Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször is ez a játék nem szimulátor de nem is akart az lenni. Az irányítás beállításokkal (gemapad) voltak ugyan gondjaim de mostanra tökéletesen mûködik.
Billel tényleg nem olyan jó vezetni, de kormány se kell hozzá, elég egy normálisabb gamepad. Nekem egy "Logitech dual action"-om van, két éve vettem 6 ropiért és tökéletesen megfelel (halkan mondom a konzolos irányítók megbízhatóság tekintetében a közelébe sincsenek).
Vezethetõségben egy valami nem tetszik, mégpedig ez a csúszkálódás. Én szeretek ív autózni, francnak kell állandóan nyekeregtetni a gumikat.
Ami szintén nem jó az a menü, nehézkes, lassú és vontatott, hasonlót utoljára a SCAR-ban láttam, voltak már ennél jobban kitalált NFS setup is és ahogy mondani szokták, ha valami jól mûködik akkor azt ne babráld.
A lebonyolítási rendszer, a pályák, autók típusa és mennyisége, a grafika rendben van, mondjuk ez a csillagosdi nem kéne.
A hangok szokás szerint profik, bár ezt megszokhattuk már.
Az optimalizáltsággal szerintem nincs gond. Konfigom E6750 3Ghz, 8800GT, 4G ram, felbontás 1680×1050, 4×AA, 4×Af, többi fullon, és így produkál 50-60 fps-t.
Ezt a kártya mizériát pedig a patch v. driver hamarosan meg oldja, bár szerintem az elsõ javítást hamar meg kapjuk mert nagyon kell a játéknak.
Na de ami miatt igazán tetszik a game, az az hogy végre NEHÉZ és ez az miben jobb mint a GRID, ott vadállat fokozaton is aláztam mindenkit, online módban is bent vagyok az elsõ 300-ban, itt meg talpalni kell rendesen egy 5. helyért is. Ami szintén jó az a belsõ nézet látszik hogy odafigyeltek rá, az összes autó jól vezethetõ, nagy a látótér és nem statikus a fülke mozgása.
Igazság szerint ez egy új autós játék amit egy ismert névvel adtak ki, de hát Kódmester is GRID elé biggyesztette a " race driver"-t és a DIRT-hez is kellett Colin bácsi, ez viszont nem feltétlenül rossz dolog, hiszen jó kis gémet kaptunk. Szóval nálam 9/10
azt még nem próbáltam mondjuk hogy egyszer végigmegyek török zúzök lökdösõdök és bejövök elsõ helyen, aztán meg max 100-200al végig döcögök a pályán
ilyenkor nemtudom megmarad e a csillag vagy egyszerre kell teljesiteni mindent mert lenullázza ha ujra kezdem?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hogy benne lennének a japán csodák amiket addig tudsz tuningolni amíg a tárcád engedi és lenne a luxus ferrari és hozzá hasonlók ahol max felnit és gumit tudnál változtatni és a motor beállításait DE TUNINGOLNI NEM!
BattleTag: kabel15#2672
Én imádnám. És bele lehetne szõni mind a 2 verseny tipust a zárt és az uccai versenyt is. sok ötletem lenne de azt most ide inkább nem írom le 😄
plusz legyenek benne az elsõ 5 részben található hosszu, vidéki szakaszok, ne csak város 😊
és legyen szép a grafika, legyen árkád/szim opcio, törés. és legyen tökéletesen optimalizált 😄
Forza.
Kimi - The King of Spa
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hol tudom beállítani azt, hogy a belsõ nézetben az emberke jobbra balra nézzen? A vezérlésnél nem láttam ilyen opciót...
Köszi szépen!
Kimi - The King of Spa
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Spirit of Perfomance Koenigsegg
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Az elsõ benyomások nagyon jók! Mind irányítás(G25),mind optimalizálás,játékmenet.(stabil 60-70fps)
Viszont max beállításokon is kevés az élsimítás.

Spirit of Perfomance Koenigsegg
egyszerûen nem megy. egy kicsit is odalépek neki és már keresztbe állt a kocsi, esetleg a füvön köt ki
szóval: valaki magyarázza el úgy, mint egy 5 éves gyereknek, hogyan kell driftelni, aztán ha megvan, mehet a (még nem létezõ) FAQ-ba, mert gondolom nem én vagyok az elsõ, aki ezt kérdezi
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Több tuning elemmel és kész is a mindent vivõ NFS.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nuygodtan kiadhatták volna a pro street kiegészítõ lemezeként is,kb egy és ugyan az az arcade irányítás....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Elmondom mitõl van a sok probléma,látom teljesen magyarul nem tudsz így félangolul:
Ez one user error,mert you are one dilettáns stupid láma.😊
TAKARODÓ TO WAREZ TOPIK SEGGHOLE!<#vigyor4>#vigyor4>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
csipa: "Az Intel még mindig erõs ebben, mindenféle újabb SSE4.1 nélkül." - stílus, ember(?)
Forza.
te kinek érzed magad h ekkora a pofád hm?
maradjál csöndbe a faszomba.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com