Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem linkelhetek még, mert friss a regem..
...akkor te mutatsz egy Lexust 😄

Project D|Rare Car Collector|

Ha már mindenki mutogatja az A1-est...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

menüpontot ajánlom...😄

Én is töltenék az A1-emrõl képet, ha tudnék. Bemutathatnám a nagy tudásom, de sehogy nem tudom 20kb alá tömöríteni.
B-be kek, C D be mind1, csak a sargat felejtsd el.. A fekkel tudsz jatszani, piros 6osnal feljebb felesleges menni..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

NORBY pozol 😄

Reális a GTR Drag edition nagyon jól megy de csak hószú pályákon jön elõ a drag skill amit nem ehet kivenni.

RoboKutya78
át lehet szerkeszteni.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

böven többet is tud 😊
Javítom a hiányzó képet:

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

A gyerek kicsit el van tévedve:

Ilyen adatokkal reális a gyerek végsebessége?
Az elõzõ képen lehet látni a skill-jeit (60% tank és 40% szárnyas cucc volt benne)
http://i.imgbox.com/abhN9d0y.jpg

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

SUNNY84HUN
ez meg tök pofás csak több info is lehetne rajta

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
abban az autóban a sárga rugó legalább is nekem fos mert olyan merev mint valami betondarab , enyém így áll k-k-z-p-p a kerék meg lehet piros vagy sárga is ..

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Noob editon = MR2

Kicseréljem-e a sárga felfüggesztést kék felfüggesztésre a Noob edition-omban?
Vagy piros jobb bele?
Remélem azok válaszolnak, akik jócskán elõrébb vannak a ranglistákon, mint én.

SUNNY84HUN
igaz , de aki igc-s és nincs forrása vagy nem akar boostot ölni bele annak ott a boss 302 12 escapre ..
amúgy a snake el szeretek én is darálni , igen jó zsaruzásra meg t.e -re is <#zavart1>

- Dodge Charger SRT-8 Juggernaut.

De - mivel számít a sebesség is - nagyobb pusztítást tud összehozni a
- Bentley Continental Juggernaut meg a
- Shelby GT500 Supersnake

Aztán jön a többi, szorosan mögöttük. Szerintem.
Nem olyan jók mint amilyennek tûnnek.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Raptor(?)
Hummer(?)
RoboKutya78
szerintem attól még nyugodtam használhatod de kérdezd meg az origin szupportot.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Olyankor csak a Worldrõl bannolhatnak.
#89721 Attól függ milyen class. A-ba az R8 5.2 nagyon jó, S-be meg szerintem a Mustang.

Balathruin

Melyik autó a legjobb rammer a játékban?
[OFF[ha van egy origin acc amin van 1 world acc bannolva, akkor arról az accról más game-el nem is lehet játszani?[/off]
RoboKutya78
Ha mán A1 eztek itten belököm az enyimet is a Lila is lehet szép kivitelezés😊

Végül az eredeti ötletet valósítottam meg.

Balathruin

Igen, csak most leginkább azokon a pályákon idõztem, amin kb életemben nem is jártam vagy még másfél éve a silviával 😄 Nehéz lenne egybõl a és b tervnek lenni ívek terén 😊
A kiskarival csak starter packot vettem, 2-t. Boostot nem vásároltam még. Nagy karival sokszor vásároltam már.
Lehet hogy tényleg ösztönözni akarják a kisebbeket hogy vegyenek, de nem fogok .
Én sem vagyok egy penge benne, de próbálkoztam már pár dologgal az ilyen 2-3-4 színû matricáknál érdes megnézni hogy nézne ki ha csak az egyik- másik rétege látszódna, pl. halvány ezüstösen (csak a kerete?). Próbálgatni kell, esetleg pár videót, képet nem árt megnézni ötlet merítésnek.
Utálok matricázni, de ha jön oda ötlet lesz csere.

Balathruin

A magnes dolgot tenyleg kikerulhato, Zoli mar leirta, en annyival egeszitenem ki, hogy nem mindegyik palyara ervenyes. Vannak olyan palyak, mint a Chinatown delivers, vagy a construction route es tarsai sprint ott a kornyeken, ahol mar akkor magnest nyomnak, mikor meg csak gondolatba inditottad el a jatekot..

Ezek rovid kezdoknek valo palyak, tehat annyra nem veszes, foleg neked mar... En 2 palyan felvaltva idoztem anno, azt talaltam a leghasznosabbnak.

Az hogy tele a tokod a civilekkel, azzal sem en, sem masok nem tudnak mit kezdeni, azt sajnos magadnak kell megoldani...

Egy tanacsot tudok adni: Sose az idealis iven kozlekedj... Mindig legyen egy B terv, vagyis egy masodlagos idealis iv, es azt tanuld meg helyesen bejarni. Meglatod, mindjart kevesebb lesz a zavaro civil az utadban...

Nem tudatlan emberek keszitettek a civil AI-t, ok tudjak, hogy te hol kozlekednel, na ezt kell kikerulni, mert a civileknek nincsen B tervuk..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Hát asszem mobilt nem fogok használni sg-zésre. Fúúúj...

#89699 Ez beteg...
#89702 Örülj neki. Nem rammol legalább szét. Bár ha én azt látom, hogy csalnak, akkor (bár eléggé sui id módon) az utolsó méteren kilépek. Azt szívhatja a fogát, aztán ha irogat, letiltom.

És bevásárolni is remek vele 😄

X

SUNNY84HUN
mert õsz hideg esténként meg eléggé esõs 😊) és erre célra itt a kicsi kocsi 😄

SUNNY84HUN
itt az õsz , kutyusoknak meg kell a puha házikó 😄

Kutyaól kiállítás 😄

X

SUNNY84HUN
ez sem mai csirke 😊

ez sem mai darab 😊

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Én is azt nézem :-D

Én azt a kék bisz-baszt levenném róla és valami logót vagy egy A1 feliratot esetleg valami pofás csíkot tennék rá.

Más: RTL-en nagyon nagy film megy! <#hehe> <#eljen>

Fakk! HS-n még sose volt ilyen biztos csóri LFA-s gyerek miatt. <#idiota>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Az én õsibbnél õsibb kutyaólom 😊

Tegnap láttam, nagyon nagy reklám. 😊

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

RoboKutya78
Ezt muszáj volt😊

7r1v1um
Soha nem nyomtam readyt, ha a többi igen, és rányomtam, ha senki más nem tette (aztán el vettem, mikor követték a példámat). Ja és röhögtem a markomba, amikor szétbaszta õket az ideg, mert miattam nem kezdõdik elõbb a verseny.
(Nem ismerek magamra. Mi ez a szentimentalizmus?)

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

SUNNY84HUN
nekem ezek hiányoznak 😉 a régi szép idõk

és a régi bogaras járõr fejlesztõ baki 😊

Nekem marad a 2 éves projektem inkább...viszont így van kutyaólom A-ba, B-be és C-be is 😄

Úgy tûnik festés, matrica, és fejlesztés ügyileg kész a Kutyaólom. <#vigyor2>

Teljesítménytuning: Street Sport zöld motor, Street Sport kék turbó, Street Sport zöld váltó, Street Improved piros rigó, alap fék, Street Improved zöld gumi. Így nem ragasztós tapadású, nem túl puha. Ültetés nincs, nem borul.

Balathruin

Remélem nem így lesz 😊