Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én még nem jöttem rá de szerintem nem, nincs is sok kedvem vacakolni vele... Vacakoljon vele aki szereti az agyonmatricázott autókat...

Csabesz6
én is szarozok vele rendesen...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Shep
Olyat lehet, hogy az egyik oldalra felrakott fóliát a másik oldalra is felrakja ugyanoda?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ok köszi
Szerintem 100 % os savegameje, napok vagy hetek kérdése míg lesz valakinek... Én 2 napja tolom elég keményen, és még csak elsõ és majdnem a második szint van kitolva a 4 -bõl, meg 1-2 meghívásos esemény. Amúgy is ma jelent meg hivatalosan az EU -ban.

Ami érdekes, az amcsiknál tényleg 22 -én jön ki ??? 😄D

tenkenorman
dehogynincs. szimplán töröltem a graphicsconfig.xml és már jó is lett. csak ügyelnem kell hogy ne rakjam highra az árnyékokat.

http://www.tenke.hu

Sziasztok,
bocs az angol billentuert, csak UMPC-rol irok.
Mar tegnap megvettem a jatekot, de csak holnap estere erek haza kiprobalni. Nem lesz idom kijatszani, viszont tolnak vele a kedvenc Lamborghini-jeimmel, stb. Valakinek van mar 100% savegame-ja, amit oda is adna nekem ha szepen megkerem? 😊
Masreszrol, siman be lehet masolni a save mappaba mas elmenteset, vki probalta mar?
Koaaz,
Udv

Black Ghost
Srácok tolja valaki gamepad-al?

Egyszerûen nem tudom belõni az érzékenységet ha "nehéz" módban akarok menni.

Levettem a holtereket 0-ra, az érzékenységet 25%-ra de nem jó, ha fékezni akarok akármilyen finoman is midig satut nyom, gyorsulásnál is gond van nem tudsz egyenletesen gyorsulni (bár ez nem annyira zavaró). A kormány érzékenység is 25%-on van, ez még úgy ahogy jó de azért lehetne pontosabb.

...és még egy kérdés: a "Gyors kormány érzékenység" micsoda?
Csak mikor a visszajátszást felvettem, akkor volt kevés... Amúgy játék közben 30-40 fps között van. Értelemszerûen ha játék közben veszem fel, akk tényleg játszhatatlan lett volna, ezért vettem fel a visszajátszást. De szerintem a video olyan 20 fps környékén mehet, szerintem elmegy egy videonak.

Jó látni hogy ilyen sokan visszaolvasnak.

Te vagy két nap alatt a harmincakárhányadik akinek ez a probléma jelentkezik.

Nincs megoldás rá. Vagy a program szar, vagy a crackelés. Az EA eddigi munkáiból kiindulva én a programra szavazok.

tenkenorman
árnyékot high ra

tenkenorman
uramisten. regeditben, local settingsben mindenhol kerestem erre a doksik közt van😄

Lacee86
A játék mentésmappájában levõ graphicsconfig.xml-ben az értékek átírásával vissza lehet állítani. Konkrétan mit állítottál át?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

HappyHunter
Matematikus?<#idiota>

Be happy. :) Running!

[HUN]FaTaL
Kilöktem a retekbe;D

http://goo.gl/gd6Zi5

Cindas
a space gomb hosszan nyomni

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

tenkenorman
de elindult, és játszottam is vele. aztán buheráltam a grafikát kidobott exe-vel és azóta nem indul.

BaliBoy
Uhh.. Ilyen alacsony fps mellett, hogy lehet játszani? Én inkább hagyom a 3,14csába amíg nem lesz valami patch vagy ilyesmi.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

mi az isten a nitro ????? hiába nyomok akármit
attila2323
Várd meg a Crackfixet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

semmi

Shep
Akkor mind a ketten szarok vagyunk 😊 Lenin azt mondta, hogy ami nem megy nem kell erõltetni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tenkenorman
Nah mégegyszer. szal átálítottam a grafót és kilép a játék. azóta minden indításnál kilét. hogy tudom visszaálítani a grafika beálításokat anélkül hogy indítanám a játékot?

setuh
Hali!
1 problemem van a gammel;nektek is olyan sokat tolt amikor belepek egy versenybe?a gepem birja jol csak annyit tolt h bealszok...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Gyakorlás teszi a mestert ! 😊)

TaRka0107
Nekem kormánnyal se megy a drift! Ugyanez van nálam is!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tenkenorman
hali. átálítottam a grafikát, és sok volt neki. hibaüzenettel kidob.
azóta nem tudom elindítani mert ugyan azokon a beálításokon akarja futtatni.

Hát gyermekeim ez van.
A valaha a legjobb játékokat ontó ea ma a legjobban eltolt,amúgy ígéretesnek ígérkezõ játékokat adja ki,de hogy minek azt nemtom...
Ja és piszok kapzsi,mert marha drágák az ea-s játékok.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Itt egy video, a Road America -i terelésemrõl. Annyira bejön a pálya, hogy a Hard gép nyomomba se érhet. 😄D

A játék sz*r... <#hehe>
(én am visszaraktam a GRiD-et a gépre XD )

Shep
Na megcsináltam a GT vs Vipert, a GT azért sokkal jobban irányítható. Na igen ám, de a drift, hát még a pályán sem tudtam körbemenni normálisan, nem hogy drifteljek is. A kocsi össze vissza csúszik, közöm nincs az irányításához, vagy ennyire szar vagyok, vagy a bill miatt van, vagy én is szar vagyok, meg a bill is rátesz még egy lapáttal, vagy a játék szar 😊

Ha visszaolvasol észreveheted, hogy tíz emberbõl ötnek is ugyanez a baja, a játék kivágja az asztalra. Egyeseket már a játék indításakor, másokat verseny közben, vagy a karriermód egy részénél.

Várjuk hogy kijöjjön az új javított crack vagy a patch.

Vagy a fajlesztõk, vagy a crackercsapat, de valaki elkúrta, nem kicsit, hanem nagyon.

Helooo! Egy problémám ha el indítom a gamest ezt a hibaüzenetet írja ki: A(z) shift.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Mi a gondja és hogyan lehet megoldani! Segítség! Elõre is köszi!
Hát nem tudom....ma kipróbáltam haveromnál DFGT kormánnyal ezt a Shift-et meg a Race Driver:GRID-et,amit egyébként Én is tolok,csak bill.-el.

Még kormánnyal is sokkal realisztikusabb a fizika, az irányítás a GRID-ben. Le lehet torkollni,csak vélemény. Ez az NFS (sem) jön be....😞

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Várd meg a javítást.

sziasztok......nekem az lenne a problémám h mikor elakarom inditani hibaüzenet jön ki (shift.exe)....mit lehet ilyenkor tenni???
pxxl
😊 nem félelmetes annyira, csak szar 😄 oda tényleg kellene a kormány sztem

All hail the double x!

Lacee86
A játék mentésmappájában levõ graphicsconfig.xml-ben a windowed-nél 0 érték legyen megadva mindenképp, tehát így: <prop name="Windowed" windowed="0" />
Így remélhetõleg nem lesz gond.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Shep
Hát én billel nyomom, de akkor gyakorlok még kicsit, mert ezek a VS témák nem mennek, a többivel eddig nem volt gondom, bár a driftelést még nem láttam, de attól elõre félek a sok rémisztgetés után 😊

Belton
Megoldódott. 😊

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Csáo csak egy gyors kérdés miért ablakba indul el minden áron ? 😮
1 indításnál full screen 2-3. indításra meg ablak .. Ez mi ?

BF:2-3-4(oORedstarOo)

pxxl
egyetértek... <#wink>

All hail the double x!

Ha billel rémálom lenne, nem tolnám föl a képeket a verdámról, és nem írnák élménybeszámolókat, hanem valami mással tölteném az idõt. Valóban ésszel kell menni.

<#wave>

Krisztiam
ez még mindig nem a régi nfs, nekem ez a véleményem, visszakanyarodhatnának a legelsõ részhez :S

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

InfectedMann
Hát a driver reinstall -al se sikerült.
Megpróbálok még 1-2 trükköt aztán ennyi volt számomra a játék. Annyit nem ér amennyi idõ elbaszok rá, hogy játszható legyen.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

pxxl
bill-vel sem rémálom, csak ésszel kell menni, nem nyomni mint a hülyegyerek. ez már nem az ánderkover 😄

All hail the double x!

Mentem egy qrwa jót Road Amerikán. Nagyon jó az a pálya... Van egy hosszú íves kanyar, azt kegyetlen hogy végig driftelve veszem be, Öröm nézni a visszajátszást, szerintem az egyiket felveszem majd. 😊

Southy
Újra én.
Rájöttem, hogy végülis van automata váltás, azonban nem mûködik megfelelõen. Amikor már szinte visít az autó, hogy "VÁLTSÁL MÁR TE BAROM", akkor a sebesség mutato körül megjelenik eg piros kocka, majd átvált. Ez azt eredményez, hogy kb 100 km/h-nál vált magától -esrõl 2-esre. Ez kormány/pedál hiba lehet?

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

nekem rossz a kormányom

kabel15
Ezt a játékot tényleg kormánnyal kell játszani mert kegyetlen.
Mondjuk nekem a PSP versio piszkosúl tetszik azt tolom.
Ezt meg hagyom pihenni uborka szezonig 😄

BattleTag: kabel15#2672

pxxl
<#eljen>

All hail the double x!