Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trakk
Ha ezt most Quqa hsz-ére írtad, akkor csak szólok, hogy az nem neked szólt.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

kanyesz07
Tényleg kicsit zavartan írtam elnézést <#mf1><#csodalk>
Csak leírtam a véleményemet..

Ready To Rock!&#8482;

Ezt most te érted amit irkálsz,<#wilting> amit megveszek az én dolgom sosem kérkedtem vele, ha meg fikázni szeretnél mint az elmúlt pár írásodban én is tudok stílust váltani. <#boxer> Szeretnéd?
kanyesz07
mondjuk koenigsegg stock nem vennék.. ccx- meg szóba se jöhet mert nagyon drága, és én örülök ha van kis boostom. simát már csak azért nem mivel ott a pagani zonda F-em, amivel elvagyok, és szeretek vele menni... Mondjuk most már hanyagolom a nagy kocsikat, inkább elvagyok clio v6, subaru imprenza,toyota corolla stb.. Mondjuk amibe nagyot csalódtam aza
Dodge Viper SRT10 ..

Ready To Rock!&#8482;

trakk
Õszintén? Nem.

kanyesz07
Videót 2 profi sofõrrel..
mondjuk, minden a sofõrön múlik.. pld egyszer toyota corollámmal, elvertem egy muricelagót. Egy körös pályán.

Ezért kéne aza gyerek ,most nevét nem tudom, aki mind 2 kocsival megy ugyanazon a pályán.

Ready To Rock!&#8482;

Ezen te még meglepõdsz?

trakk
Cinque lazán veri, hidd el, nem véletlen az a jelenlegi király.

trakk
Hát kérem megint egy gyönyörû szép pofátlansággal állunk szemben. Amikor bejött ugyebár a Bentley kék jugger, akkor beharangozták, hogy ez bizony 72 óráig lesz csak bent, aztán kiveszik mind a kettõt. Benézek a boltba, mit látok? Mindkettõ bent van még, ráadásul a "korlátozott ideig" címke nélkül.

kanyesz07
de megnéznék egy
koenigsegg ccx eliet vs. pagani zonda cinque

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
black:
Csak mondom , nem akarok venni xD Ha tudnák is, legalább simát..

Ready To Rock!&#8482;

trakk
Akkor vegyed azt, pedig a sima CCX erõsebb az Elite-nél...

micsoda szó: királykodni.

Szótárba vele <#eljen>

kanyesz07
Ám nem értem a CCX Elitet miért kell lemondani, ha kenderbe ver minden autót.. 3-4mp alatt [ nitróval] má 300 felett van.. Az eggyetlen ami kitudja vinni a 404 et . Amit nézve statsból legerõsebb mostani Cinque is juggernaut + nitróval 402.. Én még mindig a méreg drága Elite mellet vagyok xdd

Ready To Rock!&#8482;

tutuhawer
elég nagy a baj, hogy azért fizetsz be, hogy királykodj, de nem akarsz királykodni. Aki befizet, hogy királykodhasson, az menjen királykodni is...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

kanyesz07
látom a sima Koenigsegg-et levették.
8000 volt, most meg 6000 boost lett.

Ready To Rock!&#8482;

Ez pont jókor jött nem is néztem a föloldat és majdnem vettem egy Clio V6-ot, de a Boss az kell az nagyon megy, de lehet az is elfér. <#hehe>

#44262 Azért mert aki top géppel akar furikázni bármikor egyszerûen megveheti boost-ért, költsön rá mint itt páran meg is tettük. <#falbav>
A Murci-ról meg nem viccbõl mondtam nagyon megy, jobban mint valaha. <#boxer>
trakk
Azt még valamikor nekem is be kéne szereznem, csak újabban nincs idõm a játékra, ha meg épp van is, akkor meg kedvem nincs.

tutuhawer
micsu evoX és 370Z nissan a kiváló példa, hogy bejelentés nélkül is hangolják a gépeket a háttérben. Látványosan. Befizettem a Z34-re és bizony remekül hasít

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

trakk
Elvileg igen, csak ugyebár nem tudni, mikor.

tutuhawer
"amit kivesznek, késõbb visszateszik" féle elv még aktuális, ugye? mindig beugrok, amikor kivesznek egy japánt, hogy majd ha visszateszik...

kanyesz07
bár jó sok lamborghini van. Sõt talán Lamborghinikbõl a legtobb..

Ready To Rock!&#8482;

tutuhawer
én meg is veszem máris a 003-as profilba. Röhej, de a 640 Murcielagot fájó szívvel teszem le, de muszáj menni a kis mustanggal. Kicsit pro átlag murci remekül hasít, elég tuttifrutti a GLINT bodykittel. Szerintem azért jobb, mint a régi murcielagom, amit eladtam

trakk
Bár egyébként tényleg lehet, hogy csak az IGC-st veszik ki, fene tudja ezeknél...

trakk
De.

"One more thing; we’re going to be retiring the Chevrolet Chevelle SS, Lamborghini Murciélago LP 640, Audi R8 4.2 FSI Quattro and Toyota Supra so be sure to get them while you can!"

akkor gyúrnom kell a játékpénzre 😊
egy MUSTANG jól jönne... de biztos lesz vagy 1 - 1,1 milla...
kanyesz07
Én ennek örülök aztán.

Nissan Fairlady 240ZG

.. Black a Murci lp 640 -t tuti nem veszik ki.. meg az audi 4.2 -est.. max csak boostos lessz..

Ready To Rock!&#8482;

Igen ez kimaradt sry. Elvakított a GT-R <#idiota>

trakk
Azt azért még érdemes megemlíteni, hogy ezeket meg kiveszik:

Chevrolet Chevelle SS, Lamborghini Murciélago LP 640, Audi R8 4.2 FSI Quattro and Toyota Supra

A 69-es Boss-t régebben meg akartam venni boostért de most meg már ingyen lesz<#taps><#taps><#taps>
Elõbbi nagyon szuper, utóbbi meg csak egy amcsi kocsi (de azé' megveszem 😄)

légy türelmes

Hûha... 240ZG vagy Firebird?! <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

tutuhawer
kösz a gyors infót , jár a piros pont

...neked...de nekem még nem.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Nekem a SpecV nem <#bee1>

trakk

trakk
Az igaz, de az a CC elõtt volt.

Most közölték az újonnan IGCért kapható autók listáját és az utolsónak KIFEJEZETTEN ÖRÜLÖK <#taps><#taps>

Nissan Fairlady 240ZG

Pontiac Firebird Formula

1969 Mustang Boss 302

Nissan GT-R SpecV (R35) <#taps>

Forrás

tutuhawer
nem értem, miért baj, ha más is megkapja a lehetõséget.

A tier top gépek szerintem sosem lesznek IGC-ek és nem is szeretném, ha mindenki 911-el vagy MR-el rohangálna és ez jó is lenne így. <#dumcsi>
A Raven azért esik ki, mert speciális kiadás Bár a Blue Jugger Camino is volt már IGC-s. Akkor lehet.

Szerintem a BMW 3.0 CSL Gr.5-re nem sok esély van de a többire szerintem lehet.
3.0 CSL? Lehetetlen még.
M3 E30 teljesítményileg..

Amit én várnék: BMW M3 E92(alap), Porsche 911 Turbo(Alap), BMW 135i(alap), Nissan Skyline Raven, VW Golf MK1 GTI.

Project D|Rare Car Collector|

Stílusos? :o

légy türelmes

Értem. Köszönöm a felvilágosítást.

légy türelmes

Ha jól számolom, ezen a héten jönnek (legalábbis elvileg) az új IGC-s kocsik. Szerintetek melyik lesz az a 4-5-6? (Én már nem merek reménykedni a Golfban.) A stílusos amúgy az lehetne: Corvette Sting Ray - Nissan 240ZG - Lamborghini Miura - BMW 3.0 CSL Gr.5 - Renaultsport Mégane RS - Alfa 8C Competizione.

Várom a tippeket tõletek is.

begotten
Köszi mindenkinek!

Jah,hát igen,ez felülmúlhatatlan 😄
de nem az alkatrészt duplázza,hanem a kártyát,mintha kétszer húznál...
Ha van akkor rövidebb sprintek másfélperc környékén ,meg még akár a 2 perces is ha sokszor nyersz....
High Stakes, mert az a legrövidebb. Használd ki a TE bugot, ha elsõnek érsz be, azaz pont akkor kattints a NEXT gombra, amikor a csapattársad beér és megjelenik a zöld ikonja. Ez megduplázza az alapban nyert pénzt, és olykor állítólag az alkatrészeket vagy skilleket is, ha azt húzol kártyából.

légy türelmes