Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
NORBY pozol 😄

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ilyen adatokkal reális a gyerek végsebessége?
http://i.imgbox.com/abhN9d0y.jpg
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Vagy piros jobb bele?
Remélem azok válaszolnak, akik jócskán elõrébb vannak a ranglistákon, mint én.
amúgy a snake el szeretek én is darálni , igen jó zsaruzásra meg t.e -re is <#zavart1>#zavart1>
De - mivel számít a sebesség is - nagyobb pusztítást tud összehozni a
- Bentley Continental Juggernaut meg a
- Shelby GT500 Supersnake
Aztán jön a többi, szorosan mögöttük. Szerintem.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Hummer(?)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
#89721 Attól függ milyen class. A-ba az R8 5.2 nagyon jó, S-be meg szerintem a Mustang.
Balathruin
Lehet hogy tényleg ösztönözni akarják a kisebbeket hogy vegyenek, de nem fogok .
Balathruin
Ezek rovid kezdoknek valo palyak, tehat annyra nem veszes, foleg neked mar... En 2 palyan felvaltva idoztem anno, azt talaltam a leghasznosabbnak.
Az hogy tele a tokod a civilekkel, azzal sem en, sem masok nem tudnak mit kezdeni, azt sajnos magadnak kell megoldani...
Egy tanacsot tudok adni: Sose az idealis iven kozlekedj... Mindig legyen egy B terv, vagyis egy masodlagos idealis iv, es azt tanuld meg helyesen bejarni. Meglatod, mindjart kevesebb lesz a zavaro civil az utadban...
Nem tudatlan emberek keszitettek a civil AI-t, ok tudjak, hogy te hol kozlekednel, na ezt kell kikerulni, mert a civileknek nincsen B tervuk..
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
#89702 Örülj neki. Nem rammol legalább szét. Bár ha én azt látom, hogy csalnak, akkor (bár eléggé sui id módon) az utolsó méteren kilépek. Azt szívhatja a fogát, aztán ha irogat, letiltom.
X
X

Más: RTL-en nagyon nagy film megy! <#hehe>#hehe> <#eljen>#eljen>
Fakk! HS-n még sose volt ilyen biztos csóri LFA-s gyerek miatt. <#idiota>#idiota>
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
(Nem ismerek magamra. Mi ez a szentimentalizmus?)
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
és a régi bogaras járõr fejlesztõ baki 😊
Balathruin