Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Purpose:
The purpose of this maintenance window is to deploy server / a game patch to Need for Speed World. Please see Release Notes below.

Date:
September 18th, 2012

Duration(s):
4 hours
Start: 1pm (13:00) PDT – 4pm (16:00) EDT – 8pm (20:00) UTC
End: 5pm (17:00) PDT – 8pm (20:00) EDT – 12:00pm(00:00) UTC

New Features:
- Oktoberfest has made its return to Need for Speed World
- An all new BMW M3 E30 “Brezeln” edition has been added to the game and is available for purchase from the Car Dealer
- Added icons to the World Map to help distinguish which events are compatible with the player’s car
- A “Show Incompatible Events” filter has been added to the World Map Options drop-down
- Traffic has been removed from Class Restricted events, and reduced for regular events

Bug Fixes/Changes:
- Improved client stability for players with a large amount of cars
- Added the remaining rental duration display for rental cars in the Change Cars and Sell Cars screens
- Clarified an error when attempting to purchase an item with insufficient SpeedBoost
- Fixed an issue which caused the player’s cash balance to not display accordingly in the Performance Shop after selling a part from Card Packs
- Fixed an issue which caused the underside of the Lamborghini Sesto Elemento to appear black
- Some minor localization issues were fixed

Project D|Rare Car Collector|

Amúgy a mottód nagyon adja 😄

Overburner
Mióta D-s szegény All in 1et se mentem még rajta, ált szegény kis szintüek vannak rajta akik szenvednek 😞 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Na ott is megyek akkor 😄 Videót kér valaki?

Ezzel azért tudnék vitatkozni (fõleg All In-en 😄) De ezen kívül egyetértek veled. Köszönöm a válaszotokat!

Overburner
Initial D <#zavart1>

Az RSR is olcsóbb, úgyhogy az egyik ász benne van a pakliban. 😊

légy türelmes

Kifejlesztettem egy Alap Corollát T.E-be. Vagyis, vettem és azzal szoktam mindig menni 😄

Overburner
Ott a pont, De elég nagy böhöm fõleg ha rárakja vki a boostos kitet. Szal nemhiszem h gond lenne vele TE be.😄

Team Escape-re minden autó jó!!

Team Escape-re ajánlanátok? Mert alapból arra szeretném specializálni, versenyképes kocsim van már egy pár 😊

Overburner
Haveromnak van egy elég low tuningos V-specje. LFA jobb nála azon a ponton.

Vedd, nem bánod. Jó autó, csúszik alapon nekem mint barom, de lukas kerékkel már nem fog 😛 Amúgy, igen "érdemes" megvenni.

Na szóval: Szeretném megvenni a Nissan Skyline GT-R R35 V-Spec-et és az lenne a kérdésem, hogy milyen teljesítménnyel bír a kocsi? Mihez tudnátok hasonlítani? Érdemes feltuningolni S osztályba?

Overburner
Tank mode Cheat.😄

Hát ezt nem nagyon tolná le semmifél noob ramer, sõt …
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A röhej az a valóságban így megy itt meg …
Overburner
Szépkezdés, "néha" õk is csalhatnak. 😄

illesgergely
Meglepi a rajtnál:

500 méterre a céltól meg kifagytam 😞

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

Én a Roset meg akartam venni mindig is...
.. aztán ránéztem a boost egyenlegemre és a nemnél döntöttem 😄

Overburner
A roszabbik fajták....<#banplz>

SUNNY84HUN
jaja <#zavart1>
---------------------------

40 % al most olcsóbb pár porsche

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Overburner
A kereket is elbasszák néha mint láttam xD Lásd El Camino kereki belülrõl xD

SUNNY84HUN
hát olyat ebben ne keress annyi realitása van a kocsiknak hogy kasztni + kereke van a worldban is <#idiota>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Overburner
Ghost Race opciót még mindig szivesen berakatnám ha lehetne, vesztene valamennyit a realitásábol a játék de hé...volt ennek valaha realitása? xD

Overburner
Hát kösz, de hála istennek már nem játszok annyira sokat igy nem ráz meg annyira a hir mintha minden nap tolnám 1 órát legalább vagy többet. Nem merek versenyezni mert félek h kifogok 1-2 fos csalót azt csak fel idegelem magam.😄 Dehát ez van, örüljék a nép.😄

SUNNY84HUN
nekem bõven jó lenne ez a worldba aki rammol vagy nem viselkedik esetleg sumákol azt kidobnám a pályáról <#zavart1>

Hjaa, hogy te már repülni is repülnél.. 😛

IE... ezen mindig behalok 😄

Viccelsz, a levegõben akár …
… 89-et is! Valamit csináltak az SG-vel? Látom a fejlécet IE-n is, végre!
Az igaz, hogy az R8 5.2-höz sok minden kötõdik, meg a GT2 996-hoz, Shift R8-hoz meg 2 év konkrétan..
..De Nem úszod meg. Igen, noobok is venni fogják majd. Amikor fikázzák az R8 4.2-t arra én se nézek jó szemet, de túl kell élnem. Szóval neked is hajrá.

Overburner
Ok ez te vagy de nekem azért 1-2 érzelem is füzödik a kocsiaimhoz hiába csak játék nem csak megveszem az összeset azt levan szarva, ezt sose értettem. Mi ez pokemon?😄 Amiket nagyon szerettem megvettem ennyi, és igy idõvel ha összes IGC-s lesz és minden low azzal fog járni akk kárvot rákölteni a pénzt mégha lengyeles is volt akk is.😄

begotten
Na most elindult. Tiszta szégyen... Nincs egy normális autós MMO. Mert hogy ez nem normális az tuti. A tud2 sem az.

Csak ha lesz hely a felsorolt autók között elérni a 88-at 😛

Remélem az MR2 az RTR-X a 911 ill. az M1 vagy nem lesz sosem IGC, vagy csak nagyon sokára és akkor is jó drágán, ha mégis …
… beújítok egy ilyet. <#hehe>
begotten
Újraindíttam a launcher-t, de kb,. semmit sem csinált. Azt hittem a tdu2 support-jánál és problema megoldókppességénél nincs szarabb. De van. Vagy én csinálok valamit rosszul,. Az hogy úurainstalláljam ki van zárva.

begotten

Inkább linket adj...

begotten

begotten
Ez mi a bré?

Tegnap jó volt, ma már nem?

Hidd el, hogy...
Ja. Baszki :/

1x biztosan megjön igc-be az 5.2-s R8 ha a Spec-v is megérkezett <#eplus2>
Nem 😄 És az enyém?! 😛PP

Én is így vagyok a Bentley TE-vel összekenik, illetéktelenek kezébe kerül, rossz belegondolni. Mondjuk jöhetne csak legyen 10 milla az ára! <#mf1>

A mottóm értelmezhetõ? <#wilting>
Én megvettem az összes autót majdnem a lengyelnek köszönhetõen.. és leszarom, hogy IGC-sek lesznek. Jöjjenek nyugodtan. Csak az MR2-t(mert akkor minden noob azzal járna), meg az R8 5.2-t ne(Amennyi fikát kapott szegíny R8 4.2, nehogy kapjanak a jóból az illetéktelenek 😛 ))

Sajnos ez Így igaz!De megérdemli a nép azután a sok sanyargatás után.
Másik oldala hogy aki ezeket még korábban megvásárolta sb-ért az nagyon kelemetlen érzést tud kelteni,mint bennem is most mert még anno 3000sb-ésrt megvetem a mustangot!(bár lengyel volt de akkor is)
chris nem fikázni amit irtam vagyis azt hogy na ki irta... mert TCMen irtam a privit nem rég... nem ártana ujra olvasd ilyenkor xD .... valaki aki aeria "master" az 1 kicsit tud segiteni? xD
Overburner
Neeee miért pont a 240ZG-t a kedvencemet😞 Most minden hozzá nemértõ lownak ilyene lesz, tisztelet a kivételnek. Tele lesz az utca rondán festett kontár fosokkal. xD Rossz lesz nézni.

okok csak gyorsan gépelmet... bocs a nyelvbotlásért <#pias>
Csak annyira a nyelvem hegyén volt, hogy pont a lényeget hagytam ki. Na szóval akkor adott a kérdés 😊

Jól van Szögyényi, ügyes vagy... V-Specre amúgy 😄 elárulom 😄