Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csakis olyan játékokat veszek meg,amiket elõtte már letöltöttem és kipróbáltam és tetszett is....nem divatból veszek meg 1 játékot,vagy azért mert attól menõ vagyok. A játékélményért vagy a multi-s rész miatt vagy egyéb dolgokért.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1. GRID
2. DIRT
3. Richard Burns Rally
Nálam!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
E7300 @ 2.66ghz,2gb ddr2 dual channel,gigabyte ati h4670 512mb,10-28fps 😞
Minden maxon!

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Asszem EA-éknél hamarosan újra ki lesz rúgva egy fejlesztõcsapat.
akkor a realitás érzéked egyenlõ egy moszkítóéval
200-ról 0-ra 5méteres fékút? 3 hete játszom a GRID-el,de ilyent soha nem tapasztaltam....talán nem könnyû/normál mod-ban kéne játszani...próbáld ki,talán meglepõdsz! 😉
(Dirt-t nem próbáltam)
Egyszerûen látom, hogy mit tettek elém "korszakalkotóként".
Ettõl még, lehet, hogy valakinek ez a játék lesz a mérce az elkövetkezõ években...
Nekem nem. Én is a GRID-esek táborába tartozom.
S másoknak, szimulátor rajongóknak: lehet utálni, sarat dobálni, de nekem jobban bejött a bevallottan arcade jellemzõkkel játszható GRID.
csak én nem jártatom a számat feleslegesen, és nem fikázom a játékot. ettõl nem lesz jobb semmi. ez van, nem tetszik, de játszom, mert miért ne.
All hail the double x!
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
"Neked tipikusan az olyan rémegyszerû ostobaságok valók, mint a Carbon, Underground, MW" Ugyan. Tudod jól,hogy az EA mindig ezeket csinálta a legjobban,ne akarjon már hirtelen szimulátort csinálni az arcade-ból. Fikáztam orrba-szájba? Nevetséges. Csak véleményt nyílvánítottam,mert tudod ez 1 fórum,ahol lehet vitázni....persze csak adott stílusban. Na mind1,leld élvezeted ebben a játékban,nekem ez egy olyan semmitmondó game.....
<#worship>#worship><#wave>#wave>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Tökéletesen igaza van.
Azzal, hogy az EA-SimBin csinált egy arcade-szim hibrid játékot, még nem szabad elfogadnunk olyan hiányosságokat - warez és original tulajok egyaránt! -, melyeket a nagy várakozás idejében messzire kiáltottunk ki, és elõre fújoltuk, ha benne lesz, vagy hiányzik!
Most, hogy mindenkinek a gépén - ilyen-olyan forrásból - ott izzanak a bitek, máris más a hozzáállás?
Miért kell elfogadni azt, amit le akarnak nyomni a torkunkon?
Sorolom:
* Direkt nVidia-ra gyártott
* 1:1 konzol átemelés, fejlettebb shaderekkel elfedett dolgok
* optimalizált, de a beígért "forradalmi" dolgok elfelejtése
* még mindig erõsen doboz irányítás, scriptekkel megnehezített irányítással
* árukapcsolás-metodika
* semi-simulator játékhoz képest kevés beállítási lehetõség, és statisztika
* semi-arcade-hoz képest rétegnek tervezett irányítás, átgondolatlan módosítási lehetõségek, kevés opció
* az arcade rész tuning opcióinak szegényessége, hiányosságai
Mindezt csak úgy, emlékezetbõl.
És ez a lényeg egy autós játékban. Ha a Gridben a "fizika" - értsd: törésmodell... - jobb is, mit sem ér, ha egy szar billentyûzettel alázhatom fél körön belül az ellenfeleimet.
És igen, kurva meglepõ, de egy autós játékhoz - mármint az igényesebbekhez - kell kormány. Azta, mi? Tök felháborító. 😄 De érted, van választási lehetõséged: Nem játszol vele. De az, hogy nem játszol vele, nem azt jelenti, hogy szar a játék, max azt, hogy béna voltál hozzá és azt, hogy megfelelõ céleszköz - kormány - nélkül próbáltál meg okoskodni valamiben, ami megkívánja a megfelelõ céleszközt. Én sem megyek repülõszimezni joystick nélkül és nem is vagyok felháborodva, ha billel nem úgy megy, mint joy-al.
A másik, meg az, hogy ha láma vagy a játékhoz és ahhoz, hogy elsajátítsd az újfajta - és a Gridnél mindenképpen életszerübb! - vezetési stílusjegyeket, akkor talán magadban keressed a hibát, ne a játékban. De fura, én elszöszöltem a beállításokkal és az óta egy centi panaszom nincs a kocsik vezethetõségére. No persze megfelelõ versenyeken megfelelõ verdákkal kell tolni, ez sem lényegtelen szempont ugye.
Neked tipikusan az olyan rémegyszerû ostobaságok valók, mint a Carbon, Underground, MW, amiben nyomogatsz három gombot oszt csá. De ettõl talán nem kellene fikázni orrba-szájba az ennél jóval felsõbbrendûbb, értelmesebb, odafigyelést ígénylõ produkciókat, pl. a Shift-et. Béna vagy hozzá, nem akarod elsajátítani a szükséges dolgokat, oké. De ez a csipogás már tényleg száni.
Azt meg nem nevezem gyerekesnek, ha adott véleményem mellett szilárdan kiállok. Te nevezheted annak, én meg jól elröhögcsélek rajta, ahogy a gyötrelmes fikázáson is persze. 😉
http://f1game.hu
Ifjú Padavanom lehet oltani ezek után...hehh
U.i.:Nem igaz nem lehet összegyúrni,egy underground2+most wanted stílust egy ilyen grafikával...lenne este,nappal verseny,esõben,törne mint a gridben....😄
All hail the double x!
Nem tudom,hogy az EA mit akar elérni ezzel a "játszom a szimulátorosdit" fílinggel,de nagyon nem jön be. Inkább maradt volna a max. Carbon,Most Wanted,UG sorozat stílusánál....sokkal élvezetesebb játékokat csináltak. Pro Street,UC,meg ez iszonyat gagyira,úgymond tömegjáték lett,unalmas,ratyi,szar. Könyörgöm. Ha Én egész életemben tegyük fel-vízvezeték szerelõ voltam és hirtelen azt mondja nekem valaki,hogy "ba**eg,menj el autót szerelni,mert abba több pénz van",akkor nem hagyok ott csapot-papot,aztán futok....elõbb elmegyek mondjuk autószerelõ tanfolyamra és MEGTANULOK autót szerelni. EA esetében szvsz ugyanez történt,csak persze nem ezzel a hasonlattal....ha nem voltam érthetõ szóljatok,nekifutok még1X.
Anno emléxem ps-ben Mazda Rx8-al nyomattam a drifteket, aztán tuningoltam rajt, és remekül sikerült elb*sznom az addigi a célnak tökéletes autót <#idiota>#idiota>
Annyi hogy talán az irányíthatóság cseppet arcade-abb (ez alatt nem azt értem h rosszabb, sõõt nekem pl az jobban bejött kezelhetõség téren is, a törésmodel meg .. ehh ne is ragozzuk.. 😊 )
Összességében ez sem rossz, de a grid nagyobb élmény volt számomra.
De az tény h hosszú évek óta az elsõ használható NFS.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
nincs valami olyan opció hogy az egyik oldalról a festést ugyanugy átrakja a másik oldalra? mer pl a jobboldalra csinálok valamit a bal oldal üres marad és nem tudom ugyanolyanra megcsinálni