11230
  • kill3r21
    valaki segitene nekem a kormány beállitásában?
  • paci600
    Nekem sajnos nem működik a játék mert amint el akarom indítani rögtön ki ír egy hibajelentést.Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném.
  • Norbi1990
    Nincs más dolguk, mint írogatni ezeket, hogy ilyen szar meg olyan szar, meg hogy a grid sokkal jobb, de nem tudják felfogni, hogy attól még, hogy fikázzák más embereknek még tecchet.
  • Szabi1991
  • pajti
  • Richardix
    rávilágítottál a léynegre... aki emgveszi az nem szarozza le, mert hát mégiscsak fizetett érte, akkor már nem szarozza le... aki letölti azt nem hátráltatja ilyesmi, objektív tud maradni (már aki)
  • Brundle1
    Asszem ennek a topiknak lassan annyi,itt sok embernek mintha fájna hogy vkinek tetszik egy játék,ami az illetőnek nem.
    Nekem meg a Grid nem tetszik,de attól nem megyek be a Grid topikba és írom le 10 szer,nem is érdekel az a játék,annyira sem hogy benézzek a topikjába :) (nem mondom hogy rossz vagy jó,csak engem nem érdekel,ennyi)
    Most akkor akinek nem tetszik a shift,azt mért jön ebbe a topikba?Talán mégis érdekli a játék?Mert annak mi értelme hogy 100 szor leírod hogy milyen szar,közben meg nem is érdekel?Érted, én sem megyek lego racers topikba,mert kurvára hidegen hagy :P
  • SzocsA
    persze?
  • samsung123
    tudjátok mit nem értek..mi furcsa nekem...mikor kijött a grid a 80% hszekenk az volt hú de gagyi..szar(pont mint most a shiftnél) és most hogy kijött a shift mindenki azt irja hogy az a grid az etalon meg hogy mennyire jó játék....ha kijön mondjuk egy grid2 pl..akkor a Shift újból sztar lesz?
  • [HUN]FaTaL
    Rakd fel a physixet mégegyszer mert az installer gyökér. :D
  • EK1TEP
    Hogy lehet az hogy havernak megy physix nélkül nálam meg hiányolja a fájlokat?ATi kártyánk van mindkettőnknek!
  • SötétBarom
    DE. Aki mást mond, az hazudik. Én is sokkal könnyeben szarozok le valamit, ami nekem nem került pénzembe. Legjobb példa erre egy autó. A sajátját általában mindenki felülértékeli, míg egy olyat amibe csak behuppan az ember egy tesztkörre, könnyen titulálja szarnak. Amit megvesz, arra mondja, "hogy egész jó. Ja persze néha meghal, meg kényelmetlen, de érted, ennyiért bőőőőven jó. "
  • VénJoe
    Sziasztok!

Sokkal szebb és jobb mint a ProStreet volt. A Grid-nél is látványosabb. Az irányítás első nekifutásra nehézkes volt, de meg lehet szokni. Az eredmény így 1:1
  • EK1TEP
    Nem fog majd bekapcsolni a gép!
  • SzocsA
    kell neki az SP 3 ??? vagy nem mi lesz akkor ha letörlőm?
  • Richardix
    az hogy valaki letölti vagy sem nem változtat azon h egy játék milyen...
  • padavanHUN
    "A fikázás meg azért, mert a Grid vs. Shift meccs jelenleg 1:0"

És ezt te így el is döntötted. Szeretnék gratulálni a fogyatékosságodhoz, igazán egyedülálló és utánozhatatlan.
  • EK1TEP
    Azt már végigvittem!
  • Gyuszopapa
    Különben is ahelyett hogy mindenki szidja ezt a játékot örülhetnétek hogy eggyátalán adnak ki pc-re játékot hiszen szinte mindenki lewarezolja a pc-s játékokat.Aki meg letöltötte fogja be a szájját.Ha nem fizet érte nincs reklamációnak helye.
  • direwolf
    Hja, és akinek nem kell a realitás, azok miért nem játszanak LEGO Racers-el. Baromi szórakoztató az is.
  • direwolf
    Dehogy összeesküvés, csak a Grid az egyetlen értelmes alternatívája ennek a játéknak. Mégse hasonlítható egy rFactorhoz, vagy egy GTR2-höz (mégha ugyan azok a programozók is)
    A fikázás meg azért, mert a Grid vs. Shift meccs jelenleg 1:0
    Frodított helyzetben a Grid topicban menne ugyanez.
  • Gyuszopapa
    Hülyeség hogy csak kormánnyal lehet jól játszani vele,joypaddal is jól tudtam játszani.
  • Gyuszopapa
    Igaz hogy még egyik NFS-el se játszottam sokat de ez nem lett rossz.Simán megy full graffon 1280x1024-be pedig nem valami csúcsgépem van.Az irányítás késleltetése engem is zavart de rájöttem hogy ha a joy analog karja helyett a négyirányú gombot használom kormányzásra akkor csak hard fokozatban jelent valami nehézséget az ai ellen játszani,sőt magszünt a kormány késlekedése.Mellesleg sokat játszottam a Grid-del is,hasonlít rá valamelyest de lényegében ez egy teljesen más játék.Buggot nem észleltem benne(még).Szerintem az undercoverhez képest ez sokkal jobban néz ki,olyan Grid szintű a graf.
  • EK1TEP
    Hát nekem ez nagyon nem jön be!Egyszerűen olyan idegesítő!!!Most is kiléptem a picsába mert csak felidegesít!
  • Richardix
    2 perc alatt meg lehet szokni, am télleg jobb lenne ha azonnal reagálna de ezta kis eltérést most aztán végképp leszarni...
  • Maffia91
    hát akkor tuti één nálam van a gond, mert én azt szeretem, h ha elnyomom balra az irányt akkor nekem egyből forgassa a kormányt és ne később....
  • Richardix
    hh miért? így van programozva és kséz...
  • Taylor10
    jó kis game ez csak kár hogy szaggat nekem,most az undercoverel próbálkozok.
  • kabel15
    Hello!

Nem tudom tudtok e róla de ha most fizettek elő a GAMESTAR ra SHIFT et kaptok ajándékba :D Bővebben :)
  • Pretorian
    Hi. Azt hiszem, nekem ennyi volt az NFS: Shift. Feltettem a demót, ami csak másodszorra sikerült, mert a nyomorult installer nem volt képes magától telepiteni a PhysX-et (amire egyébként nem értem mi szükség van), ezt követően beállitottam a nekem tetsző felbontást/képfrissitést/részletességet, majd a játék kidobott az asztalra. Ezt még négyszer megcsinálta, úgyhogy nyomtam egy jó kövér uninstallt neki. A PhysX-et pedig természetesen eltávolitani is külön élmény volt a gépről. Semmilyen más játékkal nincsen problémám jelenleg. Ha most ez egy teljes verziós, bolti, dobozos játékkal történik meg, akkor már biztos, hogy darabokra törtem volna az egész gépet mérgemben, úgyhogy köszönöm szépen EA, nyaljátok meg a f*szomat!
  • [HUN]FaTaL
    Akik idejárnak fikázni és a GRIDet isteníteni miért nem húznak el a topicból és mennek a GRID topicba? Amióta megjelent a játék evvel van tele a topic, senki nem kiváncsi a fikázásokra. Főleg Blumnak szól...
  • Maffia91
    mért reagál később? :o
  • EK1TEP
    Akkor állítsd érzékenyebbre a kanyarodást esetleg!
  • Richardix
    azt kalkuláld be h alapból kicsit késöbb reagál a cuccos.
  • Brundle1
    Aki csak 5 percet adott a játéknak,lehet nem is próbálgatta ki ,hogy milyen jól be lehet lőni az irányítást,a segítségek ki,bekapcsolásával.Nekem a rutinos beállítás jön be legjobban,manuális váltással,így nagyon élvezetes.A profit is kipróbáltam,ott nagyon csúszkált a kocsi,lehet gyakorlással menne,de nem erőltetem.Itt sokan mondják hogy nem úgy viselkednek a kocsik mint a való életben,engem nem érdekel,csak az hogy legyen élvezetes,ez meg az.
    A drift része nem jön be,de nem is érdekelt,a verseny a lényeg számomra.
    Onlineról vkinek van vmi tapaszalata?
  • EK1TEP
    Hát de én nem akarok guruló papírdobozokat nézni magam előtt!

#6032 szerintem nálam is ez lesz a vége, annyi hogy javításig, hotfixig vagy valami normális törésig várok mert nekem akad össze vissza mivel ATi kártyám van (legalábbis azt írták hogy a miatt megy szarul) ha akkor sem lesz jobb akkok kuka! (kevés az FPS azt nemjó az irányítás)
  • Maffia91
    igen lejjebb vettem de még mindig ugyanaz a probléma!
  • bowari
    Szevesztok.
    Nemtom volt e már,aki atis és szaggat ha elötte vannak az autók,tegyétek az autó részletességet minimumra,más minden maradhat fullon,így nekemmegszűnt a szaggatás,induláskor is 40-50fps.Ati HD4850em van
  • Doc Hooliday
    ...így vagyok ezzel én is! Le is törlöm a rákba az egészet mert egy játéknak ki kéne kapcsolnia a játékost nem halálba szopatni! ...a véleményem továbbra is az hogy ez egy fos!!!
  • EK1TEP
    Esetleg ha lentebb vennéd a grafikát?
    Próbáltad már?