Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackoneill90
OFF: Szerintetek a most wanted ps2 verziójába ha ketten játszanak ,rendõrök is vannak valamelyik játékmódba?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

1 héttel*
a héttel a divat elõtt jársz xD
SUNNY84HUN
ja az a téma és a divat , jövõ héten a fél szem faláb és a kampókéz lesz a divat szóval hajrá <#hehe><#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

valami ezen a téren nekem is rémlett, de uj accon se tudom kiváltani... szerintem full bugos az egész weboldal kapcsolat... a worlddel
Lehet.

Project D|Rare Car Collector|

Akkor most biztos negatív irányba csalt,hogy 2 nitrója ellenére is kikapott...
Hammar egy community spotlightos ember.. állítólag csaló.

'Hammar' az honnan ismerõs nekem?....

+más:egy csávó írja nekem,hogy ne játszak többet,csíter vagyok..Visszakérdezek,hogy mért gondolja ezt?...és semmi válasz.....már megse tudom számolni,hogy ez hányadik eset,meg se próbál valami hulye indokot szerválni,inkább kussol...
Ja szét off-olod a topikot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Különben meg senkit sem érdekel mi mitõl megy jobban.

Kis World (félve): a múltkor Park Boundary-n sem volt egy deka civil sem. Könnyû is volt rajta hasítani.
Azt hiszem, már volt szó róla korábban (lehet, hogy az off topikban). Meglévõ profilra nem lehet, újat kell csinálni, így emlékszem.

légy türelmes

Ne offojá - gyári vs tuning a téma 😄
A tegnapi open Downtownos sprinteken többször végigmentünk (-mentem) úgy hogy egy civillel se találkoztunk (-tam). <#wow1> Nem akarom elhinni hogy lejjebb vették a forgalom sûrûségét, de lehet hoyg tényleg vették a fáradtságot és átírtak egy számot...
<#nevetes1><#nevetes1><#eljen>

(és most jön az amit tõletek tanultam)
Sofõrfüggõ....
nekem is ugyan ezt csin.... pedig 1500at kitudnék venni...
Ennyi.. a Lada jobb mint a Tuningolt GT-R 😄 Az elsõ 30 méteren..

Az Aeria-án hogy elehet kivenni sb-t? Próbáltam de ezt írja: It seems that you do not have any characters. Please create a character before redeeming. Hol kell csinálni caractert?
És milyen igazad van! <#vigyor>
És odaverné a GT-R-t is (a ¼ mérfölden), ha az nem lenne szarrá tuningolva. <#hehe>
SUNNY84HUN
ugyan már mi az a videó <#zavart1> ez az igazi negyedannyiba sem kerülõ autó alázza fos murcit

<#nezze>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ez az Õszi Barack ilyenkor mindig ír 😄

Azt nekem nem mesélik be,hogy csökkentették a trafficot open eventen....
Ha valaki vesz százezerért egy Ladát és rákölt egymilliót a tuningjára, akkor az eredetinél jelentõsen gyorsabb Ladája lesz. Ha valaki vesz nem tudom mennyiért egy Bugattit, és rákölti a tuningjára a vételár tízszeresét, akkor a Bugattija kicsit gyorsabb lesz, de nem élvezheti, mert az asszony megöli, mert elverte a konyhapénzt. 😊

légy türelmes

Így van. Ami a gyárból kijön, az nem tuningolt, még ha csak pár darab is készül, kézzel és ûrtechnológiával. A tuning az, amit a nem gyári emberek csinálnak egy-, a gyárból kijött kocsival.

légy türelmes

Haggyálmár fáradok! <#falbav>

#44624 Te hol élsz? A tuning az ha egy szeragyártású autóba spéci alkatrészeket tesznek, de ez így készül nincs vasból készült hengerû vagy acél hajtókaros verzió. Ébresztõ!! <#falbav> <#zavart2>
tutuhawer
Üdv, Barack! <#integet2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hm?

légy türelmes

ennyi hülyeséget összehordani. elmondom, hogy a kikönnyitett alublokk, 2 turbo, titánahjtókar, titán szelepek meg jó sok minden atuning a blokkban, az szerinted gyári ? az mind1 hol szerelik össze, de nagyon is tuning.
tutuhawer
Azért nincs tuningolva a GT-R, mert azt nem így akarta készíteni a Nissan. De hogyha akarta volna.... akkor csak a menetteljesítményt nézzük, ne a kézzel-lábbal gyártást...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ezek tényleg kivették a trafficot a zárt eventekbõl... 😞
Túl bonyolult lett volna megcsinálni,hogy mondjuk csak singlebe ne legyen...
Viszont annak ellenére hogy multkor lemondtam és még reportoltam is elfogadta a barátkérést nfsdrew 😄(hacsaknem egy bug ez is)
te nagyon kész vagy xD <#taps><#pias>
Ugye most megint viccelsz, hogy hasonlítható össze egy szériában készült autó a tuningolttal.
Ha végignézted mind a 4 részt láthatod a Veyron nem kutyafüle, repülõiparban és rakétagyártásban használatos anyagokat és technólógát alkalmaznak, ráadásul minden egyes autót kézzel készítenek stb. Ehhez nem fogható semelyik más gyártmány sem pl. a GT-R sem (magyarán, sehol sincs hozzá)!

Ott az igazság amit linkeltél ennyit tudnak alapverzióban nem tuningolva az már más kategória!

tutuhawer
Bírom ezt az NFS Worldöt.... lekapcsolom az internetet és még õk kérnek elnézést, hogy nem megy a szerver és nem tudok csatlakozni 😊

tutuhawer
Ahogyan kihozzák a gyárból a bugattit, az TOP. De ha hozzányúl az Underground Racing egy Gallardóhoz akár vagy az AMS egy Nissan GT-R-hez és ugyanolyan lóerõ/tömeg és mittudoménmilyen mutatókat produkál, akkor a Bugatti nem annyira jó. Nem is azért veszik meg , mert jó, hanem mert menõ. De az elvitathatatlan, hogy amelyik autóhoz hozzá lehet nyúlni az utcai körülményeket szem elõtt tartva, az meccseli a Bugattit - is. A Youtube-pn is minden vita így kezdõdik, én érzem 😊

http://www.youtube.com/watch?v=4jOQFMlpdVI

Pl. itt meg itt! Esetleg itt!!
Na meg gondolom ahol gyártják!

Nem utcai autó! Épitett.
Az az elsõ lökhárítóban lévõ kamera képe. 😊

légy türelmes

nagyon sietnek ezek az EAsok azért a bug javitásban, bár király lenne ha az ablak üvegen lehet ugyan igy kilátni és nem a GPS / "mininavigáló" kicsi részen .....
Nekem az tetszik benne, hogy volt egy ember, és valóra váltotta az egyik álmát, elképzelését. Hogy az milyen lett, már más dolog. Vajon van ebben a kocsiban bármi új vagy egyedi? Valószínûleg nincs. A készítõinek a szeretett munkájuk, a birtoklóinak talán szerelem, nekem meg csak egy a sok közül. Plusz utcai autónak rusnya is. 😊

légy türelmes

Na és a Rimac, a horvátok villanyos sportautója? <#pias>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

tutuhawer
ezeket az autókat tesztelik? Hol tesztelik? Hogyan tesztelik? A Mercedes, az Audi, a Renault a legjobb helyen tesztel mindig, ez a Tushek meg a többi, Bugattik, egyebek hogy hol tesztelnek... nem tudom. Nem tudom elhinni, hogy a versenykilométereknél van jobb teszt. Ezért nekem mindig "mû" autók ezek. de jól néz ki, az tény

És ez? <#gonosz1>
Tushek Renovatio t500

Nem cseszegetésbõl, de ilyen idõvel nyerni az egy mûvészet. Általában 1.40 alatt ér be mindenki, ha én megyek vagy az aluljáró berobbant mögötted és kerülniük kellett.? <#eplus2>

#44608 Csökkent a forgalom néhol oly annyira hogy pl. Beacon & Station el is tûnt, az más kérdés singli-ben is nyomják a mágnest az meg a programozás csúcsa. <#falbav>
én még nem mentem olyan versenyen ahol ne legyen traffic, sõt viszont már mentem olyant ahol 3 sávos uton mind 3 sávban 3 traffic és még utánuk volt 1-2 mindegyiknél .... na azt kerüld ki ugy hogy ne bazd el és még el se bazd a gyözelem édes izét ....
trakk
Eddig mindenhonnan azt hallottam, hogy semmivel sem csökkentették a forgalmat.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

ez nagyon igaz 😄 annyira jol megy a mustang hogy az elmondhatatlan 😄 DE én ugyis utolsó , utolsó elötti vagyok xD
Már csak a turbó hiányzik a 86-osom ultra sorából. 299 a vége nitró nélkül, 320+ vele.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

A forgalom ugyanolyan szar, amilyen volt. Mit gondoltok?

légy türelmes

<#nevetes2><#eljen>
...az RTR-X pedig a Slipknot-pólós unokája, aki azt üvölti koncert után otthon, hogy "ti nem érthettek meg engem!" és becsapja maga után a szobája ajtaját.

Szép, és bocsánat, csak annyit szeretnék belevau hogy nem kistesó ez. Az pont az RTR-X, ennek a szétflexelt hülyegyerek változata a vóngitindzsúnjorok számára.
Szerintem nevezzük öreg Mustangnak. 😊
lorci
Csak azért csináltam igy, hogy jobban szemléltessem a dolgot az utolsó meg azért nem tettem ki mert már fényévnyire volt egy DBS egyébként

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!