94802
  • KorzeTheNinja
    nekem a jövőhét oké
  • chris1997
    Jövő hét? Suliban felvázolom magamnak a tervet akkor..
  • Dealcsy
    Sajnos nem XP-n használom. Esetleg ha 24 óránál idősebb a config mappa, akkor az a ludas.
    Vagy esetleg nyomj egy restartot a rendszernek/internetcsatlakozásnak vagy telepítsd újra az OpenVPN-t.
  • goregrind #90765
    install_flashplayer11x32_mssd_aaa_aih.exe
  • 7r1v1um
    IGC nincs (már/még).
    3 AM V12 elég drága mulatság cash amp.mellett is.
  • KorzeTheNinja
    mikorra gondoltad a versenyeket?
    jövőhéten pont szabin vagyok :D
  • chris1997
    Ősi T3 meccs? Van GTR meg Gallardo IGCért :P
  • Cement36
    Valaki tudja, miértnem működik az OPENVPN sp3 xp-n? elkezzd csatlakozni a kiválasztott szerverhez de nem akarja befejezni, mindig reconnecteli..
  • 7r1v1um
    Részemről OK!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Se Ageram, se Zondam, és a felsorolt korábbi autókból sincs.
    Most akkor minek is pofáztam bele???
  • KorzeTheNinja
    Nincs valakinek vinyl terve IS350-re?

Jelenleg elég csupasz szegény:

• eLitMiLan
    Viszont a T3as cuccos tetszik
  • nfsmw4ever
    Akkó ne sírja, majdnem vam egy.
  • eLitMiLan
    Ez diszkrimináció, nincsen se cinkém, se agerám.....(múltkor agera 1 SB-n múlott hogy megtudjam venni, de sponsor cuccos nem működött)
  • KorzeTheNinja
    támogatom
  • chris1997
    Tegnap esti multizás közben agyaltam valamin: Mi lenne, ha csinálnák csak úgy egy Cinque vezetők vs Agera vezetők bajnokságot? És ha ez lezajlott, gondoltam rá, hogy egy bajnokság az ősi Tier 3 autókkal(Gallardo LP560-4, R8 4.2, GT-R R35, talán Z06)?
  • nfsmw4ever
    Ez az. Hiányos csomag jön le. Valamelyik free szoftveres oldalról töltsd le és nem lesz vele gond.
  • nfsmw4ever
    Később töltsd le újból az Adobe bővítmény installer csomagját. Abban lesz a hiba. Van hogy vacakol az oldaluk (adobe) és a telepítőkészlet teljes mérete helyett, csupán pár kilobájtnyi valami töltődik le. Akkor ír ki ilyen hibát. Vagy nem az Adobe.com-ról töltöd a flasplayer telepítőjét.
  • lorci

Ez a hiba üzenet...ha valakinek többet segit!
  • lorci
    Elnézést kérek de ha valaki tudja a megoldást erre a problémára akkor privátban segitsen nekem.
    Az a gondom, hogy ujra telepitettem a Win7-et és megyek youtubra akarok zenét hallgatni kéri, hogy telepitsem a flash bővitményt...oké letöltöm és amikor telepitené kiirja, hogy parancsfile hiba! és az Istennek se akarja felrakni(már többször raktam ujra a Win. de még ilyet nem láttam.Ha valaki tudja mi lehet a gond akkor megköszönném ha megosztaná velem
  • nfsmw4ever
    #90740 , #90745 Köcce!
    #90746 Anno aszonták, hogy minden autó megnyerhető, D classtól felfelé. Tehát belekerült szerintem.
  • TOMDRIVER333
    Na már megint haldoklik a fórum, vajon mi dobná fel? HáGé úr hun van? Ja igen, aszonta' hogy a Minimaxot nézi...
  • HUNNFSKILLER
    Szerintem nem, mert új autók.
  • EDI28
    A Jeep egyébként bekerült a Car Prize Packba ?? (+Stirling Moss, Cortina)
  • eLitMiLan
    Még mindig röhögök a C4-en xDD
    #90731 Neked meg grat
  • chris1997
    Akkor pláne buta vagy.
  • tutuhawer #90743
    szívesen mentem vele, de maga a 400-as álomhatár üldözése volt haszontalan. Annyiból jó, hogy bármikor az orrod alá dörgölhetem, de ez nem okoz örömet.
  • chris1997
    És pont az volt a leghaszontalanabb annó? :(
  • tutuhawer #90741
    visszaemlékszem , az a gép 397 km/h-t tudott lejtőn, erős slignshottal, nitro ready nitroval. Ez kb olyan, mint a le mans-i 24 óráson egy Peugeot talán ment 400-zal, ez volt a cél, és pár kör után elfüstölt. Valami ilyesmi a mese, kb az enyém is ennyi :)
  • Naworsky
    Sejtettem, hogy van valami turpisság, ezért volt a nagy öröm :D Grat hozzá! :) és jóéjt!
  • nfsmw4ever
    Reedem Car Pack. Ezt nem tudtad. ajàndèkló alias
  • Naworsky
    Egy car prize pack 2500-ba kerül. Egy 4.2 cop edition most 2340. Szóval ja. Vagy van valami turpisság amiről nem tudok?
  • nfsmw4ever
    Beérem majd a második hellyel is. Majd jövök könyörögni receptért hozzád. Már ha nem leszel az a titkolomatitkaim Mester
    Oszt lépek is mielőtt itt az eufóriában bevásárolok egy Jeep-et is. Jucikát!
  • chris1997
    De továbbra is tartom magam hozzá, hogy az én Shift R8 4.2-m a leggyorsabb :P vagyis azóta, mióta Tutu audifanvagyokdemégiseladtammertkellettgarázshelyéskabbehogybeleszólsz hawer már kikerült az R8 4.2 képből..az 5.2-vel meg próbálkozhat, az alapokat a 4.2-vel lehet eltanulni, aztán jöhet az édes méz az 5.2 szerepében :D

Szerk: Most látom, újra megvette a 4.2-t, de még nagyon alap szegény. Kár, hogy eladtad, pedig meccselni kellett volna még.
  • nfsmw4ever
    Neked is, meg #90733 neked is köszönöm! Tényleg örülök neki. Kb mióta első driverem létrehoztam, azóta szemezgetek vele. Csak miután csúfosan leszerepelt a sima 4.2 a kezem alatt, nem akaródzott pénzt adni érte. De így nagyon bódottá van. Lehet érdemes volt az új mercimmel (rendőr persze) 3 kört végigtolni a Doveren. Na az érdekes egy autó. Viszont az audival most gurulgatok és tetszik. Nem ilyenre emlékszem. Ez egész kezelhető, meg jobb mint ami rémlik.

És még jó hogy megmutatom Ha robban, nem is fogok rád tippelni
  • chris1997
    És megmutatja...:D Gratulálok, remélem tetszik! Élvezd ki, szerintem jól jártál vele...
    ..de ha valamelyik autód felrobban miközben vezeted az nem azért lesz, mert C4 volt alatta....

Kruger: jaj, mint Besszabehhu
  • Hunn1a
    Millióból egy ilyen mázli és az is a tiéd... Grandríszpekt!
  • Hunn1a
    Ez a "jajj" mit takar? Lúdbőröztető vagy nulla? Amúgy be van ígérve 2014-re egy újabb D film, de még nem sokat tudni róla.
  • nfsmw4ever
    Öööö. izé.... HG Úr! Vegyen magához három doboz almalevet, meg két marék leszarom tablettát, de brutál hirtelen. Bajság lesz itt kérem.
    Tádámmmm!!!!!

• nfsmw4ever
    Ugyanazért, mint akinek nincs. Dilettáns barom mind. Marha mindegy milyen autója van-lesz, csak csít legyen. Ügyeskedőkkel futottam ma javarészt össze. Hihetetlenül összebarmolják a játékot. Amikor megy kerítésen kívül, belül, út alatt-felett, az se mindig szinkron hiba. Erre is külön okosság van már. Viszont pozitív, hogy egész jó futamokban volt részem, meglepő módon még a nitrót se sokan pufogtatták.
  • noblem1983
    Tegnap olyan full skillezett B-s NoobR2-vel találkoztam aki el sem rajtolt majd 5 másodperccel a cél előtt autofinishelt. Na akkor erről mit is lehet gondolni?. Mai s fogtam 2 autofinhest Ironhorse-on