Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

melyik kocsira gondolsz Szogyenyi??<#hehe><#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(nem említetted)
áááá nem hinném. nincs olyan erõs nitrója. Kb DBS szint.

teljesítményben mihez lehetne a leginkább hasonlítani? van olyan jó, mint az M3 GTS? Érdemes felhúzni S osztályba szerintetek?

Ryder159
gratula, én is arra pályáztam, de sajna nem jött össze semmi <#gonosz3>

Mi nem felejtünk.

És tiszta a fülünk.

Rettegj világ!

légy türelmes

jól mondod nálam is ez a helyzet áll fent ...
Tutu amúgy is beszélt pár hónapja valami ilyesmirõl, amirõl azóta nem hallottam (pedig tisztán tartom a hallójárataim).

légy türelmes

áá semmire... 😛

Project D|Rare Car Collector|

mire gondolsz pontosan Chris? <#eplus2>
Bepofáznám az Audeszt... küzdelem indulna.. a második helyért 😛 (EgoDemont helyettesítem itt)

Tutu majd én is mennék veletek pár kört üres Spec-V-el biztosan beruházok rá és kíváncsi vagyok milyen a vas és a sofõrje is mit tud ugyanolyan járgányok ellen <#vigyor>
Hol? 😄
Érdekes, hiányzik a #44337 es hozzászólás. Na ki írhatott?! 😄

SUNNY84HUN
na jó megkaptam már hogy noob vagyok 😄 végig sem olvastam rendesen hogy a patch után

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

még nem tették be...
SUNNY84HUN
azt mondja meg nekem valaki hogy van az egyik profilomban nem látom az igc dögöket csak a múltkoriak vannak még bent <#rolleyes> <#fejvakaras>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
most veszem csak észre hogy már van büntetõpontozás <#zavart1> , pár jóembernél láttam <#idiota>

a mostani igc dögök közül ami számomra értékelhetõ a Mustang Boss 302 , + valamennyire a Spec-V .. többi ormótlanul ronda dög , a pontiac tiszta hippi korszakból való csak egy tûzmadár vagy valami kellene a mocitetõjére <#idiota>

Grat 😊

😊

légy türelmes

Tegnap egyik játékostársam írta németül: teljesen idióta. Belém látott? :o Ám meglepõdtem, hogy ilyen jól tudok németül.

Nem futurisztikus, hanem randa. Az R35 is. Az R34 is, de abban van valami. – talán csak a hype hatása. Plusz az a vezetési stílus, amit ezek megkívánnak, nem az enyém. A C10 kb. tetszik. Nincs feltolva a fara az égbe. Ritka, hogy a túl meredeken emelkedõ övvonal tetsszen nekem, mert a kocsi hátulja olyan lesz tõle, mint a szedán (hogy mondjuk ezt magyarul?) 3-as Poloé vagy 2-es Clioé: puttonyos, ormótlan.

60%? R35-tel már annak is örültem, ha be tudtam fordulni szikrák nélkül. 😊

A képért fekete jár, de nem nekem.

légy türelmes

Nyertem Spot the Devs en egy Lamborghini Diablo-t <#wow2><#vigyor2>
tutuhawer
szerk: lemaradt: a kép jó, a piros pont azért jár is <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
😊)) Szerintem a futamban meg 6 helyet egymagad elfoglalsz

Az R35 SpecV habár futurisztikusnak tûnhet neked... azért még G-R és minden megmozdulásában hasonílt a múltbeli modellekre. Szerintem próbáld meg megkedvelni, teljesítményre biztosan jó. Mondom tovább: vedd meg, ne tegyél bele alkatrészt, és menj vele pár futamott itt-ott. Vagy hívj engem, üres autóval érkezem és megyünk párat, megmondom, miért:
-tudom, mire képesek a nem powerupozó versenyzõk
-tudom, mire képesek, akik a 959-est vezetik, és ha azt meg tudod ülni, akkor a nissan esetében tanulhatok még. Én kb 60%-ot tudok kihozni a kocsiból, remélem, te többet fogsz

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nem akarok én botrányt vagy piros pontot, mindkettõt aztán pedig fõleg nem.

Ömlengés – vagy mi a csoda szösz – következik.

Nem lep meg, hogy az R35 lett IGC-s. Se ez, se a DBS, se az LFA nem jelent sokat a parasztnak, nevük nincs berögzülve a csökött agyakba. A Mustang vagy a 911 név még egy Ázsia közepén élõ remetének is mond valamit.

Aki eddig rammolt, ezután is fog, függetlenül attól, hogy IGC-ért GT2-t vehet. Talán én is veszek valami olyasmit, ha lesz, nem tudom..., nem akarom a múltat seggbekúrva gyalázó formájúra képzett kocsi hátulját lesni a képernyõm közepe táján, de arra kíváncsi vagyok, nagyszerûbb teljesítmény-e egy 959-cel legyõzni egy ilyet, mint egy ilyennel egy 959-et.

Nem hiszem, hogy bárkit is érdekel, de mind a négy mostani IGC-st megveszem. 240ZG már van, de amíg van hely, elraktározom, hátha akarok vele valamit, mert a mostani C-s. A SpecV-t a sima R35-ös tapasztalataim alapján szeretném megvizsgálni, megtartani valószínûleg nem fogom. A Firebird klasszikusnak számít, azért érdekel. Ezek a másodlagos profilba mennek. Az elsõdlegesbe pedig csak a Mustang jöhet, de nem tuti, hogy oda jön, mert bár ez is klasszikus kocsi, nem az én ízlésficamomvilágom.

A 959-be sárga motort tettem, mert az eddigiek alapján ezzel gyorsul a legjobban, amikor gyorsulni vágyom. Már ha lehet ennél az autónál gyorsulásról beszélni... Visszament bele a piros rugó is, mert a zölddel nem tapadt jól. Pro motor és rugó került az Ultrák helyére, de jobb az élmény. Na mindegy, hátha hasznos volt valakinek.

Olyan jó vagyok, hogy nincs ellenfelem, höhöhö.

légy türelmes

Leallas nem javitas :-P

tutuhawer
az esti (ma vagy holnap) javítás után

lorci
MIkor kerülnek be ezek az IGC-s kocsik?
Remélem következõbe is betesznek egy ütõs autót mint most a SpecV-et egy jó kis Porshe vagy BMW<#finom>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Én csináltam olyat, hogy D és E classos autóba két race cash skillt tettem és ha azzal nyerek akkor 7800-at kapok amúgy meg 6000 fölött. Szóval kb 30 verseny hogy vegyél egy Silviát ami nem tûnik soknak fõleg ha kifogod a 5000, 10000,20000-es jutalmak egyikét ami nem ritka dolog. A kezdõ játékos meg eleve nem kevés IGC-vel indul. A 4 IGC-s autóról meg annyit, hogy 4 autó ami korábban boostos volt és két hetente van másik adag nem havonta 1 db. Így az IGC-sek már nem arról ábrándoznak a hónap felénél, hogy vajon a hónap végén melyik autó lesz IGC-s mert van kínálat.
Ryder159
Nem a f**t nem kerülnek többe. Pl. aSilvia 20.000-rõl 175.000 lett, ez durván 9x-es ár. Ennyivel többet nem kapsz egy versenyért.

Ryder159
Na már csak 4 IGC autó? szépen haladnak a 0 felé...<#violent>

Akkor is kurvaszar a játék teljesen mind1 hogy mennyit lehet nyerni versenyen. pálya is alig van és ami van állandóan az van minden nap szinte. egy egy rakat szar játék!<#falbav>
Azért mert eleve a CarClass óta több pénzjutalom jár az eventekért. Ergo nem kerülnek relatíve többe. A régi árak szerint kb 1.2 - 1.4 millióba kerülnének.

Miért ilyen rohadt drágák az igcs kocsik?

Mennyibe van most a Lengyel búszt? Mondjuk a 8ks csomag.

Nem ez tõlem így hangzik, „nem kell mindenkinek 911, M1, RTR-X a garázsába” <#hehe>, mellesleg az LP 640 is hasonlókat megy, sõt sokkal stabilabb mint pl. a GT3 pláne egy rossz színsorral. <#duhos2>
Az egész vita különben is parttalan, mert egyik top gép sem IGC-s és ha minden jól megy nem is lesz (kell azért a bevétel az EA-nak).

Az is igaz hogy 1-2 mozijegy árából bevásárolható a top gépek nagy része, esetleg earn boost (mondjuk ehhez sosem értettem). <#wilting>
Ezt most olyan quqásan lereagálom..Ha nem tetszik nem kell játszani
Az biztos. Engem olyan váratlanul ért ez a hír tegnap, amikor megláttam. le se tudtam reagálni. bár lehet hogy az más miatt volt <#vigyor2>

Ugye? Most, hogy újra suliszezon van, gyorsan pörögnek a napok. Én is meglepõdtem, hogy már 2 hét eltelt a legutóbbi óta.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

elég fura, hogy a SpecV igc-s lett. Na lesz mire gyûjtenem, ha már ennyire lusta voltam az elmúlt 2 hétben <#vigyor5> (ilyen hamar eltelt 2 hét? <#wilting>)

Kiveszik az R8 4.2?! Shifteset is ugye? <#taps>

tutuhawer
valami ütõsebb kell egy botrányhoz vagy piros ponthoz.

Gondoltam, írok valami humorosat, de ez már az, és azt hiszem, nem lett jó. 😊

légy türelmes

valaki tudna 1 kicsit segiteni aki már kicsit okosabb az aeria-s dologgal kapcsolatban?
tutuhawer
mindegyik futamban te voltál bugos. Ez a helyzet. Veled volt a baj, közben pár futammal korábban egy hosszû töltõképernyõ alatt nem is veled volt a baj. Szóval elõször semmi baj nincs veled. Aztán már nálad van a baj és azt látod, hoogy a harmadik sofõrrel van mindig a baj és ez feltûnõ. Sajnos restart kell ilyenkor a tiszta futamokhoz. ezt javítani kell Kanadában, mert csak a sárdobálás van, ki lát kit, ki nem lát kit, ki üti le a másikat, ki üt le véletlenül stb stb...

Quqa: csak az bánt, hogy te elõbbre teszed magad, mert akár lenygel importból, akár starter packból, mindegy honnan, jogosult vagy az autóra és annak teljesítményére. Jogosult is vagy, ez OK, de ne mondd azt, hogy a többiek meg ha elérhetõ, akkor nem jogosultak. Te azért vetted meg, mert
A szereted
B teljesítményt akartál
C elõbb akartál elérni valamit
D gyûjtöd

Tökmindegy, mi a válasz, a többieknek is elérhetõ kell, hogy legyen, és kurvára senki nem szólhat egy szót se. Olyan korból jövök, amikor nem volt boost és minden elérhetõ volt játékpénzért, tudom , mirõl dumálok. Ha véletlenül játékpénzes lesz pár autód, akkor ne háborogj, csak ez lenne a lényeg.

Ez a csávó úgy nyerte sorozatban a köröket hogy az autója félreállt a start után.Tudom hogy létezik ez a bug de azért már gyanús hogy minden körben csak õ lett buggos.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Akkor az aki éppen nem játszott a lengyel inport alatt az akkor le van szarva a szavaid szerint.
Most akkor én is állíthatom azt a dolgot hogy aki a lengyel inportot kihasználta(potom pénzért televerte a garázsát jobbnál jobb autókkal)az bizonyos nézetbõl csalás azzal szemben aki nem tudott vele élni mert éppen utánna kezdett játszani vagy épp szüneteltette a játékot.Mert ugyebár az X-szer több autót meg tudott venni mint én 1-nek az árából.
Attól függetlenül hogy a nyáron aktivizáltam magam igazán,én részt vettem a játékban a béták alatt meg induláskor is nyomtam egy keveset.
Úgy gondolom aki képes összekaparni 1-2 millát becsületes játékkal(becsületesen nagyon sokat kell érte versenyezni)az megérdemli hogy vehessen 1-2 jobb autót,

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sõt most ki is hirdették. Átfutottam és 3 magyar nevet is találtam. Gratula.

Teljes lista: itt

Nem zavar ott van boost-ért vehetik, de ingyen ne lehessen GT2–3-4-eket stb-t venni, Bentley-t meg egyenesen szentségtörésnek venném, ha IGC-ért árulnák. Akinek volt esze és némi (minimális) kp-ja az bevásárolhatott a lengyel import alatt, aki akkor sem vett semmit így járt. <#mf1>

Elég sok barom van a játékban, akik ramolva kezdik a céltól, mi lenne itt, milyen versenyeket lehetne menni (bár nem lehet, mert ahhoz pályák is kellenének), ha a seggük alá kerülne egy 911, M1, vagy ne adj isten egy RTR-X esetleg MR2. <#falbav>
Az írásod számomra még mindig nehezen érthetõ, értelmezhetõ, de próbálkozok. <#zavart2>
trakk
Egy órán belül kihirdetik a STD nyerteseit.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

tutuhawer
az zavar, hogy téged zavar, hogy ha mások is megvehetik azt a teljesítményt, amiért te fizettél. Arra akarok kilyukadni, mint az esetedben mindig, hogy ne a teljesítményt vedd meg, vagy ha megteszed, nehogy bántson a dolog, hogy másnak is elérhetõ. Azt vettem ki a szavaidból, hogy "nehogymár a többiek... " ; "nehogymár, hiszen én kifizettem..."
Azért fizess, hogy a kedvenceddel mehess , gondolj erre, és akkor nincs gondod. Én pl mindent leszarok, a kedvencemet már megvettem.

trakk
Árak, hogy mindenki tudjon tervezni:

Spec-V - 1,700,000
Firebird formula - 700,000
Nissan Fairlady 240ZG - 500,000
1969 Mustang Boss 302 - 1,000,000

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA