11230
-
The Best #6356 Hali valaki mondja már meg miért nem indul el nekem ez a vaccak 2 napja szenvedek vele de senki nem mond erre semmit
-
#6355 Semmi bonyolultra nem kell gondolni, egyszeru fapados modszer;)
- Gyorsabb, video nelkuli elindulashoz DEL/RENAME/MOVE a ..\Need for Speed SHIFT\Movies\ konyvtarbol az Attract.bik es a Franchise_Ident.bik filmeket;)
- A nyelvalasztas kilovesehez a ..\Need for Speed SHIFT\Languages konyvtarban talalhato Languages.bml file-t kell atnevezni (pl. Languages.bml.ORIG). :P A nyelvbeallitast talan a profilban tarolja, de ha nem, akkor ezutan Angol lesz. De ehez a jatekhoz teljesen felesleges a Magyar;)
- Az kormanyt es az FFB-t minimalisan lehet piszkalni. Bar a teljesen beallitas szisztemat, egy az egyben atvettek az ISI-engine-bol (rFactor, GTR2 stb.), de mivel itt masok az alapok, nem teljesen ugy mukodik.
Ezt a file-t: http://trackswork.extra.hu/files/vehicleset_pc_logitech_g25_separatepedals.zip bemasolni a ..\Need for Speed SHIFT\ControllerDefaults\PC\ konyvtarba, es "bent" kivalasztani.
Amugy teljesen normalis XML file, barki kenyelmesen szerkesztheti;)
Ettol nem fog jobban tapadni az auto, tapad az igy is mint az allat:))) Persze, mihez kepest:) Ez csak kormany es FFB kezeles. De sajnos nem sokat er:/
Es termeszetesen, a korabban atnevezett, atmozgatott file-okat az esetleges patch-elesnel erdemes visszapakolni:) -
#6354 ez nem ATI problem, ez EA GAMES problem ... :( -
USAMEN POWER #6353 Nekem is 2x es az élsimítás, a többi full. 8x osnál már úgy akad, hogy játszhatatlan, de a 4x es se jobb... 2x -esel viszont Pro Street full grafikát kapok, az nekem teljesen megfelel... -
csoli31 #6352 Amúgy nem csak az ATi-kon fut rosszabbul. Nekem Nvidia van, de ugyan az a helyzet! A Grid maxon megy képjavító módokkal, ennél meg le kellet vennem 2 szeresre az élsimítást. Mert ha nem veszem le akkor nekem is lecsökken a rajtnál 30 fps alá (ami nekem egy autós játéknál már kevés). -
CamelX #6351 Szintén ATI problem a cikk írójánál, amúgy meg a "joystick számoknál" ha megnézné a kiosztás feletti címsort, láthatná hogy mire vonatkozik :P -
#6350 Szerintem tovább kellett volna lapoznod, mert amit idéztél az a konzolos game-ről szólt!
Ugyanott (egy oldallal később) ezt írta a PC-s változatról:
"... Viszont amiről mindenképpen szólni kívánok, az a PC-s konverzió, ami finoman szólva sem lett olyan igényes, mint elvártam. Az online rész hibamentes, a verseny nem laggol, úgyhogy ezt itt le is tenném, ám ami magát a játékot illeti, az szégyen az EA-re nézve. A menüben borzasztó a navigáció, az irányítás beállításainál pedig a billentyű helyett mindenféle joystick-számokat olvasni, ami felháborító, hisz az ember még csak azt sem nézheti meg, hogy mit mivel kellene csinálni. Ha mindezt le is nyeljük, jön a következő pofon: a rossz optimalizáció. Az új Need for Speed jól néz ki, a kocsik szépek és a pálya se rossz, de úgy összességében nem szebb a már egy éves GRID-nél. Ez még nem lenne baj, ám az, hogy a Grid repül szinte bármely gépen (nálam is, FullHD és képjavítók mellett), miközben a Shift jobb esetben is csak 30 fps-sel vánszorog, elég mókás. Az én gépem nem egy űrhajó (az oltást nem kérem, köszönöm), hisz csak egy 4400+-os AMD-m és egy 3870-esem van, de az, hogy nincs olyan beállítás, amin a játék tökéletesen futna, több mint dühítő. Remélem, az EA már dolgozik egy javításon, amin kicsit optimalizálják a játékot, mert ez így nagyon vicces." -
The Best #6349 Nekem még mindig nem kar elindulni. már mindent kiprobáltam. Need for speed shift nél mikor tölti be utána kész vége. Segitsetek -
#6348 Ez a játék most vágta el magát előttem. pedig érdekesnek tűnt a videók alapján.
Gondolom kipróbálom ha már van demo. Letöltöm, telepítem indítom széles mosollyal majd amikor a játék átadná az irányítást exe hibával kilép. A mosolyom rögvest lehervadt. Kipróbáltam a PhysX törlését újratelepítését, majd különböző kompatibilitási beállítást de az eredmény mindig hajszálra ugyanaz volt. Tehát nem tudtam kipróbálni. Ahogy olvastam külföldi fórumokat sokaknak van ilyen és ehhez hasonló problémája úgyhogy nem vagyok egyedi eset.
Végeredmény az lett hogy a játéktól végleg elment a kedvem és nem is fogok szöszölni vele többet. NFS:Shift kihúzva a bevásárló listámról. Ha majd a következő rész olyan lesz hogy elsőre indul a demója is, vagy kijön egy patch amiről mindenki áradozik akkor lehet.
De ez az én saját véleményem csak. -
Elekem #6347 Akinek akadozik, kilép vagy el sem indul a játék az próbálja ki az itt írtakat segítség -
#6346 Nyilván nem, mivel a playerek 95%-ának nincs kormánya.. -
#6345 S érdekes, a "szimesek" mégis jönnek azzal, hogy ez a reális.
-
#6344 Még jó hogy nem teljesen reális, mert akkor egy gyors kört se tudna végigmenni a playerek 95%a... -
#6343 Neki nem kell, viszont elhinném, hogy használja ezt a szart. De EZ? :D -
#6342 Kaphat-e nitrot, meg hogy alkalmas-e driftre. -
#6341 Nitro-t és a driftet! -
Dns5000 #6340 umm az lehet hogy nincs és a másik két jel mit jelent? -
Richardix #6339 fejlesztésben, ha minden megvan, a backspace-el jó kis suskáért. De nem lehet minden koscit, a kocsivásárlásnál jelzi is egy "W" szerű jel. -
#6338 Ahogy lejjebb írtam, gondoltam: a Physix-et arra használják, hogy az autód irreálisan csúszkáljon a pályán...
-
#6337 Ahogy nézegettem, azoknak megy jól, akiknek quadja van. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy egyértelműen az a gyökérpálca physx fos a ludas (sőt, biztos vagyok benne).
Csak emellett a játék mellett hülyén néz ki az ultimate carnage 80fps-e... Ott ugye van bőven minek fizikát számolni.. -
Szefmester #6336 Q6600, 4GB RAM, HD3870 512MB, WDCaviar640GB HDD, Win764bit, és 1280*960 minden a lehető legmagasabb beállításon simán megy.. -
Dns5000 #6335 hol lehet versenykocsivá alakitani a kocsit?
upgradesben?
megvettem mindent és nem találom
Még csak Tier3ban vagyok lehet csak később lehet? -
CamelX #6334 Ez igen meredek :D továbbra is várjuk Alex közreműködését :DDD -
#6333 Nincs megoldás. A játékot összecsapták. Sok embernél, fagy, kilép, szaggatt... stb. Talán, TALÁN... egy patch majd segít ezeken a dolgokon. -
CamelX #6332 Barátnőmnél is előfordult, bár szerencsére csak 2. szintjénél, már behozta :D érdemes backup-ot csinálni a profilokról. Nekem már totál végem lenne ha elszállna, ezért minden nap végén lementem :D -
#6331 Visszatömöríteni is lehet, de sajnos nem vagyok programozó...
-
#6330 Honlap
-
royaltom #6329 Valaki légyszíves válaszoljon már erre a kérdésemre. -
keepernext #6328 nekem épp elszállt mentésem
offline account belépés is megszünt..
nem értem
-
#6327 NFS Shift Extractor: INFOK ITT
-
obe #6326 hát még az FFB beállításaid mennyire éredkelnének -
CamelX #6325 Át lehet írni? :o nem gondoltam volna h a legkevésbé is customizálható -
#6324 Engem is érdekelne, hogyan buherálod.
Rohadtul zavar ez a jégpályásdi...
-
#6323 "De kiirtottam a videokat, logokat, lelottem a nyelvvalasztast"
Szuper. Nem szeretnéd megosztani a tapasztalataidat? :DD -
#6322 Nem szokta ide irni, meg olvasni sem, mert sajnos "felesleges", tul sok a warez es az idiota vita:/ De most eppen KV-zom:)
Normalis ember, nem oltogatja a masikat, lenyegtelen hogy szimes, jatekos vagy arkados;) Mindenki ugy hasznal egy programot, ahogy szeretne, nem hinnem, hogy valaki masnak az problemat kell hogy okozzon:)
Mindegyik NFS resz megosztja a jatekosokat, ez a resz meginkabb. Kicsit autosabb, szimesebb dolgot akartak, ez igy sikerult. Persze, messze nem lett szim, kicsit meg vicces az iranyitas, tulsagosan tapad, minden auto driftelni akar. De kisebb-nagyobb kompromisszumokkal, azert eleg jo lett. Meg en is tologatom, pedig szimes vagyok, bar a menu es az AI-beallitas nagyon konzolos/arkados.
De kiirtottam a videokat, logokat, lelottem a nyelvvalasztast (igy 3 Enter-rel es par masodperccel meguszom a belepest:P), es atirogattam a kormanykezeles/FFB file-t, es igy mar azert hasznalhato(bb).
Es persze tokeletesen, bug-mentesen, fagyas nelkul megy (friss driver-ek, DirectX, PhysX). -
#6321 Azt nem tudjátok, hogy mitől függ a stage3 gumi márkája? :DDDDD A camaromra olyan került, amin ilyen buzis sárga betűk vannak, és nemgyerebe. Fehér betűs falkent akarok! Any ideas? :DDDDDD -
BIZ0906 #6320 Nekem is Win7 RTM van és bejön mindíg a game és egyszer nem fagyott még. -
#6319 Nekem egyébként win98as kompatibilitáson kevesebb fpsem van! -
USAMEN POWER #6318 Enyím szebben néz ki ! -
#6317 nekem win7 alatt CSAK bármilyen kompatibilitási modban áll le a csik valahol a legelején, anélkül bejön a menü