Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
ne nyomd meg a kikapcsológombot 😊) viccet félretéve , több minden idézheti elõ pl: magasabb képfrissítést adtál meg neki amit már nem támogat , vga probléma , vga driver gond , de lehet semmi komoly csak a képernyõ kikapcsolása ami energiatakarékosság azt állítsd 1 órára az Vezérlõpult\Hardver és hang\Energiagazdálkodási lehetõségeknél mert alapból aszem 20perc ami kevéske

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

miért van az hogy egyszerüen kikapcsol a monitor?

#89789 () és #89790 () köszönöm a gyors válaszokat. Nem most azonnal akarom újrarakni, majd a héten, ha ráérek.
De pont most jut eszembe, hogy lehet, teszek egy próbát elõtte. Leválasztok még 50 GB-t a merevlemezen, aztán ott kísérletezgetek.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

SUNNY84HUN
ez biztos nem fog mûködni van egy két játék ami ide oda másolgatva mûködik még új rendszeren de ezek tutkó nem , azért is mert minden rendszernek vagy ahány telepítés más a rendszerleíró kódja , olyat viszont lehet hogy felrakod a w 7 et vagy 8a t és minden feltelepítesz world , starcraft 2 , stb - stb és becsomagolod majd ha beokádik a rendszer visszarakod ...

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Van aminél mûködni fog, és van aminél nem. A d3d.... fájlokat speciel a Windows mappába rakja. (Talán a Systembe?... is) Az egyszerûbb progik átmenthetõek így, ahogy írtad. Csak ez veszélyes is, mert a rendszergazdai jogok, ugye telepítéskor lesznek hozzárendelve bizonyos folyamatok, alkalmazások fájljaihoz és ez a jog, egy rendszer újratelepítésnél nem kerül át. Ez mindig az akkori rendszerkörnyezethez van hozzárendelve, amelyikben a telepítés történik. Szóval picit bonyolultabb a dolog pár mappa átrakásánál. Viszont a windows8 ezt alapból tudja. Tehát a jelenlegi rendszered upgrade-led és mindened megmarad, kivéve a szeretett vírusokat. És a win8-al a jövõben ezt bármikor megteheted újra, mert van benne lehetõség arra, hogy a "dolgaid" köré rakja az új rendszert, megõrizve minden programot, személyes beállítást és fájlt.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Mûszaki segítségkérés szakiktól:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiírom ide a kérdésemet, mert szakik is látják, és ez nincs fent a neten sem, hiába a
Szóval: ha feltelepítek egy programot, akkor a beállított helyre másolja a telepítõbõl a dolgokat és a rendszerleíró adatbázisba tesz egy bejegyzést az adott programról.
Na most a helyzet az, hogy újra akarom tenni a rendszert. És meg akarom spórolni a különbözõ programok letöltögetési idejét. És ha pl. a World-öt, annak is a ProgramData-ban lévõ mappáját átmásolom egy adathordozóra, feltelepítem az új rendszert, feltelepítem a Launcher-t és visszarakom a ProgramData-ba a kimásolt mappát, megspórolhatom-e azt, hogy újra letöltsem a játékot? Hardveres változás nem fog történni.
Szóval, a feltelepítéssel került egy bejegyzés a rendszerleíró adatbázisba, majd a letöltést megspórolva visszarakom a játékot.
Helyesen logikáztam-e? Vagy valahol hibádzik a gondolat?
Tudom, hogy ez nem egy szokványos dolog (azért se találtam sehol errõl a dologról semmit), de én szeretem a szokatlan megoldásokat.
És inkább megkérdezem ezt, mivel nemcsak a World van így, hanem öcsémék kedvenc játéka a Starcraft2 is, ami ugye 3x nagyobb program tárhely alapján és nincs kedvem 2-3 GB-t letölteni újra.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Akkor megvan a probléma. :-) Egyébként két napig sikítoztam a rohadt mkv (ami vinyóról ment, hálózatról nem) kiterjesztés miatt, mindenfelé. A sors különös fintora, hogy nem a szaki topikokban, hanem ITT kaptam választ és megoldást a problémámra. Tehát igenis EZ a legjobb topik, széles e világon. <#eljen> Szóval ha a megosztó alkalmazás alapból kezeli az adott fájlkiterjesztést, akkor wifin is le lehet játszani. Hót eccerû, de még véletlenül sincs sehol se leírva. Nem volt! Már van. <#eplus2>

Koszi, pontosan ez a problemam. A media playert mukodesre birtam, de pl az mkv kiterjesztesu fajlokkal nem tud mit kezdeni. A kezdetleges dolgokkal probalkoztam eloszor, a kepek, zenek, es az avi kisfilmek mukodnek. Bar eleg labilis errefele a net wifivel, de mukodik, megha sokat is gondolkodik... Akkor itt mar csak lejatszo gond van, s mar csak a power DVD-t kell feltennem.

#89785 koszi, majd legkozelebb en is azt rakom az orrod ala, ha neked lesz majd valamilyen gondod, s benyogod ide.. Amugy meg akar hiszed, akar nem, kigugliztam, s az alapjan birtam mukodesre a media playert...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Azt nem írtad LG.com, különben meg
7r1v1um
Az élet kegyetlen igazsága:

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Nekem is wifi megosztásos, lejátszós problem volt nemrég. Akkor Boomsakalak tanácsára feltettem a PoverDVD 13-at. Azóta semmi gond. Mivel a legtöbb formátumot alapból kezeli ez a lejátszó, így megosztással is elérhetõvé teszi a hálózati lejátszók számára. Általában ott a gond, ha olyan megosztáson vannak a médiák, amely alkalmazás nem tud alapból valamely formátumot használni, mert akkor ezeket nem teszi elérhetõvé a hálózaton. Ha félreértettem a problémád akkor bocsesz! Kicsit eltompulva estem ahaza.

Es wifin keresztul? Mert ugy van csatlakoztatva.. Es a tv is wifin kapja a netet.. Van egy olyan sejtesem, hogy valamit le kell toltenem az LG smart oldalarol, amit fel kell telepiteni laptopra..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S. !!!!!

OFF: valaki segitsen... lg smart tv re akarok kotni egy laptopot. Eddig ezt megoldottam, de lovesem sincs, hogyan kell megosztani... A tv a laptop win7 alatti a media player erolteti, de en azt lovesem sincs hogy kell hasznalni meg magyarul se, nemhogy angolul... A sima halozati megosztast nem latja a tv. pendrive, usb winyo, telo, ezeket latja, s gond nelkul olvas mindent roluk..

Új Top Up van. Megane A spec , MR2 B spec, és Eclipse GT C Spec jár a különbözõ csomagokhoz.
jah... xD Köcce

Igen. Valszeg azért 1, mert Low grafra volt állítva a játék.

7r1v1um
Próbálkozok rendületlenül: Taxi á la art déco style

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Sziasztok..... Skacok.... lenne itt egy kis problémám ezzel a "Grafika tuning"-al.... Ugyebár a leírásban az van hogy a "A <performancelevel Type="int">4</performancelevel> sorban az értéket változtassátok ötre...... "
Nos... Nekem a "4" helyett "1" van beírva automata..... az most nem lényeg ? Ugyan úgy írjam át "5"-re ?

Az csak az újaknál ->(acc.) van. <#wave>

És ha IHM-es off van a képben aki nem látta annak egy jó órácska szórakozás sok zenével és még több szívatással. <#nyes>
Euroillúziós Dalfesztivál 2013.
<#hehe>
Hát, mostanában nem annyira játszom, és ha igen, akkor nem azért hogy a pontokat gyûjtsem, hanem azért hogy szórakozzak, amúgy még csak 3220-an vagyok...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

egyébként Tom hol tartasz? mennyi kell a bugacihoz?

a parabola elödje

Mi az az antenna? <#idiota><#taps><#beka2><#mf2>

na Tomi most tanulj volt horizontális és vertikális antenna , na most miröl beszél ez a fasz gondolod

de hozzá tartozok minden csatornához külön attena volt ugy hogy ha csatornát váltottunk át kellet dugni az atenát is volt vagy 4-5 attena a tetön

egyébkénkt beszarsz mert ezt láttam gyerek koromba sopronba nötem fel és lehetett fogni a pozsony 1-2 és az osztrák 1-2 adot magyarul mikor hétfönként nem volt a magyaron adás mi akkor is tudtunk tv-zni

Rexi és neked nincs rá valami gitáros áttdolgozatod?

goregrind
Egyébként meg az eredeti jobban üt! <#taps>

DISCORD: grimanddark

Ryder159
Ez meg Csehszlovák

goregrind
Én eltaláltam,az enyém a szlovákicsku verzijú! <#idiota>

goregrind
Most készülök zabálni & punnyadni. Késõbb leszek csak valamikor...

Ryder159
Egyikõtök se találta el.
Szuvenyír nyihaha nyekukucs protkova!

szia rexi meddig tolod? event lemaradásom van tegnap 30-bol kb 22 volt csiter király mi?

szuvenyirszká nyihuhu nyekukucská protku (lengyelül)

goregrind
Ja, mint lufiárusnak a nyílzápor... <#falbav>

<#mf2><#zavart1><#idiota>

goregrind
Szokták mondani, hogy: "Ajándéku nyihuhu ne kukucsku protku!" Nade most azonnal kapják be a dákómat a tisztelt fejlesztõk! <#mf1>

Meg kéne javitani, nem gondolod? <#idiota>

7r1v1um
US

Szabi
melyik ország? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

7r1v1um
10 perc kattingatás uán sikeresnek ítélem a dolgot:

Azért a 30 dolcsiért biztos vécépapírt akar venni...<#hehe>
Bár mire a válasz gombot megnyomtam, eltûnt a kép, legalábbis nekem.

RoboKutya78
Vannak még hibbant elmebetegek akik el akarják adni a fiókjukat ???<#wow2><#wow2><#wow2>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szabi
ha már retro volt a téma nemrég, ilyen jöhetne még sok-sok 😄D

11,25pln akkor ~700ft volt, viszont crown vic-et azóta se kaptam 😄

"Nulla tenaci invia est via"

C – B-ben a GXP a legjobb IGC-s, erõs NOS-al, ha nem akarsz a csorda után menni akkor Road Runner kb. hasonlóan megy, vagy RX8 (mindkettõ), utóbbinak a gyenge nitro a rákfenéje. Nagyon kanyargóson az Exige Cup 260 ajánlott, de az E30 és a Camaro SS (ez a kettõ TE-re is nagyon jó) is használható. Az „amcsi vas” egy bolondbiztos autó, mert nagyon könnyû irányítani.
Megj.: ha lóvé kell nem versenyen kell menni, hanem a D-s TE pályán valamivel (200SX ajánlott és ez a TE a legkönnyebb) és azt kell telepakolni rendõrös kp. növelõ skill-el, esetleg HS komolyabb géppel.
#89734, #89736 köszönöm
#89738 igen, pont van egy kék felfüggesztésem és koppra kihozza úgy az 599 overall-t és köszönöm az infót
#89741 ha a Sponsorpay megadná a boost-ocskákat, akkor asszem lenne részemrõl mit a tejbe aprítani, de így???<#rinya><#gun>

IGC-ért melyik a legjobb autó C-be vagy B-be? Kéne egy farm gép, amit teleraknék socialite skillel. A kis audi a1-re is gondoltam, de nem érzem versenyképesnek, talán fel kéne húzzam B-be? Vagy B-re tudtok jobbat?
Oh...akkor passz. Mindig elfelejtem az SG féle butaságokat 😄

Project D|Rare Car Collector|

és megyek bab@szok pár sört 😄

Kiváltottam én is az A1-et, de még 1 métert sem mentem vele 😄
Az elmúlt pár napban csak a Lexusokat hajtottam.

IS300 iszonyatosan jó kocsi C-ben és D-ben is
IS350 meg B-s TE-n adja nagyon.