11230
-
USAMEN POWER #6636 Én a TDU után, nem is tudnák máshogy játszani... :D -
#6635 amúgy van aki nem belső kamera állásból játszik? sztem az a legjobb :) pedig kivétel nélkül első lökősön nézelődtem eddig autós játékokban. -
USAMEN POWER #6634 Idővel Bithorlon is az lett, de míg szedtem az első között, addig nem volt az... -
Dobronski #6633 Most már elindult, de semmi új... ugyanúgy kilép... -
#6632 jajam enkór powa -
#6631 jobb helyeken free volt -
Dobronski #6630 Felraktam megint, most meg physxloader.dll is missing from your computr. -
USAMEN POWER #6629 Jahogy -
#6628 -
USAMEN POWER #6627 Oksa, bevallom ! Fizettem érte, az arányommal Bithorlon ! -
#6626 4. szinten vágnak a falhoz. idegesítő, közben meg meglépnek a mókusok elől... :S így sosem leszek első :( -
#6625 autó vásárlásnál ott az ikon hogy át lehet-e építeni vagy nem, jó-e driftre, nitrót lehet-e barakni... -
USAMEN POWER #6624 Harmadik szintől vedd le az MI -t közepesre. Első, második szintben még gyalázom a mezőnyt hardban, de harmadik szinttől meg már a mezőny gyaláz engem... -
#6623 elloptad a boltból ? nem szép dolog -
#6622 hát ha velem még párszor eljátsza hogy az első 5 mp-ben a falhoz vágnak akkor ez lesz az első nfs amit kivágok az ablakon... -
USAMEN POWER #6621 Lopott -
USAMEN POWER #6620 Vettem egy Camaro-t de még ki se próbáltam... Szerintem van is pénzem hogy feltuningoljam. :)
Így lesz 4 full tuning verdám.
Amúgy egyes autóknál nem érhető el az átépítés. Shelbynél elérhető volt, a Gt -nél, és a Challengernél nem találkoztam vele... -
#6619 Neked eredeti? -
USAMEN POWER #6618 Én csak elmondtam a Spyware Terminatorral kapcsolatban az érdekességet, hogy ilyen elő szokott fordulni, amúgy nálam nem fagy a game, lassan ki is toltam... -
#6617 jah driftelésnél meg a gyári nissan sx200-at zuzzátok. lazán nyertem vele drfiteket. nagy sebességgel be a kanyarba, aztán még tartani is lehet bill-vel is. nekem bejött. -
kraven81 #6616 Mindegy a lényeg az, hogy szerintem fel van cserélve az under/oversteer. Nem kis hiba. -
#6615 Én meg erre no comment, mert látom az értő olvasás nem az erősséged. -
#6614 és a camaro-val meg leverlek közben... bár nem próbáltam a shelby-t. -
kraven81 #6613 Jó én most annak mondtam aki nem akar driftelni versenyen:) -
#6612 Ezt kérdeztem az előbb, hogy ugyan ugy fagy ki ha kilövöd a netet? -
USAMEN POWER #6611 Shelbyvel ? Annál jobb nincs mikor magas fordulatszámon üvölt a motor, és közbe tolod a driftet a kanyarban... :D -
#6610 tényleg a 4es szintű verdákat nem lehet már tunyingolni? vagy csak a zonra r-t nem lehet. mert azt vettem meg :P -
kraven81 #6609 Nem biztos, hogy minden autónál jó, de a Shelbyvel full tuningal nekem jobb. -
USAMEN POWER #6608 Akinek fagy a game kipróbálta a net nélküli indítást. Lehet hogy figyel titeket az EA ?! :DD -
bgabor #6607 Szóval szerinted inkább kérjük föl harmadszorra is ugyanazt a tehetségtelen festőt, aki már kétszer elbaszta. Ne adjunk lehetőséget másoknak a bizonyításra.
Hát erre aztán no comment. -
#6606 Ezt külön köszönöm! Otthon ki is próbálom - ha nem felejtem el addig...
[Mire kössek csomót, mire kössek csomót...]
-
USAMEN POWER #6605 Nekem nem ! -
kraven81 #6604 Akinek baja van a kanyarodással az menjen bele a tuning opcioba simple tuning, és rakja tulkormányzottá. 50en van rakja 80ra. szerintem pont alulkormányzott, de sokkal jobb lett a kanyar tapadás. Mármint nem annyira driftes a kanyarbevétel. Probáljátok ki. -
#6603 nekem aztán mindegy milyen színt látok a visszapillantóban -
#6602 Na akkor egy nagy minusz pont a játéknak -
#6601 Én sajna láttam citromsárga Diablo-t...
Erősen ízlésficamos lehet a tulajdonosa. [Pécsi illetőségű az úriember, és nem európai.]
-
#6600 jó én ezt értem. másik oldala meg hogy nincs kedvem lemászni 130 km-re szavazni, mivel ideiglenes lakcímen vagyok pesten. tudom felkérhetném magam a savazásra... -
#6599 Meg az is lehet, hogy te látod rosszul, hogy elba.zta. Pedig lehet, hogy jo ám az.:) -
USAMEN POWER #6598 Dodge Challengeren, vagy egy Viperen jobban áll ! -
#6597 nincs