11230
-
Maffia91 #6030 TEgnap írtam ide az egyik problémám, még pedig azt, h nekem késik az irányítás. Nem sokat, de mégis zavaró. Vezeték nélküli bellintyűzeten.
Egyik srác ajánlotta, h próbáljam ki vezetékessel. Nah most a probléma ugyanúgy fennál.
Tudnátok vmit segíteni? -
#6029 tényleg szaggat nekem.vajon az undercover futna a gépemen anélkül hogy nem szaggatna?? -
royaltom #6028 ssziasztok!
állandóan mikor versenyt akarok indítani kidob a játék az asztalra.
Van valami ötletetek? -
USAMEN POWER #6027 Nekem van egy fullos Shelbym, meg egy Ford GT-m, és eszméletlen milyen jól lehet irányítani. :) -
EK1TEP #6026 Meg milyen már az hogy Evo X 2es tuning azt megyek és otthagy mindenki a szarba, irányítani nem lehet az autót mer semmi tapadás úgy csúszkál hogy az hihetetlen!Néztem 1-2 autós műsort a TV-ben és ott mindig olyan szépen bemennek a kanyarba jól betapad az autó itt meg csúszkálsz mint a krvaisten!Olyan idegesítő kom mindig kilépek belőle a gecibe mert felbassza az agyam! -
USAMEN POWER #6025 Érdekes hogy minden második ember hozzászólásában, aki fikázni jön ide, benne van hogy Grid.
Grid topikban valami összeesküvés folyik ?
-
#6024 De mégse egy kormány :) -
EK1TEP #6023 Hát de én lesz*rom az ilyet hogy valóság meg mittom!Ez játék és élvezni szeretném nem érdekel hogy valósan megy e a kocsi vagy nem istenem! -
#6022 Uhh én is alkottam ilyet, de ennél még rövidebb idő alatt vége lett a futamnak.. elindultunk, kilöktem, ( 5 sev letellett) és ennyi xD -
#6021 X joy nagyon precíz cucc, analóg karral nagyon finoman lehet adagolni a gázt, tökéletes ilyen játékokhoz. GRIDet is ezzel nyomtam all assists off jelleggel. -
Richardix #6020 najó lehet h msot egy oltári nagy abromságot mondtam... -
#6019 Szerinted a valóságba joystickal driftelnek??
Hidd el kormánnyal nem lenne irányíthatatlan :) -
#6018 Én is azzal nyomom. A taknyos hasonlat pedig inkább a Gridre igaz. Könyörgöm, ott van olyan pálya, ahol megyek 10 kört úgy, hogy nem hagyom abba a driftelést. :DDD Az jó? 0 kihívás az jó? Nem értem miért kell ennyit fikázódni, tényleg nem ÜBER a játék, de koránt sem szar, mégis olyan kommentek jönnek, mint az UC-nél..
Amúgy meg a pro streetben nem basztak el nagyon semmit, kedvencem :] -
Richardix #6017 ugyan egyetértek veled de azért tájékozófdhatnál mielött pixelre veted gondolataidat... ugyanis az EA csak KIADTA a játékot az SMS (slightly mad studios) készítette, akik pl a GTR 2-t is csinálták... -
#6016 Az előbb még "nem rossz" volt.. :D -
EK1TEP #6015 Sokkal jobb sima verseny közben kézivel csúsztatni a kocsit! -
#6014 be vagyok pöccenve mert egy xbox360-as kar-al játszom és irányíthatalan az egész! Élethű? húúú de messze van az élethűségtől! Ne értsd félre nem veled kakaskodom, csak marhára nem értek egyet ezzel és azt sem értem hogy miért kell elbas...ni mindig valami fontos dolgot minden egyes NFS-ben??? -
EK1TEP #6013 De én azt nem értem a driftben hogy miért viselkedik úgy a kocsi mintha taknyon csúszna?A valós életben tudtommal nem kenik be az aszfaltot takonnyal! -
#6012 Ja :D:D
Lehet normálisan driftelni, csak gyakorolni kell, mint a való életben vagy akárhol. Semmi se megy jól az első próbálkozásra(legalábbis nekem nem). -
#6011 Mit magyarázkodsz???...ez egy szar! A fanatikusoknak hiába próbálsz érvelni! Megyek is innen Grid-ezni, nem pazarlom az időmet egy ilyen....ilyen...izére! -
#6010 A drift a legélethűbb az egészben, és milyen mókás, hogy be van pöccenve mindenki, hogy nem lehet normálisan. :DDDD_A:SD?_SDA:? -
#6009 Nem rossz játék a shift...de a driftelés botrányosan szar lett!!! Egyszerűen gagyi irányíthatatlanul megy össze-vissza a verda, és bugyután viselkedik a kézifék-gázfröccs kombóra! A nyolcszázadik níídforszpíd után megtanulhattak volna már lemodellezni egy driftezést az EA-nál nem? Ha meg nem megy akkor ne erőltessék, vagy ugorjanak el Codemasters-ékhoz egy kicsit tanulni Ez az új rész is csak egy sablonos rókabőr feltupírozva ugyonazzal a szar irányítással! ...még jó hogy nem adok pénzt az ilyenekre mert megint bánhatnám! -
#6008 A marketinghez nem értenek, hanem fordítanak rá (nem keveset, mert van miből). De én tudnám, hogyan gerjesszem a hájpot internetszerte. :) -
#6007 El'tom képzelni, h nyitonapon venném meg azt a játékot és imádnám! Viszont azt is el'tom képzelni, h anyagilag bukta lenne, mert a marketinghez viszont a mostani "fejes" (az EA) ért jobban :) -
EK1TEP #6006 Na ez a videó jellemzi a játékot!
Kocsit úton tartani nem lehet, az AI ellenfél vérprofi mindig, úgy repül el az autó mintha papírdoboz lenne... -
#6005 epic ték. -.- -
EK1TEP #6004 Egyet értek a véleményeddel! -
USAMEN POWER #6003 "Nehogymár azt mond, hogy a shift egy kicsit is hasonlít a GTR szériához."
Még csak utalást se írtam ilyenre...
Szerintem szórakoztató, de várjuk már meg a World Onlinet.
Na arra nagyon kíváncsi vagyok... -
#6002 Én egy igénytelen állat vagyok, nekem minden tetszik amivel el tudok szórakozni. :D Szerencsére azonban látom mindnek a hibáit. Egyszer adnának a kezem alá egy profi fejlesztőgárdát, agyonbasznék a piacon mindenkit pillanatok alatt. :D -
#6001 Mon amie! Megelőztél :D -
#6000 Mindegyiken van egy csíter geci :D
A kedvencem, amikor második vagyok, a pályán 10en megyünk ilyen 1:02, 1:03, 1:01 körüli köröket, az első AI meg fut egy 0:56-ot. :|
Aztán amikor jön a rival challange, ott meg ultra pofátlan. Azok veszettül irritálnak, kizárólag desctruction derby szerűen van esélyem. Akkor elverem, ha előtt vagyok, de csak azért, mert tudom blokkolni végig. (mondjuk úgy is kell vagy 10 restart mire összejön..) -
#5999 Nehogymár azt mond, hogy a shift egy kicsit is hasonlít a GTR szériához.
Tökmindegy kik programozták, ez egy totál más játék.
Egyébként minden rossz szándékot mellőzve, mondjátok már el mit lehet élvezni egy teljesen irreálisan működő kötött pályás autós játékon? Én komolyan elszórakoztam az előző NFS-ekkel (Carbon azért megfeküdte a gyomrom) mert azokban volt valami plusz az autózáson kívül. De egy ilyen játékban pont az lenne a lényeg, hogy autót vezetsz, nem egy autónak kinéző dobozt valami izén ami aszfaltnak tűnik. Hmmm? -
#5998 Sokmindent kritizálok, de az túlzás, hogy nekem semmi se tetszene! Gridet szeretem, dirtel is elvoltam, dirt2 is jó lesz, flatoutokat imádom - autós témában. Régen az NFS is tetszett (első, 3-4-5. rész és a most wanted is). Ez valahogy nem oké, árkád játék ne versenypályán játszódjon, egy szim meg ne legyen tele a shiftes furcsaságokkal.
Ettől még neked tetszhet ;)
-
USAMEN POWER #5997 Ott a TIPP is, én azzal olyan faszán beállítottam egy 350z -t, hogy az összes elvesztett időfutamot megnyertem... -
#5996 Egyszerű. Kerékdőlést kell adni neki egy kicsit befelé, az elsőknek némi összetartást, meg gondolatnyi castert. Ezek után egy lehelletnyit puhább rugókra és laposabb kerekekre lesz szükséged. Arra viszont fel kell készülnöd, hogy a meredek, cikk-cakkos pályarészeken és az éles kanyarokban észnél kell lenni.
Azt nem tudom ezek mennyire hatékony lépések egy RWD autó esetében, mivel én csak AWD-kel megyek (S4, STI) és csak driftre használom a hátsós gépeket. -
USAMEN POWER #5995 Elvállalnám, de elég nekem a TDU topik, és nincs is lelki erőm óránkénti 100 hszt ellenőrizni. A TDU topik elég sűrün forgalmas hely, de kb. ismerjük egymást egy ideje és kezelhető topik. Nem is akarom elvenni Szabitól a HG jogot, végülis ahogy láttam az NFS topikok nagy része az övé. -
The Best #5994 Hali segitenétek mert egyszerüen nem tudok játszani megfagy már a belépésnél ez mitöl lehet? segitség. -
#5993 De itt nincs házigizda? Kéne valami Shift kedvelő arc és arasson csak ezerrel. -
USAMEN POWER #5992 Ide az kéne mikor HG lettem a TDU topikban. Minden második hszt töröltem a faszba, mert az idiótizmus és a viták nem kellenek... -
#5991 Karrierre gondoltam.