Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trakk
Pontosabban a rendõrös eventek kivételével mindent.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

trakk
nfs-s.com-ról kihalásztam mindent, kösz a tippet! <#worship>

trakk
Ezer kösz.

úgy értem ha valaki ment a ma mindegyiken nézze át ott h. hol ment és ha hiányzik vmi írja ide blackfoxnak. Õ valami jó dolgot szerkeszt, már nem emlékszem (...) mit de jót :)
Micsoda ribanc.:)

légy türelmes

ha vlaki ment ma mindegyiken: nfs-s.com végre jól megy, mutat mindent <#eljen>
én erre emlékszem:
Chancellor n Campus -A
Route 55 - B
State n warrent - D
Downtown Challenge - open
Spade street - open
Paradise hotel - open
Welcome to palmont - open
Rosewood central - open
Heritage n Campus - open
meg talán a jó öreg garden B mint -open
Akkortájt bírtam a Peugeot-kat. Már elmúlt. :) De egy korabeli Peugeot-t a jelenben tip-top állapotban még mindig jó látni. Mondjuk ez a legtöbb régi autóra igaz, még ha valamelyik nem is tetszik.

Ennek van utcai változata? Az hogy néz ki?

Kár, hogy a Worldben nem lehet fehérre festeni a felnit. ;) Nem is igen lenne mit...

légy türelmes

trakk
Népek, kis segítséget kérnék, ki emlékszik, milyen versenyek voltak ma elérhetõek és milyen kategóriában?

tutuhawer
tudom, hogy ezt (is) szeretnéd:

vagy legalábbis az utcai változatot

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nem. Köszönöm.

légy türelmes

Remélem ez tetszeni fog.

Különben meg.
Nem. Undorító.

légy türelmes

<#falbav><#wilting><#wilting> ezt az infot legalább 3 napja megtudhattam volna xD mert 2 napja nekiálltam earnelni AP pontot erre mire összejött a 700 hogy tudjak venni 1500 boostot valami hibát ir ki .... nem az a baj hogy nem értem hanem hogy süketség az egész..... ám rájöttem hogy miért nem tudok djredbull18ra earnelni :D de más accra tudok :D igy többnyire azon vagyok ...
Neeeeeeem kell. Csak elrontanák.... <#duma>

Mindig azt mondom, hogy a pályaversenyzést csak azért szeretem jobban, mert ott nincs forgalom. Tetszik az újítás, kíváncsi vagyok, a holnap beszerzendõ Tûzmadárral hová kerülök. Mert ha ez is D-ben kezd, mint a Clio (amit ezzel váltok le), akkor boldog leszek.

Mellesleg ez lesz az elsõ amerikai autóm ebben a karimban.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Szerintem már ideje leváltani az F1et. Lassan 20 éves járgány. És az MP4-12C jó volt, de tényleg ideje volna egy valóban abszolút csúcs autót csinálni már.

SylarHun
Meg ez is jöhet!

Meg ez is!

tutuhawer
pont van ilyen felnim raktáron

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Mintha egy formásabb Zonda lenne... Amúgy meg a McLarentõl inkább az F1, mint ez.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

SylarHun
Jöhet!
Mocskos jól néz ki!

Mit gondolunk jöhene ez a cukiság a World-be?

Felejtsd el.
Hülyeség az.

Project D|Rare Car Collector|

kössz az unban scriptet 'banhammer' :D :D :D na akkor még 1x neki esek a kérdésnek valaki tud segiteni az aeria-s dologgal kapcsolatban? valaki olyan aki már többet foglalkozott vele...
SUNNY84HUN
én is ha ráérek este fele végig szaladok valami slow üres döggel a hs-en és rögzítem <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Na, holnapra is megcsináltátok a programot :P

SUNNY84HUN
amúgy valóban skill és partmentes autóval végigmenni a hs-en néha nehéz mert mostanság igen buták a fakabátok <#zavart1> mintha aki bemegy oda üres döggel azt úgy könyveli el a hs hogy pro gamer és úgy van vele leszívatja <#buck>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Elég volt akkor menni egyszer :P
De ha nagyon akarod.... akkor se megyek le még egyszer :P

Közzétette: TheChrisHUNGARY , dátum: 2012.06.14. <#ejnye1>

Újra leírom nem akkor, most kell próbálni nem mindig, de néha nagyon nehéz HS.
SUNNY84HUN
én akkor is ezt mondom <#nyes> http://www.youtube.com/v/ZXGcjsyd4oU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Várom. Kíváncsi voltam mindig is egy kituningolt CLE ellen mit tud a gép.

Quqa
Csak neked :P
http://www.youtube.com/v/ikIJQNDeORQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Jaóó, Holnap rádírok.
Mondom most, és néha szinte képtelenség végigmenni, ha nem hiszed próbáld nem a levegõbe beszélek. <#falbav>
El hát :)

hmm látom tagja a 900-asok klubjának :) Elfogadsz egy kihívást egy másik 903 as-tól, ami több hónapja játékban van?
Nem lesz annyi traffic ,de azok is az íveken vagy beláthatatlan helyeken fognak szerencsétlenkedni...ha meg nem,akkor meg mi értelme volt egyeltalán olyan kevés trafficot benthagyni? :D
Nem hiszem, hogy a High Stakes Corolla videót be kéne linkelnem századszorra :D

Ahhoz jó idegzet, és sok gumikötél a kanyarokban kikötve, hogy legyen mirõl visszapattanjon, mert fordulni azt nem tud csak kín keservesen. Most próbálva, de döntsd el te. <#nyes>

http://www.youtube.com/v/qMzGPB19Yec&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

TE-re meg sokkal jobb a Boss, alapból olyan mintha lenne benne egy 3*-os ram skill, nem beszélve versenyen is veszettül megy az egyik legerõsebb perfect-ben és NOS-ban. <#hehe>

#44393 Azért azt az alap Corolla-s HS-t megnézném mikor a sünök megörülnek és iszonyat agresszívak. A 2000 GT-R-t elkapták full ram skill-el pedig nem vagyok béna annyira. <#rinya>
illesgergely
Tavaly lusták voltak átírni az évszámot, kíváncsi vagyok idén kijavítják-e: <#banplz>

Ha már kevesebb traffic lesz, a maradék IQ-ját megnövelhetnék, mert eszméletlen miket mûvelnek néha...

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

Csak hogy, mutassam, mit tud a gép...
http://www.youtube.com/v/AXdNkqx2NQE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

(Amúgy, GT-R sima nekem már tud gyorsulni.. hm..)

Akkor biztosan Timeszkép edísön lesz belõle. Ha meg nem jön be, akkor maradok az M3 GTS-nél. És meglesz a másik R-35 is az alap mellett :D

Helyesbítek, el kéne döntenem, hogy GT-R vagy SpecV...

Csesszék meg, kinyomom a SpecV-t, imádom a GT-R-t :D

R35 Spec V? Nem fog felmenni S-be.
Nehézkesen fordul. Nagy ügy, CLE Corvette meg Audi r8 5.2 is. De azok mennek mint a barom. SpecV nem. Nitró gyenge.
Teljesítményre átlagos T3-as. De ahogy viselkedik... kapar, drrfitel, meglódul állóból - imádom...
Most látom, E classos az All in :( Ebbõl nem lesz videó :D

Hát, én máshogy fogalmaztam meg magamnak még nyár elején, vagy tavasz végett, de így is jó :D

Szerintem a legtöbb "hardcore" játékos ezzel így van :D Csak magamból kiindulva :)

pápá traffic <#eljen><#taps>

Én konkrétan a 200SX-el nem tudtam rajta végigmenni. Igaz nitrót nem nyomtam, csak úgy sikerült volna. (Meg hát ugye régebben még csökkentették is a bejutásra megadott idõt, 3 és fél perc alatt hol érsz be a célba a leggyengébb kocsival? :O Vagy lehet én választottam abba a kategóriába rossz kocsit?)