Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erieskrisz
Sziasztok érdeklödnék hogy akinek eredeti a játéka annak is kifagyogat??

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

pxxl
mert állítsd át. beálíltásokban is lehet, meg az elöbb említett fájlban is át lehet írni a windowed mode-ot 0-ra

All hail the double x!

177 új hsz... Hagy ne olvassam el mindet... De azért ment a pardé rendesen így átfutva a dolgokat.
Az viszont tény és való hogy az NFS nem arról szólt soha mint a Pro Street vagy a Shift.
Csak az a probléma, hogy kb a semmibe beszélünk ! Ott a Nitro aki azt a stílust szereti, itt Shift aki egy kicsit a szimulátorokhoz hasonlóan szeretne játszani, kijön egy World Online azoknak akik az illegális dolgokat szeretik, meg az online játékokat, és elvileg lesz egy negyedik is... Mire fel megy akk a rinyálás ? Türelem játékot teremt !

Máté94
Miért megy a játék windows mode-ban?😞

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Te mindent csak fikázol.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

disorder14
Sziasztok!

Nem tudom ti hogy vagytok vele de engem baromira zavar hogy 140 felett már semmit se látok a mûszerfalból, és még ráadásul a fejem is megfájdul az elhomályosodott képbõl.Néztem optionsban, na mondom zsíír motion blur off, de a hülyéje csak ott hagyta😄
Nincs valami ötletetek hogy lehetne kiszedni?
Elõre is kössz.

ui.: Bocs ha volt már hasonló kérdés, de én nem találkoztam ilyennel.

Szevasztok
Valaki találkozott-e már ezzel a problémával?

Mielõtt még vki azt irná hogy rakjam újra a játékot, már 6-szor újraraktam!
Segitséget elõre is kössz...

norbi56
okés😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Black Ghost
olvass...vazze...olvass!!!
norbi56
Sziasztok,kolis vagyok,nem tudok netezni hétközben le vagyok maradva,mi a véleményetek a játékról valamint gépigényrõl?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Black Ghost
Nos ismerem mindegyiket, pár alap hiba:
Az elsõ PS2-s kotroler-el nem volt gond de amit 2 évvel késõbb adtak ki ill. a mostani PS3 vezérlõ egy nagy kalap szar, ha valaki sokat szimezik és az analóg karokat használja, akkor a kar a használati irányban bekopik és akadni kezd, mind ezt 6-8 hónap után, a PS3 ravasz gombok 5-6-7-8 idõvel lötyögni kezdenek és benyomott állapotban megszorulnak, XBOX-nál jeladási hibák a vezetékes modellnél bár a három közül ez a legstrapabíróbb.
Az is igaz hogy általában az utólag vásárolt kontrolerek baszakodnak.
Szomszéd szervizes onnan tudom. 😊
IMYke2.0.0.0
Vergõdés alatt a vertikális rángatódzást értem - mintha idõközönként centis bukkanókra futna a kerék...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Kezd lassan formálódni azért a - szokásos - kép.

Engem külsõ nézetben az a vergõdés zavart (a kanyarodás mellett), amit a Mazdam bemutatott, sík, egyenes szakaszon: mintha a budapesti, szarrá kopott macskakövek kisebb méretû változataival rakták volna ki a pályát...
Érdekes mód, a NFS-komponálta visszajátszásban (és persze az ingame-ekbõl vagdosott átvezetõkben) az egész nem érhetõ tetten.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Persze én most nem a Casual szintrõl beszélek, hanem a Pro-ról... de akkor is. Egy autó nem viselkedhet így. Egyszerûen röhejes.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez az én problémám is! Egy kibaszott jégpálya az egész út! Össze vissza csúszkál az autó hátulja, egyes helyeken szinte irányíthatatlan...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azért van egy kibaszottnagy fatális baromság a játékban: A kanyarokat nemlehet rendesen bevenni, mindig driftelve kell bevenni, mert annyira szar az összes autó összes abroncsa... elbaszták.

pxxl
valahogy egyértelmû volt sztem 😄 képzeld el ha beírnál 256xAA-t és elfogadná 😄
ha 8 a plafon akkor annyi 😄

All hail the double x!

Az meg a másik,ezt (is) elb@szták.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SötétBarom
Most, hogy már nyomom egy ideje elmondanám a részletes véleményemet. A játék jó, sokkal jobb mint az utóbbi idõk NFS-ei, a PS-nél viszont csak egy hangyányit.. Eljutott oda az EA, hogy belsõ nézetbõl élethûnek tûnik a szappanosdoboz fizika, ezért külön respect nekik 😄DD Ha külsõ nézetbõl játszunk (ezt szerintem direkt szarul csinálták meg, hogy a rengeteg energiát és fejlesztést felemésztõ belsõ nézetes "verseny feeling" legyen a játék alapja) azonnal kilóg a lóláb. Egyértelmûen látszik, hogy a játék nem számol tapadást, az egész autó fizikája rommá scriptelt szar (nem a játék, a fizika). Kanyarodásnál nagyon jól megfigyelhetõ, hogy úgy mozog a gép, mintha középen átbökték volna egy fogpiszkálóval. Na ez az, amiben a GRID sokkal jobb, hogy ott tökéletesn lehet érezni, hogy mikor veszti el a tapadást a hátsó kerék, mikor blokkol elöl, és a többi. A fent említett dolog miatt van az, hogy megállás nélkül csúszkál még a fossá ültetett 20as felnivel szerelt négykerekes impreza is (mivel ahogy elkezdünk kanyarodni, a kocsi hátulja elfordul a másik irányba).

A másik megfigyelésem az, hogy amikor megpróbálunk az ideális ívtõl eltérõ helyen bemutatni valami elõzést vagy manõvert, jóval nagyobb eséllyel landolunk a bukótérben. A gép pedig még mindig csal. Brutálisan. Ezt meg mindig utáltam. Nagyon.

Más egyebek miatt viszont (mint például az autóépítgetés, a versenyek hangulata, és a gyönyörû grafika) jobb játék már, mint a GRID. Ez nem feltétlenül egy nagy dícséret, figyelembe véve, hogy az összehasonlítás alapja közel két éves..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

pxxl
hogy verjék a mellüket hogy 16xAA-val játszanak egyesek <#idiota><#idiota>

All hail the double x!

Átírtam 16x-ra, de mikor elindítom, és megnézem, megint 8x-on van, majd kilépek, megnyitom az elmentett konfigfájlt, és visszaírta automatikusan a konfigfájlba a 8-at 😄

IMYke2.0.0.0
Minek, ha nem is látszik?

8X AA nem elég?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pxxl
legalább ebbe is bele lehet kötni <#zavart2>

All hail the double x!

Lacee86
Hát a játék mentésmappájában levõ graphicsconfig.xml-ben írd át nagyobbra, aztán nézd meg h mi lesz, elindul-e, meg lesz-e változás. De amúgy nem értem mi a fenének ennél nagyobb AA.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

pxxl
van a savegame mellett egy szerkeszthetõ fájl, nem próbáltam még, mit csinál ha átírok vlamit 😄

All hail the double x!

pxxl
láttál más beállítást? akkor meg? 😄

All hail the double x!

Na, ma értem haza, most telepítettem fel, elkezdtem belõni a beállításokban, 8xAA a max, vagy lehet valahol egy konfigfájlban buherálni?

IMYke2.0.0.0
A "minden segítség off, mert akkora profi vagyok" típusú hozzászólások ihlették belõlem.

pxxl
ott nincs save meg load 😄

All hail the double x!

Lacee86
Menj, aztán vezess igazi kocsit, ha ez nem tetszik. Senki nem tiltja meg.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Totti5
"halkan mondom a konzolos irányítók megbízhatóság tekintetében a közelébe sincsenek"

én is halkan mondom hogy az x360 és a ps3 kontrollerrel sincs semmi baj kiváló minõség mind és ha nem vagdossa az ember földhöz akkor 10 évig is hibátlanul kiszolgálja a gazdiját, amúgy nekem 3 éve van 1 db 360 kontroller, és mivel csak xboxon játszok csak ezt nyüstölöm nap mint nap és azon kívül hogy földhöz vágtam egyszer és nem vette jó néven, semmi de semmi baja nincs...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pxxl
de ideges lettem tegnap, 3 részes versenyen a második verseny uccsó hosszú egyenes után a célegyenes elött van egy enyhe balos. hol máshol csaptam volna a falnak az autót. pedig elég sok elõnynöm volt 😞 4. lettem...nem kezdtem újra, valahogy nem volt kedvem hozzá -.-

All hail the double x!

Shep
Igen a közvetlen reklámot, aláírásba lehet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LaszloLedzenyi
Tudomásom szerint a reklámot bannal jutalmazzák<#ravasz1>
na de middegy

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Black Ghost
Ezt most mire írtad?
Black Ghost
Nem mondta senki hogy ez szimulátor.
Shep
Szerintem meg semmi nem tiltja, hogy az aláírásomba azt írja amit akarok <#lama><#banplz> 😊))))

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LaszloLedzenyi
szerintem meg reklámmal az aláírásomba nem nagyon pattognék<#lama>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Black Ghost
Porsche 911 ill. BMW M3 jó lesz, ilyenekben már ültem. 😊

Nem megy a segge ezeknek sehova csak tudni kell bánni velük, de javaslom néz meg egy túraautós futamot, ott sem oldat csúszva veszik a kanyarokat, szép is lenne 5 kör után tuti durdefekt.

Egyébként játékban az elsõ kerekes kocsik is csúszkának ....kérdem én minek?
Shep
Szerintem az ilyen 3 szavas beszólásokért kár koptatni a billentyûzetet.

LaszloLedzenyi
csak azt mondja meg valaki ez mitõl szimulátor? kb annyi köze van hozzá mint a busdrivernek. pedig egy kis bizalom volt bennem de ugylátom az nfs örökre egy konzolos arcade lesz.

az én véleméynem az h kicsit nagyon is csúszkál... ami billentyûzettel komoly fejfájásokhoz vezethet. Engem nem zavar ha nehéz, sõt, szeretem ha van kihívás csak hát van különbség aközött, hogy azért vesztek, mert minden 2. kanyarban szélnek- illetve falnakeresztem a kocsit, vagy pedig azért vesztek, mert az ellen jobban vett be néhány kanyart...
IMYke2.0.0.0
Lehet javítani: a mai versenyautókban - azaz: fülkésekben - van minden, ami a stabilitáshoz kell.
Akkor miért jó az ABS/ARS és más egyebek kikapcsolása?

LaszloLedzenyi
jó kis arcade kb 5 percig volt fent, de annyit se ér

Törölt felhasználó
Eggyet értek veled, kivéve abban, hogy nyikorog a kerék. Na most ha nem egy 120 lovas 1.6-os autoban ülsz,hanem mondjuk egy 400 lóerõs hátsókerekes sportautoban, akkor tapasztalhatod, hogy kisseb gázadásra is rendkívül mozgolódik az autó segge nem beszélve arról hogyha ezt kanyarban csinálják. Én sztem teljesen reálisra lett csinálva ez is. Nem is merem ész nélkül nyomni a gázpedált😊. elsõ kerekes autót nem tudom, hogy fogok e benne nyomni, de kiváncsi leszek arra meg az összkerekesre és azután tapasztaltabban is tudok nyilatkozni. Eddig nekem ez a véleményem😉
Black Ghost
Megdönthetetlen érveid vannak.
rvn
én max 1280x960 nem si mentem fölé és így is 20 fps😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Minek 1600x1050-en játszani? Szerintem tök hülyeség, még ha bírja is a géped. Én mindent 1024x768-on, vagy may 1280x1024-en tolok, mert a grafikát leszarom. Nekem abszolút nem lényeges