11230
  • Lacee86
    Hát én gamepaddal tolom, de billentyűvel is ugyanolyan szar sajnos.
  • pxxl
    kis HDR feeling nem ártana a játéknak, csak így meg kicsit olyan nem valódi.
  • frango
    A demo is kidobál?
  • pxxl
    max újrakezded más verdákkal...
  • Willi Betz
    Jó ez a BMW is:)
  • USAMEN POWER
    Azon gondolkozok, hogy folytassam e a játékot vagy ne ? Mert ha kitolom, és utána jön a patch a sok újítással akkor én nagyon mérges leszek...
  • pxxl
    kifotosopoljuk vazzeee
  • USAMEN POWER
    Az nem elég. :) Accountom nekem is van, viszont kell eredeti cd key is. :)

Ezért szar hogy a garázsban való nézelődést kiszedték !!!
  • IMYke2.0.0.0
    Értem, bocsánat.
  • IMYke2.0.0.0
    Az igaz, hogy a feliratok ott maradnak... :(
  • DJ Skyline
    most komolyan kell EA account hogy készítsek pár képet?

IMYke, ismerem, használom én is, csak gondoltam megnézem milyen a fotó mód
  • USAMEN POWER
    Visszajátszást sry...
  • USAMEN POWER
    Tök mind1 ki mit használ, a zavaró feliratok ott maradnak...
    Én a felvételt szoktam megállítani egy jó helyzetben, ha van időm egy jó képre...
  • IMYke2.0.0.0
    Én a helyedben FRAPS-et használnék.
  • USAMEN POWER
    Szerintem nagyon jó a drift ! Egyedül a Nissan Silviásnál szoptam, a többi mint a karikacsapás...
    Egyszer kell úgy érkezni a kanyarba, hogy elkapd az ívet, és onnantól csak a gázt kell nyomni, és a kormányzással tartani a driftet. Másrészt én is billel tolom.
  • pxxl
    a kérdésben ott a válasz. :)
  • DJ Skyline
    fotó módban miért nem enged fotózni? megnyomom az entert (snapshot), erre EA accountról magyaráz nekem. :|
  • Willi Betz
    Elég fura a Lexus LF-A bele:S
  • Lacee86
    Megtaláltam a hozzászólást (#6166). Úgy csináltam, ahogy írta, de nem igazán érzek különbséget. Sajnos egy fos g*ci a drift ebben, kegyetlenül el lett b*szva. Undergroundban meg Carbonban pedig milyen jókat drifteltem. Nagyon kár érte.
  • Dns5000
    Driftelni tényleg reménytelen, legalábbis billenytűzettel.
    Menyomom a gázt és a hátulja elindul valamerre és már keresztben is állsz.
    Ez probléma sima játéban is a 350Z-t feltuningoltam 650LEre. Hát nem gyerekjáték egyenesben tartani.
    Analóg gázal jobb a helyzet?
  • USAMEN POWER
    :DD
  • Cindas
    ez asszem egy FAIL.
  • zozoo83
    Hát ennek a játéknak az irányitása katasztrófális, az elején még lazán megy minden, aztán kezdenek a kocsik kezelhetetlenné vállni, logitech kormánnyal tolom de sehogy se birom beállitani hogy jó legyen, egyszerűen nem lehet érezni az autót, valamit nagyon elbasztak ebbe szerintem a force feedback környékén.. Bármelyik másik autós játékba jobb kormánnyal, pl GRID-et jól be lehetett lőni..
    Driftelésről meg ne is beszéljünk, tartsd az úton a verdát! Az viszont tényleg jó hogy megpróbáltak most valami mást létrehozni ami sikerült is, nagyon szép lett, meg minden, de néha csak ideges lesz tőle az ember, kicsit lemész az útról fél óra mig visszatalálsz és az egész mezőny elmegy melletted. :@
  • USAMEN POWER

Még szép hogy kamu... :DD Nem is kellett sokat keresni xD

Nem értem hogy egyesek miért akarnak ilyen szinten felvágni a másik elött... :DD
  • IMYke2.0.0.0
    Valaki korábban azt ajánlotta, hogy szinte mindent vegyünk le 0-ra.
  • Lacee86
    Hali! Vki tudna mondani vmi jó érzékenységbeállítást, hogy mi hány % ? Gamepaddal játszom, és drifthez kellene. Ez a versenyfajta volt az eddigi részekben a kedvencem, de most olyan szinten nem megy, h hihetetlen... Már az induláskor, mikor tök egyenes az út, kicsúszik oldalra a kocsi mint a sz@r.
  • maffioso
    mekkora kamu vagy bazki...:D netről leszedsz egy képet meghdrezed és aszondod igy nézki:Dvicc
    amugy a nissan gtr átépitve vmi eszméletlen brutális
  • GP2100
    Dühösebb pillanataimban már mondogattam, hogy ez a játék inkább gumilabda szimulátor és nem autó. Erre itt ez a videó...
  • IMYke2.0.0.0
    Ismert bug.
    #6642 és fölötte ezekről van szó.
  • pxxl
    ugye, erről beszélek, nagyon idegesítő, hgoy az első kanyarig nem lehet eljutni
  • IMYke2.0.0.0
    Úristen... UG+Shift?
  • USAMEN POWER
    Lowrider ? :DDD
  • bgabor
    Azért mert teljesen ki van kapcsolva az árnyékolás. Bár én is minden játékban az árnyékokat veszem le először, mert sokat szokott dobni a teljeítményen, itt érdemes legalább low-on hagyni, mert elég hülyén néz ki árnyék nélkül, mintha nem is az úton menne.
  • erieskrisz
    WTF
  • GP2100

Van ez a Corvette verseny ami az agyamra megy, mert az autó meg sem mozdul, olyan mintha valami láthatatlan fal lenne előtte... Ez ismert bug, vagy csak én szívok vele? Sry ha volt már róla szó, de most nem olvasnám végig ezt a közel 7k hsz-t.
    Btw kezdhetnének valamit a lökdösődő Ai-val és a pattogó autókkal egy patchben, mert nem túl szórakoztató amikor 10x kell újrakezdeni egy versenyt, hogy ne lökjenek ki az 1. kanyarban, és utána meg elpattog a p1cs4'b4 a versenyfutóműves autó a gyors szakaszokon...
  • pxxl
    lol
  • pxxl
    ha nem alpha
  • pxxl
    jah rájttem már hogy bétát akartam mondani, csak lusta voltam javítani magam :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ez alapján azt kell mondjam: ez a játék béta állapotú.
  • BaliBoy
    Mert a demóval sem készültek el időben.

Egyébként a demó alapján soha nem végeznek már javítást, mivel legtöbbször akkor adják már ki amikor a korongok sorozat gyártása is elkezdődik. A demó ma már csak reklám célt szolgál.
    A beta verziók amik alapján javításokat szoktak végezni.