Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a Z tune-ra rátettem a kezem.
Project D|Rare Car Collector|
az már más tészta, hogy nem tetszik... de az alapgép remélem lesz IGC-s valamikor...
légy türelmes
Project D|Rare Car Collector|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
Hogy valami jót is mondjak: a frissítés után vagy másfél órán át nyomtam, és nem volt senki láthatatlan, nem kellett újraindítani a játékot. Remélem, tartósan így marad!
légy türelmes
légy türelmes
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Itt egy kód, azt írja starter pack kód, bár boostot nem ad, csak állítólag valami ingyenes lambo-t, aztán lehet reedemes, a lényég váltsátok be, és írjatok vissza mi volt, mert most nekem nincs feltelepítve az nfsw.
CAMD-XLLA-9Q63-ETTG
videó leírása, amiben láttam : enjoy the code while it lasts guy!!Guys this code gives free lambo iguess to redeem it go to safehouse and car dealer and buy it for 0 boost!!!
légy türelmes
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
légy türelmes