Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék amúgy sem játszhatatlan. Se nem unalmas. Optimizálatlan? Elég nagy a gépigénye, de ma már kevés pénzbõl is összeállítható annyi, hogy jól fusson. Én nem, én öcsém gépén játszok, egy játék miatt nem bõvítek. Úgy se játszom sokat.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
leszedtem 1 másikat.nemjó.
a lemez pedig bent van daemon tools-ban.
szal nemtom mi leeht a baja.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
egyébként nem jól lett megcrackkelve!
más a tuning beállításokat nem lehet letesztelni valahogy?
ki kell lépni be a gyors verseny és úgy ha nem jó akkor kilépni vissza a beállításokhoz és megint????
Amíg ez a játék nem ismerteti meg magát és nem játszott vele a fél világ,addig ez lesz. Új játék-->Új fórum-->Vegyes HSZ-ek. Ez van. Lehet,hogy ez a sok HSZ meggyõz mondjuk 1 olyan embert,akinek egyrészt nincs pénze megvenni a játékot,másrészt lassú a nete és nincs kedve 8-10 órát ülni a gép elõtt,mire letöltõdik. Miért ne? Teljesen jogos lenne. Ha a fórumozók (most a hasamra ütök) ~70%-a azt mondja,hogy unalmas/játszhatatlan/optimalizálatlan/ és a többi gyakran olvasható kritériumok,akkor jogosan gondolhatja ezt.
"Ebben a hibrid mûfajban nem igazán van más" Ugyan most nem fogok utánaolvasgatni,hogy ezt pontosan milyen mûfajnak is titulálja be az EA,de hogy nem hibridnek tervezte,afelõl meg vagyok gyõzõdve. (aztán lehet,hogy most hülyeséget mondok....na mind1).
...." és most az nem tetszik és Underground folytatás után sírtok. Ez hogy van? Akkor az mégsem volt tömény unalom már? (de)"
olvasgatsz Te külföldi fórumokat,beszélsz interneten kívül más olyan emberekkel akik végigjátszották NFS korábbi részeit? Mindenki siránkozik,hogy milyen jó volt a jó öreg UG,Carbon,MW.....ezekszerint a fél világ hülye? 😮
Mind1,ne veszekedjünk,leljétek benne örömötöket,játszatok sokat hiszen elvileg azért készült.
AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit
A Shifttel viszont a legnagyobb probléma, hogy a billentyûzettel való irányítás igen nehézkes, ÁMDE megszokható! a játéknak van pár idegesítõ hülyesége, de megszokható.
A Shift nem szimulátor, a Grid se csont árkád oké?
sztem árkádtól a szimulátor felé kb ez a játékok sorrendje:
Árkád autós játékok -> Grid -> TDU (ha már vki megemlítette) -> Shift-----------> Szimulátor.
Ennek ellenére kipróbálom a SHIFT-et, mert jó a grafikája és kiváncsi vagyok rá, hogy milyen. Beüzemelem alá a DFGT-met és ha tetszik akkor játszok majd vele és mellette nyomatom az rFactor-t az online ligánkban.
You\'ll Never Walk Alone
AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit
Asszem maradok/visszatérek a TDU-ba, amit immáron 2 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan élvezek. 😊 Meg pl. az Nfs5-öt, Viper racing-et, Flat out 2-t is akárhányszor felrakom, szívesen játszom végig újra és újra. De akár írhatnám a GTR2, Bmw M3 challange, Richard Burns rally-t is, ezek nehezek, mégsem idegesítenek fel, tehát valamit tudnak ezek az újkori nfs-ek... 😄 De már elõre látom, hogy az off Dirt2 is jól fog kinézni, de egy szar lesz, úgyhogy asszem maradok a régi jól bevált kedvenceknél. 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pistikéknek meg: vegyetek kormányt, vagy törõdjetek bele, hogy végre 1 komolyabb NFS-t is kiadtak. Annyi energy meg már nincs h begyakorolja a hülyegyerek, inkább 10 perc után feladja és megy vissza Undercoverezni. 😄 Amúgy meg én is kipróbálnék végre pár repülõs szim-et is, de mivel nincs meg hozzá az alap hardware-em, eszembe se jutna
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
És hát nézzük meg, mit nem hozott szerinted az SMS abból, amit ígért.
Pályaversenyek - pipa
Komolyabb ellenfelek - pipa
Komolyabb irányítási metódus - pipa
Az árkád mûfaj új, komolyabb szinte emelése - pipa
Törésmodell, ezzel járó fizikai behatások - Epic fail
Azt írod, hogy a Shift a maga kategóriájában sehol nincs. Miért, milyen ketagóriája van? Ebben a hibrid mûfajban nem igazán van más, esetleg - nagyon esetleg - a Grid assisstok nélkül, de hát az meg iszonyatosan könnyed árkád, én próbáltam kormánnyal, de valami fullborzalom volt, az inkább billes cucc. És ezzel máris jellemztem a játékot, billes autós játék az valahol komoytalan számomra. A Shift annyira nem szar, amennyire ti beálítjátok. Sõt, szerintem nem is szar, csak szokni kell, mondjuk a gyépé Burnout után és a még gyépébbnek ígérkezõ Blur elõtt...
A kérdés az, hogy mit vártatok, és olyan válaszokat szeretnék olvasni, melyek összhangban vannak a stúdió ígéreteivel, hiszen ezekkel együtt lett mindenkinél várólistás a Shift. Hiába mondjátok, hogy nektek új Underground kellett volna, amikor év eleje óta teljesen nyílvánvaló, hogy nem az lesz. A SMS ígéretei mentén mi az, ami miatt ez a topic már másról nem szól, mint arról, hogy a csontárkád Grid jobb ennél és ez meg mekkora szar már... Miért nem lehet több nap után a nonstop fikázást hanyagolni és a véleménynyílvánításotok után - amihez természetesen jogotok van - hagyni a játékot kedvelõknek, hogy nyugiban elbeszélgessenek egymással? Ezekre szeretnék értelmes választ kapni.
http://f1game.hu
Az Én véleményem,hogy ez a játék a maga kategóriájában,vagyis abban,amit az EA kitûzött célnak SEHOL NINCS! PONT.
Jó játékot,leld örömöd benne...mondom ezt minden gúnyolódás,komolytalanság mellõzésével.
tényleg ennyire gyenge ehhez a gépem vagy valami más lehet?
Biztos jó játék lehet, csak én nem veszem meg 10 ezer forintért... És nem azért mert nem tehetem meg, hanem azért, mert egy játékra nem költök ennyi pénzt. Viszont, most, hogy letöltöttem, a crackelés után shift.exe errort ír ki. De nem a játék, hanem a Windows. A gépem messzirõl meghaladja az ajánlott renszerkövetelményt, és ezért nem tudom mi lehet a baj. Windows XP SP3-at használok, szóval az se lehet gond
DE:
Az, hogy Neked nem tetszik a Shift irányítási metódusa, egyéni probléma. Adott a dolog, ahogy a lehetõség is, hogy megbarátkozz vele, sõt, arra is, hogy akár személyre szabhasd. Nem fogadod el? Ez miért a SMS hibája, elmondod? Miért kellett volna követni mondjuk egy Undercoveres modellt, amikor ugye totálba azt ígérték, hogy pont azt az ostoba egyszerû hülyeséget akarják elvetni? És akkor mindenki éljenzett, hogy de jó, az NFS végre komolyabbá válik. Azá vált, bár van még mit csiszlni rajta, kétségtelen. Ez nem szimulátor, ez is igaz. De legalább egy olyan árkád, ami nincs végletesen lerohasztva és ostobává téve és legalább némi kihívást ad.
Azt írod, hogy legnehezebb, Pro fokozaton játszol a Shiftel és rommá nyered magad, nehézségek nélkül. Hahaha. Segítségeket kikapcsolod, igaz? Bõven elégtelen, ha csak az ellenfelek vannak keményre állítva, menjél helpek, assistok nélkül és úgy legyél "simán" elsõ minden versenyen.
És hát a Grid.
Erre mit mondhatnék? A Grid volt számomra eddig a legjobb árkád játék, rengeteget toltam vele on- és offline egyaránt. De láttam a hiányosságait, ahogy látom a Shift gyengéit is. És nekem a Grid messze nem okozott annyi kihívást, mint a Shift, sõt... És ezt nem szerettem benne, azt, hogy marha könnyen le lehetett rázni az Ai-t, hogy a kocsikat akárhogy bedobálhattam a kanyarokba, rémegyszerû volt, de ezekel együtt is hatalmas hangulattal rendelkezett, jók voltak a pályák, a gépek és igen, a törésmodell és az ezekkel járó következmények bizony remeknek bizonyultak, mely utóbbit a Shift sajnos nem tudta nem hogy überelni, de megközelíteni sem. Ellenben a Shiftben szerintem komolyaban vehetõek az AI pilóták és a kocsik is sokkal jobban mozognak, élvezetesebb vezetni azokat.
Amint látod, ide és oda egyaránt osztom a pontokat, ha már komolyan meg kell beszélni ezt a témát. Ti, a fikázók azonban egy az egyben eltemettek egy olyan koncepciót, ami nem vérárkád, pedig ugye a SMS pont ezt ígérte - mármint hogy nem buta Undercovert és Carbont és MW-t készítenek -, sõt, szimet sem ígért. Ez egy hibrid játék, szerintem egy új, sokkal komolyabban vehetõ sorozat elsõ felvonása, melyet követhet majd egy letisztultabb és talán szimesebb rész is.
Kerekperec kijelenteni, hogy a "Grid fényévekkel jobb", no hát ez szerintem nevetséges és észérvekkel tarthatatlan megállapítás. Van, amiben jobb, igen. De én úgy látom, a Shift összességét tekintve egy komolyabb, több kihívást nyújtó hibrid autós játék lett és ezzel nálam nyert. Kihívás nélkül szart sem ér a "jobb fizikának" nevezett törésmodell sem a Le Mans pálya szerepeltetése...
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit