Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy 99-re végzõdjön az overall és akkor nyerhetsz is :D Ops, nem, vissza az egész....nem tudom, civil forgalom már nem csökkenti a szakadékot a nyerõ boostos, meg a vesztes igc-s kocsik között...
szerintem használd a bones tuningot :D legalábbis én onnan szedem a dolgokat :D és elég könnyen megértettem :D
Nagyon ügyelj a felfüggesztésre, mert ha rosszat raksz bele, hamarabb kell fékezned az ideális ívhez.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Van itt pár Skyline szaki, majd mondanak õk véleményt. Gyorsulásranagyon tegyél, az a gyengéje.

Project D|Rare Car Collector|

Vettem egy Nissan Skyline r34-et és segítséget kérnék tõletek , hogy hogyan érdemes tuningolni , mert azt mondtátok , hogy gépészkedni kell vele.Elõre is köszi. <#worship>
http://www.youtube.com/v/oEGB9GZ8eDg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Tudom..
Ez olyan költõi kérdés volt :D

Mik, mik... A szponzormatricák az új nissanos matrinyacsomagban.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Hogy mégis micsodák?! <#szeret>

Advan, Brembo, GReddy, Yokohama, Falken, Tokico, Alpinestars... <#rinya>

még nem láttam ilyen neont 1 kocsin se de ha mutatsz képet akkor majd tudok véleményt is adni :D
trakk

Juhé, rohanok is búsztot venni.
Egyébként csak szerintem néz ki úgy a perec a bömösön, mint egy kupac sz*r?

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Én már azt sem értettem mikor kivették az utcáról a sünöket, igaz néhol tényleg túl sokan voltak a civilek (és talán maradnak is?!) lásd pl. Garden vagy Waterfront. Inkább azt kellet volna átprogramozni (bár náluk ez az állás betöltetlen), hogy a civil ne az utolsó utáni másodpercben forduljon elém fénysebességgel, mert volt ilyen a javítás leállás után is. <#falbav>
nem birtam ki hogy ne fejezzem be az earnelést és ezt beirjam ide "‎@GuialabHani Right now the team is working on creating new events for Drag mode. Maybe after Drag is released" drew irta ki Twitteren de én persze FBn olvastam xD neki fogtam earnelni mert szeretném a másik porschet is igy akciósba de kajak mikor megláttam az ajánlatokat sirtam örömömbe :D csak 1 vidi nézésre 11 boostot adtak <#vigyor5><#vigyor5>
Ez gyenge volt, Leszarom tabletta hiány van fél éve.

trollkodsz mi mi mi ? xD már el is hittem... épp azon gondolkodtam hogy mikor maradtam le róla xD
Játékpénzért 1 óráig volt bennt...
dehogy :P

tutuhawer
ja, án játékpénzért hitttem.... tévedésben vagyok. ha boostos, akkor nincs kérdésem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ezt tényleg nem gondolták komolyan mikor a világ egyik legjobban irányítható autói közé tartoznak a Porschék és erre a 911 Turboval ekkora szamárságot csinálnak.
Nem figyeltél... Pedig ott volt a Car Dealerben.

spéci bõr belsõ tér ez már királyság xD
Lengyel boost powa... lengyel boost idején.

tutuhawer
én miért nem tudtam, hogy meg lehet venni ezt a gépet?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nálam bezzeg alap felszereltség a jobb ajtó :D

he he he :D megoldottam én xD vagyis a játék :D becsukta az magának ( ledobott). gondolom nem birta a huzatot :D
értem én de nem lehet becsukni <#idiota>
Az nem nyitva csak, csak szimplán nincs ajtó :D

ezt nevezik ám varázslatnak xD csak a vázzal szoktam ezek szerint versenyezni egyéb alkatrész valahol a garázsban lemaradt... mostmár tudom hogy mért vagyok utolsó vagy utolsó elötti mindig :D :D :D
tutuhawer
mondom, "nyitva van a jobbhátsó" <#vigyor2>

tényleg <#hehe><#hehe>
"Egy két há kur..... durva a nyár :D "

az csak az 1-ik de a 2. és a legfõbb nézzetek át az üvegen :D :D :D
tutuhawer
Belga: "hé gyerek, nyitva van a kocsiajtó" hé gyerek, nyitva van a jobb hátsó" <#nevetes1>

Különleges képességekkel megáldott kocsi :D

irányíthatósági stat 271 <#hehe>
Skillhelyek?!

keresd a hibát <#banplz>
SUNNY84HUN
<#pias><#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Minek lettünk megint szemtanui? :D Egy jó ötlet rossz megvalósításának ,meg sem lepõdök ....
ez igaz, ezután mostmár csak az nyer aki vagy szarrá PUzza magát vagy full ultrással megy neki ... vagy csak simán lerammol a starton és lemaradsz annyira hogy azt már nem hozod vissza ... fõleg ha 1 rutinos ellen játszol :/
unatkoztam és alkottam :D hippibõl 'hippibbet' csináltam xD

Mindegy mi van, a mágnest nyomni kell ! (multi E-s és B-s versenyek 0 traffic-kel). :D

Ezek a class-ra korlátozott versenyek valami dög unalmasak a 0 civil forgalommal.
Remélem élvezi mindenki aki ezért sírt. Most terelgethetik a papírkönnyû kocsijukat a végtelen tapadással az ideális íven körrõl körre, hogy azt lássák hogy a másik kocsit - ami kicsivel jobb (elég ha 5km/h-val nagyobb a kanyarsebessége valalmelyik kanyarban, vagy erõsebb a nitrója) - nem tudják megfogni. Mert semmi változó nincs a versenyeken. Semmi, ami miatt vissza kéne fogni kicsit a sebességet, meggondolni a nitróhasználatot, kikerülõ manõver miatt elrontani egy kanyart. Semmi ami miatt le kéne térni az ideális ívrõl. Lehet nyomni mint süket a csengõt. Aztán keresni (fórumon kérdezni), majd megvenni az abszolút nyerõ kocsit.
Ez a játék ezzel a 0 fizikával már régóta egy felcicomázott reflexjáték - és ebben a mûfajban egész jó volt. Erre a sok droid aki minden elvesztett versenyét a forgalomra fogta (mert az ellenfél ghost módban ment mi?) zárt pályaversenyeket akar. Merthogy akkor majd megmutatja hogy jobban tud vezetni. Vezetni, azaz tolni a szappantartót elõre a csõben...
Hello

1. Rányomsz a matricáid ikonja melletti X-re
2. Pedig vannak, csak üzenni kell nekik. Már akinek akarsz.

Üdv!

2. mondandóm lenne :D

1. A matricát hogy tudom levarázsolni a kocsiról ha már nem akarom rajta.
2.Tényleg Apex EU-n vannak a magyarok?Én még egyel se találkoztam :(
Franc.

Minek szólnék? Kimondtad te magad.

légy türelmes

Ja.
EZ a Z tune.
Nincs kaszni hozzá.

OK, bocs, másra gondoltam...
ezt láttam, tetszik az R34 body-ja...
http://www.youtube.com/v/G4EQOwzunUQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB