11230
-
Dobronski #6756 Nem, de ez tényleg elég alap. -
#6755 de az is lehet, hogy a tököd televan a festőkkel, mert mindegyik (máshogy, de) elbassza
és akkor nem hivsz többet festőt ... -
#6754 "Az Underground 2 még mindig a legjobb NFS" sajnállak ha azt hiszed az a legjobb nfs :( -
#6753 Ennyi erővel minden második mondatba bele lehetne kötni itt a fórumon...
Csak okoskodsz na:D -
#6752 Nekem pont azért tetszik mert nem csak a "gázpedálról" szól.
Ennek pont, hogy nem nagy a gépigénye.
Engem annak idején a Gran Turismo kötött le kb egy hétig. Ez szerintem le fog egy hónapig is, ha végre kijön az a patch. Eddig még egy ilyen autós játék sem fogott meg... -
paci600 #6751 A(z) shift.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Ezt írja ki. -
#6750 Egyenlőre a tortát vágjuk fel.. A szó, amit kerestél az egyelőre. :) -
Dobronski #6749 Én csak neked akarok jót, hogy ne nézzenek hülyének. -
#6748 Hát ez nem igaz. A Shift is olyan vacak mint a Pro Street. Az igaz, hogy nagyon jó a grafikája, de ez el megy a GRID 2-nek, ami rosszabbul sikerül mint az eredeti. Az Underground 2 még mindig a legjobb NFS, boldog lennék, ha a kövezkező rész Undeground 3 lenne. Abban a játékban volt a legtöbb tuning, és tényleg az utcai versenyzésről szólt. De ez egyéni vélemény.
Ha így haladunk, 2 évente lehet új gépet venni a gépigény miatt(igaz csak ezért nem veszek).
Jó játékot! -
#6747 Na okoskodjá' még valamit! -
Richardix #6746 azt kell mondani egye(n)lőre.. abba kössön vki bele :) -
#6745 -
Dobronski #6744 link -
Dobronski #6743 OMG, de mit ír ki? :DDDDDD asdasdasdasdasdasd -
#6742 Na felraktam a demót. Mindegyik kocsival toltam két kört full grafon és fut mint az álom. Egyenlöre... -
#6741 milllen hibajelntés? -
paci600 #6740 Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy miért küld hibajelentést amikor el akarom indítani. -
#6739 Sziasztok!
Logitech MOMO Force Feedback-es kormányom van és a fékpedál hülyén viselkedik a SHIFT alatt. Úgy érzékeli, mintha folyamatosan nyomva lenne, a menükben állandóan lefelé megy a kurzor. Valaki találkozott hasonló problémával? -
barmi #6738 A warez ügyeket --> I T T lehet kitárgyalni! -
#6737 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]6JHH-XSKV-MJ5M-8MJR-NRLD -
obe #6736 ugye megnezted a crack mappäd az install lemezen?...ott figyel egy kulcsgenerätor a mappäban -
barmi #6735 Micsoda??? Nehogymár azt is nekem kelljen.... LooL
XTHB: cd kúcs: NEWAR-EZOJJ-ÁMERT-ELVIS-ZAZAS-VA -
#6734 hello meg tudná valaki mondani mi a cd kulcsa mert nem nagyon találok hozzá sehol
kössz
-
csoli31 #6733 Meg egy kicsit puhábbra kell állítani a hátsó keréknyomást, ezáltal a hátulja egy kicsivel jobban fog tapadni! -
Dns5000 #6732 ovatosan a gazzal, meg vegyel 4kerékhajtásu kocsit az picivel stabilab -
#6731 fékezzé :D -
paci600 #6730 Amikor el akarom indítani utána rögtön ki ír egy hibajelentést.ha valaki megtudná mondani, hogy mi lehet a baj azt nagyon megköszönném. -
HardStyleZ #6729 sziasztok. miért van az h irányíthatatlanok a kocsik? bármiet veszek mind ki pörül a kanyarokban. emiatt nem is haladok :( van erre megoldás? -
Dobronski #6728 De milyen lol, inkább mindig forgatni kéne a fejét, amerre fordulsz az autóval... -
#6727 azért eltartott egy ideig mire újra egy új képet csinált :D -
fess #6726 logitech force ex kormánynál a nézelődést nem lehet beállítani? -
#6725 -
USAMEN POWER #6724 Ipart űzöl a kamuzásból, vagy mi van veled ember ??? :D -
#6723 hy
gurultam egy kicsit
-
Zoliz #6722 bazdme a gépemen még a Crysis is jobban fut mint ez f@s
még sose találkoztam ilyen lassú autóverseny enginnel, bár lehet olyan komoly fizika van benne hogy megfekteti a gépem (bár nem hinném, elég gagyinak tűnik az egész game)
szal lassú a játék mint a tetű (legalábbis még nem volt olyan játék ami ilyen lassan futna leszámítva a Gothic 3-at anno) -
#6721 numpadon lehet nézelődni. 2-4-6-8... használhatatlan... -
bebe78 #6720 hy!!!
billentyüvel nem rossz csak tudni kell játszani -
#6719 Na leszedem meglátjuk mi lesz. 2009.09.18 Alpha demo:))) -
fess #6718 a kocsiban csak én nem tudok körbenézni? -
Dobronski #6717 Be se tölti a map-ot.