Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
X360 paddal minden flottul megy..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Lacee86
Hali! Aki gamapaddal játszik, attól kérdem: ti tudtok lépkedni a menüben is gamepaddal, vagy csak a magát a versenyt tudjátok irányítani azzal?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

skyman14
a numpad-on lévõ számokkal lehet.

TaRka0107
Olyan kérdésem lenne hogy melyik gombbal lehet oldalra nézni? Mert beállításokban nem találom! Vagy nem is lehet? Csak mert az összes videoban lehetett látni hogy oldalra néznek a kocsiban!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

skyman14
hogy a halálba kell nitrózni? melyik gombbal?

TaRka0107
Szevasztok! Teszt versenyt hogy kell menni egy adott autóval? Még nem találtam meg! Úgy értem hogy kiválasztom a pályát és csak megyek rajta egyedül a saját autómmal!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

[HUN]FaTaL
A teszt versenybõl sehogy, az utána lévõ versenyekbõl meg escape és kilépés.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nálam is ezt a sebességet produkálja kb ez itt a gond.(X2 3GHz, 4GB RAM, 512MB 4830+20% tuning) Ráadásul 1024*768-ba. 😄 (bár a tesztkörnél 40-50-et megy) Mondjuk a V-Sync OFF-ot még megpróbálom. De Pl: ha leveszem az AA-t és AF-et, nincs hatással a játékra, ugyanúgy megy vele mint nélküle.

Egy kérdés, hogy lehet kilépni a játékból? Úgy értem menet közbe, versenybõl.

arty
hd4xxx-el allitolag bugzik, lassu

Forza.

erieskrisz
Hello kiprobáltam a driftet nah aki láta a tokyo driftben a srácot az elsõ driftelésénél a parkoloházban el tudja képzelni mit mentem<#idiota> E<#zavart1><#crazya>bben a shiftben a drift marha nehézre sikerült szerintem vagy csak én vagyok béna. Gampaddal lehetetlen normálisakat driftelni

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

fekete0012
hali van egy kis gondom a spa-i pályán kicsit bugos a játék egy fekete csík jelenik meg ha lemegyek a pájárol akor egy zõld lila csík jelenik meg mi lehet a gond?

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

acsati
helotok
bocs ha már sokszor volt a kérdés de vki tudna segiteni a kormány beállitásához?
milyen értékeket hány %-ra kell beállitani? mert ahogy most van nem jó, nem ugy mozog a játékban a kormány mint a kezembe. vagy késik vagy sokat kell tekerni stb :S
256-os HD3850-en 1280X1024,Minden magas-on V-Sync OFF-al szépen futott 28-35 FPS-el.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Shep
Hát itt már más is írta, hogy ATI-val vannak gondjai. Nekem a 8800Gt-vel maxon szépen fut.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én meg nem vettem észre...😊))
segítségeket én alapból kikapcsoltam, nekem a kormány tekergetéssel voltak komoly problémáim...alig bírom a pályán tartani, spa-ban pl. nem is tudom a kerékvetõket használni, mert annyira pontatlanul kormányoz, hogy nem bírok az ideális íven menni...no de nem a játék szerinti ideális íven...😊

ATI tulajoknak, hogy muzsikál a játék?
1280*1024-be nem valami fürge a tuningolt 4830-ason, rendesen belassul, megy 20 alá is az FPS :S

arty
uhh 😄

szimulátoros az az elõzés a füvön 😊)))

Forza.

Norbi1990
Én E36-al tudtam pár pályát végig driftelni kormánnyal. Sokat kell gyakorolni vele 😊
pxxl
én lenyomtam GT_vel 😊 amúgy az összes ilyen 1-1 elleni versenyen szar az mi. pl a gallardo is gyorsabb volt mint a murci... <#fejvakaras>
szemétkedni kell, lökni az ellenfelet a falnak 😄 akkor több esélyed lesz 😄

All hail the double x!

Norbi1990
AKINEK LEFAGY AZ A KOMPATIBILITÁSI MÓDOT KELL WIN98-RA ÁTRAKNI ÉS AKKOR JÓ LESZ!(nekem jó lett és nem fagy)
norbi2fraktal
<#duma><#duma>ilyen nincs😄😄

#5080---OMG hol vannak a felhõid?

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

padavanHUN
Igazad van, ezért kértem elnézést a korábbi megfogalmazásomért. Nekem jobban esik, ha szenvedek és vért izzadok egytized mp-ért. 😄

http://f1game.hu

Nem sok viszonyítási alapom van, mert elég hamar észrevettem a beállításoknál h valami nem stimm 😄 persze Pro-n már küzdeni kell a magasabb szintû autókkal, de nem úgy h picit is elvegye az élvezetet

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

esetleg lõdd le a vsyncet.

triplet
álítsd át a kompatibilitást win98-ra.

Shep
Próbáld másik op rendszeren, vagy töröld a francba 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Szerintem nincs az árkád stílussal semmi baj, van aki csak élvezni akarja a sebességet, meg látványt akar anélkül, hogy szenvednie kellene az irányítással (én is inkább ilyen vagyok), van akinek meg a szimuláció kell, a kormány tekergetéssel a megcsúszással stb. Szerintem egyik oldal sem elítélendõ.

kösz! esetleg valami más javaslat?
padavanHUN
Persze: Megveszed eredetiben. 😉

sziasztok!
most 2.szintû vagyok és most nyílt ki a második bajnokság.de a bajnokságon belül bármelyik versenyt is indítom el kidob az asztalra.
Van erre valami megoldás?
CoolX

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

úúúúú....én suta...😊 hogy a szemem sûne ki! 😊 ezt kipróbálom este, köszi a segítséget! még annyit, hogy így normálisabban irányítható? mert amit én beállítottam, az a 2.-3. szintû autóknál már katasztrofális volt, irányíthatatlan...

IMYke2.0.0.0
jav: Jiridianf = Jiridian

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Dehogy...!
A Taelon-ok a Jiridianf-ok ellen küldenek egy 2 köbkilométeres olvadt magmabombát, a Kohó Projekt keretében... és épp a kilövés utáni 0,000001. mp-et láthatjuk a fényképen!

<#hehe><#alien>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fekete lyuk beszippantotta az égboltot, csak a nap nagyobb falat neki 😄 amúgy nekem is elõjön 100 versenybõl 1-be, ez elég általános hiba, majd kijavíssák 😄 annyi baj legyen

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

[HUN]FaTaL
Süt a nap vazzeg. 😄

padavanHUN
UFO, vazeg, mi más? 😄

padavanHUN
😄 Engem.

Szóval:

Ezt tõlem, is olvashattad és annyiban igazad lehet, hogy kicsit keményen fogalmaztam. Én nagyon nem szeretem a vérárkád stílust, tényleg primitívnek tartom, de ez már az én nyomorom. 😊

Ez mi???? valakinek jó nagy vakuja van😊)))))))))<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

<#banplz><#banplz>
IMYke2.0.0.0
Hoppá, valakit kiütöttem?

IMYke2.0.0.0
Azért egy a Grand Theft Auto által alapított Open Sandbox stílust NE hasonlíts EGYETLEN autósjátékhoz se!
Nagy hiba!

A Driftel meg részemrõl semmi bajom. Shelbyvel tolom, és kb. a TDU-s non HC drifteléseimre hasonlít. Én döntöm el mi és hogy, nem magától csuszkál az autó...

padavanHUN
Én az autós játékokban a driftelést utálom, de nagyon. Baromságnak tartom, ezért ahogy jön egy ilyen kihívás, élbõl leteszem a nehézséget ovi szintre és kész, így hamar túljutok az ilyen gyépé versenyeken.

CoolX
valaki segitsen pls
a játék elindul elég szépen fut,de az intrónál a hang akad,meg folyton ismétli az introt
bocs az offért

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

[HUN]FaTaL
Na megpróbálom majd, eddig normálisan próbáltam menni de lehet kitolom a francba. 😄 RS4 vs E92 meglett rendesen, a többit abban a körben még nem próbáltam. 😊

Olvastam olyat hogy az Underground, Carbon stb, milyen szar. Elõször is. Underground már egy elég idõs játéksorozat, nem kéne talán ehez hasonlítani. Másrészt a rendõrüldözésekel teli arcade játékokról annyit, hogy sztorira vannak alapozva. Más stílus, a sztori a lényeg, nevetséges hogy egyesek azt várják el hogy hasonlítson egy szimulátorra. Ennyi erõvel a GTA-t is lehetne fikázni ezért.

ToCsEk
valaki nyomhatna egy "hogyan is kell driftelni" tutorialt 😄
elsõt beluckoltam kb 100pontal sikerült többet elérnem mint az elsõ xD
de nyomtam azon a 8as alakú pályán vagy 5madmax kört xD
bal fent az a mozgó izé mi akar lenni?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

[HUN]FaTaL
Hm, na ezt megnézem. 😊

[HUN]FaTaL
Nekem Force Ex van, levettem a holtjátékot 4-5%, a pedálokét 0ra és feltoltam az érzékenységet 50-60% körülre.

Hogyarákbanelenne 😊 Minden ismertebb kormány benne van, MOMO-ból kapásból 4 féle setup. A gombkiosztásnál lehet léptetni 1-29-ig az elõre beállított értékeket. Na itt ne csak azt nézd hogy milyen gomb variációk változnak, hanem felette a fejlécet, ott mutatja hogy mely kormányokra van optimalizálva