchboxok csak úgy körözgettek lefele :D
  • barmi
    Elképzelhető
  • barmi
    Bahhh...ezek az FPS számok kiborítanak ::() 114 LoooL ... Nálam meg 26
  • Coronita21
    nahdemost komolyan, a gridben 130milla az online rekordom, ezzel lassan 2 és félórája szenvedek de a maximum pontszámom 970 pont volt.. most akkor én vagyok az alma
  • ToCsEk
    nekem ilyen akkor van ha tálcára rakom a gamet, és visszalépek, akkor lesz iylen szép színes, de kb 5sec és vissza áll az eredeti színe :)
  • Norbi1990
    Japán-ből Mazda RX-7, Toyota Corolla AE86.
    Amerikaiból nem tudok.
  • Maxtreme

Amcsinak! :)
  • Coronita21
  • Black Ghost
    Lehet, a drift versenyek kivételével mindenhol. :)))
  • barmi
    Én csak a drifteket nyomom mert ott egyedül vagyok és nem 14 fps-ről indul a race.

Valaki tudna ajánlani jófajta drifter Japán és Amerikás autót? Az európai már meg van :)
  • Coronita21
  • barmi
    Nem tudom mit tökölnek már...
  • Coronita21
    EBBE A KIBASZOTT KURVA JÁTÉKBA MIÉRT NEM LEHET DRIFTELNI ?
  • IMYke2.0.0.0
    Tuti, hogy ATI-hiba - remélhetőleg, megoldják nekünk az AMD-nél...
  • peti71
    Szép színes.
  • barmi
    Bahhh.. Ennek feketének kellene lenni :::

már másodszor jön elő ez a hiba ...
  • peti71
    Nekem is ez a gond,ha lassan megyek akkor is csúszik,meg keresztbe kilincsel előre kanyarodok..
  • SzocsA
    de a beállítások letesztelése is sok időt vesz igénybe mert nincs próbakör menet közben nem lehet állítani rajta!
  • IMYke2.0.0.0
    Próbáltam él(cc)el fogalmazni - én is utálom (első perctől kezdve!) ezt a játékban!
  • Richardix
    hát nem... nem kell szeretni. Miért kéne szeretni azt h míg mi driftelve veszünk be minden kanyart (ezzel is nagyobb célpont vagyunk a lökdösődő AI-nak) addig azok akár rajtunk keresztül, akár nem, de csak lazán bekanyarodnak... Egyetlen dolgot nem értek... a játék fejlesztői szimulátorokat készítettek ezelőtt! h tudták így elqrni a fizikát mégis?
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, ezen sem lehet változtatni - ez is a csomag része, ezt kell szeretni (?).
  • IMYke2.0.0.0
    A GRID-et a Codemasters készítette - egészen más világ!
  • SzocsA
    minden kanyart driftelve lehet bevenni még akkor is ha lassabban megyek

de a gép drift nélkül veszi be a kanyarokat! és gyorsabban mint én akármit állítok a felfüggesztésen nem jó!
  • eZo
    :( oké
    grid-be is volt egy megoldás annó, szóval csak ezért gondoltam !
  • IMYke2.0.0.0
    Semmi ilyesmit nem lehet kikapcsolni - alap összetevő, ezzel adták el a játékot. Ezt kell szeretni.
    Személy szerint én is rühellem. [100 felett már homályos.]

• eZo
    sziasztok!

egy olyan kérdésem lenne, hogy valami úton módon ki lehet kapcsolni azt, hogy ha gyorsan megyek el kezd homályosodni a műszerfal ( belső nézetben játszok) nekem ez baromi zavaró ( lehet csak nekem ) !
  • MerlinW
  • KillTheKonzol
    Vki légyszi adja oda a savegameját ha már messzire kivitte, szeretnék offlineban a legjobb verdákkal kocsikázni, de kijátszani nincs időm, alig vagyok otthon
    PLEASE HELP
  • SD456
    Hi all!

Olvasgattam itt a fórumot és látom sokaknak van problémája az ATI kártyájukkal. Nekem is elég gyatrán megy a játék, kikapcsoltam már a Catalyst-ban az A.I.-t de semmi változás. Esetleg van még valami amit lehet tenni, hogy gyorsabb legyen ? Valószínű, hogy az nVidia PhysX-es hülyesége miatt megy ilyen lassan. A versenyek elején olyan 10-15 FPS van összesen és emiatt nem tudok sokat megcsinálni, úgy szaggat, hogy nem látom hova megyek. Szerintem mást most nem lehet mit tenni várunk, az ATI-ra vagy az EA-re.
  • Black Ghost
    Kb. 1000000:1-hez tehát van esély :D