Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
All hail the double x!
Az viszont tény és való hogy az NFS nem arról szólt soha mint a Pro Street vagy a Shift.
Csak az a probléma, hogy kb a semmibe beszélünk ! Ott a Nitro aki azt a stílust szereti, itt Shift aki egy kicsit a szimulátorokhoz hasonlóan szeretne játszani, kijön egy World Online azoknak akik az illegális dolgokat szeretik, meg az online játékokat, és elvileg lesz egy negyedik is... Mire fel megy akk a rinyálás ? Türelem játékot teremt !
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nem tudom ti hogy vagytok vele de engem baromira zavar hogy 140 felett már semmit se látok a mûszerfalból, és még ráadásul a fejem is megfájdul az elhomályosodott képbõl.Néztem optionsban, na mondom zsíír motion blur off, de a hülyéje csak ott hagyta😄
Nincs valami ötletetek hogy lehetne kiszedni?
Elõre is kössz.
ui.: Bocs ha volt már hasonló kérdés, de én nem találkoztam ilyennel.
Valaki találkozott-e már ezzel a problémával?
Mielõtt még vki azt irná hogy rakjam újra a játékot, már 6-szor újraraktam!
Segitséget elõre is kössz...
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Az elsõ PS2-s kotroler-el nem volt gond de amit 2 évvel késõbb adtak ki ill. a mostani PS3 vezérlõ egy nagy kalap szar, ha valaki sokat szimezik és az analóg karokat használja, akkor a kar a használati irányban bekopik és akadni kezd, mind ezt 6-8 hónap után, a PS3 ravasz gombok 5-6-7-8 idõvel lötyögni kezdenek és benyomott állapotban megszorulnak, XBOX-nál jeladási hibák a vezetékes modellnél bár a három közül ez a legstrapabíróbb.
Az is igaz hogy általában az utólag vásárolt kontrolerek baszakodnak.
Szomszéd szervizes onnan tudom. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Engem külsõ nézetben az a vergõdés zavart (a kanyarodás mellett), amit a Mazdam bemutatott, sík, egyenes szakaszon: mintha a budapesti, szarrá kopott macskakövek kisebb méretû változataival rakták volna ki a pályát...
Érdekes mód, a NFS-komponálta visszajátszásban (és persze az ingame-ekbõl vagdosott átvezetõkben) az egész nem érhetõ tetten.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ha 8 a plafon akkor annyi 😄
All hail the double x!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A másik megfigyelésem az, hogy amikor megpróbálunk az ideális ívtõl eltérõ helyen bemutatni valami elõzést vagy manõvert, jóval nagyobb eséllyel landolunk a bukótérben. A gép pedig még mindig csal. Brutálisan. Ezt meg mindig utáltam. Nagyon.
Más egyebek miatt viszont (mint például az autóépítgetés, a versenyek hangulata, és a gyönyörû grafika) jobb játék már, mint a GRID. Ez nem feltétlenül egy nagy dícséret, figyelembe véve, hogy az összehasonlítás alapja közel két éves..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
All hail the double x!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
All hail the double x!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
én is halkan mondom hogy az x360 és a ps3 kontrollerrel sincs semmi baj kiváló minõség mind és ha nem vagdossa az ember földhöz akkor 10 évig is hibátlanul kiszolgálja a gazdiját, amúgy nekem 3 éve van 1 db 360 kontroller, és mivel csak xboxon játszok csak ezt nyüstölöm nap mint nap és azon kívül hogy földhöz vágtam egyszer és nem vette jó néven, semmi de semmi baja nincs...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
All hail the double x!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na de middegy
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Nem megy a segge ezeknek sehova csak tudni kell bánni velük, de javaslom néz meg egy túraautós futamot, ott sem oldat csúszva veszik a kanyarokat, szép is lenne 5 kör után tuti durdefekt.
Egyébként játékban az elsõ kerekes kocsik is csúszkának ....kérdem én minek?
Akkor miért jó az ABS/ARS és más egyebek kikapcsolása?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic