11230
-
gepetto86 #6396 DE a driver a legújabb a win 7-hez
-
#6395 driver... -
gepetto86 #6394 sziasztok
Nekem egy 3200+ amd athlon egy 9500gt és 2gb ddr em van.a játék elindul és tökéletesen fut.a gond csak azzal van hogy az égbolt fekete.Valaki nem tudna nekem segíteni a probléma megoldásában?A segítséget előre is köszi -
#6393 Van valami meghívásos verseny, ahol alap civicekkel kell menni valami 8 kört :DD KÍnszenvedés :DD -
IIIsixIII #6392 Normális-e hogy egy Athlon X2 5200+ (2,7GHz), 9800GTX+ 512MB, 2GB ram-al, full high-on (AA:2x, AF:4x) 35-40 körüli FPS-t produkál? van hely ahol lemegy 25re is (vagy ha sokan vannak előttem), de van ahol pl felmegy 45-re. XP még friss. esetleg a videókártya lehet piszkos nagyon? -
#6391 Civic-nek komoly a belseje:
-
The Best #6390 Valaki megmondaná nekem miért nem indul el a shit? nem válaszol ezt irja ki SEGITSETEK MÁR
-
#6389 Sziasztok,megint csak feltennék egy kérdést,amit már feltettem egyszer régebben:
Valaki meg tudná mondani,hogy hol tudnám átállítani az ablakon kinézés gombjait???Mert hogy a Numpad elég használhatatlan....és nem találom,hol kell,ha egyáltalán lehet...mivel azt is meg kellett kérdeznek itt a fórumon,hogy egyáltalán mivel lehet,mert hogy a vezérlés beállításánál nincs ilyen,az tutt. -
#6388 Hát, ez vadabb, mint a grid :D -
#6387 300-350W elég ütős lenne, 255Wattot fogyaszt egy Quad Extreme (TDP 130W) HD4870nel. :D -
#6386 hdr-t vagy buurt kapcsold ki (márha lehet, másjátéknál havernak ez oldotta meg :D) -
#6385 Minap már írtam, hogy nálam furán fekete a kép a játékban. ALT+TAB után csak annyi változik, hogy az ég kék lesz.
Csináltam róla egy kis videót
Frissítettem drivert. A vidkari Asus Gef 9800GT, oprendszer Win7.
Találkozott már valaki a hiba megoldásával? -
CamelX #6384
Versenykiépítésig feltuningoltam. Nem tükröződik rajt, de vadállat dolog irányítani :DDD tiszta rally feeling -
#6383 Sziasztok! Amikor fel akarom telepíteni a Need For Speed Shift -et akorr ezt a két hibaüzenetet írja majd kikapcsol a telepítő:
Tudja valaki hogy ez mért van? -
CamelX #6382 Jáááj viszont benn van az XML-ben a free look :o de király lenne megcsinálni hogy a kormányon lévő POV-val menjen. Na ebbe még belelesek, csak nem valami egyértelmű a gombkiosztás számkódja -
#6381 Egész jó ez a Mustang
-
CamelX #6380 Intro kilőve thx :) kormány mint látom G25 ráadásul külön pedálos, az nem jó hír, de ha amúgy se sokat ér, akkor lehet nem babrálom inkább -
Brundle1 #6379 Total Power C.,ez a teljes rendszer fogyasztása,erre már nem jön rá semmi.. -
ZsirosKenyer #6378 250W sztem mindenképpen kevés..
A 9600Gt fogyaszt 200-at, a procid legalább 50-60-at és akor még nem beszéltünk a merevlemezekről.
-
#6377 Mindenféleképpen nagyobb táp kell! -
Tockos #6376 Amúgy a konfigom 2 Gb DDRam,300+ Sempron proci alaplap Nforce-4,Graf 9600Gt,250w táp -
#6375 hát a szaggatás a procidon is múlik többekközt, 7600 mellett gondolom nem volt vmi nagy durranás, amellé meg hiába veszel akár 200 ezer forintos kártyát is, vissza fogja fogni. 9600hoz viszont mindenképp nagyobb táp kell -
Tockos #6374 de csinálhatja konkrétan a 250w-os táp hogy némely játék lassan szaggatva megy,mert ha biztos lennék a dologba vennék egy mondjuk 400 W-os tápot. -
ZsirosKenyer #6373 nem tudom milyen procid van, de nekem egy ősrégi 1.8 GHZ core2duo-val + 9600GT, full high-ban 50-60 FPS, ha nagy a tömeg akkor 30-40 FPS (1600x900 res.)
Szóval elvileg, egy átlagos modern procival még durvábban kell futnia.
A tápod gyanúsan gyenge. Olvastam anno vmi tesztet ahol különböző konfigok erőforrás-igényéről volt szó, és 9600 GT + egy frissebb proci kb 300-350 W-t használt. -
#6372 üdv
az mért van hogy a betöltő csík lemegy és utána fekete képernyő?? :S
ha feladatkezelőben megnézem akkor nem válaszolnak írja.
lefagy? vagy milehet?
-
USAMEN POWER #6371 Na ez az, hogy nem a VGA teszi a gépet. Tök mindegy hogy milyen fullos VGA van egy gépben, ha a proci, ram, kevés... Meg egy normális alaplap sem árt... -
#6370 9600gt simán jó! Azért az is fontos, hogy a VGA mellett milyen proc, ram stb van. Az a táp nem gyengécske kicsit? Egy 500as már simán jo lenne. -
#6369 nVidia-bol az x800-as sorozatok vannak jatekhoz, az x600 sorozat hybrid, az alatt homework;) -
#6368 olvasgatva a fórumot a 9600gt elég kell legyen -
Tockos #6367 Pénteken vettem direkt a játék végett egy geforce 9600Gt kártyát mivel azt gondoltam hogy a 7600-som már gyenge .Betettem akarit a gépbe de nem volt nagy változás.Szerintetek gyenge ez a 9600-as is ehez a játékhoz,vagy csinálhatja az is hogy csak 250W-os a tápom. -
#6366 Higyjétek el a srácok dolgoznak mint az állat a javításon. Nekik sem jó ez, hogy ilyet piacra dobtak, de a határidő az határidő. Max jővő hét végére lesz egy jó kis patch szerintem és utána mindenki fényezni fogja a játékot:)Legalábbis remélem nagyon.
Türelem... -
#6365 Lehet kövezni, de ez az első NFS az NFS4: High Stakes óta, ami bejön. Ráadásul anno ott is k jó volt a belső nézet...és az irányítás is:) -
#6364 Amugy ha igy van shift.exe -skipmenu inditva a program, akkor meg kevesebb ENTER-t kell nyomni, automatan tolti az utolso profilt;) De azert, meg mindig kell enter (konzol style:/).
De lehet probalkozni, ezekkel is: -tandemdrift, -solodrift, -timeattack, -phantomduel, -phantomderby, -phantomtt, -campaign, -vehicle, -ai, -aivehicle, -randomai, -disablehud, -skipmenu, -novehicles, -track, -password, -login :)
Ezek valszeg az online resz inditasahoz, beallitasahoz kellenek:) -
#6363 Szerintem mindenképpen tartani akarták az előre megadott megjelenési dátumot és ennek érdekében valóban sok hibát benne hagytak a játékban. Bízom egy méretes javításban. -
#6362 Azért kérdezem, mert a 4 szinten is annyi verseny van, hogy az eddigi részekben volt kb. annyi, akkor most még dobnak rá +1 játéknyi versenyt? -
#6361 Kit érdekel, ki mit gondol, a lényeg, hogy ő-te-én-bárki, mikor játszik jól szórakozzon, ha ehhez valakinek kipörgés gátló kell akkor bekapcsolja (nekem kell) akinek meg nem az kikapcsolja ennyi az egész. Én normalon játszok kipörgés gátlóval, fék rásegítés nélkül és nekem billentyűzettel így is kihívás és élvezetes a játék, az meg nem izgat, hogy a prok, hogy játszanak. Nekem az évi max. 20 óra autós játékozásomhoz ez kell. -
EK1TEP #6360 Hát na ugyan mi... -
#6359 Egyébként az NFS World Series-ben mi van? Sok verseny saját kocsival, vagy mi? -
RYO21 #6358 Ez LOL. Nekem ATI kártyám van, mégis full grafon játszom a játékot (tört verzióval). -
#6357 csak tudnám mért kell nyelvet választani minden inditáskor, ha:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT Demo]
"Locale"="en_US"
"Language"="English (US)"
és
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT Demo\1.0]
"Language"=dword:00000001
"LanguageName"="English (US)"
....
teszteletlen hulladék az egész :(