11230
-
#6676 bírja csak valamiért bugos nálam és összevissza ugrál ezért kapcsoltam ki -
#6675 "a lényeg h az árához képest jó teljesítményt adjon" akkor mégsem olyan mind1 :) -
#6674 Na itt lehet a kutya elásva:)
Nem törődtem vele, csak lett háromdééé jeee NFS4 HS,+ gef. 240MX asszem, az vót a jó világ:D -
#6673 jah tényleg nincs árnyék. azért ilyen fura -
#6672 Nyugi, az én 8500 GT-met is szidják, mint a bokrot, ehhez képest még eddig minden játékot vitt, amit kipróbáltam. :) Amúgy nem olyan régóta kicsit tüzetesebben szoktam nézegetni a VGA-kat meg a teszteket. Most pl. Ati-t vennék valószínűleg. Nekem igazából tökmind1, h Ati vagy nVidia, a lényeg h az árához képest jó teljesítményt adjon. -
Dobronski #6671 Jó, csak nem mindegy mennyiért... és nem véletlenül raktak bele nvidiát...:) mert drágább. -
#6670 azért ilyen fura a járgányod mert nincsen semmi árnyék. legalább lowon legyen ha bírja a vasad. -
#6669 Pusztán megszokásból, mert nem érdekel különösebben a pc világ. -
#6668 persze, tel.szám?:)))))))))) -
#6667 hehe pedig nem :D -
#6666 Én összes nfs-t külső nézetből játszottam de ezt csak belső nézetböl tolom mert külső nézet valami hihetettlen szar lett -
#6665 Értem én. Preferálod az nVidia-t.
-
#6664 nem érted, hogy lesz@rom?nem vagyok pc matyi, menjen a játék, aztán szevasz.Nem érdekelnek a száraz adatok.Legyen elérhető áron és kész.Amúgy nem vagyok semmilyen párti, csak mióta gépem van mindig geforce-ot tettek bele, így alakult.Ez csak ilyen habitus nálam, mint másnál a pepsi vagy a coca-cola...(ugyanaz a szar mindkettő, mégis válogat a nép)
9600gt-m van, 512mb, mondták hogy szar.ok. pes2010 megy rajta, lfs megy(:D), gtr2 megy, grid megy, gta4 megy, shift megy(nem mintha sokat tolnám...).
peace:) -
#6663 ez a második kép annyira fake-nek néz ki, mintha fotosoppal lenne odarakva a bömös -
#6662 Jelenlegi járgányom :)
-
#6661 azt sem értem minek adtak ki demó-t a megjelenés után -
Dobronski #6660 Ja, csak kár, hogy mától nem nagyon engednek a demóval játszani. -
#6659 Na most kiprobaltam mas kameraallasokat es ha hatulrol nezem akkor bizony latom ezt a kamu fizikat,mintha szappannal lenne bekenve az aszfalt de aztan mikor kell megis tapad
de kulonben nagyon elvezheto igy ha belso kamera nezetet valasztjuk,szerintem -
#6658 pont az ilynek miatt kellene a demo, jönnének a visszajelzések, aztán utána még lehet reszelni rajta... -
#6657 "What about more precise car eligablity? I've noticed the cpu using AWD cars like the TT Quattro and Evo IX on a drift race. If the cpu can use those I want to be able to use them too."
-
#6656 "I would like to see:
- A "Super" Pro mode. Basically let this physics engine breath!
- Mechanical damage. Engine breakdowns/failures, suspension, tyres etc etc. You get rewarded for exchanging paint, but you get no side effects. More physical damage would be nice but failures etc would be awesome.
- LAN Play
- Fine tuning of Force Feeback (strength, engine feel etc etc). It feels too weak. Nicely balanced but too weak.
- NIGHT racing!
- Weather/rain would be awesome"
-
barmi #6655 A LOW fps-re is kitalálhatnának valamit.. mondjuk egy PhysX kapcsolót a menübe!!!! -
#6654 mondjuk ez tényleg nagyon bosszantó! nem értem miért hagyták ki -
#6653 Sajnos, szinte az egész topikot be lehetne linkelni...
"I think this year EA games have said that NFS will be the best... then do it the best..
-better damage..(true driving expirience? o really?) TOTALED (like in Pro Street)
-graphic optimization for Nvidia cards and ATi (a lot of bugs on ATi)
-there is a some delay in controlls (0.5 sec maybe...Wheels,GamePads etc..)"
-
barmi #6652 Na, má megint a netes játékkal foglalkoznak amikor még aszigül is dugig van javítanivalóval... -
#6651 jaja. meg rajtnál a nagy szurkolósereg (5-6 ember max) egyszerre ugyanúgy csápol -
#6650 "Issues/Annoyances
- The tuning sliders and the sliders for choosing the color are not precisely moveable. Make them slower or give us mouse support.
- No freecam in showroom, color-room or upgrade-room"
Már itt is szóvá lett téve - Maxtreme által, azt hiszem... -
Dobronski #6649 "Rajol" -
#6648 Én olyat is észrevettem - nem vicc! - hogy egy fényképész NEM az autót fényképezi, hanem a mögötte lévő levegőt!
-
Dobronski #6647 Szerintem tényleg figyel az EA!!! Még tegnap a demót engedte, de már ma nem. Ha kihúzom a netet, akkor szimplán nem válaszol (örökre, ilyenkor altefnégy). Bedugva a net, akkor meg csak kilép... -
kraven81 #6646 Váá, sikerült közepes MI,vel Pro fokozaton a Bugattival Tiszta kör és első lettem:) kb 20.-ra -
#6645 "flag girl standing in the middle of car in intro"
erről jut eszembe. nézzétek már meg rajtnál néha van egy srác a kocsi mögött egy felnivel és azt lóbálja. :D az mi a rákot akarna ott felnivel a kezében a rajt elött -
#6644 Bizony, igazad van!
Az alábbi listában is szerepel a megfordított menüpont!
-
#6643 EVO IX sokkal jobb szvsz -
#6642 Unofficial SHIFT Patch requests
I've seen a lot of threads on this forum that talk about bugs and patch fix requests, so I wanted to start a topic where everybody can report bugs and suggest (minor) updates for a patch. Hopefully after we get a decent list, we can all email EA with this and maybe they'll actually read it, or perhaps the mods will report the list. So far all the bugs I have come across are for the PC version, but I've seen most apply to the console versions too.
Bugs
- flag girl standing in the middle of car in intro
- cars randomly start jumping/galloping after a crash
- stock Corvette doesn't work at all
- in certain car battles, Viper won't work
- Murcielago's 5th and 6th gear don't accelerate
- force feedback dies randomly (Logitech Momo; might not be game's fault)
- font size sometimes gets staggered in the loading screens
- in online play, opponent's engine noise is distorted; makes stuttering noise
- reversal of certain tuning slider settings, e.g. under/oversteer
- cars sometimes don't appear correctly in replay mode
- screen occasionally fades to black during the grid sequence; requires race restart
Issues/Annoyances
- NO MOUSE SUPPORT - very hard to precisely pick paint colors or move the camera
- LOADING TIMES - hard drive light is not active past the first couple seconds; takes far too long and seems unnecessary
- car model loading times seem to take longer than they should
- won't save language preference
- automatic login has too many confirmation screens
- car settings reset after switching from simple to advanced tuning mode
- some cars are too bouncy, e.g. Works'd Corvette
- ability to scoop up cars is far too easy
- crash blur/desaturation gets annoying sometimes, would be nice to be able to turn that off or down
- drift physics don't seem to allow you to speed up through a drift
- vinyl texture resolutions are a bit too low
- if you have multiple eligible cars for an event, let it ask you what to use instead of having to exit and choose it beforehand
Update Suggestions
- server selection/list
- ability to kick people from online and change rules after making lobby
- direct chat (IM-like)
- LAN play
Other
- damage model should allow more parts to fall off/break
- inclement weather (rain, thunderstorm, snow - even if it has no affect on traction)
- night racing
- ability to paint more intricate parts of cars, or more individualized to the model
- ability to customize body kits/spoilers
- ability to buy stock cars that you've already Works'd (since you can't sell/de-Works the car)
- free camera in showrooms
- ability to save replays
- carbon fiber option
- ability to paint rims
- ability to change tire appearance
- Bugatti Veyron/Carrera GT spoiler should be dynamic, or at least active
- TrackIR support
- more button customization options
- music imports
This thread has a lot of good suggestions for updates. Suggestion Thread
I would also love to see some expansions, free or not. The 70 cars they picked are pretty decent but I'd love to see some more, especially since they left a lot of the popular sports cars out, more so the ones people like to modify (Supra, for one).
-
RYO21 #6641 Itt van:
-
#6640 Kipróbáltam külső-, motorház- és lökhárító (két bazi nagy km/ford. óra) nézetben: nem győzött meg.
Sőt, hátsó és egyben külső nézetben látszott, hogy mekkora átbaszás az egész "fizika".
-
#6639 külső? hát 1-2 alkalommal próbáltam régebben, de egyszerűen nem érzem hogy hol az autó eleje, mikor kanyarodik stb. sosem szerettem. csak a gta-kban használtam. -
#6638 Én a szokásos külső kamerával játszom, nem szeretem annyira a belsőt, hiába az a valóságos nézet. -
#6637 szerintem is aza legjobb olyannyira megtetszett,hogy eddig csak igy jatszottam