Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi2fraktal
mi lehet nálam a gáz? eddig ment 30fps-el és még fölötte, 1440x900,max-on, 2aa, és árnyék nélkül, most meg 12-18fps-t kapok

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

triplet
idióta-.-

Máskép nem is megy. Elsõ menetet mindig úgy kezdem hogy bevárom az ellenfelet majd mikor mellém ér kilököm. Másodiknál adott a helyzet, ha van 3 -ik, ott is adott hogy mit kell tenni. 😊

Willi Betz
Egy gyors idõmérõt mentem😊 Kár,hogy csak 1 kör volt😞 Nade Nord vs. Megane RS

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Shep
Van kilépés gomb 😊 ESC-et nyomogatod, majd egyszer csak visszaér a menühöz és ott léptetsz lefele és lám ott lesz a kilépés gomb 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KRi2
Ebbõl a játékból nem lehet kilépni? elfelejtettek egy exit gombot kirakni? ezmilyenmár...

lll l ll lllll l lll ll

Shep
Felül lehet léptetni 😊 (mondom én ,hogyszar ez a no egér koncepció) és akkor bejön majd a billes kiosztás is, egyébként szpész 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

padavanHUN
Na, ilyenkor kell azt csinálni, amit én szoktam: Egyszerüen patkány vagyok az ellenféllel. Csak annyi kell, hogy a seggét megtolod egy kicsit hátulról-oldalról és szerencsés esetben úgy kifordul a szerencsétlenje, hogy a korlátnak megy és 5mp-n belül már meg is van az öt mp-s elõnyöd. Kettõbõl kétszer bejött eddig. 😉Elismerem, hogy nem túl egészséges versenyszellem, de szerintem is irreális módon gyorsul az AI ezeken a megmérettetéseken. Akkor meg ha õ úgy, akkor én így.

http://f1game.hu

Shep
Ha sikerül esetleg rájönnöd akkor majd jelezd légyszi, mert ez engem is érdekelne, számomra a legjobb az lenne, ha az egérrel lehetne finoman nézelõdni, de ez szerintem csak álom marad.

Egyébként a fejlõdési rendszer nekem tetszik. Jópofa ez a vezetési stílus alapján történõ pont osztogatás. A pályák és az ellenfelek fognak nehezedni, vagy kb. a kezdeti szinten maradnak?

Figyelem, láma kérdés következik:

Melyik a nitró gombja? Próbáltam beállítani az irányítást, de csak valami joystick gombokat ír mintha konzolon lennék...
bocs, ez hol van pontosan? van a játékban elõre beállított momo?

Beállítottad az irányításoknál a combined pedals-os MOMO-t is? Elõször én is full egyedi irányításokat csináltam, de aztán láttam hogy Formula Force EX is benn a listában, azzal már teljesen jól passzolt, ráadásul a gombkiosztás is olyan volt majdnem mint amit én szoktam beállítani 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Zan
Valaki meg tudná mondani,hogy hol tudnám átállítani az ablakon kinézés gombjait???Mert hogy a Numpad elég használhatatlan....és nem találom,hol kell,ha egyáltalán lehet...mivel azt is meg kellett kérdeznek itt a fórumon,hogy egyáltalán mivel lehet,mert hogy a vezérlés beállításánál nincs ilyen,az tutt.

Amúgy nagyon jó a game és nem fikázni akarom,mint eddig,minden második hsz,hanem csak érdeklõdni!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

ToCsEk
hát persze hogy az utolsó kanyarba elõz meg... persze azt hitte, hogy büntetlenül megúszhatja <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Katun
Jó ez a Shift, most fejeztem be, megevett egy Xbox 360 controllert és a lemezt kiszedtem falhoz vágtam, ketté tört. 2 órán keresztül próbálkoztam a driftel, ennyit errõl.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Én úgy kezdtem a game-et hogy hard. Íziben, se Normalban nem tudom élvezni a játékot. Részemrõl túl könnyû...

Azért bill -el hagy ne játszak Próban. 😊 Pötyögni kell ahhoz hogy normálisan lehessen kanyarodni, abból én nem kérek... Hosszabb gombnyomásra nyomok egy 360 -at, azt nagyon kormányra találták ki. A normál meg egész kényelmes, viszont van benne kihívás mert billel való irányítás határait súrolja, de még belefér...

Igen, én is kérdeztem már, de senki nem dobott screent. PLS valaki? nekem momo van, de katasztrofálisan vezethetõek az autók...a beállításokat ismerem, mi mire való, de a JÓ aránykiosztást nem találom, ebben kérném a segítségeteket.

(én is nyúzom az rFactort, Race sorozatokat, de félek, hogy ennek ilyen az irányítása...semmilyen)

[HUN]FaTaL
Meg tudta valaki csinálni az invite versenyeknél a Ford GT vs Vipert? Úgy csal a gép mint az állat, legalábbis mintha sínen menne az AI.

http://goo.gl/gd6Zi5

Shep
F, de a beállításoknál ott van.

[HUN]FaTaL
Talán vedd le a holtjátékot a menüben, mert alapból 33%-on van... Kéne egy FAQ...

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
jah sorry én nem hard-on küldtem...hanem asszem normalon...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

itt lehet csalni hogy sok pénzed legyen mert a gyors versenynél is kapsz lóvét és pontokat!
beállítod hogy te legyél magad ...
triplet
nézetet hogy lehet váltani?

Természetesen holtjátékot vedd le 0-ra, a kormány eltekerhetõséget (nem tudom mi pontosan a neve a vezérlõ beállításoknál, de tudom hogy van ilyen), meg vedd le x százalékkal, 100-on van alapból

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Köszönnyük Emese... <#zavart2>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Shep
Csak ez nem lesz PC-re (vagy igen?), meg ez azért már ultra gagyi, ettõl azért én is többet várok 😊 Nálam a Hot Pursuit, meg a MW a favoritok, na meg persze az eredeti NFS.

symbol
Tudjátok mi a poén, mivel a volt Simbin tagok csinálták a játékot, az ilyen kormány meg válógondoknak nem kellene hogy, itt legyenek... ez azért elég gáz, mert billel nagyon szopós ugye, de a másikkal sem jó mert itt írjátok szal bazze', nyomjanak ki egy peccset gyorsan, vagy nemtudom, mert ez így lol...

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Nekem egy olyan szimulátort mondjatok amiben majdnem, csak 1 icipicit megközelítõleg van olyan törésmodell mint a Gridben, ha már itt tartunk. Ugyanis én egyedül a GTL-el tudok huzamosabb ideig el lenni (azaz hosszabb versenyeket ha eltolok inkább lépek kifele arra a napra 😊), de abba is az van, hogy nekimegyek 150el nyílegyenest a falnak, erre leesik a lökhárítóm, meg a lámpám, meg kicsit lassabb lesz tõle az autó. LOL pedig még talán a legpofásabb SimBin játék így is. Ezen kívül csak rFactort próbáltam, de ott is hasonló a szitu. Biztos jön a válasz: Moddoljam 😄 ez meg olyan szitu hogy van hozzá kismillió mod, ami mind szép és jó, csak szerintem a mod arra jó, hogy ha már széttapasztalta az ember a játékot, szerezzen új élményeket.

samsung123
én csak szeretetbõl irtam....remélem lesz hozzá egy-két mod

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Sziasztok!
Logitech DFP-vel próbálom nyomni a játékot, de egyszerûen nem tudom normálisan beállítani. Túl nagy a holtjáték, iszonyú nagyokat kell rajta tekerni, stb. LFS-ben, iRacing-ben fél perc az egész.
Tudnátok segíteni? (pl. screenshot a controller beállításokról)
Köszi.

Magnum PI
Na kipróbáltam a játékot kormánnyal és sajnos találtam pár dolgot ami felett nem tudok elsikélani, de hátha ezek az én lámaságomból fakad és ti majd segitetek:

1. Input lag: Nálam elég érezhetõ késleltetés van a kormány elforditásánál. Megnéztem gyorsan a GTR2-t és ott nincs ilyen probléma

2. H váltó és kuplung használhatatlansága: Idegesitõ hogy hiába rakom be sebességbe a váltót a játékban csak ez után kezd el váltani a "virtuális söför". Ezért sem a kuplungot (kirugod mire vált a gép) sem váltót (dupla idõkiesés mire vált) nem lehet használni rendesen.

offkorzreg
ok.úgy olvastam hogy sokaknak vannak gondjai a bolti verzióval is.erre mit mondasz?

skyman14
üdv!

szereltem be nitro-t csak az a gond, hogy nem tudom melyik gombbal használható a cucc. valaki mondja meg lécc 😊

triplet
ne csodálkoz hogy szar ha lewarezoltad.

padavanHUN
Azt hittem, kapok Tõled valami jó tippet, hogy melyik moddal próbálkozzam, erre kiröhögsz? 😞

offkorzreg
nevetséges ez a játék,már az elsõ tesztkör kezdésekor kivág az egész egy exe hibával.nem is tudom miért akartam kipróbálni ezt a szart.
remek munka megint EA<#levele>

én sem tudom mi ez a folyamatos szimulátor feszkó.

telepíted > elindítod > nyomod > élvezed.

ennyi.

Én az árkéd nfs-eket is csíptem, mert feeling volt.

Emmeg mieza fosc?? <#nemtudom><#duhos2><#vomit>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

samsung123
úr isten fizikálisan rosszullettem mikor ezt a videót néztem..ennél gagyibbat még nem láttam

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
te egy igazi tehetség vagy...XD...amugy szimulátornak ezzel az erõvel csak sz életet(valóságot nevezhtnénk)

szerencsére az EA rád is gondolt

miért fikázzátok a driftet?

Itt végre nem magától csúszik az autó...

A valóságban sem könnyû higyjétek el.

padavanHUN
Én az F1RL 2009-es szezonjával szoktam kõrözgetni. Lehet, hogy igazad van és kifogtam a legárkádosabb modot, nem tudom, ez esetben légyszi, ajánlj valami érdekesebbet helyete. Köszönöm!

Itt van pl. Monza. Ugye most a legjobb idõ a szombat-vasárnapi felvonásoknál a valóságban 1:22.955 volt. Ehhez képest a legjobb idõm itt nekem 1:19:554...

copass: Megfogadom a tanácsodat és átszokok kipörgésgátló nélküli vezetésre, bízom benne, hogy így nagyobb lesz a kihívás.

IMYke: Hát igen! 😄 Minden esetre én sajnálom, hogy nincs a piacon olyan, ami közelítene ehhez a szinthez.

pxxl
nah tegnap jáccottam vele. hát inkább adnám a GRID 2 nevet neki <#fejvakaras>
amúgy meg nagyon jó, teccik. csak a driftelés az valami botrányos lett. <#zavart2>

All hail the double x!

copass
szimulátor = kormány, nincs segítség.
amúgy pont a kipörgésgátló a lényeg, menj pár kört minden segítség nélkül és rájössz hogy mi a szimulátor.
rfactor-ban függ a mod-tól is hogy mennyire találták el az adatokat,gumifizika,stbstb.

IMYke2.0.0.0
Ha valóban szimulátor lenne, akkor:
- nem futna otthoni gépeken,
- nem kocajátékosoknak, ha nem kõkemény profiknak (értsd: autóversenyzõk) fejlesztették volna,
- nem lehetne, SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN nyerni benne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
"itt a rFctor. Nevetséges. Segítségek nélkül, na jó, kipörgésgátló közepes, na, ezzel együtt a legtöbb F1 pályán úgy a 15.-20. kör környékére nem ritkán 7-8 mp-kel verem a valós, hivatalos körrekordokat"

Ezt nem hiszem, pár mp lehet benne, de ha több akkor rossz moddal játszol, vagy nem ugyan azokat a szezonokat hasonlítod össze. Én F1ezek factorral online és pl az idei Brit futamon a a játékba pole 1'18"916 volt, a valós életbe pedig Q1be 1:18.685 , Q2be 1:18.119. Pályáktól eltérõen van ahol mi vagyunk agyorsabbak 1-2 mpvel, van ahol lassabbak vagyunk, van ahol majdnem ugyan az mpn belül.

Ettõl még a GTRevo, lfs, netkar, iracing, rfactor is teljesen más felfogásban készült és teljesen más élményt adnak, persze egyikre sem lehet rávágni hogy a legjobb, de lehet velük HCskedni. Egész jó idõket lehet menni, nagyon jó idõket már nehéz, ahhoz skill és tehetség kell ( akinek a való életben megvan az a játékba is kamatoztatja, mert egy remek sofõr aki jól vezet az a játékban is gyors, aki viszont nem az a játékban is gyengébb, ez legjobban nem az utcai autóknál jön elõ hanem mondjuk egy gokart versenynél, és ez valóban így van, aki a játékba pokoli gyors az gokarton is remekel, aki viszont a játékba a mezõny vége fele volt az gokarton sem tudott kiemelkedõt menni ), no a lényeg az hogy nagyon gyorsnak a legnehezebb tizedeket ezredeket keresni találni, ehhez rengeteg gyakorlás kell, és lehet sosem leszel rá képes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

padavanHUN
Az elején én sem kapcsoltam be, ez esetben viszont jóval óvatosabb féktávokat kell venni, ez pedig nálam nagyon a köridõk rovására ment. Úgy gondolom, ez a help még elfogadható, nélküle legalábbis Pro fokozaton komolyan ráncolnám a homlokomat, hogy elsõként miként fussak át a cálvonalon.

padavanHUN
Akkor kijelenthetjük, hogy az rFactor NEM szimu, mivel amíg nem volt kormányom, tök jól elvoltam billes irányítással. Kormánnyal pedig még egyszerübb lett. 😄

Egyszer át kéne beszélni azt, hogy mi frankó szim. Szerintem sem a GTR, sem a rFactor, sem pedig az LFS nem az. Ezt azért mondom, mert mindegyiket játszom és mindháromnál az volt, hogy 10-15 kör után már semmi gondom nem volt a kocsik vezetésével és egészen jó idõket megyek.

Pl. itt a rFctor. Nevetséges. Segítségek nélkül, na jó, kipörgésgátló közepes, na, ezzel együtt a legtöbb F1 pályán úgy a 15.-20. kör környékére nem ritkán 7-8 mp-kel verem a valós, hivatalos körrekordokat(és szerintem aki rFctorozik komoyabban, azok közül mindenki így van ezzel). Ez szerintem pl. nevetséges. Agyon kéne izzadnom magamat ahhoz, hogy csak a közelébe érjek annak, amit a valós mezõnyben a legszarabb kocsival produkál egy Nakajima, nem hogy kört adjak neki egy fulltáv elsõ harmadában. És rendre azt olvasom ezer helyen, hogy fúbázzz, az rFactor mekkora szim. Ne már...

Szóval akkor hol van egy ízig-vérig kõkemény, brutál szimulátor, amit TÉNYLEG hónapokig kellene tanulgatni, hogy elérhesd benne az elsõ érdekesebb eredményeidet?