Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Project D|Rare Car Collector|
+más:egy csávó írja nekem,hogy ne játszak többet,csíter vagyok..Visszakérdezek,hogy mért gondolja ezt?...és semmi válasz.....már megse tudom számolni,hogy ez hányadik eset,meg se próbál valami hulye indokot szerválni,inkább kussol...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kis World (félve): a múltkor Park Boundary-n sem volt egy deka civil sem. Könnyû is volt rajta hasítani.
légy türelmes
A tegnapi open Downtownos sprinteken többször végigmentünk (-mentem) úgy hogy egy civillel se találkoztunk (-tam). <#wow1>#wow1> Nem akarom elhinni hogy lejjebb vették a forgalom sûrûségét, de lehet hoyg tényleg vették a fáradtságot és átírtak egy számot...
Sofõrfüggõ....
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes
légy türelmes
#44624 Te hol élsz? A tuning az ha egy szeragyártású autóba spéci alkatrészeket tesznek, de ez így készül nincs vasból készült hengerû vagy acél hajtókaros verzió. Ébresztõ!! <#falbav>#falbav> <#zavart2>#zavart2>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Túl bonyolult lett volna megcsinálni,hogy mondjuk csak singlebe ne legyen...
Viszont annak ellenére hogy multkor lemondtam és még reportoltam is elfogadta a barátkérést nfsdrew 😄(hacsaknem egy bug ez is)
Ha végignézted mind a 4 részt láthatod a Veyron nem kutyafüle, repülõiparban és rakétagyártásban használatos anyagokat és technólógát alkalmaznak, ráadásul minden egyes autót kézzel készítenek stb. Ehhez nem fogható semelyik más gyártmány sem pl. a GT-R sem (magyarán, sehol sincs hozzá)!
Ott az igazság amit linkeltél ennyit tudnak alapverzióban nem tuningolva az már más kategória!
http://www.youtube.com/watch?v=4jOQFMlpdVI
légy türelmes

légy türelmes
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Tushek Renovatio t500
#44608 Csökkent a forgalom néhol oly annyira hogy pl. Beacon & Station el is tûnt, az más kérdés singli-ben is nyomják a mágnest az meg a
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
légy türelmes
Szerintem nevezzük öreg Mustangnak. 😊