Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És tiszta a fülünk.
Rettegj világ!
légy türelmes
légy türelmes
Project D|Rare Car Collector|
Érdekes, hiányzik a #44337 es hozzászólás. Na ki írhatott?! 😄
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
a mostani igc dögök közül ami számomra értékelhetõ a Mustang Boss 302 , + valamennyire a Spec-V .. többi ormótlanul ronda dög , a pontiac tiszta hippi korszakból való csak egy tûzmadár vagy valami kellene a mocitetõjére <#idiota>#idiota>
légy türelmes
Nem futurisztikus, hanem randa. Az R35 is. Az R34 is, de abban van valami. – talán csak a hype hatása. Plusz az a vezetési stílus, amit ezek megkívánnak, nem az enyém. A C10 kb. tetszik. Nincs feltolva a fara az égbe. Ritka, hogy a túl meredeken emelkedõ övvonal tetsszen nekem, mert a kocsi hátulja olyan lesz tõle, mint a szedán (hogy mondjuk ezt magyarul?) 3-as Poloé vagy 2-es Clioé: puttonyos, ormótlan.
60%? R35-tel már annak is örültem, ha be tudtam fordulni szikrák nélkül. 😊
A képért fekete jár, de nem nekem.
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Az R35 SpecV habár futurisztikusnak tûnhet neked... azért még G-R és minden megmozdulásában hasonílt a múltbeli modellekre. Szerintem próbáld meg megkedvelni, teljesítményre biztosan jó. Mondom tovább: vedd meg, ne tegyél bele alkatrészt, és menj vele pár futamott itt-ott. Vagy hívj engem, üres autóval érkezem és megyünk párat, megmondom, miért:
-tudom, mire képesek a nem powerupozó versenyzõk
-tudom, mire képesek, akik a 959-est vezetik, és ha azt meg tudod ülni, akkor a nissan esetében tanulhatok még. Én kb 60%-ot tudok kihozni a kocsiból, remélem, te többet fogsz
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ömlengés – vagy mi a csoda szösz – következik.
Nem lep meg, hogy az R35 lett IGC-s. Se ez, se a DBS, se az LFA nem jelent sokat a parasztnak, nevük nincs berögzülve a csökött agyakba. A Mustang vagy a 911 név még egy Ázsia közepén élõ remetének is mond valamit.
Aki eddig rammolt, ezután is fog, függetlenül attól, hogy IGC-ért GT2-t vehet. Talán én is veszek valami olyasmit, ha lesz, nem tudom..., nem akarom a múltat seggbekúrva gyalázó formájúra képzett kocsi hátulját lesni a képernyõm közepe táján, de arra kíváncsi vagyok, nagyszerûbb teljesítmény-e egy 959-cel legyõzni egy ilyet, mint egy ilyennel egy 959-et.
Nem hiszem, hogy bárkit is érdekel, de mind a négy mostani IGC-st megveszem. 240ZG már van, de amíg van hely, elraktározom, hátha akarok vele valamit, mert a mostani C-s. A SpecV-t a sima R35-ös tapasztalataim alapján szeretném megvizsgálni, megtartani valószínûleg nem fogom. A Firebird klasszikusnak számít, azért érdekel. Ezek a másodlagos profilba mennek. Az elsõdlegesbe pedig csak a Mustang jöhet, de nem tuti, hogy oda jön, mert bár ez is klasszikus kocsi, nem az én ízlés
A 959-be sárga motort tettem, mert az eddigiek alapján ezzel gyorsul a legjobban, amikor gyorsulni vágyom. Már ha lehet ennél az autónál gyorsulásról beszélni... Visszament bele a piros rugó is, mert a zölddel nem tapadt jól. Pro motor és rugó került az Ultrák helyére, de jobb az élmény. Na mindegy, hátha hasznos volt valakinek.
Olyan jó vagyok, hogy nincs ellenfelem, höhöhö.
légy türelmes
Remélem következõbe is betesznek egy ütõs autót mint most a SpecV-et egy jó kis Porshe vagy BMW<#finom>#finom>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Az egész vita különben is parttalan, mert egyik top gép sem IGC-s és ha minden jól megy nem is lesz (kell azért a bevétel az EA-nak).
Az is igaz hogy 1-2 mozijegy árából bevásárolható a top gépek nagy része, esetleg earn boost (mondjuk ehhez sosem értettem). <#wilting>#wilting>
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
légy türelmes
Quqa: csak az bánt, hogy te elõbbre teszed magad, mert akár lenygel importból, akár starter packból, mindegy honnan, jogosult vagy az autóra és annak teljesítményére. Jogosult is vagy, ez OK, de ne mondd azt, hogy a többiek meg ha elérhetõ, akkor nem jogosultak. Te azért vetted meg, mert
A szereted
B teljesítményt akartál
C elõbb akartál elérni valamit
D gyûjtöd
Tökmindegy, mi a válasz, a többieknek is elérhetõ kell, hogy legyen, és kurvára senki nem szólhat egy szót se. Olyan korból jövök, amikor nem volt boost és minden elérhetõ volt játékpénzért, tudom , mirõl dumálok. Ha véletlenül játékpénzes lesz pár autód, akkor ne háborogj, csak ez lenne a lényeg.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Most akkor én is állíthatom azt a dolgot hogy aki a lengyel inportot kihasználta(potom pénzért televerte a garázsát jobbnál jobb autókkal)az bizonyos nézetbõl csalás azzal szemben aki nem tudott vele élni mert éppen utánna kezdett játszani vagy épp szüneteltette a játékot.Mert ugyebár az X-szer több autót meg tudott venni mint én 1-nek az árából.
Attól függetlenül hogy a nyáron aktivizáltam magam igazán,én részt vettem a játékban a béták alatt meg induláskor is nyomtam egy keveset.
Úgy gondolom aki képes összekaparni 1-2 millát becsületes játékkal(becsületesen nagyon sokat kell érte versenyezni)az megérdemli hogy vehessen 1-2 jobb autót,
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Elég sok barom van a játékban, akik ramolva kezdik a céltól, mi lenne itt, milyen versenyeket lehetne menni (bár nem lehet, mert ahhoz pályák is kellenének), ha a seggük alá kerülne egy 911, M1, vagy ne adj isten egy RTR-X esetleg MR2. <#falbav>#falbav>
Azért fizess, hogy a kedvenceddel mehess , gondolj erre, és akkor nincs gondod. Én pl mindent leszarok, a kedvencemet már megvettem.