Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja tényleg,hát ez a world,itt semmi garancia nincs rá ,hogy õ is kapott 3. kört....akkor semmi...
De jó beteleportált a célba....45 mp volt a leggyorsabb köre,3 kört mentünk és 1:46 lett az ideje....aha,persze<#vigyor2>
SUNNY84HUN

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
<#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Aftermarketben mióta van ennyi kismillió lengyel francia meg brazil rendszámtábla?
Nézem egyik 'DESTROY',megnézem milyen ...hát brazil zászló az alap és ráírva ,pedig (enyhe csalással),hogy 'arra szar'
Traffic has been removed from Class Restricted events, and reduced for regular events ->
-> 2012 .szept. 21.: Union n Hollis -> kahmmm
Most vettem észre, hogy a Performance Shopban egérgörgõvel lehet görgetni a kocsi alkatrészhelyeit, és ugyanúgy ott van a Misc kategória. 😄

légy türelmes

Aha, és abból huszonötöt te írtál, nevetõ arcocskákkal.

légy türelmes

milyen kihalt a fórum <#wilting><#wilting> régebb fél óra alatt 50 hsz volt minimum
Ralipilóta, aki úgy néz ki, mintha dekkolna a rajtrácson + célba érés elõtt még rárakott +1 kört. Mázli, hogy a Main Streeten volt az egész, be tudtam érni, meg mögöttem egy ClioV6 is. <#banplz>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

trakk
És ezen még meglepõdnél?

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

szeptemberre az a nagy dolog már megvolt xD twitteren nem rég drew ki irta hogy a szerkesztõk elkezdték késziteni a drag modot 😄 tehát eddig csak elképzelés volt xD most kezdték el 😛
tutuhawer
*õsszel

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Srácok nem arról szólt a fáma még a CarClass elõtt hogy lesz még valami nagy dolog Szeptemberbe? Nem akarok károg és még nem is járt le a hónap, de elképzelhetõ hogy felültettek minket? <#fejvakaras>

Azért lesz.vhatnának bõ nyállal a fejlesztõk és üzemeltetõk.Ma sincs C-B verseny event és a C-sekhez berak ilyen lambokat meg full tuning MR2-õket,semmi esély az elsõ 3-ban benne lenni.Fa..é kellet ezt így megcsinálni,hogy miért nem volt a járókájukban taposó akna.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Inkább hallgattál volna. Most megint járhatok pszichológushoz.

légy türelmes

ez kell a népnek 😄 halomszámra ez a sok szar 😄 sose fogok visszatérni a játékba 😄

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Micsoda startpozíció...!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

😄

légy türelmes

juhhéééé 😄 sikerült még pár száz boostot összekaparnom kb 1 óra alatt igy összejött a 2k és sikeresen megvettem a másik porschet is ami akcióban van és még értékesebb is a többinél 😄 kezdem megszeretni ezt a leakciózást 😄
tutuhawer
ne viccelj, komoly telefon volt, és megmondom, miért volt vicces: amikor te bemutatkozol a telefonban, folyamatosan mondod a neved, hogy Kaoszgolyo, nem törik meg a lendület, de a telefonos mintha gondolkodott volna, milyen keresztnevet mondjon. 😄 Utána 3-4 hét szállítási idõ és csak 6-8 hát múlva kéne fizetni mindössze 490 Ft-ot. Gondoltam, sok és passzolom az ajánlatot. 100%-ban Robokutya hangja volt az eladónak - komolyan

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

trakk
Ugyan nézzetek már be az aftermarket rendszámtábla-részébe.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Szexuális-zaklatás Panda?

légy türelmes

tutuhawer
van köztetek valakinek bambusz zoknija? Még sose hallottam, de ma hívott egy telemarketinges, hogy marha jó és márpedig vegyek 😊 Tök ismerõs volt a hangja (meg a neve is) a csávónak a telefonban

ha valakinek van ideje az bekukkanthat az off topikba és 1 kicsit segithet ha tud 😄
lépj ki safebõl és be és talán helyrejön ha meg nem akkor inditsd ujra a játékot 😄
Lol. Amúgy jó a videó, hihetetlen, hogy 800+ lóerõt facsartak ki egy EVO 10-bõl, de ez kicsit pofátlan volt, nem? <#email>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Bugos a vinyl menü. Semmit nem mutat. Remélem, holnapra jobb lesz, mert kaptam egy RUSSIA rendszámtáblát és egyik német autóm (valószínûleg az E46) fenekén áthúznám (képletesen) pár vonallal.

tutuhawer
INGYEN BOOST:
youtube

tutuhawer
I am John McLane from clan McLane - nekem ez tetszik a legjobban

Frankó üzenetek a pilótanevek alatt széria.

"Néha lassabban kell menned, hogy gyorsabb lehess" (CHRIX12)

ha már a videózás dologról van szó akkor már kiváncsi is lettem, milyen gép / laptop szükséges ahoz hogy max graffon és full screenben pl. gépnél 1440*900 laptopnál 1920x1200 lehessen ugy videózni hogy 1 akadás ne legyen és tökéletes szép videó legyen, akár HD 1080as ?
<#wilting> de jo lenne, fõleg ha nem boostért lenne 😄 3 sávos úton 2öt elfoglalnál és 1-en meg rammolnád a rammereket xD
Milyen fura látvány az a sok autó a rajtrácson...

légy türelmes

mennyiért vetted? 😄 1.5 milla volt? 😄 😄 😄
Van az, mindig is volt sajnos. <#falbav>

Bár még nem találkoztam vele mostanában.
Amit írtam a (FPS, minõség) Bandicam-on belül állítsd át, én is jó pár percet (órákat) próbálgattam hogy a legjobb legyen a felvétel, de ne szaggasson.
Ha nem lesz jobb, sajna videokártya és/vagy RAM erõsítés kell neki.
tutuhawer
a medium, az OK, a méret 1920*1080, azon nem lehet módosítani. De holnap még trükközök. Ami szar még, hogy a gépem kicsit nehezen kezelhetõ, amikor tolom a videót... Pedig a Skyline a legfaszább ám... csak a videó bezavar...

SUNNY84HUN
csak meglett <#zavart1>

Ja elírtam medium-re kell állítani (ez most komolyan) ott ugyan olyan szép. Beállítás meg FPS 30 alá 1-el, és a minõséggel kell játszani nekem 100-on is jól veszi bár kicsit remeg néha de a felvételen ez nem látszik.
Tutunak 3 keze van? Egyikkel vezet, másikkal iszik, harmadikkal meg mit csinál?! 😄

Project D|Rare Car Collector|

Megoldás:
ha az egyik kezedbe fogsz egy super8-as kamerát a másikkal kormányzol a 3.-al meg adod a gázt, biztos nem fog szaggatni és könnyû a fényerõt is beállítani. <#eplus2>
Különben a BandiCam tényleg jobb csak be kell tudni állítani, pláne ha levennéd a minõséget low-ra jobban bírná a gép, lehetne látni hogy merre mész, ráadásul ugyan olyan szép úgy is mint max-on.

Ha a játékban leveszed a gammát, és a Fraps felvétele sötétebb lesz, de a Bandicamé nem, akkor azért, mert a Fraps más ponton nyúlja le a képet mint a Bandicam.

légy türelmes

Valószínû, mert a Fraps világosabb felvételt vesz fel.. de sok tárhelyet zabál. Volt amikor 60 GB is lett egy videó.. ááh, inkább bandikamera...

tutuhawer
ez komoly videó, tetszett, jár a piros pont.
KÉRDÉS: Bandicammal sötétebb a videó, mint a Frapsszel. Miért?

..várjunk csak! Te videóztál közben? Akkor lehet hogy nem is én autóztalak körbe téged, hanem te engem?
tutuhawer
mindegyik videóm szaggat, amikor nézem... gyárilag, nem tuningolva 😞 Tesztelem még a Frapsot kicsit, aztán a jövõ héten szólok, mikor gázolom le a viperádat, OK? <#ravasz1>

Csilesnek üzenem: Out Of memoryval kivágott. Jövök vissza.

SUNNY84HUN
érdekelne 1 alig használt r35 vspec már 1,5 misim van rá 😄 na üzlet ? <#zavart1> , órák kérdése és meglesz az 1,7

Szerintem nem.