11230
  • obe
    srácok, olvastam valaki g25-el tolja, sajnos nem találom kinek a hozzászólása volt, én is azt használok...tőle szerettem volna megkérdezni milyen beállításokat használ, arra keresek megoldást hogy nagy sebességről fékezek kanyar előtt, és akár csak egyet visszaváltok kidobja a farát, mindez egy összkerekes nissan gtr 34...köszi

egyébként szerintem egész jól irányítható, nfs hez képest több mint jó, gtr 2, és richard burns rallyt -t játszva mondom ezt
  • arty
    :DDDDD

(ez azért sokat elmond a fizikáról)
  • atila4
    Kombatibilitásd állítsd win98-ra
  • repvez
    Valami okosság van arra, hogy 64bites WIN7 alatt miért csak a menü betöltésig jut a gép, de a menüt már nem tölti be. Alt-ctrl-del-re a folyamatkezelőben a "Nem válaszol" felirat jelenik meg... Legújabb 9,9-es ATI driver van fenn, frissített directx...
    Az első tesztkört tudtam kipróbálni, egyszer elindult, de azóta semmi...
  • Passy
    Hali!
    2 kérdésem van: a nyeremény autók (mustang, audi r8) hol a fenében vannak, másik a párbajon a viper, a corvette nem akar elindulni ez mitől van?

Köszi.
  • PrisonMan
    Hy ez miez? Elindítom a játékot, 1. tesztkör indulna el, de folyamatosan ezt a hibát dobja:
    NFS Shift: shift. exe - Alkalmazáshiba
    A "0x00832103" címen található utasítás a "0xfffffffffc" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: "read".

2 Gb ramom van. Akkor ezt mégis hogy?! Játék auto grafikai beállításait is visszavettem a legalapabbra (!), de még mindig ugyanez.
  • IMYke2.0.0.0
    Sárga béka...
  • atila4
    -.-
    Akkor innen
  • atila4
  • CamelX
    Corvette futamot próbálja ki valaki plz (asszem meghívásos + manufacturers). Külföldi fórumokon is írták, nálam se indul el egyszerűen az autó. Beteszem 1esbe, felpörög a motor, azt visszaesik. Nem vagyok nagy Corvette rajongó, de 1x meg kéne azért csinálni :)
  • SötétBarom
    Aha. Nem is az egyenesben lépnek meg, hanem az első kanyarban. Ezért kell még az egyenesben helyretenni őket. :D
  • SötétBarom
    Pontosan. Baj? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Miért? Mi a baj vele?
    Előbb volt XP és 4850, mint Windows 7.
  • pxxl
    4850 mellé xp?
  • frango
    A rajtot a megfelelő fordulatszámmal kell végrehajtani és akkor nem huznak el az elején...
  • SötétBarom
    Most nyomtam az első élvezetes rival challange-t. A tier2-es európai széria végén kellett egy tagot elverni a nordon. Ő pont úgy ment, ahogy várnám a többitől is. Szépen, íven, de ha kellett fékezett, és el tudtam menni mellette (nem úgy mint az eddigiek, akiket lehetőleg még a rajt után a célegyenesben bele kellett darálnom a falba, mert az első kanyar után volt 3 sec előnyük :DD). Igaz, hogy a pálya kb felétől én voltam hátul, de szerencsére a cél előtt volt egy 1 km-es egyenes, aztán ott szélárnyékból lenitróztam a csirkét :DDD
  • Dns5000
    Hmm nekem win7 64bit alatt sokkal gyorsabb a nfs shift, gondolom gyenge proci miatt x2 240.
    2800 on picit belassul XPn win7el szépen megy. 4850
  • Pares
    LOL, ezzel én is így voltam, mert mindent kikapcsoltam és PRO-ra tettem. De rájöttem, hogy úgy kurvára unreális, irányíthatatlan a kanyarokban a kocsi. Ezért a Anti-lock Brakes és Stability conrolt bekapcsoltam (ABS és ESC, mint a való életben...), a traction controlt viszont kikapcsoltam (mint a való életben, bár vannak, akik kikerülik a szabályokat, mert asszam ennek használata csalásnak számít...). Szóval így sokkal irányíthatóbb a kocsi.
  • IMYke2.0.0.0
    ipon.hu-ról:

"Na de vissza a vezetési élményre... Nehéz szavakba önteni a dolgot, mert az egész annyira hihetetlen, hogy még nekem, öreg rókának is elakadt a lélegzetem. A játék alapból műszerfalas nézetet használ, amit én egyszer sem (!) váltottam át, annyira opcionális. A tükrökből remekül belátni, mi történik a kocsink fara mögött, míg mi előre meredve elképesztően igényes látószögből vizslathatjuk a pályát. A sebességérzet nagyon jó, ahogy gyorsulunk, belelapulunk a kormányba és minden kicsit elmosódik, de nem olyan röhejesen, ahogy az NFS:U 1-2-ben láthattuk. A kocsik törnek mint a chips, noha ennek sok hatása nincs a játékmenetre (lezúzni nem lehet őket), az ellenfelek meg hol ide, hol oda röppennek egy-egy csúnyább baleset következtében. Az irányítás billentyűzetről nagyon jó, egyenesen tökéletes, és bár mással nem próbáltam, nem hiszem, hogy bármivel is rosszabb lehetne. Egy szó mint száz, a Shiftben vezetni "öhöm és bodottá". Egyedül a driftelés hatott bénának, ami furcsa, mert az előző részeknek egyedüli pozitívuma talán ez a mód volt, de minden nem lehet kiváló, ugyebár."

Kedves Cikkíró kolléga, biztos, hogy egy játékkal játszunk?
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és nem fejeztem be: a szimulátorok rajongók ezeket persze kikapcsolják.
    Én nem vagyok mazochista.
  • frango
    ÁÁÁÁ itt látom a sok képet meg élménybeszámolot és ugy tolnám már...Jöhetne már valami patch vagy jó crack vagy valami, hogy ne vágja haza a progijaimat:(
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és Magyarországon is gyártanak ilyet (az alapot)...
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, én is írtam sokkal korábban egy hasonlót: a valós életben is anyám-kínaj minden elektronikus kütyű van a gépben, hogy az úton maradjon az a 2-3-4-5-6-900 LE.
    ABS, ARS, stabilizátorok, menetközben állítható felfüggesztés (versenytől függően, a boxban stb.) és sok egyéb, amiről nem tudok...
  • Willi Betz
    Durva gép:)

• frango
    Ne érdekeljen az senkit. A lényeg, hogy élvezd a játékot és ha ahhoz az kell, hogy bekapcsold a segítséget a tedd meg. nekem kipörgésgátló alacsonyon volt meg egy stabilizáló is. Nem szégyen... Ilyen brutál erős kocsikat az életben is csak igy lehet kordában tartani. A lényeg a gyors körön van:)
    Ja meg a srácoknak egy nagy 5* Chase and Status feat Plan B - Pieces számért:)))
  • royaltom
    Sziasztok!
    Mi a Megoldás arra hogy mindig a 2.bajnokságon kilép a játék asztalra?
    Van valami ötletetek?
  • EK1TEP
    XDDD betettem minden segítséget már fékezni sem kell meg kanyarodni sem XDDD (kanyarodni még azért kell..) de fékezni egyáltalán nem mert fékez a gép helyetted XDD Need For Speed SHIT!
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és akkor kapjuk az oltást a szimfanoktól... :(
  • High end PC #6288
    Sziasztok!
    A Veyront ti sem tudjátok tuningolni nagyonn turbóval és nitróval?
  • frango
    Berakod kipörgésgátlót magasra azt nem csuszkálsz semerre.
  • frango
    Mondjuk valami beállítás mentést is tolhattak volna bele, mert drifthez meg versenyhez tök más beállítás kell.
  • EK1TEP
    Úgy felidegesít hogy azt sem tudom hirtelen mit nyomjak! Alt+F4 nem működik ezért feladatkezelőben bezárom a picsába!Mindig gondolkozom hogy játszak e ne játszak e vele... aztán rászánom magam elindulok a versenyen jön az első kanyar és csutka fék meg minden azt csúszok a picsába utána meg nem lehet visszajönni mert csúszkál a kocsi mint egy szappan a kádban!
    Nem hiszem el hogy a valós életben is így csúszkálnak a pályán!Komolyan drifthez tudnám hasonlítani amit művel az autó az úton!
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, hogy legyen értelme a [b]Physix[b]-nek a játékban... ...másért úgy sincs.
  • Willi Betz
    Köszi szépen!
  • EK1TEP
    Miért csúszik nagyon a kocsi?Ezt nem bírom megérteni!
  • barmi
    Ha egy autóba MINDEN fejlesztést bepakoltál akor a backspace gomb lenyomásával átépítheted az autót versenyautóvá (jó borsos áron ugyan de brutális teljesítménynövekedés érhető el vele!).
  • mo rémálma
    A gyors versenynél amikor ki kell választani az autót akkor a 8-as illetve 9-es gombokkal tudsz váltani a kategóriák között és ott lesz egy olyan h jutalomautók
  • mo rémálma
    Mi ez az átépítéses móka? elég sokat játszottam de még mindíg nemtudok róla:D
  • Richardix
    az fix h VGA-nál a bibi... nekem is volt hasonló más játéknál, legújabb driver fel, és jó lett. Ha nem segít akkor komolyabb gondok elsznek ott.
  • xenor
    hi! Ez a probléma csak a SHIFT-nél jön elő? Nekem is volt ilyen problémám két régebbi vga kártyámmal, és azoknál az derült ki, hogy a memóriában vannak hibás cellák. Persze nem 100% hogy ez van nálad is, a tuning is okozhatja!