11230
  • bgabor
    Senki sem ringatja magát ilyen illúziókba, nyugodt lehetsz.
  • pxxl
    én sem játszottam végig marinnel. sztem tovább bírtad mint én. alien-el, predator-al végigtoltam. alinennel többször is :)
  • frango
    Tényleg Ferrari van a játékban?
  • bgabor
    Ez pont olyan, mintha megbíznád kétszer ugyanazt a festőt hogy fesse ki a házadat, ő meg kétszer elbaszná. Nem kicsit, nagyon. És utána azt mondaná, hogy harmadszor is őt bízzad meg a festéssel, mert más se csinálta volna jobban. Hát a nagy lóf@szt!
  • pxxl
    főleg így
  • IMYke2.0.0.0
    Férfiasan bevallom - remegett a kezem... hát, azt hiszem, a leszállást követő 3. pályáig bírtam.
    Utána még tettem egy kósza kísérletet az alien bébivel... de az se volt leányálom. Így félretettem, arra az időre, amikor öngilykos akarok lenni, és valami humánus módon akarok véget vetni az életemnek (szívszélhűdés).

• frango
    Hála a jó istennek. Jövöre örök élet, kánaán, nem kell dolgozni se.Na de ez nem az a fórum:DD
  • Dobronski
    Sajnos. Szeressük a narancssárgát.
  • pxxl
    ááááá marine-al mekkora para! úristen! fülessel, este, egyedül...az a folyamatos csipogás, sötét van, és egyszer csak meghaltál...
  • IMYke2.0.0.0
    Alien vs. Predator-ok óta egyetlen játék sem tudott úgy megrémíteni, hogy végigjátszani sem bírtam!
  • bgabor
    El kell menni, pont azért hogy a két rossz közül a kevésbé rossz kerüljön hatalomra.

Mellesleg elég érdekes hogy egyenlőségjelet teszel a kettő közé, amikor az egyik majd tíz éve nem volt hatalmon.
  • USAMEN POWER
    Ja és mellékesen mikor kiérsz, haláli nyugalomban mész vissza a törzshelyre, és egyszercsak elkap egy qrrwa nagy féreg. a semmiből jön elő... Másodszorra sikerült kinyírni, de nem semmi hogy milyen nehéz volt, mikor ide oda dobál és próbálj célozni...
  • Dobronski
    Na töltöm a demót megint :D 18 perc.
  • pxxl
    én amire nagyon emléxem az az Alone In The Dark 4 volt. ott ment a pelus csere néha
  • USAMEN POWER
    Nekem egy kicsit sok volt az a játék, lehet hogy hangos volt a füles, de mikor a sötétben a semmiből rámtámadtak azok a dögök, meg mikor hatalmas orditozás, valami közeledik, de nem tudod hogy honnan és jobbra balra kapkodsz az sok volt. Meg pár sietős hely is betett ahol fogy a levegő, mellette még azokkal a dögökkel is kell harcolni... Volt egy küldetés mikor a centrifugát be kellett indítani. Küzdeni a gravitációval, a dögökkel, a fogyó levegővel, és közben figyelni a qrwa lapátokra hogy nehogy bedaráljanak, az nagyon kemény volt... Szerintem nagyon kemény játék, megmutatta az EA hogy horror terén is tud alkotni.
  • frango
    Az a baj, hogy sose lehetsz biztos benne, hogy jó is marad:( Emlékszem a GOW-vel játszottam vagy 4 órát. Jó volt fasza volt minden. Másnap na mondom folytatom (már alig vártam, hogy hazaérjek). Meghülyült az egér nem lehetett célozni csak össze vissza ugrált az emberke. Utána nem is tudtam mit kezdeni vele...
  • pxxl
    ezért kellene rájönni, hogy nem kell évente új nfs, legyen 2 év a fejlesztés vazze kibírjuk, csak ne ilyet kapjunk mindig :(
  • Maxtreme
    detto. Jó játék volt nagyon, de parafaktor nálam sem volt.
    Eddig 1 játék tudta rámhozni a szívbajt (de ugye a félelem meg az ijesztés nem 1 fogalom) ez pedig a condemned, iskolaszekrényes része :)))
    ez (szövegt is figyelni)
    Lehet így annyira nem hatásos, de ott és akkor uhh.
  • Dobronski
    A Shift olyan mint az XP sp2 előtt.
  • Lacee86
    Nálam olyat csinál, h alapból csak Ctrl+Alt+Del-lel tudom letenni tálcára. Ilyenkor a feladatkezelőben kiírja, h NFS Shift nem válaszol. A tálcán ettől függetlenül megmarad a program, sőt vissza is tudok lépni bele, és rendesen tudom folytatni a játékot.
    A másik fura dolog, ami 1-2-szer előfordult, h verseny indítása előtt a bevezető videó vágásai között marha sok szünet van (több mp), és végül fekete a kép, nem akar indulni a verseny, csak a hangot hallani. Ilyenkor ha nyomok egy Esc-et, megjelenik a menü, ha a folytatásra megyek, akkor onnantól már jó, lesz kép is.
    Ezektől eltekintve (bár még csak néhány órát játszottam) eddig lekopogom nem fagyott, pedig nem vmi erős a gépem. (+ a játékot khm... hát nem a boltban vettem)
  • pxxl
    remegő kézzel? hát én is olvastam róla mielött játszottam, hogy hűű horror meg beszarsz. én 1x nem féltem meg a játék alatt, röhögve végig toltam. semmi parás részt nem láttam benne.
  • USAMEN POWER
    Én az EA -t nem szidom, mert csinált pár felejthetetlen játékot... PS -en a rengeteg sport játék, amivel játszottam, Fifa pár része is bejövős, meg háth amit nem tudok elfelejteni, amit remegő kézzel játszottam a Dead Space. :D
  • pxxl
    megfigyel mégis át lehet bszni őket :D sokra mennek vele
  • frango
    Ha kinyomod a netet akkor is ugyan ugy fagy ki? Valaki próbálta már?
  • spe3dy
    Néhány tipp a hibákra
    http://www.gamingnewslink.com/2009/09/20/fixing-need-for-speed-shift-pc-errors-crashes-freezes-other-problems/
  • IMYke2.0.0.0
    Na, és akkor szeressük az EA-t, mi?
    A Microsoft legalább nyíltan (is) megfigyel minket...
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem akkor fagyott ki (és nyomta fel az agyvizemet), amikor az irányítást állítottam át kontrollerről billentyűzetre...
    De akkor 2x is behalt - kép fagyva / zene ment.
  • USAMEN POWER
    Amúgy Spyware Terminátorban valami érdekes dolgot vettem észre.
    Álltalában, a játékok elött engedélyezni kell az éppen aktiválódó fájlokat. Előjön egy mini ablak, Engedélyez/Elutasít, semmi egyéb.
    Shift esetében, 3 fájlt kell engedélyezni. Akkor a game is faszán megy. Egyszer volt olyan hogy 3 helyett 4 fájl kellett engedélyezni. Akkor nekem is fagyott a game. Érdekes...
  • frango
    Ez alap játék hiba...Persze vannak szerencsés kiválasztottak
  • Maxtreme
    engem eddig 1x vágott ki szabálytalan művelettel,auto tuning közben :) (még az elején)
    Azóta semmi gondom a progival.
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg árukapcsolás - vagy megfigyelés - vagy folyamatosan a netről tölti a játékot :)
  • pxxl
    látom ati és nv, intel v. amd oldalon is fagyogat. érdekes...

nálam még 1x sem fagyott.
  • frango
    Na amkor nem tettem fel Download managert nekem is az volt. Mentek körbe az autok néha akad, na tölt. Utána folyamatosan mentek körbe ameddig ki nem nyomtam a játékot
  • frango
    Persze sima versenynél nem fagy.
  • barmi
    Nálam az a pörgő karika meg-megtorpan néha de aztán elindul újra a pörgés, vagy nem és akkor CTRL+ALT+DEL...
  • barmi
    Én nem tettem föl. Random fagy a játék nálam és 23- fps max!
  • frango
    Azért kérdem csak mert nekem gyanus az a progi. Amikor nem telepítettem akkor 2.szint után töltésnél megáll. Ha telepítem akkor 2. szint után tölt le valamit és utána mindig kifagy, de csak karrier modban.
  • Dobronski
    A töltés felénél miért áll meg a zene, meg a töltő karicska', aztán elindul 1 fél másodperce, és kiidob asztalra. Ja, és csak demó :D nem érzem, hogy érdemes lenne megvenni.
  • barmi
    Nemhiszem :D A játék nem fog jobban menni az ea downloadertől az tuti biztos...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, lehet, hogy csak az EA Downloader-rel lehet majd letölteni a Patch-et?