Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
) és #89790 (
) köszönöm a gyors válaszokat. Nem most azonnal akarom újrarakni, majd a héten, ha ráérek.
De pont most jut eszembe, hogy lehet, teszek egy próbát elõtte. Leválasztok még 50 GB-t a merevlemezen, aztán ott kísérletezgetek.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval: ha feltelepítek egy programot, akkor a beállított helyre másolja a telepítõbõl a dolgokat és a rendszerleíró adatbázisba tesz egy bejegyzést az adott programról.
Na most a helyzet az, hogy újra akarom tenni a rendszert. És meg akarom spórolni a különbözõ programok letöltögetési idejét. És ha pl. a World-öt, annak is a ProgramData-ban lévõ mappáját átmásolom egy adathordozóra, feltelepítem az új rendszert, feltelepítem a Launcher-t és visszarakom a ProgramData-ba a kimásolt mappát, megspórolhatom-e azt, hogy újra letöltsem a játékot? Hardveres változás nem fog történni.
Szóval, a feltelepítéssel került egy bejegyzés a rendszerleíró adatbázisba, majd a letöltést megspórolva visszarakom a játékot.
Helyesen logikáztam-e? Vagy valahol hibádzik a gondolat?
Tudom, hogy ez nem egy szokványos dolog (azért se találtam sehol errõl a dologról semmit), de én szeretem a szokatlan megoldásokat.
És inkább megkérdezem ezt, mivel nemcsak a World van így, hanem öcsémék kedvenc játéka a Starcraft2 is, ami ugye 3x nagyobb program tárhely alapján és nincs kedvem 2-3 GB-t letölteni újra.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
#89785 koszi, majd legkozelebb en is azt rakom az orrod ala, ha neked lesz majd valamilyen gondod, s benyogod ide.. Amugy meg akar hiszed, akar nem, kigugliztam, s az alapjan birtam mukodesre a media playert...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Nos... Nekem a "4" helyett "1" van beírva automata..... az most nem lényeg ? Ugyan úgy írjam át "5"-re ?
És ha IHM-es off van a képben aki nem látta annak egy jó órácska szórakozás sok zenével és még több szívatással. <#nyes>#nyes>
Euroillúziós Dalfesztivál 2013. <#hehe>#hehe>
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
DISCORD: grimanddark

Bár mire a válasz gombot megnyomtam, eltûnt a kép, legalábbis nekem.
11,25pln akkor ~700ft volt, viszont crown vic-et azóta se kaptam 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Megj.: ha lóvé kell nem versenyen kell menni, hanem a D-s TE pályán valamivel (200SX ajánlott és ez a TE a legkönnyebb) és azt kell telepakolni rendõrös kp. növelõ skill-el, esetleg HS komolyabb géppel.
#89738 igen, pont van egy kék felfüggesztésem és koppra kihozza úgy az 599 overall-t és köszönöm az infót
#89741 ha a Sponsorpay megadná a boost-ocskákat, akkor asszem lenne részemrõl mit a tejbe aprítani, de így???<#rinya>#rinya><#gun>#gun>
Project D|Rare Car Collector|
Kiváltottam én is az A1-et, de még 1 métert sem mentem vele 😄
Az elmúlt pár napban csak a Lexusokat hajtottam.
IS300 iszonyatosan jó kocsi C-ben és D-ben is
IS350 meg B-s TE-n adja nagyon.