Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
mit?
sziasztok tiszta grid klon<#pardon1>jobbat vártam
Black Ghost
Na itt az ideje hogy én is véleményt nyilvánítsak.

Elõször is ez a játék nem szimulátor de nem is akart az lenni. Az irányítás beállításokkal (gemapad) voltak ugyan gondjaim de mostanra tökéletesen mûködik.
Billel tényleg nem olyan jó vezetni, de kormány se kell hozzá, elég egy normálisabb gamepad. Nekem egy "Logitech dual action"-om van, két éve vettem 6 ropiért és tökéletesen megfelel (halkan mondom a konzolos irányítók megbízhatóság tekintetében a közelébe sincsenek).
Vezethetõségben egy valami nem tetszik, mégpedig ez a csúszkálódás. Én szeretek ív autózni, francnak kell állandóan nyekeregtetni a gumikat.
Ami szintén nem jó az a menü, nehézkes, lassú és vontatott, hasonlót utoljára a SCAR-ban láttam, voltak már ennél jobban kitalált NFS setup is és ahogy mondani szokták, ha valami jól mûködik akkor azt ne babráld.
A lebonyolítási rendszer, a pályák, autók típusa és mennyisége, a grafika rendben van, mondjuk ez a csillagosdi nem kéne.
A hangok szokás szerint profik, bár ezt megszokhattuk már.
Az optimalizáltsággal szerintem nincs gond. Konfigom E6750 3Ghz, 8800GT, 4G ram, felbontás 1680×1050, 4×AA, 4×Af, többi fullon, és így produkál 50-60 fps-t.
Ezt a kártya mizériát pedig a patch v. driver hamarosan meg oldja, bár szerintem az elsõ javítást hamar meg kapjuk mert nagyon kell a játéknak.
Na de ami miatt igazán tetszik a game, az az hogy végre NEHÉZ és ez az miben jobb mint a GRID, ott vadállat fokozaton is aláztam mindenkit, online módban is bent vagyok az elsõ 300-ban, itt meg talpalni kell rendesen egy 5. helyért is. Ami szintén jó az a belsõ nézet látszik hogy odafigyeltek rá, az összes autó jól vezethetõ, nagy a látótér és nem statikus a fülke mozgása.

Igazság szerint ez egy új autós játék amit egy ismert névvel adtak ki, de hát Kódmester is GRID elé biggyesztette a " race driver"-t és a DIRT-hez is kellett Colin bácsi, ez viszont nem feltétlenül rossz dolog, hiszen jó kis gémet kaptunk. Szóval nálam 9/10

tototto
van egy meghívásos futam az egyes szint végén amikor egy hosszú pályán kell menni egy bugattival, ahhoz hogy az ember megkapja minden *-ot az egyik kitétel hogy tiszta kört kell menni, de szerintem az hogy nyerjen az ember , elérjen 2560pontot kb lehetetlenné teszi hogy tiszta kört is menjek, hogy lehet ezt megoldani valaki megcsinálta már?
azt még nem próbáltam mondjuk hogy egyszer végigmegyek török zúzök lökdösõdök és bejövök elsõ helyen, aztán meg max 100-200al végig döcögök a pályán
ilyenkor nemtudom megmarad e a csillag vagy egyszerre kell teljesiteni mindent mert lenullázza ha ujra kezdem?

Törölt felhasználó
Kösz megvan, csak ezaz hogy ablak módnak volt irva ezért nem találtam elõsször. Amúgy már a kormányt is rácsaltam és atom jó a fizikája sztem. Én már az elsõ versenyen küzdök ,mert mindent kikapcsoltam😄 De meg lehet szokni!
rvn
Oprendszerem xp 32 bit en próbáltam de van win 7 64 bitem is. lehet h jobban járnék vele?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
Hello! Olyan gondom lenne h akármit csinálok a rajtnál meg mikor sok kocsi van elöttem minidg 20 fps em van ami szörnyü. Veóhetem lehjebba felbontást emg a símitásokat meg a részletességet de semmi változás. Valakinek volt hasonló?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Shep
A kezembõl vetted ki a billentyûzetet 😊 Ilyen NFS kellene, így mindenki megtalálná a számítását, csak hát szerintem ilyen sosem lesz, mert akkor hova fejlõdnének tovább? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kabel15
Ja és a legfontosabb.
Hogy benne lennének a japán csodák amiket addig tudsz tuningolni amíg a tárcád engedi és lenne a luxus ferrari és hozzá hasonlók ahol max felnit és gumit tudnál változtatni és a motor beállításait DE TUNINGOLNI NEM!

BattleTag: kabel15#2672

arty
szép bevételeket az undercover is hozott...

Forza.

kabel15
Nekem alvázfény kell és egyéb szépítési cuccok. felfele nyíló ajtó motor átépítési lehetõségek.
Én imádnám. És bele lehetne szõni mind a 2 verseny tipust a zárt és az uccai versenyt is. sok ötletem lenne de azt most ide inkább nem írom le 😄

arty
és lehessen menübõl választani a versenyeket, ha valaki unná a szabad tekergést a városban 😉 (ez is bennevolt a most wantedben)

plusz legyenek benne az elsõ 5 részben található hosszu, vidéki szakaszok, ne csak város 😊

és legyen szép a grafika, legyen árkád/szim opcio, törés. és legyen tökéletesen optimalizált 😄

Forza.

rototti
A nitro ott van a vezérlés beállításánál szal azt megtaláltam, de a nézés beállítása nincs. A kormány "nézésváltó" gombjaira pedig nem reagál.

Kimi - The King of Spa

kabel15
Ha igényesen megcsinálnák biztos jó lenne. És lenne belõle szép kis bevételük.

Shep
Az U2-tõl már csak a Carbon volt szarabb. Inkább MW szerû nyitottság és egye fene legyen benne sok tutning, de legyen ilyen instant tuning opció az olyanoknak, mint én akik nem szeretnek szöszölni azzal ,hogy hány cm legyen egy hátsó szárny.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Már nem tudom hanyadszor írtam be ,hogy K-Pad gombokkal lehet szét nézni, nitró meg a SPACE, mert a következõ kérdése úgyis ez lenne 😊

arty
annak is meglennének a fikázói (pl én)

Forza.

rototti
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hol tudom beállítani azt, hogy a belsõ nézetben az emberke jobbra balra nézzen? A vezérlésnél nem láttam ilyen opciót...
Köszi szépen!

Kimi - The King of Spa

Shep
Á de egy tetves csaló ez a rohadék gép, alig bírtam vagy 15. nekifutásra megcsinálni a Lambo VS Lambo-t, nem tudom hogy találták ezt ki, de az utolsó kanyarban mindig leelõzött, én már kijöttem a kanyarból és gyorsítottam, õ meg még a közepében járt aztán egyszer csak azt vetem észre, hogy már elõttem van az orra és mindezt könnyû fokozaton, mert gondoltam, ha 10x nem ment normalon, akkor majd talán könnyûn, hát ugyanúgy csal.

Cindas
szerintem ezt az élsimítás dolgot kicsit elnézték

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Gaben17
A játékon belül a beállítások között kell lennie valahol egy olyasminek,hogy ablakban való futás /igen/nem.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Cindas
driftbe én összehányok valamennyit pontot amennyit tudok és megelékszem vele, nem igen törõdek vele;d

Törölt felhasználó
Szasztok! Levettem a grafot és most ablakban fut! Ezt hogy tudom teljesbe kirakni? Az alt+enterre nem reagál
Gaben17
Na teszek én is pár képet😊
Az elsõ benyomások nagyon jók! Mind irányítás(G25),mind optimalizálás,játékmenet.(stabil 60-70fps)
Viszont max beállításokon is kevés az élsimítás.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

ProGabe
hát ezt a driftelést totál elcseszték. mármint az oké, hogy én vagyok balfasz rájönni, mégis hogyan kéne, de igazán bemutathatták volna lépésrõl lépésre

egyszerûen nem megy. egy kicsit is odalépek neki és már keresztbe állt a kocsi, esetleg a füvön köt ki

szóval: valaki magyarázza el úgy, mint egy 5 éves gyereknek, hogyan kell driftelni, aztán ha megvan, mehet a (még nem létezõ) FAQ-ba, mert gondolom nem én vagyok az elsõ, aki ezt kérdezi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kabel15
U2 szebb grafikával és töréssel.
Több tuning elemmel és kész is a mindent vivõ NFS.

Az is nevetséges, hogy a Nintend DS-re milyen NFS fog kijönni!
Nem azért a húszfillérért, de az nem tünt fel senkinek, vagy elfelejtette, hogy 3 NFS lesz. Szétbontották, hogy legyen egy szimulátoros irányzatnak megfelelõ és aki azt szereti azt veszi, legyen egy onlány, aki azt szereti azt veszi és lesz a jól bevált szokásos NFS, amit a nagynevû Criterion (Burnout sorozat készítõi) csinálnak.
Tudom, hogy nehéz volna összehozni, de könyörgöm! Inkább azon pedáloznának, hogy a legtöbb hibát kijavítsák, erre újakat halmoznak fel?
Tegyük fel, hogy mos a SHIFT helyett az Underground 3-at adták volna ki. vagy kitaláltak volna egy olyan játékot, ami ugyanolyan, mint az Undercover. Az se volna jó. De véleményem szerint ez sem a legjobb, mivel már ott a pro Street. Valami olyat kéne megcsinálni, ami az összes NFS JÓ tulajdonságát tartalmazza!
ez nem ETS topik jóbarátok,nyugi van.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

gondolhatod, hogy nem attól fog leállni, hogy genyózod, meg faszozod meg minden!
ott az igaz!
TóNyóóóóóóó
habár vélgülis nekem 8 szétkúrhatja ezt a topigot is...

A topic eredeti témájához : Ennél a résznél remélem nem találja ki senki hogy ez szimulátor...😄DD
Nuygodtan kiadhatták volna a pro street kiegészítõ lemezeként is,kb egy és ugyan az az arcade irányítás....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

most már le lehet állni! Menjetek máshova veszekedni
TóNyóóóóóóó
és te kivagy itt te genyóivadék?

Most már visszatérhetnénk a topic eredeti témájához is, szerintem!
Cindas
ott az off topik ott éld ki magad.

Helphelphelphelp...
Elmondom mitõl van a sok probléma,látom teljesen magyarul nem tudsz így félangolul:

Ez one user error,mert you are one dilettáns stupid láma.😊
TAKARODÓ TO WAREZ TOPIK SEGGHOLE!<#vigyor4>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

arty
helyesen: "faszom már létszíves segítsetek"

😄DDD

Forza.

Hé!! Jobb ha leállítod magad, ez nem az ilyen HSZekhez való! Az meg hogy annyi eszed nincs, hogy észrevedd hogy rossz a crack ami neked van, az meg már nem a mi hibánk! A másik meg az, hogy nem a te nyelvednek való a káromkodás, ahogy az életkorodat elnézem...
arty
alig várom szabi-t, h velem együtt ezt a majmot is kitörölje végre ... :/

csipa: "Az Intel még mindig erõs ebben, mindenféle újabb SSE4.1 nélkül." - stílus, ember(?)

Forza.

Tomsteel
El vagy tévedve jógyerek !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

nem fogod fel hogy IDE kéne írni??????????
<#banplz>
csipa94
kussolj már el cindasfaszom.
te kinek érzed magad h ekkora a pofád hm?
maradjál csöndbe a faszomba.

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Cindas
már itt is kezded?-.-''

Maxtreme
huhh bazz a drift nem egyszerû. A 350z-vel nem sikerült értékelhetõ eredményt produkálnom, az Rx8-al úgy ahogy, ellenben a Silva és a bömö m3 kiváló driftautó! Utóbbiból be is vásároltam 😊

arty
Ennek a gyengeelméjü warezosnak, itt alant.

Forza.

The Protector
A banner alatt van az off topik.ott szivesen segítenek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?